Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz patomi #26547 üzenetére
Áhh kéjmámor, hirtelen mennyi hsz....
Egy árnyalattal lehetne sötétebb(bár lehet a kép ilyen csak) jobban passzolna a bútorokhoz. Még sokat fog sötétedni, amikor megkapja a második (harmadik) réteg pácot, ez még csak az első réteg rajta. És mindegyik agyonvakuzott kép, valójában sokkal sötétebb, csak nincs normális fényképezőm.
Az oldallap ha jól emlékszem füst üveg lesz(?) Az nincs még meg? Sokat dobna rajta. Sajnos nincs. Vágás közben eltört és nincs másikom.
A bordát nem tudod 90 fokkal elfordítani? Akkor ezen is átfújna az előlapi venti. Ezt már leírtam az eredeti hsz.-ben, hogy miért van így. Akartam, de elmaradt, mert éjszaka szereltem össze a gépet. De a hőfokok 2 óra Skyrim alatt is 55 fok körül maradtak, szóval nem gáz így sem.
(#26548) HookR:
Mekkora a befoglalómérete, valamint a bútorlapok vastagsága? Illetve fel tudnál-e tölteni egy képet a hátuljáról, amin az egész látszódik? 18 mm-esek a lapok. Befoglaló méretei (mély., szél., mag.): 28x18x33 cm. 16,6 liter.Úgy is érdekel a véleményem, ha sok mindent máshogy csinálnék a helyedben? Ha nem így lenne, nem tettem volna be egy nyilvános topikba.
(#26549) kisza25: Pedig ez sem lesz rövid.
(#26550) flashpointer:
Az valami LED adapter? Úgy olvastam azokon nincs túlfeszültség meg semmilyen védelem, illetve a feszültség pontossága is kérdéses, amiatt nem mertem kipróbálni ilyennel mert a paneltáp közvetlen ráengedi a cpu-ra, nem volt vele probléma? Igen LED adapter. Személyesen is mondtam, hogy az lesz. Eddig semmi problémám nem volt vele. Előtte jó pár órát méregettem a kimeneti feszt 11,99 és 12,03 között váltakozott ahogy a terheléseket változtattam rajta, ez szerintem simán belefér. Amúgy is az alaplap VRM részének ki kell valamennyi ingadozást "simítania".Nekem is az jutott eszembe ami Hookr-nek, mikor terveztem 20mm-es aluprofilból házat feltűnt hogy elég sokat elfoglal a házból. Hát ez egy ilyen szakma sajnos. A marógépem még nem esett át az alu-szüzesség elvesztésén, így addig marad a fa.
Ja meg hány wattal van terhelve a paneltáp és nem tapiztad meg hogy melyik része melegszik? Az elsőre nem tudok válaszolni, nincs fogyasztásmérőm, de csak a Celeron megy róla, egy SSD és egy 3,5-ös HDD. Szóval szerintem maximum az 50-70W-os régióban kaphat jelenleg terhelést. A tápegység ugye papíron 180W-os, ehhez egy 240W-os LED táp adja a kakaót.
(#26549) Ispy:
Sorry, nekem nem jön be a fa. Vagyis ha jobban nézem, akkor nem is a fa a bajom, hanem ez a szín Személy szerint a világos tölgyet szeretem. Még a szín változni fog. Sötétebb lesz. Majd próbálok "valós" fotókat lőni, miután megkapja a végleges színt. A világos tölgy nem nagyon ment volna a bútorok színéhez.De a "monitor" az büntet Nem zavaró ilyen közelről nézni? Egyáltalán nem. Sőt.... Csak az FHD-t érzem néha kevésnek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Magisk
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX Z270-I GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B450M Pro4-F alaplap, használt
- Beszámítás! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest