Új hozzászólás Aktív témák

  • surami

    tag

    válasz HookR #25212 üzenetére

    Van bőven probléma, tudtam én ezt már az elején is. :) Szerintem nem lehetetlen csak nagyobb kihívás, mint egy általános használatú Mini-ITX gép. Legalább van min agyalni. :)

    A házat, időjárás állóságot tegyük félre egyenlőre (lesz érdeklődő bőven és lesz aki 3D-ben meg is tervezi majd az apertus° közösségen belül). A legnagyobb gond az volt, hogy túl nagy a teljesítménye, leredukáltam valamelyest (TDP ~153W-ra) + TDP ~6W a capture card fogyasztás (videókártyával direkt nem számolok, mert az felvétel módban úgyis inaktív lenne, a procit cseréltem 4770K-ról 4770S-re, így kb. - TDP 20W). Szóval olyan TDP ~159W-ot kéne aksival megoldani, ha jól számol az előbb linkelt oldal (netán ennél magasabb a teljesítménye a gépnek, mikor erőteljesen dolgozik?). Ezzel a HDPLEX 160W DC-ATX-szel (köszönet flashpointernek) + 2 x 2 db ehhez hasonló 11,1V-os 5000mAh-ás aksit sorba kötve, majd a párokat párhuzamosan kötve elérhető a 22,2V, a 10Ah így akár a 220W-os teljesítmény is. (Ha esetleg tud valaki olcsóbb és könnyebb megoldást, akkor szóljon.)

    Elég zavaros az a mondat a manualban, lehetséges hogy egy elírás, hogy jobban fogyjon a másik lap :). Valószínű a Z97I-PLUS M.2-es portja csak x2 sebességen működik, viszont akkor miért írták oda, hogy 10/Gb/s-re gyorsítja az adatátvitelt? Ezt találtam és ezt eddig ezzel kapcsolatban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák