- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nincs valakinek eladó telefon + UTP kábel tesztere?
Árat pü-ben.
-
Gabe123
aktív tag
Eladó ADDA ventis - FSP350-60HLN - táp Garanciával!
Duliee kollégától vettem(most szombaton) kb 10 percet ment. A táp tökéletes, egy másik nem túl korrekt fórumtárs miatt eladó. Fél év garancia van rá. Ára: ugyanúgy 5k csak nincs postaköltség.
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
üszök
őstag
Még mindíg keresnék Nokia 9000-re aksit. BLK-4S a tipusa.
Vagy valakit,aki újra tudja cellázni."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
LaciMc82
aktív tag
Tiszta hülye aki nem normális
-
detroitrw
addikt
Eladó:
bontatlanSanDisk Ultra 64GB microSDXC UHS-I
Android-os -
jFox
addikt
Eladó/cserélhető holmik:
PCI - 2x RS232 soros kártya
PCIe - DVI-D kivezetés ASRock alaplaphoz
CF - SATA adapter
CF - IDE adapter
ExpressCard - SD/SDHC/MMC adapter
SATA-IDE adapter (SATA portra IDE vinyó)8Gb ASUS mSATA SSD (jegelve)
FuSi Amilo 1705 komplett ház
Nagylepke típusú antenna 2m-es masszív vascsövön - pl. MindigTV-hez
2.8GHz Celeron 775
Ajánlatokat PÜ-ben!
Keresek olcsó ITX lapot, főleg csere a fenti dolgokra.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
KukkSteve
senior tag
775-ös lapja nincs valakinek elfekvőben?
A számom az adatlapomon. ;)
-
Bull Boss
őstag
nincs valakinek egy kidobásra szánt akár full kiberhelt kamerája? " áll kamerának kell csak "
-
Gabir
aktív tag
Szép estét!
Eladó egy WIX WP9146 tip. pollenszűrő. Téves vásárlás miatt csak kibontva lett, de nem került beépítésre.
Bővebb info itt, kompatibilis modellek:
Audi(A3, TT),Seat(Alhambra, Altea, Altea XL, Leon),Volkswagen(Caddy, EOS, Golf V-VI, Golf Plus, Jetta III-IV, Passat, Sirocco, Sharan, Tiguan, Touran, Transporter V),Skoda(Octavia, Superb, Yeti).
Ára: 2800 Ft
Érd.: privátban[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
Ha valakit érdekel: Playstation 3-ra " The last of us " , 6.000,-Ft, karcmentes, privit írj!
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Trollolo
tag
Nu lesz eladó sorban néhány cuccom:
2*120GB IDE vinyó
1*80GB IDE2*1GB DDR400 Kingstone
1600MHz Barton Proci, hozzá tartozó Alaplappal (pontos típust írok majd)
2db IDE DVD író
Ha valami érdekel dobj PÜ-t.
-
zetecR
addikt
-
JamesFinn
senior tag
Hali.
egy (alig használt) Nokia Lumia 710-re való CC-1032 típusú gyári félkemény szilikongumi tok.
Egy darab háromrétegű kemény képernyővdő fólia.
Kazincbarcikán Megtekinthető.
Ára : 1000 Forint (a kettő együtt) -
KukkSteve
senior tag
válasz WildBoarTeam #41270 üzenetére
Igen! A 0, mint lehetőség valamiért kimaradt nekem.
-
föccer
nagyúr
válasz Gabe123 #41275 üzenetére
Írj a modkerbe. Anonim topik, csak te és a nagybetűsük látják, senki más.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Nem tud valaki egy olyan moderátort akinek lehetne írni nem publikus ügyben?
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
wwhy
veterán
Nyíregyházára nem jön valaki, aki el tudna hozni egy Genius 2.1-es hangszórót, dobozában?
Illetve
Eladók az alábbi cuccok, elég sürgős lenne, ezért ajánlatokat pü-ben meghallgatok!
1. Eladó az alábbi karcmentes, nagyon szép állapotú (ha jól tudom Foxconn) ház+400W-os 12cm ventis Q-Tec táp+ Lite-ON DVD olvasó (lemezek tesztelésére az egyik legjobb)
Adok még eyg MSI G31M3 v2. alaplapot, amiről nem tudom h jó-e vagy sem. A vásárló leteszteli, majd ha jó, becsületesen megmondja és egy becsületes árét meg is tarthatja.2. alaplaphibás Acer 5315-ös noti. Model nr. ICL50
HDD nélkül, 1 GB RAM (2x512 Samsung).3. SanDisk Extreme Pro® SDHC™ UHS-I Memory Card 16GB
Performance/speed: Up to 95MB/s read speed; up to 90MB/s write speedSanDisk Extreme SDHC HD Video class6 (up to 20 MB/s w/r speed) 16GB
Vadiújak, dobozos kivitel.
4. 2db 8GB-os microSD, class4. vadiújak, tesztelve, 1 hó gari.
5. Logitech m345 Lime színű, bontatlan egér
6. Logitech MX Anywhere bontatlan egér
7. Logitech K800 bontatlan, magyar nyelvű világítós bill.
8. Microsoft Sculpt Comfort bontatlan, magyar nyelvű bill.
9. Coolink Silent Savior HDD hűtő, kb. 6 hónapot volt használva.
10. Panasonic ES-8109 borotva + tisztító egység, újszerű.
Csere csak az alábbiak tekintetében érdekel:
- Panasonic TZ25 (vagy újabb) fényképezőELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
PLaci58
addikt
A "4 számjegy" nem mond neked semmit?
Más:
Miért kell mindig megszívatni magam?
Szétkaptam a monitort, kipucoltam, portalanítottam. Összeraktam és próbára rádugtam a laptopra. Fel is ismerte szépen, menü megjelenik a képernyőn, de kép semmi. Tisztára idegbajt kaptam, hogy kinyírtam a moncsit.
Aztán rájöttem, hogy mivel dokkolóban van a laptop, ezért a dokkolóba kell dugni a monitort, nem a laposba
A kis hülye. Felismeri, úgy csinál mintha kezelné a monitort, csak képet nem ad. A monitor még a felbontást is kiírja. Tiszta dili."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Gus
aktív tag
válasz WildBoarTeam #41270 üzenetére
Föltéve, hogy nem szerepel benne bötű.
-
törölt tag
Lapos tv-t keresek.
nagyok 60 körül.
ha van ajánlatod jelezd!
-
scapegt
őstag
-
ququry
csendes tag
LPT portra csatlakoztatható hardware kulccsal kapcsolatban tudna valaki segíteni?
Sajnos lekopott róla az azonosító (4 számjegy)
A software frissítéshez kellene az azonosító két utolsó számjegye.“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
aktív tag
-Sziasztok egy am2 hűtő keretre lenne szükségem valaki tud segíteni,előre is köszönöm...
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
PLaci58
addikt
Egy ilyen [Model: MS-348S] NAS-t nem akar valaki venni. Olyan 10K-ra gondoltam. Szinte csak kipróbálva volt, nagyon keveset ment. Nem mai darab, de hibátlanul működik.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Nincs valakinek eredeti "Blind Myself" CD-je?
-
gaben1117
senior tag
Köszönöm szépen még egyszer a tippeket a túrához. Ma végigjártuk, pont kifogtuk a jó időt.
Jó kis átmozgatás volt, el is fáradtunk. Megnéztük a barlangot is, Molnár szikla, meg mindent amit kell. (a barlangban tanyáltam is egy szépet, megcsúsztam a sáros talajon ) Egyik kézben telefon, másikban napszemüveg, hát a napszemüveg bánta.
-
föccer
nagyúr
válasz scapegt #41250 üzenetére
Vidd be egy török kifőzdébe, osztogassák el. Hátha kapsz érte egy gyrost
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
-
scapegt
őstag
Szerintetek mit lehet kezdeni 56 db törökországi nagy méretű képeslappal? Azon kívül, hogy tűzre velük ... 1 db van picit meggyűrve, a több olyan, mintha új lenne és nem a sima kis méretűek, hanem 12x18 cm-esek.
-
kicsitrash
aktív tag
segitség... a routerem vacakol, vagy a digi dobálja a kapcsolatot?
-
KukkSteve
senior tag
Wi-Fi Routert keresek. Minden érdekelhet, PÜ-ben bombázzatok.
-
Vangelis
félisten
Ha kell valakinek 2.6-os cerka gép keressen meg.
Adom olcsón is már.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
bnorci71
addikt
válasz gaben1117 #41231 üzenetére
én a majálispark után szállnék le és onnan 15-20perc felsétálni a sziklához
48.114272,20.653006
dobd be guglibaott a buszmegálló Chinoin talán a megálló neve, annál a 4 lábú beton őrhznál lehet felmenni
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
gaben1117
senior tag
Srácok!
Belvárosból indulva hogy lehet kijutni a Molnár-sziklához? Vagy a környékére, ahonnan már gyalog is megközelíthető?
-
Pitu
aktív tag
Shell-nél tart még ez a lego ferraris akció?
-
Gabe123
aktív tag
Samsung Galaxy SIII (I9300) eladó sok extrával kiváló állapotban.
Képek infók itt. Miskolcon kipróbálható, tesztelhető.
-
üszök
őstag
Nincs valakinek ötlete honnan szerezhetnék egy Nokia 9000 kommunikátorra aksit? Vagy esetleg ha valakinek volna egy kölcsönbe míg kipróbálom megy e a telefon.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Lenne 1-2 eladó cuccom:
Hálózati kártya PCI 1k
Creative CT5803 hangkari 1k
IDE vezérlő PCI 2k
Enhance 200W-os 20pines+ 4pin ATX táp, de a mérete nem normál méretű ATX ha jól tudom akkor SFX-nek nevezik 2k brazos lappal használtam tökéletesen ment vele
1db gépház ha kell küldök róla képet 1k
samsung 80Gb IDE winchester 100/86 kinek mit ér
pentium 4 D630 3Ghz-es proci is 3k
2db IDE dvd olvasó 1-1kKeresek:
Intel 775-ös procit min.3xxx-es ha lehet hűtővel
valami halk 1156-os proci hűtőt
ddr2-es memóriát 2Gb-ot egyben
valamilyen halk 12cm-es slim venti
slot in laptop dvd írót esetleg olvasótCsere lehetséges, ajánlatokat pü-ben.
-
vepe
őstag
válasz .:Kristian:. #41215 üzenetére
keress meg priviben este, adok egy számot..
-
.:Kristian:.
addikt
Üdv!
Nem tudjátok Borsodban hol csinálnak kormány bőrözést? Olyan érdekel aki vállalja a le és fel szerelést is. -
lemcsi
tag
Eddig még csak eredeti BD 3D filmeket láttam, lévén bátyáméknak volt elöször 37" samsung aktiv tv-jük, és ök eredeti lemezeket vettek...
De 2 hete ök is lecserélték egy 55"-os passziv LG Cinema 3D-s tv-re...
Aznap vettem én is a Samsungom...
Szóval még csak eredeti lemezeket láttam, és az SBS-eket...Lévén a videokarim szar...
Apropó nemkell valakinek egy HD5830-as?
Játékra nem használt, csak mindennapi netezésre -
mycso
veterán
válasz PLaci58 #41211 üzenetére
Beb@szna ha az SBS valódi 3D lenne.
Illetve abból a szempontból valódi, hogy 3D-ként jelenik meg, de ezeket nem szokás valódi 3D-nek nevezni.
Egyébként valóban így van, igen 24p.(#41212) lemcsi : majd nézz meg egy eredeti 3D BD filmet és besz@rsz akkora különbség van az SBS és társai osztott filmekhez képest.
Én is így voltam vele, hogy jó az meg valóban van 1-2 vállalható minőségű belőle, de az eredeti BD 3D-nek a közelébe nem ér.[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
PLaci58
addikt
Azért tudjál róla, hogy az SBS az valódi 3D
Na most akkor döntsük már el, hogy a BD 3D 60 Hz vagy 24p ?
A 24p lejátszáshoz 3:2-nél 120 Hz-es képfrekvencia kell 5:5-nél 240 Hz.
A lemezen 24p van, de azt meg is kell jeleníteni, lehetőleg rángatózás mentesen."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Dzsedáj
tag
''Az én akarásom nem bolondság,hanem tövig kalászos táblája a tibennetek még csak csirázó búzaszemeknek!''
-
mycso
veterán
válasz PLaci58 #41206 üzenetére
BD 3D: 60Hz, 24p
Viszont utána néztem neki, és valóban az 5000-es sorozat nem tudja a BD 3d-t, csak 6000-es sorozattól felfele.
Az SBS az nem 3D, simán 2 kép egymás mellett, amit a TV elektronikája egymásra rak és szemüveggel 3D hatása lesz. (egyébként van 1-2 elég jó ilyen mókolt 3D)“The Night is Dark and Full of Terrors”
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- Digitális Állampolgárság Program
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Delta Force (2024)
- Hardcore café
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.