Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz patomi #26547 üzenetére

Áhh kéjmámor, hirtelen mennyi hsz.... ;] :P

Egy árnyalattal lehetne sötétebb(bár lehet a kép ilyen csak) jobban passzolna a bútorokhoz. Még sokat fog sötétedni, amikor megkapja a második (harmadik) réteg pácot, ez még csak az első réteg rajta. És mindegyik agyonvakuzott kép, valójában sokkal sötétebb, csak nincs normális fényképezőm. :(

Az oldallap ha jól emlékszem füst üveg lesz(?) Az nincs még meg? Sokat dobna rajta. Sajnos nincs. Vágás közben eltört és nincs másikom.

A bordát nem tudod 90 fokkal elfordítani? Akkor ezen is átfújna az előlapi venti. Ezt már leírtam az eredeti hsz.-ben, hogy miért van így. Akartam, de elmaradt, mert éjszaka szereltem össze a gépet. De a hőfokok 2 óra Skyrim alatt is 55 fok körül maradtak, szóval nem gáz így sem. ;)

(#26548) HookR:
    Mekkora a befoglalómérete, valamint a bútorlapok vastagsága? Illetve fel tudnál-e tölteni egy képet a hátuljáról, amin az egész látszódik? 18 mm-esek a lapok. Befoglaló méretei (mély., szél., mag.): 28x18x33 cm. 16,6 liter.

Úgy is érdekel a véleményem, ha sok mindent máshogy csinálnék a helyedben? Ha nem így lenne, nem tettem volna be egy nyilvános topikba. :K

(#26549) kisza25: Pedig ez sem lesz rövid. :DDD

(#26550) flashpointer:
    Az valami LED adapter? Úgy olvastam azokon nincs túlfeszültség meg semmilyen védelem, illetve a feszültség pontossága is kérdéses, amiatt nem mertem kipróbálni ilyennel mert a paneltáp közvetlen ráengedi a cpu-ra, nem volt vele probléma? Igen LED adapter. Személyesen is mondtam, hogy az lesz. Eddig semmi problémám nem volt vele. Előtte jó pár órát méregettem a kimeneti feszt 11,99 és 12,03 között váltakozott ahogy a terheléseket változtattam rajta, ez szerintem simán belefér. Amúgy is az alaplap VRM részének ki kell valamennyi ingadozást "simítania".

Nekem is az jutott eszembe ami Hookr-nek, mikor terveztem 20mm-es aluprofilból házat feltűnt hogy elég sokat elfoglal a házból. Hát ez egy ilyen szakma sajnos. A marógépem még nem esett át az alu-szüzesség elvesztésén, így addig marad a fa.

Ja meg hány wattal van terhelve a paneltáp és nem tapiztad meg hogy melyik része melegszik? Az elsőre nem tudok válaszolni, nincs fogyasztásmérőm, de csak a Celeron megy róla, egy SSD és egy 3,5-ös HDD. Szóval szerintem maximum az 50-70W-os régióban kaphat jelenleg terhelést. A tápegység ugye papíron 180W-os, ehhez egy 240W-os LED táp adja a kakaót.

(#26549) Ispy:
    Sorry, nekem nem jön be a fa. Vagyis ha jobban nézem, akkor nem is a fa a bajom, hanem ez a szín Személy szerint a világos tölgyet szeretem. Még a szín változni fog. Sötétebb lesz. Majd próbálok "valós" fotókat lőni, miután megkapja a végleges színt. A világos tölgy nem nagyon ment volna a bútorok színéhez.

De a "monitor" az büntet :D Nem zavaró ilyen közelről nézni? Egyáltalán nem. Sőt.... Csak az FHD-t érzem néha kevésnek. :B

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák