Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caldera
aktív tag
Keresek SONY monitorhoz AC-V012E adatert megvételre. Esetleg kölcsönbe is érdekel , egy monitor kipróbálásához kellene. Akinek van kérem privátban keressen.
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
jFox
addikt
válasz kicsitrash #38093 üzenetére
Ronson hirdetett valamelyik nap egy usb mini wifi-t. Lapozz vissza!
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
scapegt
őstag
válasz kicsitrash #38093 üzenetére
Már hirtelen azt hittem, picimaci kártyára gondolsz, mert az van, egy Belkin
-
kicsitrash
aktív tag
nagyon olcsó usb-s wifi adaptere nincs valakinek? az új telefonom képtelen modemként működni usb-n, persze wifin keresztül tudja osztani a netet )
-
pc-user
senior tag
Kb. 1 órája próbálok elküldeni egy levelet a frímélen keresztül, de nem akar elmenni... Ilyen hiba, olyan hiba
-
Trollolo
tag
Eladó cuccaim:
- Ozaki iPhone dokkoló, keveset használt, dobozában 4k
- Bluetooth USB adapter 700Ft/db, 3 db van még.
- 2db PCI háló kártya, nem tudom milyen gyártmány, egyiken van coax is, 500Ft/db
- IDE csatis ZIP Drive gyűjtőknek, 18db bontatlan lemezzel, fehér színű, ajánlj érte valamit
- Samsung S3550 Slider Pink, használt, picit zseb kopott, töltő van hozzá, 3k
Illetve vállaljuk Paintball játékok szervezését, bővebb infó PÜ-ben
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
160GB-os SATA notebook HDD-t keresek. Ajánlatokat PÜ-ben!
-
scapegt
őstag
Szándékosan válaszoltam a saját hsz-emre, mivel abban van a kép a kanapéról és a fotelekről
Egyébként ez az a hsz, illetveJarod1-nek írnám, hogy aprod.hu-ra is feltöltöttem már őket, itt az ÁGY és itt a KANAPÉ a 2 FOTELlel.
Azért érdekelne, hogy milyen áron mennek vajon az ilyen bútorok? A képek frissek, tehát ilyen állapotban vannak. Gondolom, hogy a kanapé + a 2 fotel összesen nem csak 10e Ft-ot ér, mert hogy valaki ilyen ajánlatot adott.
[ Szerkesztve ]
-
-
scapegt
őstag
válasz scapegt #37814 üzenetére
Hogy lehetne nagyon gyorsan megválni használt bútortól?
El kéne adnunk 1 kanapét, 2 fotelt és 1 kihúzható ágyat. Mindegyik egész jó állapotban van, csak nincs helyünk mindnek, az ágyat pedig lecseréljük egy másikra. Ha van raktáron a kiszemelt ágyból, akkor néhány napon belül meg kéne szabadulnunk a bútoroktól. Valakinek tipp?
-
aktív tag
-M-atx 775 lapot keresek kétmagos procihoz..
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
alufelni
tag
Ha valakit érdekelnének régebbi telefonok (kis retró) dobjon üzit.
-
PLaci58
addikt
Hali.
Szerintetek hol érdemes keresnem acél sodronyt (3mm). Kéne vagy 100m. Valakinek elfekvőben esetleg?
Ja, az ár azért fontos[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
alufelni
tag
Ha valakinek kéne,vagy hangfal építésbe kezdene:
Egy pár magas nyomó (dome) HG1.9/1304 -es a Orion Hs 280-asból,egy pár hangváltó HVS 14 es (sub váltó)
És egy pár 20-cm es mély,de ezt adom hozzá,sajnos csúnyán lett peremezve,így cserélve lett.
(a hangláda nincs meg,sajnos nagyon rossz állapotba került hozzám.....) -
.:Kristian:.
addikt
Holnap megyek Miskolcra, ha esetleg érdekel valakit 2x512MB DDR2 ram. [link]
-
scapegt
őstag
Tudom, hogy miért büntetnek, nincs parlagfű a területen, de nem akarjuk totál elhanyagolni a telket. Egyébként tényleg nem gyom a parlagfű, nagyon hasznos növény, nem véletlen vágatják ki mindenkivel és büntetnek, ha elszaporodik...hiszen a gyógyszeripar nem állhat le.....
-
Bull Boss
őstag
Dell 600M noti
1,3Ghz Pentium M (ultra low fogyasztás)
512DDR
120GB HDD
Radeon 9000 VGA (saját memós)
Wi-Fi, CD/DVD, 1,5 órás akku, infra, pcmcia
gyári DELL töltő, 14' hibátlan tűéles kijelző.3 nap garival: 19.999Ft.-
-
Oly
őstag
A színes lézer sem másabb, mint a fekete, csak egy helyett négy tonert kell különböző színekkel megtölteni.
Nekem is van egy HP színes lézer nyomtatóm, amit magam töltöttem.
Nem nagy dolog.SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
bnorci71
addikt
Miskolcon melyik a legolcsóbb villamossági bolt
egy 240x190x90mm-s Kötődoboz kellene
Gazdafiéknál mikor meghallottam az árat kiszédültem"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
ronson
őstag
2*2GB DDR3 notebook ram 4k
2*1GB DDR2 notebook ram 4k
Core2Duo T7250 notebook proci 3k
Broadcom Crystal HD decoder BCM70012 4k
HAMA univerzális notebook táp 70W, ED gari 3k
Alcomp processzor hűtő Socket 478, Socket A,
csak a borda, 8 vagy 9,2-es venti tehető rá
nagyon jól hűt, kuriózum, magyar kisipari munka 1kZalman ZM-MC1 ventilátor táp átalakító, 2*12V, 2*5V 0,5k
mini wifi USB 150Mbp 1,5k
mini bluetooth 0,5k
USB infra port 0,5k
USB távirányító PC-hez 1,5k
IDE-SATA átalakító (IDE eszköz köthető SATA-ra) 0.5k
ASUS fejhallgató (csak kipróbálva volt) 2,5k
Techwood STB HD digikábelhez (recorder, timeshift) 8k
LG DP1BPBC multimedia player 12k
Nagyméretű LOLA kertésznadrág és hozzá való munkás kiskabát, fehér, vegyszerálló, cégfeliratos. Új. 3k
[ Szerkesztve ]
-
cod74
csendes tag
válasz WildBoarTeam #38056 üzenetére
Én a JYSK-ben vettem matracot, szerintem elviselhető árak vannak. [link]
-
alufelni
tag
Sziasztok,kis rendrakás után talátam pedál+kormány szettet,ha esetleg valakinek a gyerek még játszik autós játékon,és van game port a gépen(speedlink-es,de szerintem a adapter nincs meg,de nem is emlékszem már hogy lett volna e hozzá??)
-
WildBoarTeam
senior tag
Tudtok valahol olyan helyet Miskolcon, ahol aránylag olcsón, de már jobb minőségű matracot lehet vásárolni?
Jó a "sima" szivacsmatrac is, sőt...valószínű ez lesz a végeges, mert szerintem ritka a 75*190-es méret és amúgy is a gyerkőc ágyába kellene, Ő meg elég pehelysúlyú még.
blabla
-
Penndragon
tag
válasz elistvan #38044 üzenetére
Miskolcon szinte az összes boltban csak rendelésre tudsz venni lézertonert. Én kb 1 hónapja jártam végig az általam ismert boltokat és mindenhol azt mondták készleten nincs, rendelni tudják 1-2 nap és itt lesz. Többek között a Xero is ezt mondta. (Még színes lézernyomtatókat sem tartanak készleten, pedig akkor nekem is sürgős lett volna.)
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
Trollolo
tag
Class 10es microSD kártyája van valakinek? 16 vagy 32?
-
king.mp
aktív tag
TV állványt keresnék, ha valakinek van eladó, gondoljon rám
-
elistvan
őstag
válasz Bull Boss #38046 üzenetére
Ha tudnám nem kérdezném, nem igaz? Honnan vegyek pár óra alatt bele való chipet és festéket. Amúgy sincs meg a hozzá való gyakorlatom, ügyességem.
Sareth: A Remaxra gondolsz de az 1. drága, 2, nem csinálják meg helyben.
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
elistvan
őstag
Miskolcon hol töltenek sürgősen színes lézertonert? (Megvárhatós kéne.) A Metropolon kívül a Búza-Városház tér környékén? (HP LJ CP 2025ről lenne szó.)
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
caprine
senior tag
Úriemberek vagytok, motorossal füvet vágni Én régen kaszáltam eleget, ha jó a szerszám, jól ki van verve (rossz aki rosszra gondol), és kifenve akkor elég szépen lehet vele haladni, pláne nagy fűben. Mondjuk az is kérdés mennyi hangyaboly és vakondturás van a területen mert érhetik meglepetések az embert. Frankon bemozgatja az ember derekát, én szerettem, bár mióta ennyit lopnak, hagyom érvényesülni a parlagfüvet
Tényleg, lehet írok egy rövid szösszenetet a parlagfűről mert elég érdekes tévhitek vannak vele kapcsolatban a köztudatban.
[ Szerkesztve ]
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
Trollolo
tag
Pakolászok most és találtame gy dobozban egy 10GB-os vinyót, illetve egy ZIP drive-ot, 18db bontatlan lemezzel
Valakit érdekel? Gyűjtőknek stb?
-
JamesFinn
senior tag
Üdv!
Eladó Koobe Be Free E-inkes könyvolvasó.
Minden tartozékával.(doboz, fülhalgató, usb kábel+töltőfej)
Aki ismeri a könyvolvasókat, az tudja mit jelent az e-ink.
Nem fárasztja a szemet mint az lcd kijelző.
A készülék egy éves. Tökéletes állapotú.
Az akku idő kiemelkedő.
Egy töltéssel (használattól függően) akár 2-3(!) hónapig is üzemel.
Ajánlatokat várok!
A bepattintós (gyári) bőrtokot ajándékba adom.
(melynek ára 3000huf)
A gyártó honlapján minden más infót megtalál az érdeklődő az alábbi linken:http://www.koobe.hu/termek/116
Az olvasó megtekinthető, átvehető kazincbarcikán.
Kérdésekre szivesen válaszolok.
Ára:20.000huf.[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
Miért lovagoltok a 3000 nm-en? Írtam, hogy a felét szeretném levágni maximum, nem az egészet. Arra nyilván több idő kell, hisz én sem vagyok szupörvumön. Egyébként néhány hónapja - amikor még volt kaszánk - nekiálltam kaszálni és szerintem 1 óra alatt a fél domboldalt (a nagyságát nyilván most csak én ismerem) és egy kb. 20 m-es autónak behajtani elég "csíkot" kaszáltam le és nem szakadtam bele. Szerintem 3 óra igenis elég annak a néhány száz nm-nek a levágására. Ráadásul már nincsenek rajta nagyok fák sem, sima, hosszúra nőtt fű és pár gaz kaszálása lenne az egész.
-
szőröscica
addikt
Lesz egy fujitsu siemens amilo pa2515 bontásra, illetve egy dell d630 is.
-
Lajkó
őstag
Szerintem meg kell két nap levágni azt a 3000nm-t még damilossal is...
-
PLaci58
addikt
válasz kicsitrash #38024 üzenetére
Én inkább viszem magamnak a sört és csak nézelődnék az árnyékból.
2 sor = 10 per = 2 sör
Nagyon jó üzletnek hangzik, de inkább kihagyom"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha minden igaz akkor lenne par felesleges dolgom:
Kingmax 1GB DDR1/400
Kingmax 1GB DDR2/800
AMD Sempron 2800+ S754
Logitech F510 gamepadSteam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
scapegt
őstag
válasz kicsitrash #38024 üzenetére
Ok, részemrol ok az 1 sor = 1 sör
-
jFox
addikt
válasz scapegt #38009 üzenetére
Nekem annó motoros kaszával, olyan 1200m2 -t egy fél nap volt levágni.
Bozsozso: Nekünk is úgy van a tűzhely. Már előregyártva is van olyan elem, amiben magasabbra teheted a sütőt. 3 asztalost kérdeztünk meg tavaj, a legolcsóbb 200-ért csinálta volna meg.
Így kijött 145 -ből úgy, hogy még vágattam hozzá polcokat kigészítésnek.[ Szerkesztve ]
-
Bull Boss
őstag
tudni nekem valaki segiteni? Egy disco lámpában (úgynevezett Flower lámpa) van egy 220v ról üzemelő forgó üvegtányér. AZ a gondom vele, hogy túl gyorsan forog a motorja. 220V-ra mit kell bekötni, hogy lassabban forogjon? Le tudná valaki irni nekem szépen iskolásan ?
-
jagada
addikt
válasz bozsozso #38003 üzenetére
Bútorlapszabászaton le lehet szabatni mindent, csak egy fúró meg csarhúzó kell az összeszereléshez.
Én a kitchendraw progival terveztem meg a konyhabútorom egyedibe és leszabattam az egészet, pöpec lett. Lehet spéci ajtókkal is csináltani, jobb mint a bóti...Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
üszök
őstag
válasz scapegt #38001 üzenetére
A benzin az nem olyan vészes tétel.
Nem akarok szemtelenkedni,de le a kalapom ha kézzel levágod a vállig érő füvet.3000nm-en.
Van jó kecske bőr kesztyűm ha érdekel.
És ha levágod is utána havonta egyszer le kel vágni legalább októberig.Mert megint el harapódzik a növése."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
scapegt
őstag
válasz sutykuru #37999 üzenetére
Igen, tudom, de én biztos nem állok neki azzal levágni, + ahhoz még hordhatja az ember a benyát is. Szerintem kézi kaszával is aránylag gyorsan le lehet vágni a füvet és még kihívás is, no meg jó testmozgás Este garantált a jó alvás
#38002 szerk.: igen, nemrég próbáltam és jól is ment nem nagy ügy, csak kell egy jó kesztyű, mert vízhólyagos lesz a kezem
üszök: kb. a fele sík terület, a másik fele pedig emelkedő, szóval oda traktor szerintem nem. Régen apám fűkaszával vágta, de ő külföldön van, mire hazajön, a fű égig fog érni. Már most is majdnem a vállamig ér.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest