Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben1117
senior tag
KERESEK!
Xbox 360 konzolt normális áron. Ha van valakinek írjon rám privátban.
üdv
-
Jarod1
veterán
Van valakinek eladó laptopba való MXM Nvidia kártya?
-
F.B.I.
veterán
Eladó Kingston 1Gb ddr2 800Mhz notebook ram.
Ár: 2.000,-Ft. Vegyétek, vigyétek.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
misu
senior tag
Hy!
Eladó egy Samsung N145+ típusú netbook.
Intel Atom CPU N450 1.66GHz
2.00 GB DDR2
160GB merevlemez2-3 órás akksival, persze ez lehet több, lehet kevesebb, használattól függ.
Fekete.
Kijelzőt cseréltem benn, kb 5 hónapig garos.
Hibája: a "v" betű nem megy, winfost újra kell tenni.Garancia 1hét, kérdés jöhet.
Ár: 37eugyanitt lenne egy T6400-as notiproci hibátlan, 4e.
Szép napot!
Bye!
Bűn az élet.
-
scapegt
őstag
Ki irta h baj van vele? Jaaaa, bocs, mobilról voltam előbb.
Ebay-en nincs ilyen ennyiért. Ez teljesen legális, konkrétan a Microsoftnál van 10 dollárért egy elég gyors pendrive. Máshol ennyiért nincs. Aki tud segíteni a megvételében, privizzen legyen szíves. A postaköltséget is kifizetem természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
2kg-ig "minden" körülmények között 950ft, rendszeresen azzal adom fel és Te adod meg melyik postán akarod feladni. Leméred a kész csomagot, beadod neki, kinyomtatod amit ad és azzal bemész a megadott postára. Bármelyiken felveszik.
scapegt: itmedia-tól tuti nem olcsóbb már csak a posta miatt sem, ha meg hellókitty-s nyulambulamos focistás alakos akármilyen akkor azokat kínai őstermelőktől megkapod fillérekért.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
scapegt
őstag
Tud valaki Amcsiból rendelni és elpostáztatni ide? Találtam egy jó pendrive-ot nagyon jó áron, Amcsiba ingyen posta van (teljesen hivatalos, nagy cégtől, nem eBay és hasonlók), csak ide kéne elpostázni. Van egy Amcsi ismerősöm, de nem tudom, hogy fizessem ki neki, szerintem nincs PayPal-e, bár rákérdeztem, várom a választ).
-
üszök
őstag
Szokott valaki Vaterás MPL futárral küldeni utánvéttel? úgy nézem olcsóbb mint sima levélként. 790+320=1220. Sima levélként meg 1790 a legkisebb súly.
Viszont ha jól néztem,csak az 1-es postán lehet feladni."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
scapegt
őstag
Pont ez az, hogy ott nem engedi már. Frissítettem már 1x mindegyiket és most már nem engedi
Idézem: "HIRDETÉS HOSSZABBÍTÁSA
Többször nem hosszabbíthatsz!"Szóval jobban járok, ha lementem a szövegét mindnek és kezdhetem elölről ... na ennek aztán van értelme...kezd olyan lenni, mint a jofogas.hu
[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
A prohardveren nem engedi hosszabbítani a hirdetéseimet, törlődni fognak és fel kell adni őket még egyszer?
-
Gyíkac
aktív tag
válasz diablo1984 #42283 üzenetére
nem cserélhet,ő de a wifi kari terhére bővíthető.
Van az alaplapon kb 3-4 darab beforasztatlan usb-port, amire a ház belsejébe lehet egy usb-s wifit tenni.
A kis gépre a fenti cselekedetek után win 7 is telepíthető, mivel progival 990 mhz-n megy fesz emelés nélkül.
(tehát fesz emelés nélkül, azaz nem eszik többet)
Tettem már rá win 7-et is de sajnos orosz volt, azóta nem volt kedvem keresgélni. Mivel jórészt a legkissebbek 4-5 gb körüliek. Néha sikerül egy egy megbütyköltet találni. Amit rá lehet tenni.
-
jFox
addikt
válasz diablo1984 #42283 üzenetére
A 2G-sben lehetett cserélni úgy emléxem.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
üszök
őstag
válasz diablo1984 #42279 üzenetére
Ebben teljesen igazad van.
De majd születik egy ésszerű kompromisszum.
Ami valszeg a pénz javára dönt."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Gyíkac
aktív tag
Hello,
Eladó: asus EEE PC 701 surf 4 gb + egy másik burkolat (most a hibátlan burkolatban van) Abban van két hangszóró és egy touchpad. Az aksi olyan 60 min filmnézéssel (de még tesztelés) .
Ára fix 18 000 huf. Képekért, infokért privit írjatok.
-
üszök
őstag
válasz diablo1984 #42271 üzenetére
Olyanom nem volt. de ha a 2x1 GHz Brazos van benne mint az EEEpc 1015 BX-ben akkor az is gyenge.
Lajkó
(őstag)
Az egy februári hsz."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Lajkó
őstag
Lenne egy 1011px netbookom eladó, mert asztalira váltanék! (ezért akár csere is szóba jöhet valami alkatrészre)
2gb ram, n455 cpu, Intel gma3150 256mb-os vga, vincsi 320gb,
Működik minden rendesen rajta, akksija frankó (vagy másfél órát el lehet vele netezni, annyira nem figyelgettem, de pár hónapja még meg tudtam nézni rajta egy filmet töltés nélkül), nincs pixelhiba sem, kicsit koszos, meg karcos, de a kijelzőn talán egy hajszálkarc ha van...
Ha valakit érdekel az írjon árat rá priviben! -
Nite
őstag
sziasztok!
eladosorba kerult az asztali gepem, ha esetleg valakit erdekelne:
gephaz: Cooler Master HAF 912 Plus
tap: Cooler Master Silent Pro M500
alaplap: Asus Maximus V Gene
cpu: Intel Core i5-3450 (3,1GHz)
cpu huto: Cooler Master Hyper 212 EVO
memoria: Kingston HyperX Blu KHX1600C9D3/4GX (2 * 4GB)
ssd: Kingston HyperX 3K SH103S3120G (120 GB)
vga: Asus ENGTX560 DC/2DI/1GD5vasarlastol szamitva mindenre 6 honap garancia, nyiregyhazara, debrecenbe, miskolcra hazhozszallitassal
csak egyben, 170.000.- HUF (inkabb privatot irjatok)
Paid my dues!
-
ronson
őstag
válasz diablo1984 #42271 üzenetére
Ha az Acer One szint alatt, egy "jó" brazosra gondolsz, akkor gondolom az is.
Én egyébként legolcsóbban notit, csak olyan vennék amiben Intel 4500-as VGA van minimum, mert abban már volt HD gyorsítás.
-
üszök
őstag
válasz diablo1984 #42269 üzenetére
Tablet volt,kilőve. Nem jött be.
Netbook volt 3 db kevés volt a kraft. igazából azt vennék legszívesebben megint,de gyenge mind."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
diablo1984
veterán
az esetek 80%-nál az akku kuka, 1 azért mert szarnak rá és töltőről pörgetik a lapost úgy hogy az akku benne van, a másik része meg azért mert sosincs benne és úgy is kinyikkan(jártam már így)! akku meg szinte mindhez drága, sőt egy új gépnél az akkura 6 hó garit vállalnak, 1 év alatt taccsra lehet az akut tenni!
ami használtban meg jó akkus, az már cserélt, és annak akkor máshol van a bibi! ha mobil laptopot akarsz, akkor netbook, ott az 5-6 órás akku 2-3 év alatt is kibírja 1,5 óráig és az is jó! vagy tablet és azzal el lehet karistolni fél napig....
-
atyuska
tag
-
Bull Boss
őstag
én fenntartással vagyok ezekkel az üzleti notikkal. Az utóbbi időben szinte majdnem mindehol bele botlok, hogy nagy tételben árulnak ilyesmit itt is meg a vaterán is. Ki tudja kiknek a levedlett xar gépei, ha ilyen raklapos mennyiségben dobják el őket ott valami lehet nem kóser. Egyik ismerősöm vett pl és a képen egy makulátlan darab volt, amit kézhez kapott meg külsőre olyan volt mint amit a kutya szájából vettek ki...
-
üszök
őstag
válasz diablo1984 #42264 üzenetére
3 napja túrom.
Vannak lehetőségek,de általában mindíg van bibi. Vagy drága,vagy az aksi kuka."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
üszök
őstag
válasz PLaci58 #42261 üzenetére
Storno.
Qwerty billentyüzet. Nem néztem meg rendesen.
T 60-ast láttam 35-ért kuka aksival.
T61-eseket meg 50 körül rossz aksikkal.A linket majd átnézem.
diablo1984
(PH! addikt)70-et semmi féle képen nem akarok költeni gépre.45 körül szeretnék valamit.És 15" sem kell. Max 14.
de igazából egy 10-es gép is elég lenne,de nem találtam a piacon olyat ami jó lenne.Vagy 12-14 között valami.
ha van ötlet ne tartsátok magatokban."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
diablo1984
veterán
a tabletet ha dobják mellőle a gyíkba és akkor .10k, akkor talán már okés az ár, bár akkuról semmi infó, bill ha német, az gáz..... 70k-ért kis amd 15"-os gépeket lehet venni, igaz 2gb ram, de jellemzően 320-500as vinya, meg 2 magos procc, ddr3-as meg általában olcsóbb mint a ddr2!
nézd az expert, extrem digital, stb akcióit, néha tényleg jó akcióik vannak!
pl:toshiba 80k, apu-val, az legalább a deszkáról nem olvad le!
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
A T7300-as proci 2 GHz-es, nem 2,2-es.
A 2 GB RAM 2x 1 GB, tehát bővítésnél vagy az egyiket vagy mindkettőt cserélni kell.Ugyanilyen belsővel vettem a T61-et, jó akksival 42K és 43K-ért
Szerintem elég a 2 GB RAM.
A videókártya úgyis megfogja a gépet (integrált).
Most ünnepek előtt mennek felfelé az árak.
Itt nem nézted?
Arra figyelj, hogy ezek általában német billentyűzetesek.Más:
Kéne nekem próba erejéig (ha tényleg a táp szar, akkor megvételre) egy ATX táp.
24+4 csatlakozós.
Jelenleg egy 450-es Mercury van a gépben, de időnként újraindul.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
üszök
őstag
válasz diablo1984 #42259 üzenetére
És ugyan ez a gép 46500-ért 3 giga rammal?
A 80-as vinyó nekem elég,a Win 7 elfér rajta,mást meg nem nagyon teszek rá.A legolcsóbb gép 70 újban,és az is 2 Giga rammal van,és 12 colos.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
diablo1984
veterán
szerintem nem, a core2-es proci az alap, a 2 giga is alap volna, de a 80as vinya harmat gyenge! 2gb kb 4-5k körül van, annyi még kell bele, meg egy 320as vinya minimum! 53k alap ár+ 4k a memóra+8k vinya= 65k!!! és ezért egy régi laposod van. egy garost az apróban megkapsz ennyiért(2 mag, 320-500as vinya, stb), vagy rápótolsz 10et és veszel újat 2 év garral..... számolj utána, hogy neked melyik éri meg, ez az 53k-s ajándék 7"-os tablettal(LOL), vagy egy modernebb......
-
üszök
őstag
2 Kérdésem lenne.
1.Meg ér ez a gép ennyit?
2. Ha igen mennyi bele egy 2 Gigás ram modul.Még mindíg keresek laptopt,notebookot,netbookot, kinek,hogy tetszik.
Ajánlatokat a postaládámba várok."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
-
Bull Boss
őstag
őszintén szerintetek mi kapunk ebből valamit is, mint nem hátrányos helyzetűek? Nekem pl most hasalt el a notim nemsokkal gari után pont jól jönne
-
detroitrw
addikt
válasz ikiviki #42253 üzenetére
általános, minden pályázóra vonatkozó jelentkezési feltételek »
"bejelentett állandó lakóhellyel rendelkezett Miskolcon 2013. július 1-jén, amely a pályázat benyújtásának időpontjában is fennáll. nem fogadható el, ha lakcímkártyán lakóhelyként csak Miskolc megjelölés szerepel és nincs pontos lakcím." -
LaciMc82
aktív tag
Bezony Ákos megmondta mi leszünk a legokosabb város élen ezzel a sok rézbőrű informatika zsenivel
Náluk a Firefoxban a vasudvar.hu lesz a kezdőlapTiszta hülye aki nem normális
-
Sareth
senior tag
Egy hétig (ha eljössz érte) szinte* ingyen vihető egy Samsung SyncMaster 753S + egy NEC MultiSync V521 monitor lehetőleg helyieknek és főleg munka után. Mindkettő kifogástalanul működik! Ha a héten senkinek sem kell kirakom őket a konténer mellé * Egy üveg kólát vagy két tábla sárgabarackos-kekszes boci csokit szívesen elfogadok - Privi rám akinek kell!
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz Vangelis #42242 üzenetére
Én úgy tudom, hogy Miskolc és aglomerációja pályázhat. Tehát mondjuk Zsolca, Arnót, Kistokaj, Lyukó, stb. is pályázhat.
lajkó: holnapra jó? Az arát nem tudom, de a mukahelyemen tudok olyat gyártani amilyen kell.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
PLaci58
addikt
Ahogy elnézem olyanoknak írták ki a pályázatot, akik online tudnak regisztrálni, tehát már van számítógépe és internetkapcsolata, amit 3 évig meg is tart
Miskolci lakcím kell! Nem lehet közüzemi tartozás!
Úgy látom anyukám megfelel a feltételeknek (aktív idős). Azt nem tudom, hogy 87 évesen hogyan fogom elhordani az oktatásokra
Most egy laptop maffia nagyon be fog indulni, mert ők könnyedén tudják majd hozni a feltételeknek megfelelő pályázókat"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Gus
aktív tag
Holnap 11 órától indul az online regisztráció.
[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
Üdv mindenkinek! :-)
Méretre szabott (30méter körüli) UTP kábelt keresnék csatival törésgátlóval!
Ha valaki tud legyártani, vagy tud valakit aki le tudja gyártani az írjon nekem léci vagy itt, vagy priviben!
Előre is köszi! -
Trollolo
tag
Tessék venni
-
nézzbe
aktív tag
Eladó egy P4-es PC.
Alaplap: ASRock P4S61
CPU: 2,4Ghz/512kb L2/533FSB P4
RAM: 1Gb (1024Mb) DDR 400MHz RAM
VGA: ATI Radeon 9600 128Mb
HDD: 40Gb Maxtor HDD
ODD: LG DVD Író
Táp: "400W"
Ház: Normál Fehér mATX ház.Ára: 10K
Telepítve használatra készen.
Érdeklődni PM-be
Csere Nem Érdekel ! Az ÁR Fix !
[ Szerkesztve ]
-
LaciMc82
aktív tag
AM2+ os konfig érdekel valakit 15000 ft-ért ?
Tiszta hülye aki nem normális
-
Potzee
addikt
válasz ragamof #42233 üzenetére
Ha szénné tuningolod a konfigot, akkor sem fog többet enni 200-210W-nál, úgyhogy elég egy FSP 350 APN vagy egy Chieftec CTG 400 -80P [link]. Ezeknek a kábelei nem túl hosszúak, alsó tápos házba rövidek lehetnek, de a 12V-os kábelhez párszáz forintért tudsz hosszabbítót venni.
HKC, codegen, Mercury, M-Tech, Akyga, Chieftec iArena, CoolerMaster Elite, stb...tilos! Rengeteg szar táp van, ami kinyírhatja valamelyik konfigodat!
Vásárlás, rendelés előtt érdeklődj a korábban linkelt topicban!Az egyik kedvenc tápom, XFX Pro 450 Itt is kapható Lec fórumtársnál 13k-ért.
(Belül Seasonic elektronika, ami a legjobb a tápok közt!)[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
ragamof
csendes tag
Sziasztok!
Ha tápot akarok venni mire kell figyelni, mit tud hozzáértő tanácsolni?
Hálás tudnék lenni, jó tanácsért!
Üdv: R
HP ProBook
-
PLaci58
addikt
Gázfogyasztás, rezsicsökkentés!
Eddigi összeírt fogyasztásaim:
2011, 2045 m3, 307K Ft.
2012, 2072 m3, 324K Ft.
2013, 2445 m3, 345K Ft. Ehhez még hozzá jön a kb, 32K rezsicsökkentés.Most akkor mi van? 25%-al nőtt a gázfogyasztás a rezsicsökkentés miatt?
Jó drágán kapjuk a levegőt !!!
Ma az asszony panaszkodott, hogy többször is azt hitte hogy elaludt a gáz főzés közben, mert az istennek sem akart forrni a leves."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
aktív tag
-
Bull Boss
őstag
nincs valakinek egy egyszerű de szép és jó állapotú akár kazettás vagy sima cd-s autórádiója olcsón?
-
ikiviki
aktív tag
One Touch Ultra 995 fehér szinben / Telefon eladó.
Gyárilag független 1gb memkarival..Csere nem érdekell.
[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Red_Bull
aktív tag
Eladó PS2 slim (SCPH-90004 ez a legutolsó széria):
-Chipelt
-2db Sony memóriakártya
-1 db ezüst Sony kontroller
- Doboz, gyári tartozékok
Kép a gépről: [KÉP]Nem az enyém volt, csak kaptam nemrég, pár órát használtam amíg leteszteltem, és ahogy észrevettem a joy nem rezeg,pedig kéne neki mivel gyári joy (ezt leszámítva tökéletesen működik), a teteje picit karcos meg valami foltok is vannak rajta,(nem jön le ) itt látható a képen: [KÉP] A fej állapota nem tudom milyen, kiírtam 4 játékot, abból 3 megy normálisan, egynél szarakszik valamit, de ez is indul, akit érdekel leírom bővebben.. Én már nem kívánok vele többet foglalkozni 1 percet se, szerintem leírtam minden létező baját,vissza van pakolva a dobozába, úgyhogy vegyétek vigyétek
Ára: 6500 FT
[ Szerkesztve ]
-
benvolio
őstag
Eladó:
-Cooler Master K380-KWN1 számítógépház:10k.
-Coolink Swif2-920 venti:2k
-Thermaltake AF0030 piros ledes venti:2k
-Gigabyte M6900 v2. egér:4k
-Logitech Dual Action gamepad:3k
-Trust Crossfire gamepad: 2,5k
Üdv! -
Red_Bull
aktív tag
Eladó ez a remek kis méretű, csendes, megbízható gépezet:
Fujitsu Siemens Scenic C610 i865GV
Processzor: Intel P4 2,8 GHz-es (478-as tokozású)
RAM: 1GB DDR333 (2x512MB)
Merevlemez: 80GB 7200-as fordulatú ATA133-as WD, kb 140 napot futott összesen, 100/100as
Egyéb: hangkártya, beépített hangszóró, sok USB port, Gbit-es ethernet, előlapi jack és USB csatlakozók...
Optika nincs benne, de van neki hely, szabad SATA csatlakozó is, bizonyára megoldható, ha valaki szeretne bele tenni.Ár: 9999 Ft
[ Szerkesztve ]
-
gaben1117
senior tag
válasz WildBoarTeam #42194 üzenetére
És abban az esetben mi van, ha nekem Kanadából akarnak hazaküldeni karácsonyi ajándékként egy telefont?
-
wwhy
veterán
Vonóhorgos kocsival valaki nem jár Debrecenben esetleg?
Egy utánfutót kellene Miskolcra eljuttatni, szekrénnyel, komóddal. Db-ben lenne segítség, aki elmenne Miskolcra is, hogy elvégezze a felrakást/lerakást,ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
nagyúr
Kicsit engedtem az árból,ennél olcsóbb nem lesz!
-
scapegt
őstag
Ismeri valaki az Ariana Bautex nevű boltot? Többszöri levélváltás után rendeltem tőlük e-mailben (a honlapon nem lehet) kb. 3 napja több dolgot és nem méltatnak arra sem, hogy válaszoljanak. Rákérdeztem e-mailben, hogy foglalkoztak-e egyáltalán a megrendelésemmel, de arra sem válaszoltak, ma írtam egy 3. levelet, de gondolom arra sem fognak. Átverős bolt, vagy mi van velük??
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Üdv!
Van egy eladó HTC HD7 8Gb telefonom.
Windows Phone 7.8 rendszerű, angol nyelvű, de itthon a Speedshoptól vásárolt. A garancia már lejárt, az akkumulátora jó, 1.5 napot kibír normál használat mellett simán.
Végig gyári bőrtokban tartottam, amit adok mellé. A tartozékai mind megvannak, a headset ki sem volt bontva. Doboz, papírok, stb. minden megvan.A kijelzőn néhány hajszálkarc van, de használat közben nem láthatóak. A hátlapon apróbb kopásnyomok, amit a tokba ki és behelyezések okoztak. Bal felső sarkán van egy horzsolás. A hangerő állító gomb felfelé nyomást csak erős nyomásra érzékel, lefelé tökéletes, valószínűleg csak ki kellene takarítani.
Irányár: 20 ezer ft
Érdeklődni privátban, ha kérhetem. -
Nite
őstag
sziasztok!
eladosorba kerult az asztali gepem, ha esetleg valakit erdekelne:
gephaz: Cooler Master HAF 912 Plus
tap: Cooler Master Silent Pro M500
alaplap: Asus Maximus V Gene
cpu: Intel Core i5-3450 (3,1GHz)
cpu huto: Cooler Master Hyper 212 EVO
memoria: Kingston HyperX Blu KHX1600C9D3/4GX (2 * 4GB)
ssd: Kingston HyperX 3K SH103S3120G (120 GB)
vga: Asus ENGTX560 DC/2DI/1GD5vasarlastol szamitva mindenre 6 honap garancia, nyiregyhazara, debrecenbe, miskolcra hazhozszallitassal
csak egyben, 170.000.- HUF
Paid my dues!
-
Csöves
őstag
Aquila non captat muscas.
-
üszök
őstag
Keresek laptopt,notebookot,netbookot. Csak jó állapotú gép érdekel.15" alatti kijelzővel.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
detroitrw
addikt
Eladó cuccok:
Alaplapi usb 3.0 kivezetés (25cm) - 1,6k
Hálózati usb -s töltő 5V, 2A - 1,2k
ELM327 OBDII - BT V1.5 - 4k
OMRON D2FC-F-7N egér mikrokapcsoló - 0,3k/dbérd. privibe
-
törölt tag
Eladó T-Mobile feltöltőkártya 990 Ft lebeszélhetőséggel, valamint szűk 1 hónapig még +2000 Ft hálózaton belüli ajándék lebeszélhetőséggel. Ára: 1500 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest