Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabir
aktív tag
Tudom én is, csak egy példát hoztam föl.
De nézzük meg az előtte lévő 10 év változását..
Úgy gondolom illene / illett volna hasonlóan fejlődni a két intervallumban, akkor megtörtént volna az a váltás és hardvercsere, ami az elsőben lezajlott, a másodikban - szerintem - kevésbé. -
Gabir
aktív tag
Nekem is megfordult a fejemben, hogy fejleszteni kellene.
De mire?
Messengerre? Email olvasásra?
Plusz az alkatrész árak sem igazán úgy alakultak, mint előtte 10 évvel. Ami új, az inkább drágább és nem nagyon szorítja le régebbi darabok árát.
Órajelben kb. ugyanott tartunk,mint 10 éve, csak a magok száma lett több..de leginkább a mobil eszközöknél.
Javítsatok ki, ha tévedem. -
Gabir
aktív tag
Utolsó meghirdetés!
- Pyle zárt mélyláda(30cm hangszóróval): 10e Ft
- Pyle DVD-s fejegység USB-vel, gyári tartozékok,távirányító, számla, doboz: 20e Ft
Alku, csere, egyéb hülyeség nem érdekel, lakásürítés van.
[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #64881 üzenetére
Most vettem át a weboxból a rókában feladottat.
( mellesleg a búzatéri webox helyenként érintőbajos) -
Gabir
aktív tag
terkep.turistautak.hu
http://tajertektar.hu/hu/ ( ez érdekesebb )[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
válasz Rendo84 #64861 üzenetére
Érdemes megfontolnod azt ,hogy mégis csak olyan étterembe mész, ami nem vesz részt ebben a szervezésben.
- pár éve a Tiszavirágba mentünk ezen a napon, utólag derült ki(fizetéskor) ,hogy három napos akciójuk volt (15-20%). Kellemes meglepi volt.Mellesleg nem tolongtak, volt hely bent.
- másrészt jellemzően ilyenkor már rég nincs hely a résztvevő éttermekbenTehát egy próbát megérhet és körbenézni, ki szervez esetleg egyéni akción belül egy kedvezményesebb napot.
Pipát kedvelem, Rákócziban voltam, jó volt. Borostyán szintén pozitív.( ha már itt jársz, kérj levest is, én nem vagyok leveses, de azt megettem , finom és sok, szinte nevetséges áron)Zips-ben láttam vaddisznót, és a Molnár Csárdánál is ismerik a vadat.
[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
válasz benvolio #64730 üzenetére
Ha mégsem kell sürgősen, akkor ez is megteheti
-
Gabir
aktív tag
Az előbb voltam a "nagypostán", de csak néztek, mert náluk ilyen kézbesítő/azonositó nincs.
Se bélyegző, se más. Menjek a Tiszaira, talán ott van..Ha a csomagos járt, annak nyomtatott hőpapír jellegű értesítője van.
(amit szerintem akkor is kitölt/kinyomtat ha nem jut be a házba, főleg ha fel sem csenget)
Ha mégsem olyan lapot hagy, van nála bélyegző.ha az sincs, legalább azt írja rá, hogy "tiszai" és kész. -
Gabir
aktív tag
válasz kovazsé #64549 üzenetére
Köszönöm válaszod.
Azt azonban még mindig nem értem ,hogy amit nem hoz ki a jóember, reggel miért nem rakja bent, hogy átvehessem?
Mellesleg mentem én már be 10h-kor a nagy postára olyan értesítővel, amin az időpont 11h volt.
Eltelt egy pár perc, amíg valami választ adtak..( azt pedig nem hiszem el, hogy este 6kor is még bóklászik a bérházak között..ezzel a környékkel pár óra alatt végez, még nyugdíjnapkor is és nyargal vissza a postára - láttam du 1 körül ott már. Kaptam párszor délután küldeményt, de mindig a csomagos hozta.
Mindegy.
A nyomkövetési rendszer pedig szintén érdekes, külföldi küldeményeknél még úgy-ahogy, de belföldinél használhatatlan.
Levél-csomag dolog: kár volt anno csinálni ilyen kategóriát, mert a világon nincs olyan képeslap vagy kis boríték, ami valóban levél a szó szoros értelmében (és mellé kb. másfél kg...esetleg ha ólomlemezt postázok, azonban azt viszont a boríték anyaga nem bírná) Ha megcsinálták, ne csodálkozzanak, ha így akarja az emberfia feladni a lomját.
Köszöntem.. -
Gabir
aktív tag
válasz kovazsé #64542 üzenetére
Úgy látom, talán most választ kapok néhány korábbi költői kérdésemre személyed segítségével.
Miért emel árat a posta (rendszerint évente), amikor a szolgáltatás hitványul?
Értem én, hogy üzemanyag, minimálbér, stb. De úgy gondolnám, a szolgáltatás színvonalát legalább tartani illene, (bár már akkor sem teljesen etikus, hogy ugyanazért a szolgáltatásért miért kér magasabb díjazást, másnál is megszoktuk,mindegy)
Konkrétan a küldemények (levél, csomag, stb.) kézbesítésének ideje.
Rendben, ha nem talál itthon, értesítőt hagy, én a papírral bemegyek a közeli intézménybe és (NEM) veszem át.
Miért nem? Mert korábban 15:30 után átvehetők voltak a küldemények, csomag, levél, utalvány, stb.
Fejlődünk, javul a színvonal, jön a szöveg, közben pedig kapom a "még nem számolt le a postás" választ. Hát (ugyan nem mondtam még), de kár, hogy nem számolt még le. ( a miénkre különösen érvényes ez)
Miért nem vehetők át ezek a küldemények?
Oké, megnövekedett a forgalom, de akkor legalább 18h után lehessen átvenni, az bőven elég idő.
Másik dolog: ami nem fér be a levélszekrénybe, azt ki sem hozza.
Na azt miért nem tudom átvenni nem hogy hamarabb, de még aznap sem?
Tudja, hogy nem hozza ki, miért nem rakja le reggel, hogy a gyökér (én ) elhozhassam haza(ha már egyszer fizettem a postai kézbesítésért(ami meg sem történt), fizessek még egyszer külön, amiért elmegyek a postára és kiveszem, azaz csak venném, de "még nem számolt le a postás" és menjek még egyszer másnap.
(és akkor arról nem is szóltam, hogy lehet aznap otthon vagyok )
Azt már meg sem említem, hogy amikor legutóbb papírt és tollat szerettem volna venni a "Nagy postán", egyik sem volt..Azon kívül minden más, csoki, kóla, lakásbiztosítás..remélem, azóta javult a helyzet.
Sajnos az apró küldeményeknél még mindig a legolcsóbb megoldás, de ha tehetem, én is kerülöm ezen állami céget.
Köszönöm a választ előre is![ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
Posta felejtős, utálatos cég, drága.
Ha lehet Rókaposta/webox,PPP esetleg futár,
De lassan a PH is az, mert kezdem unni, hogy mindig kétszer kell bejelentkezni... -
Gabir
aktív tag
Üdv, nálunk nincs korlátozás a szmog miatt, igaz?
-
Gabir
aktív tag
Forgószéket valaki?
(nem az a nyöszörgő, hajló, repedő darab) -
Gabir
aktív tag
Eladó:
- korcsolya
- szubláda
- vezeték nélküli fejhallgató
- kábel törött magsafe töltő
- sok más egyéb is.
érd: privátban(ez most ilyenre sikerült, semmi marketing )
[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
Szép ez is
Illetve a felső kisebb is.Aki kedvet kapna a korihoz:
- ROCES 42-es egy csatos műanyag korcsolya eladó 5e Ft
-
Gabir
aktív tag
Egy kis off
-
Gabir
aktív tag
Üdv,
Eladó:
- PYLE autós trapézláda (Red label ) - 13e Ft
- Philips ribbon magassal kis hangfalak - 15e Ft /pár
- Philips vezeték nélküli fejhallgató, dobozos, újszerű - 8e Ft
- HD-s beltéri kábelTVhez, távval 4e Ftérd. privátban
[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
válasz WildBoarTeam #63762 üzenetére
Vagy nem megfelelő a proci hűtése.
(anno szívtam ezzel )
BIOSba menj be és hagyd, közben nézd hőfokokat. -
Gabir
aktív tag
Üdv,
- Philips HD-s beltéri kábelTVhez (Digihez is) - 4500Ft
- Philips vez.nélküli fejhallgató újszerű dobozában - 8000 Ft
- Pyle trapézláda (Red Label széria, 30cm/800W) - 13000FT
- Devolo powerline szett (3db egység - 85Mbit) - 5500 Ft
- JBL 5.1 szett (Sub140), 5 db szatelit - 32000 FT
Érd. priviben, e-mailen.
-
Gabir
aktív tag
Szép(majdnem havas) estét!
- Devolo 85Mb-is Powerline adaptercsomag(230V-os hálózaton LAN-t visz át) eladó. 3 db egység, 2 db USB-s. Ár: 5500 Ft (helybeli kollégának 5000 HuF) -a 3 db
- Philips hangfalpár MCD-708 (ribbon magas) 15e/ pár
- ...egyelőre ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
Miét kell kétszer bejelentkezni a PH-ra?
-
Gabir
aktív tag
válasz Pttypang #63482 üzenetére
SSD nem lenne gond, alapvetően az volt a bajom - többedszerre, hogy az endon egy új edzést szerettem volna föltölteni, de visszaugrik a kezdőlapjára..(jobb esetben, rossz esetben Too many request..szöveg.)
Tegnap próbáltam a Sp.Trackert.., a 255 karakteres komment hely, naplózáshoz nagyon szűk(nekem) lesz.Ami tetszik, a gpx importálás.Idővel kiderül, jó lesz-e. -
Gabir
aktív tag
-
Gabir
aktív tag
Tud valaki ajánlani egy normális használható sportprogramot telefonra(android), ami ingyenes, nem fagy le, nem akad és lép ki, valamint a webes felülete is rendesen használható. Az endomondoból most lett elegem.. Köszi!
-
Gabir
aktív tag
válasz elistvan #63396 üzenetére
Anno 3600-asom volt/van, az csinálta ezt.
Ha bemelegedett, meghülyült, illetve a felső érintős része zavarodott össze.
Azt lekötöttem róla, és ha nincs alatta hőforrás, hibátlanul dolgozik azóta is.
Táv kell hozzá így(amúgy is ), de azzal használható.(simán átvitte a 3D-s tartalmat, holott nem kellene tudnia) -
Gabir
aktív tag
Üdv,
jártas/használ vki Orvibo eszközöket közülünk? Tippre-segítségre lenne szükségem.
-
Gabir
aktív tag
-
Gabir
aktív tag
válasz WildBoarTeam #63056 üzenetére
Pedig ugye íratlan aranyszabály, hogy szakáccsal és pincérrel nem hernyózunk
-
Gabir
aktív tag
Nem olvastam félre, csak segíteni szerettem volna. Főleg mert utánaírtam,amit nem olvashattál el, hogy memóriabővítés.
Egyébként tegyél próbát és ird meg a tapasztalatod.
( mielőtt lehurrogsz, az egymagos 1,6os Samsung netbookom használható lett, miután lecserélődött a 160as 5400rpm-es gyári HDDje, de van tapasztalatom G4-es Apple gépekkel is - OSX 10.4-10.5, egyik sem űrtechnika ) -
Gabir
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #62971 üzenetére
Ezt kivágják, mert ki kell, aztán majd beleakad a következőbe...utána azt nyomják ki...teljesen logikus
...ennyi erővel a Bükkben is végigvagdalhatják az utak mentén.
[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
Szép napot!
Eladnék pár dolgot:
- Philips MCD 708 hangfalpár ribbon magassal - 15e
- Philips DCR-9001 DVB-C HDMI-s beltéri gyári 5in1 távval - 4,5e
- Pyle zárt trapéz láda 30-as hangszóróval autóba - 12e
- Philips vezetéknélküli fejhallgató újszerű állapotban - 8e
- Philips kicsi centerhangfal - 1eÉrd: priviben
-
Gabir
aktív tag
Üdv,
PYLE gyári trapéz láda Red Label hangszóróval(30cm, 800/400W, 4Ohm), zárt rendszerű eladó 12e Ft
A hangszórót rács védi.
Érd. priviben -
Gabir
aktív tag
válasz kicsitrash #59770 üzenetére
Vagy keresel egy telekocsis szolgáltatást és kibérled a csomagtartót
-
Gabir
aktív tag
IDE csatolós SSD-t keresek (16-32GB kapacitásban) Köszönöm előre is!
-
Gabir
aktív tag
Üdv, van valakinek OS-X 10.4 v. 10.5 telepitője? (PowerPC)
Sajátjaim nem találom. Előre is köszönöm! -
Gabir
aktív tag
-
Gabir
aktív tag
Különleges darabok. Amikor felpörgeti a lemezt, én is mindig messzebb húzódom a lejátszótól
-
Gabir
aktív tag
Szép napot!
Van vkinek (elfekvőben) 3 lábú irányjelző relé ledhez autóba?
Megvenném. -
Gabir
aktív tag
Szép napot!
Van köztünk szaki, aki a fotózásban jártas?
Mármint van egy makro lencsém, annak kompatibilitását szeretném megismerni.
55-ös átmérőhöz kell és bajonettes.
Előre is köszönöm! -
Gabir
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #55899 üzenetére
..mert genuine
-
Gabir
aktív tag
Egy normál lapban szinte bármelyik ECC-s registred szerver ram megcsinálja
[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
Azért hozzátenném, hogy ennek a városnak igen szerény a nyilvános illemhelye.
Üzletekbe, benzinkutakra nem (szívesen) engednek be (megértem), más pedig gyakorlatilag nincs.
/ egyről tudok, az Erzsébet- térnél, hozzáteszem, tíz is kevés lenne egy ekkora városhoz képest / -
Gabir
aktív tag
Üdv, visszatérve az éttermekhez: személyes kedvenc a Kispipa. Jó nagy választék, párszor voltunk már ott, még sosem mondták ,hogy ez vagy az nincs.
És van külön terem. Nem reklám, csak ajánlás, aki esetleg keres majd éttermet. -
Gabir
aktív tag
PYLE Red Label láda eladó.
Trapéz forma, hangszóróvédő rács van rajta.
Vastag MDF lap a doboz, zárt rendszerű.
90 Oz mágnes, 4 Ohm és 800/400 W terhelhetőség.
13e FTÉrd. priviben. Átvétel helyben, postázást mellőzném.
-
Gabir
aktív tag
válasz kicsitrash #53423 üzenetére
-
-
Gabir
aktív tag
Szép napot!
Segítséget szeretnék kérni:
- mi a különbség a 771-es tokozású Xeon X5450 és E5450 között? (leszámítva a minimális max hőfok eltérést és a 40W fogyasztást)
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
Na, jól elburjánzott a szóváltás a hozzászólásomnak "köszönhetően". Félreértés ne essék, nem a fejlődés és haladással vagyok szemben, és nem vagyok pártja a drákói szigornak sem.
Csupán annyi dolgon akadtam föl, hogy egy még iskoláskor alatti gyermek "adta ki", mit kér (nekem ez úgy jött le, hogy kérte, szinte követelte v. elvárta).
A mi generációnknál a TV "nevelte" a gyerekeket a lustább-nemtörődöm szülőknél. Tehát megvolt ugyanaz, amit elébb a számítógép,konzol és manapság a táblagépek és mobilkészülékek végzik.
Értsenek hozzá, ebben nőnek föl, ha korlátozzuk-eltiltjuk tőlük, iskolában kinevetik őket.
De korábban cikkeztek azokról a dolgokról, hogy bár gépelni tudnak a gyermekek, de írni már kevésbé.
Persze más dolgába mindig könnyebb beleszólni, ahogy más gyermekét is könnyebb nevelni, így lezárom én is a témát a magam részéről. -
Gabir
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #52780 üzenetére
Sima (Nokia) USB-microUSB kábel nem viszi?
-
Gabir
aktív tag
Valószínű, hogy specifikus a kártya, tehát ahogy korábban írta jFox, adott laphoz-lapcsaládhoz jó. Gondot csak nem okoz, feltéve ha nem zárlatos
[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
EZ is megér egy misét...(Amazonon utána néztem, 159 USD akciósan, az egy dolog..de hogy a saját hirdetésénél is többször szerepel a képernyőn a 199 dollár... )
[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #52707 üzenetére
Előtte még voltak azért igények...
De ha már veszel egy monitort..nem két napra veszed, én a helyedben megpótolnám még pár ezerrel és ÚJat vennék, több év garanciával.Ha már kiadsz érte 60-t.
60-70ért remek 27-28"k vannak.( tudom, ez nem 30...de új)[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #52678 üzenetére
De neked monitor kell, nem TV.
Azért dizájnban egy cinema még mindig bőven beállhat a többi mellé.
Naja, OLED..de akkor már 4K, ne gagyizzunk fHD-val[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #52667 üzenetére
30-as almás cinemát akar, csak még nem írta le konkrétan
-
Gabir
aktív tag
válasz kicsitrash #52274 üzenetére
Büntetéstől óvott meg, hálás lehetsz
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest