- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- YouTube
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
-
IT café
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
válasz
cskamacska #13289 üzenetére
Köszi
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok.. új megrendeléssel tudok csak vezetékes telefont kérni, s mennyibe kerül legolcsóbban ha igen?
-
Taktoj
aktív tag
Nagykáta: állítólag pár utcában már t-home van?
Alternatíva, ha még sincs az utcában: http://varazsoldal.hu/default/internet.html
fateromnak a kis-csomag pont jó is lesz.
2 évet írtam alá a upc .ek 2500 ért 8/0,75 t.mire letelik talán már a T home is olcsóbb s elérhető lesz felénk is.
-
Taktoj
aktív tag
erdekessegkepp - sorry lustasagomert, ekezetmentesen.
tegnapelott latom a tv ben hogy akar ingyen net - xprime.
hm xprime s btel. nalunk jelenleg upc, na meg akik az o halozatat berlik s tovabbszamlazzak. na nezem a weboldalukat 8mbit es net 4190 pez, olvasom itt hogy mki szidja az ugyfelszolgqlatukat.
gondoltam egy probat meger ha probalkozom. felhivtam a 1221 t s mondom hogy lattam a tv ben ezt meg azt, nem nevesitettem de ott sem hulyek ulnek azert. nem celoztam semmire de a srac egy perc turelmet kert.
ja s mi a vege?
nem kell nekem ingyennet, meg ket ev huseget is leokeztam. kevesebb mint felar, szerintem az mar nem annyira veszes, ezt a probat boven megerte ha mar nincs digi a hfc is csak epitget, a tobbit meg ugysem hozzak errefele... sem -
Taktoj
aktív tag
egy oraja informaltak. A fészen talalhato egy olyan kep amin a digit huzzak nagykata valamelyik utcajaban. valaki esetleg talalkozott vele esetleg ennel van bovebb infoja?
-
Taktoj
aktív tag
nagykataiaknak -pl- szeretettel: rubicom.hu/index.php?module=article&category=15434,20662,20663&news_id=2812
pl farmoson elerheto.
Katan akkor lesz gyors net olcson ha valaki aki kompetens az onkormanyzatnal ugy erzi hogy teli a zsebe -
Taktoj
aktív tag
meg roviden valamit aztan befogom.
valamely "szidjuk a monortelt" irogatott 1 monorteles nem uf szintu urge. egyik mostmar ismerosom srac pedig irt neki egy normalis hangvetelu levelet hogy igy szar meg ugy.aztan eltelt egy kis ido s a srac azota egy nagykatatol nem messze levo porfeszekben 2-10 pingeknel netezik.nesze neked nincs megfelelo kiepitettseg stb stb amit meg beadnak nekunk. -
Taktoj
aktív tag
hat pedig nem oly reg meg ez volt a helyzet nem telszamra vagy mac cimre azonositott. s szerintem amilyen szinten lesz@rja a upc a fejunket na meg a fejleszteseket de saccper kb ezen sem clvaltoztatott. a20 talan irrealis, de 19 embertt nehez talalni is okosan csinalnak.. igy marad a netvadasz meg a remeny.
-
Taktoj
aktív tag
válasz
enginev3.0 #927 üzenetére
ott segitek ahol tudok.
de mondok jobbat. vagytok itt kb 20an. osszefogtok 19 en fizettek mini csomagot egy pedig a 18 Mbps t az 1 nek mki kuld 500 ft t. cserebe o odaadja a f.nevet s jelszot. s mki orul a gyors monortelnek -
Taktoj
aktív tag
kokan van altrnativa hfc network van net tv taln telefon is. tapioszele valamilyen nem monorteles szolgaltato adja a tv t olcson.
s tessek mindenhol valaszthato a mindigtvaz internetet pedig tessek lopni wifiset.
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest