Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attaca
csendes tag
Nem csak filmeket lehet tv-n nézni, hanem dokumentum filmeket is. Például az HBO-nak rengeteg jó dokumentumfilmjét láttam már, illetve a Discovery csatornákon is sok érdekes téma van. Én sem vagyok TV függő, 1 TV van, de ezek miatt is megéri szerintem, ezekből szinte semmi alternatíva neten.
Filmekből pedig semmilyen legális netes alternatíva nem tud versenyezni az HBO, HBO GO, és a Cinemax kínálatával, ahol régi klasszikusok, és a legújabb filmek is láthatóak. -
MODERÁTOR
-
kabelmania27
félisten
Listaár alatt az aszf-ben listaárként feltüntetett értékeket értjük.
Megrendeled a legkisebb netet+telefon alapot kb 5ezerből kijön és 10/5-ös kapcsolatod lesz, M csomag 20/10 L 30/20 vagy ügyfélmegtartóba alacsonyabb havidíjért megkapod a mostani csomagot vagy a 12-est ha kitudják adni.
asdf_: Egyetértek -
titán
-
puma72
tag
-
MODERÁTOR
-
cashzoli
aktív tag
Ez most komoly? Hol van (vagy legalábbis hol lesz) kihúzva az optika? Egyébként más szolgáltatóról tudni? Én eddig csak a netkontakt-ról tudtam, de nem igazán bízom a mikrós technikában. Mi van, ha köd van, vagy havazik?
+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?
-
Burrit
tag
Nálunk már kész a hálózat, a szomszédos Nagykátán a szolgáltatás is működik, az utolsó infó amit kaptam az az, hogy tesztelik még. Tudom türelmetlen vagyok, az eddigi 15 évet kibírtam, de most már nagyon benne van a bugi a lábamba 8/0.75 helyett 120/50 nagy előre lépés. Azért a ping-re kíváncsi leszek, most stabil 50ms!
-
BBéci
legenda
Az én esetem sokkal bosszantóbb! 400 méterre lakó haverom most örülhet a 200/50-nek, míg nekem be kell érni a 18/1-gyel, mert a Digi egyelőre csak légkábeleket hajlandó kiépíteni. Ráadásul feleannyit fizet, mint én.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Anonymus X
tag
A 8 Mbit még nem is olyan vészes, fél nap alatt megvan a 40 GB (közben lehet játszani, filmezni, mással foglalkozni). Én az 1 Mbites netemmel csinálom ezt. Bár laptoppal olykor megfordulok egy digis és most már 50/30-as kapcsolatnál is, ami nem kicsit lendít a dolgon.
Viszont digis (és ráadásul gigabites) net mellett, amiről beszéltünk, már szükségtelen ezt csinálni, hisz pikk-pakk lejön bármi csak legyen meg szerver oldalon is a kapacitás.
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
-
-
MODERÁTOR
Előfordulhat, hogy rádobnak 1-200Ft-ot, szoktak ilyet csinálni, de ez sem törvényszerű! Nem lehet előre tudni... De akkor is jól tetted, hogy nem írtad alá, két évért ez kevés, ráadásul - bár pontosan nem tudom hol, és merre - a 29-es körzetben tudtommal a T is húzza a kábelt több felé, illetőleg a DIGI-nek is van félbehagyott hálózata, amit esetleg folytathatnak ez alatt az idő alatt! Még ha meg is emeli 200Ft-al, az is 5000Ft a két év alatt, szerintem ezt bárki kibírja, és így ha adódik egy lehetőség, akkor leléphetsz!
-
kabelmania27
félisten
Attól függ milyen messze van tőled a központ. Ha az utcában valakinél működik a 18Megabites csomag akkor nálad is menni fog. Hívd fel a Btelt és kérdezz rá. T-home területen úgy zajlik az ADSL szolgáltatóváltás, hogy a réginél felmondod szolgáltatóváltás miatt, újnál előfizetsz szolgáltatóváltásos csomagra.
[ Szerkesztve ]
-
World-Soft
senior tag
Én kezdtem.
És remélem igazatok van.
Minden esetre én tegnap szintén megkérdeztem, és ugyanazt mondtak mint neked.
Viszont mikor elkezdem a részletekről kérdezni, akkor abban maradtunk, hogy ő igazából csak azt tudja, hogy kaptunk ilyen levelet, és meg kell nyugtatni minket.
30 napon belül fognak válaszolni, és ez nekem addig halasztó hatályú. (nem is baj, mert 1 napra (azaz ma) meg is jött a számla, ami általában csak a hónap végén szokott nekem megjönni)Minden esetre amúgy ez a könnyebb kapcsolattartást mint indokot nem igazán értem.
Azért is vetettem fel, mert minden esetre nagyon csavartan van megfogalmazva a dolog.
Mivel munkaköröm lévén sok szerződést nézek át (sok hasonló csavarral), ezért gondoltam eleve több szem többet lát. Én azért fenntartom, hogy több helyen úgy értelmezem ahogy akarom, és ami nem tilos egy szerződés alapján az mindig szabad.bigdady: amikor a bank banki közleményben, vagy a mobilszolgáltató 2 újságban meghirdetve tud szerződést módosítani, akkor az mi. Telekommunikáció területén foglalkozom (nem azon a területen amin a UPC foglakozik), és ez a levéltípus nagyon is megfelel.
Ha kapok valami választ, akkor jelzek azért.
-
World-Soft
senior tag
De vonatkozik. Ráutaló magatartásoddal kijelented, hogy az ÁSZF 12.1/i pontja alapján közös megegyezésel felmondod a mostani szerződést, és újat kötsz. Ezt most azért tudja megtanni, mert ezzel a levelével tájékoztatott egyénileg, hogy mit kíván tenni. Felhívta a figyelmedet, hogy szólj ha nem értesz egyet. Annyi változás lesz, hogy gondolom az új szerződés alapján később már nem kell levelet küldeni, hisz az már tartalmazza alapból az új szerződéskötési módot.
-
Insolent
aktív tag
Személyes szóbeszéd alapján nem fórumos embertől, de lehet tévesek az infóim...
kiskaktusz jól mondja, keress a villanyoszlopon fehér kis kötődobozkákat amibe fekete optikai kábel megy bele..Max privátban megtudom adni az üzletkötő telefonszámát nála tudsz érdeklődni. De nem garantálom, hogy területileg Monorhoz tartozna, de egy próbát meg ér..
[ Szerkesztve ]
" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
kiskaktusz
addikt
Én, amit hallottam legutoljára az az, hogy megállapodott a digi a démásszal és használhatja a póznákat.. Egy facebookos csoportban azt is ovlastam, hogy januártól kezdenek kábelezni Monoron.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Dictator^
veterán
De interneten nagyon zavar, hogy kigúnyolnak, a kispistáék, akikről valójában semmit nem tudok, és Ők sem ismernek engem.
(#3790) kabelmania27: Nyugi, nem kértem semmit, csak gondoltam feldobom a hangulatot
Azért bevallom az első topicnév váltásnál szakadtam a röhögéstől
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
koháry
tag
"Monoron mért nem épül még a Digi kábel net? Nincs semmi információ. Ebben az éveben még várható vagy jövőre?
szeptember 25., 20:48DIGI Kedves !
Köszönjük érdeklődésedet!
Tervbe van véve. hogy még idén elinduljon a szolgáltatás.
Az érintett címeken lakókat természetesen értesítjük, ha ez megtörténik.Üdv,
DIGI
szeptember 26., 7:49 "Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
poli27
veterán
Azt hogy valamit kiépíthessen egy szolgáltató nagyon sok mindentől függ.Engedélyek tömege kell (elmű,önkori stb stb)Nálunk Isaszegen pl az önkormányzat nem engedi kiépíteni( valszeg kaptak zsebbe lóvét a konkurenciától) 2 szolgáltató is szeretne nálunk optikát kiépíteni, de egyiknek se engedik, mert az az álláspontjuk hogy a levegőben nem mehet semmilyen kábel már !Földesen meg nem engedik felásni LOL,( de senki nem is túrná fel mert nagyon drága) Szóval ki van zárva a lehetőség..... 5 ember dönt 11000 helyett az a vicces ez ma Magyarország !!!
Kb ilyenek is befolyásolhatták ott hogy még nincs kiépítve. -
banhammer
veterán
Miért lenne undorító?
Nem jöttek össze a dolgok.
Nem csak tőlük függ, hogy jönnek Monorra vagy sem, hanem nagyon sok más nem várt tényezőtől.
Mondjuk:
- emberi kapzsiság.
- helyi politikai, érdek viszonyok.
- a DIGI anyagi helyzete.
- stb, stb, stb.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
explorer68
tag
A felét se hidd el amit a DIGI mond! Folyamatosan átbasszák az embert, ígérnek fût fát és semmi nem történik!!! Február 1-el megkötöttem az elôszerzôdést, 2 hónapja itt van elôttem a kábel és a doboz az oszlopon, de netem az nincs a mai napig csak az ígérgetés!!!
Úgyhogy ne reménykedj, hogy augusztusnál hamarabb lesz bekötésed!
Egy elkeseredett talán, esetleg, "leendô" DIGI-s.
Maglód, Gábor Áron utca -
Infomaker
tag
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Semmi infó, csak alvállalkozók, kötnek, ahova szól a papírjuk
Mai napra mi voltunk az utolsók
Tegnap csörögtek, hogy jönnek. Holnap meg a UPC a soros, szolgáltatás lemondásban(#1988) DuplaZso
A 30-at hozza, eddig alá nem ment
Igaz a mérések nem terheletlenül voltak, hanem 2 gép lóg a neten, és egy NAS-on meg a torrent fut.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
poli27
veterán
Senki nem mondta hogy neked kell megcsinálni mindent ! Csak ha speciális dolgokat akarsz pl csőbe húzás ,pláne ha már van benne valami, akkor te is kiveheted a részed a segítségből, és ezt nem úgy értem, hogy neked kell megcsinálni! Falba egyik szolgáltató se szerel kötelező jelleggel, jobb ha tudod, falon kívül helyezik el a kábelt! Azt meg nem mondta senki, hogy nem törekszik az ember aki beköti a szép szakszerű munkára !
-
dnyl
csendes tag
Az 1 tbps átvitelre nincsenek még eszközök és, amit a digi épít, az gpon hálózat, ahol az üveg kapacítása megoszlik a végpontok között. 2,5 Gbps jön ki egy szálra a gpon egységből, ezen a sebességen osztozik a 32 előfizetőnél a net+tv+telefon, úgyhogy olyan sok tartalék nincsen benne, főleg ha rányomják a hd adásokat.
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Ez marhaság ( Vecsésen kb 2-3 nap alatt kábelezték be az egész területet. )
nem tudom a digis faszi honnan szedte ezeket. Én Vecsésen lakom és láttam meddig húzták a gerincet. Nem 2-3 nap volt az biztos hanem jóval több.72 órás tesztet nyomnak a végpontokon, mielőtt behúznák a házakba, tehát mire bejön a házba, már végigmegy egy 72 órás 100%-os terhelésen, körbelövik a jelet, azt mondta. És mindent kimérnek.
Erről meg csak annyit,hogy nálam már bekötötték a cuccot amikor rájöttek,hogy nincs jel mert valahol nem akasztották rá a hálózatra mi részünket. Három digis autó legénysége vagy három órán keresztül dolgozott mire megoldották a hibát.Ezzel nem fitymálni akarom a Digit mert nagyon meg vagyok velük elégedve mind a szolgáltatás minősége mind az ár terén. Csak az igazság ez.
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
dr.bubo
őstag
"de miért kötne"
Mert talán még nem érhető el a digi nála és nem is tudható, hogy 1 éven belül elérhető lesz.
Bigdady Ügyes. Most úgy látszik minden ügyfelet megakarnak tartani.
[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
bigdady
nagyúr
Hát ez könnyen lehet
(#1758) TCr Az tényleg dúrva.
Nem tudják melyik ujjukba harapjanak, mert ha digi árra mennek le akkor le kéne vinni azoknál a 29-eseknél is az árakat ahol nincs konkurencia, csak ők; vagyis azok a fogyasztók úgy is kifizetik a magasabb árat! Így laviroznak. Januárban pl emeltek, most csökkentenek, szerintem attól függően csinálják melyik időszakban jár le több vagy kevesebb hűség
[ Szerkesztve ]
-
Sutty66
tag
Ahogy tudom Erdélyben sem emeltek pedig ott aztán minden konkurenciát lesöpörtek.(Nagyvárad) Ha akar maradhat a upc de én akkor sem megyek oda ha ingyen adnak bármit. Lehet hülyének néztek de nálam ez így megy.
Több ismerősnek van Pesten Digi. Még nem hallottam hogy bármiféle korlátozást foganasítottak volna .[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Ha csak 25.000 emberrel számolsz, aki csak 5.000Ft-ot fizet be havonta a UPC-nek, vagy most már a DiGi-nek, akkor is havi 125.000.000Ft
És ennél igen csak több ember fizet elő, és sokak nem csak 5000-ret!A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Anonymus X
tag
14 óráig kell várni, hogy bármit is kezdjenek vele vagy még 2 órát? Valamint miért csak akkor tudnak bármit is tenni, ezt nem indokolta meg?
Szó szerint mindjárt elfogy a net alólam .
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Dictator^
veterán
Igazából akkor mi a tipped, hogy csináljuk?
Mi aláírtuk a Digi-s előszerződést, ami elvileg Ápr. 30.-ai bekötés, azaz, addig minden előszerződőt be kell , hogy kössenek. Szóval a szerencsések, még lehet március, vagy április elején is kötve lesznek.
A Digi 1 héttel előtte értesít (mármint a kötés miatt).. ekkor kéne lemondani a UPC-t, bemenni ott helybe aláírni mindent és visszavinni mindent?!
Csak szopó úgy, mert addig se net, se tv, se telefon nem lesz...
Ha ugyis kiszámlázzák a 8 napot, akkor inkább várjam meg nem?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest