Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
Érdekes, hogy eddig nem látok Kabini-s alaplapokat semelyik gyártótól...
-
mrbig25
őstag
válasz radi8tor #16492 üzenetére
Simán be fog férni.
A VRM lapka alig magasabb, mint a hátlapi kimenetek panelja és az általad linkelt képen is jól látszik, hogy a tápegység és a hátlapi panel egymáshoz közelebbi szélei között még legalább 3-4cm hely van....
-
Mercutio_
félisten
-
ZetorGumi
addikt
válasz radi8tor #16492 üzenetére
Nemhiszem, hogy cserélni fogok egyhamar. Ez engem biztosan kiszolgál 1-2 évig.
Jó, hogy irtam. Nem tartózkodom otthon, a gépem meg otthon van, szóval leghamarabb pénteken tudok neked szolgálni méréssel, hacsak más nem előz meg.
De saccra kb egy fél cm-mel magasabb az intel stock hűtőjéhez képest.viperabácsi: Hát most, induláskor biztosan nem, de később szerintem esni fog az ára. Vagyis remélem.
[ Szerkesztve ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz ZetorGumi #16491 üzenetére
Csak akkor lenne értelme cserélned, ha mPCIexpress kártyát is akarnál használni.
Jó hogy írtál!
Meg tudnád nekem mérni, hogy milyen magas az alaplapon az a VRM lapka? Mondjuk az alaplap aljától mérve, de lehet a tálcától is csak az nem minden házban ugyanolyan magas.Be villant ma, hogy lehet nem fog beférni a lap Lian Li Q18-ba a táp közelségétől.
⭐ Stella
-
HookR
addikt
válasz radi8tor #16487 üzenetére
Nagyon komoly deszka. Asus igencsak feszegeti a mini-ITX korlátait.
========================================
EVGA ITX BOX megváltozott, mióta legutoljára mutogatták - tweaktown.com
========================================
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez mekkora ász: Mini-ITX ASUS Maximus VI Impact with innovative Impact Power and SupremeFX Impact audio
Maximus VI Impact is the first ROG mini-ITX motherboard. Suitable for small form factor enthusiasts, it includes the Impact Power add-on card with 8+2 phase digital power for the CPU and memory, along with the SupremeFX Impact sound card, which features ELNA audio capacitors and 115dB SNR, plus a headphone amplifier to deliver high-quality and immersive gaming audio. An mPCIe Combo II card with 802.11ac Wi-Fi and Bluetooth 4.0 is also included.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
imibogyo
veterán
Nem tudok rá sajnos pontosan válaszolni, elvileg lehetséges (bár gondolom inkább csak erős napra (UV-re) indul meg a sárgulás), de addig egy fehér házam sem volt meg, hogy ez a folyamat be tudjon indulni. A leghosszabb ideig (1-1,5 év) ez a fehér kuckóm volt meg, a másik is kb. egy évig volt nálam átlagosan, de azok sem sárgultak, pedig ezek aztán házi festésűek az összes, nem ilyen por-csodák.
Ha már mikró...... Nekem meg egy kis sütőm, vagy kombicirkóm van, bár talán ezen a képen a legnagyobb a hasonlóság.
(#16487) radi8tor1: tetszik, hogy a tápcsatlakozók kikerültek oldalra és a proci is eltávolodott a VGA-tól. Mondjuk ahogy néztem ez már a legtöbb Z87-esnél igy van. Z77-nél több volt az olyan, amelyik oda volt telepitve mellé. Már ha jól emlékszem. Az arányok, mint ha most fordultak volna.
[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
válasz Pista0001 #16483 üzenetére
Tényleg... tényleg! Elfelejtettem, mea culpa.
@imibogyo
Picit azért szkeptikus vagyok a fehérrel szemben, egy idő után nem sárgul meg?! Vagy ez ilyen népi mende-monda? Nehéz ügy, mivel többnyire világos a szoba, de ahol a gép van, monitor, bill, egér, egérpad, mind fekete, így eléggé kilógna a sorból. De tény, hogy a fehér mikró is nagyon szép.[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
válasz Ric4m0nd #16479 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik, kinézetre, belsőre is. Lehet nem is kell többet gondolkoznom?! Azért még meghallgatok 1-2 tippet.
Ahogy olvastam, Te Thermalright HR-02 Macho-t szeretnél belerakni, anno HookR kolléga egy elég részletes hozzászólást írt, hogy nagyon határeset elfér-e, a B75M-ITX laphoz viszonyította, a H77M-ITX ugyanaz.LanPC Node304: katt
@Rypejakten
Köszi! Volt már Prodigy-m, én nem estem hasra tőle, nálam eléggé billegett bekapcsoláskor, meg böszme nagy volt. De azt aláírom, hogy hűtésben, szolgáltatásokban top![ Szerkesztve ]
-
Ric4m0nd
aktív tag
Kitűnő választás! Fractal Design Node 304 4EVER!
-
xtevo
őstag
Két kérdésem is lenne felétek:
1.
Szerintetek létezik, hogy van különbség az AsRock H77M-ITX és az AsRock Z77E-ITX Raid vezérlője között? Olyasmit hallottam/olvastam, hogy állítólag Raid 0 esetén előbbinél +150%, míg utóbbinál +180-185% teljesítmény növekedés volt, a normál egy ssd-s rendszerhez képest. Gyártói oldalon nem találtam erre utaló infót...2. Olyan házat keresek, ami 2db 2,5" és 2db 3,5" vinyót képes fogadni (legalább). Árban, méretben nem szeretnék nagyon elszállni. 20-30k max. (és itthon kapható legyen). Ami talán leginkább szimpatikus: Fractal Node 304, de minden érdekel.
Köszi előre is a segítséget.
@Pista0001
Most kapható aprón egy Z77 Stinger, ha nem félsz a használt cuccoktól.[ Szerkesztve ]
-
Pista0001
addikt
válasz radi8tor #16474 üzenetére
Az EVGA Z77 Stingerhez a megjelenés óta 2 frissítést adtak ki, egyet január végén, a másikat március közepén. Mindkettőben értelmesnek tűnő javítások vannak. A Gigabyte Z77N-WiFi-hez a megjelenés óta egy végleges BIOS és egy béta jelent meg (tavaly augusztus és november), elhanyagolható fejlesztéssel, javítás gyakorlatilag nincs, miközben a rendszer olyan hibával küzd, hogy egyes Sandy procikkal dVGA nélkül nem működik. Szóval az EVGA tulajok összetehetik a két kezüket. Az tény hogy például az ASRock Z77E-ITX-hez képest nem voltak túl aktívak, de idén már az ASRock is hanyagolta a kifutó technikát. Az ASUS csúcslapja sem kapott szinte semmi komoly fejlesztést, csak improve compatibility-ket, azokat is szinte csak tavaly.
Szerk.: A Z87-nek csak azért örülök mert remélem lenyomja kicsit a Z77 Stinger árát, már kinéztem a P55/i5-760 helyére egy i5-3570K-val.
[ Szerkesztve ]
-
HookR
addikt
válasz radi8tor #16474 üzenetére
Érdemes megvárni az első vásárlók (más néven béta teszterek) beszámolóit.
======================================
Gigabyte F2A85XN-WIFI - Újabb képek, egyelőre hivatalos oldal nélkül - mb.yesky.com
Szokásos felszerelés, emberes LN2 tartály a sarokban... - [kép_1], [kép_2] - expreview.com
-
fero02
nagyúr
válasz Rypejakten #16456 üzenetére
Nekem volt (illetve van) ilyen Giga lapom.
-
HookR
addikt
Thermalright AXP-100 review - bit-tech.net
-
Mercutio_
félisten
Elnézve a giga lapot: nincs rajta hdmi csak dvi-i, nincs pci-express 16X vga slot,nincs alaplapon SPDIF kimeneti csati, mindezek megtalálhatóak az Asrockon, a Giga pozitívuma (annak akinek ez számít) a soros/párhuzamos port a hátlapon.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Ric4m0nd
aktív tag
Választhatsz Low Profile / Low Voltage memóriát is. Az biztos nem zavarja a hűtőt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Mattanyahu
tag
asrock + bmw designworks usa = m8
The right man in the wrong place can make all the difference in the world
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #16463 üzenetére
Bejelentkeztek az MX31 - re, de csak lap+proci +penröl futó xbmc live-val kell a srácnak.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Az asrockot hétfőn hozom el, de csak egy W7 install erejéig lesz nálam, mire vagy kíváncsi?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Arthuro_Adam
őstag
Milyen hardware monitor programot ajánlotok? A HWMonitor CPUID nem jött be igazán.
Köszi.
-
xtevo
őstag
Még olcsóbb venti: XILENCE COO-XPF120.R 1000 Ft körül mozog, és szintén elég jó. de, amit Pista0001 ajánlott Arctic F12 is megbízható.
-
Rypejakten
addikt
koszi mindenkinek a valaszokat! akkor az asrock lap kilove, arban a kovetkezo lepcso a Gigabyte GA-H61N-D2V illetve az Asrock H61MV-ITX. valamelyik megfordult mar esetleg a topilakok koreben? bocsanat, nem olvastam meg vissza.
Ric4m0nd: nekem a Haswell kimarad, illetve azert neztem single modult, mert igy kisebb az eselye annak, hogy a ket modul egyike utba lesz a cpu hutonek. nem mintha egy Noctua NH-D14 kellene a G2020-ra, csak igy probaltam egy rizikofaktort kizarni.
Pista0001: koszi az infot! igy, az olcsobb Arcticokkal lehet faragni az alaplap elonyere.
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz szabi__memo #16454 üzenetére
Az csak akkor érdekes, ha gyakran rakod altató módba. Aki nem altatja/hibernálja a gépét, az nem találkozik ezzel a hibával. Nekem az első dolgom az OS telepítése után, hogy kikapcsolok minden olyan funkciót, ami swap-file-t hoz létre és lassítja a rendszert.
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz szabi__memo #16449 üzenetére
Yes! Lefut a Computex Taiwanban, aztán rendelhető a Haswell! Cimborám kint van Taipeiben.
A legjobb dolog az új Haswell procikkal, hogy könnyen tuningulható. Ha egy Celeron/Pentiumból kihozol párszáz Mhz-el többet, már nyert ügyed van.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz szabi__memo #16451 üzenetére
No igen, valamint az első darabok jóval drágábbak (több haszonnal adják őket).
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Pista0001
addikt
válasz Rypejakten #16444 üzenetére
A Bitfenix Spectre ventiket nem javaslom, szerintem morgósak, hangosak. Ha az ár nagyon számít akkor szerintem az Arctic vállalható. Maxon hangos, de leszabályozva sokkal kevésbé morog. A másik pedig hogy létezik PWM-es is, ha az alaplapod (vagy ventivezérlőd) támogatja akkor szerintem jobb mint a feszültség alapú szabályzás. Ha tudsz/akarsz többet áldozni rá akkor biztos vannak jobb ventik is.
(#16447) Ric4m0nd: Az eddigi tendenciákat elnézve szerintem elég soká lesznek Haswell Celeronok/Pentiumok, fél éven belül ne számíts rájuk. A hozzájuk való alaplapok választéka és árképzése is kérdéses még...
[ Szerkesztve ]
-
Ric4m0nd
aktív tag
Tetszik a koncepció, de a helyedben megvárnám a Haswell startját, és ott keresnék Celeron/Pentium procit. Kértcsatornás memóriatámogatás miatt pedig inkább 2x4Gb ramot tegyél bele. Azzal gyorsabb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
HookR
addikt
Kis híján Mini-DTX (203 x 170 mm) is lehetne a 191 x 170 mm-es méretével, de így ebben a formában microATX (aminek amúgy a 244 x 244 mm csak a maximum mérete).
Probléma, hogy nem a belső, hanem a külső a PCI-E x16 slot, így a Prodigy-be csak single slotos kártyát tudsz beletenni. Az általad kiszemelt kártya meg dual slotos.
-
szabi__memo
nagyúr
Látszik a képen is hogy téglalap alakú, ez mATX
-
Rypejakten
addikt
hello!
ha a szerencse mellem szegodik, es sikerul tovabbadnom a jelenlegi asztalimon, ezt hoznam ossze, aprorol, illetve ujonnan.
AsRock H61M-VG3 ~10K
Intel G2020 ~10K
CM Hyper TX3 Evo ~3K + Noctua NF-B9 ~1K
Kingston 8GB 1333Mhz (1*8) ~10K
250GB HDD ~5K
XFX HD7770 Double Dissipation ~30K
Antec NeoPower 480 ~0K, mar megvan
2* Bitfenix Spectre 120 ~4K
Bitfenix Prodigy feher ~22,5Kez igy 95,5k-ra jonne ki. ez igy eletkepes megoldas?
a lapot a legtobb magyar bolt mITX-nek tunteti fel, es meretre kb. akkora is, az Asrock honalapjan viszont mATX-kent szerepel. hogy is van ez?koszi, R.
-
HookR
addikt
válasz radi8tor #16441 üzenetére
Nekem gyanús, hogy ami műanyag csatlakozó található az Asus lapokon az egységesen világos sárga színű. És sokkal inkább arról van szó, hogy a neten felbukkant különböző képek eltérő színhőmérsékletűek, objektív összehasonlításra aligha alkalmasak. Ezzel kapcsolatban érdemes megvárni a profi, hivatalos fotókat.
A másik félrevezető tényező az ember színlátása, ami relatív, a környező színek és azok aránya erősen befolyásolja. Ha jobban szemügyre veszed a képeket láthatod, hogy inkább a fém alkatrészek bírnak fényes aranybarna megjelenéssel és ami lényeges különbség, hogy míg a nagyobb alaplapokon számos alumínium borda uralja a képet, addig a sárga műanyag alkatrészek eloszlanak a nagy feketeségben. Ezzel szemben a mini-ITX-es lapjaikon aranybarna alu felület csak nyomokban található, míg a sárga műanyag sűrűn egymás mellett relatíve nagy felületet képez a sárgaság benyomását keltve.
Valamit javítana az összképen, ha az ASRock-hoz hasonlóan Asus-ék is aranyra színezték volna a kis fémalkatrészeket a procifoglalat körül.A tévedés jogát fenntartom.
[ Szerkesztve ]
-
HookR
addikt
válasz radi8tor #16439 üzenetére
Az Asus H87I-Plus nem a tuningbetyárokat célozza. A P8H77-I utódaként általános és/vagy HTPC felhasználásra rendeltetett.
A Z77I-Deluxe leszármazottja az Asus Z87I-Deluxe, amit már linkeltem korábban. Azon ugyanúgy ott virít az overkill tápellátás tuningra és mindenféle egyéb galádságra.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
időközben újra csatlakoztam a klubba az adatlapomon lévő cuccal, nem bírok a véremmel
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
HookR
addikt
ASRock Z87E-ITX - [link]
=============================================
ASRock H87M-ITX - [link]
ASRock B85M-ITX - [link]
Asus H87I-Plus - uk.hardware.info
MSI Z87I - [link]
MSI H87I - [link]
MSI B85I - [link]
Úgy tűnik, az LGA1150-es mini-ITX lapoknál már nem lesz olyan közel a procifoglalat a PCI-E sínhez.
-
-
-
sziasztok!
van egy ilyen gyösz kis via éden lapom egy morex 2699 házban (nem fekete, de az most mindegy). Az lenne a haditerv, hogy a prociról kidobnám a 4cm-es visító ventit, kivágnám a proci felette a házat és simán egy 8cm-es ventivel fújatnám rá a levegőt, annak reményében, hogy halkabb legyen és azért ne is főjön meg a proci. Működne így a dolog, vagy reménytelen próbálkozás?Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Mercutio_
félisten
Aki 1155-ös foglalatban gondolkodik ipon-ban úgy látom ban Intel G1610T 35W tdp-s proci 12,3k-ért.
-
SQX_Barto
addikt
válasz Ric4m0nd #16429 üzenetére
Köszi a választ és Neked is Mercutio_!
Lehet gyengébb használt notit kapok 60 körül, mint amilyen mini Pc-t össze lehetne dobni, de egyrészt megszoktam már a notikat 6 év alatt, másrészt ha eljutok egy kiutazásig, akkor sokkal kényelmesebb a noti (meg most is egy esetleges költözésnél akár), jobban el tudok vele férni az asztalomon is. Szimpatikus nagyon a kis alaplapos gép (főleg, hogy röpke ideig volt egy Asrock mini ITX-es "gépem"), de mostani helyzetemben a noti jobb.
Köszi minden segítséget észrevételt!If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
HookR
addikt
Na lássuk a felhozatalt!
Kezdésnek van itt egy Realan-nak tűnő ház, amit egyelőre nem találtam meg a honlapjukon. - [link]
=========================================
ASRock Z87E-ITX / H87M-ITX / B85M-ITX képek - computerbase.de / gdm.or.jp
Gigabyte GA-H87N-WiFi - [kép]
-
Mercutio_
félisten
válasz SQX_Barto #16428 üzenetére
A hirdető finoman csúsztat a brazos az sose lesz Llano ez gyenge max házimozira + nevezni jó, de nem sokkal, többért kapsz 11,6''-os netbookot brazos-szal.
-
SQX_Barto
addikt
[link]
Vélemény?If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz Mercutio_ #16425 üzenetére
Kösz a 3DMark oldalt! Nem ismertem eddig, hasznos lesz majd a Richland-nél is. Szerintem azoknál a játékoknál ahol a Trinity 6550D recommended alatt van 10-30%-ig, még javulhat a teljesítmény Richland 8670D esetén és a frissített Catalyst driver tovább növeli az élményt.
-
SQX_Barto
addikt
válasz Mercutio_ #16425 üzenetére
Totál nulláról.
Minimumom még az Intel procikban lévő IGP is elég lenne játékokra, de az AMD régebbi megoldásai is jobbak nála. Valami kis HDD, memória, proci, alaplap, monitor, billentyűzet, ház, táp kellene, esetleg DVD is bár nem lételem..Most ősrégi notim van, tehát csakis egér meg egérpad adott (bár azokat is cserélni kellene később).
Noti hordozható, de egy APU-s mini PC jóval erősebb...If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Mercutio_
félisten
válasz SQX_Barto #16422 üzenetére
Attól függ mit raknál bele, van-e valami (HDD, ram, ssd, monitor) már hozzá, vagy totál nulláról kezdenél?
Itt a teszt alján van néhány játékeredmény, de nem tudom milyen minimum értékek voltak, itt a Ph-s Trinity teszt APU-s értékei, 3DMark oldal a játékokról amik futnak/nem futnak rajta.
Saját 65W-os Llano procis eredmények:
3620: 3DMark 2013 és 2006
3820: 3DMark 2006, 2013Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz viperabácsi #16415 üzenetére
Júniusban veszem. Először el kell döntenem, hogy Haswell + dVGA sok pénzért, vagy egy Richland APU.
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok!
Csak nem bírom ki, ezért megkérdezem:
Szerintetek össze lehet dobni 60-70-80k-ból egy AMD APU-s mini PC-t monitorral együtt? (Főleg használt cuccokból természetesen) A cél az lenne, hogy Source-os játékokkal meg pl CoD : MW3-ommal tudjak játszani (természetesen nem az ultra high full hd gamingről beszélek hanem értékelhető szintről)
Bár kényelmesebb lenne nekem egy core2-es szintű noti értelmes VGA-val, de érdekel a mini PC is. (bár a későbbiekben egy high end)
A Codegen ház is lehetne egy alternatíva, akár Mercutio_ -é is. Bár bővítőkártya nélkül talán kicsit nagy, de külsőre tetszik, meg kíváncsi lennék, bele lehetne-e moddolni dual slotos kártyát mondjuk SFX-es táppal
Segítségetek előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
-
Destloler
tag
válasz Mercutio_ #16405 üzenetére
Köszönöm a segítségedet, találtam 2 db ami jó lenne.
1, egy jetway mobile core i cpu megy bele 2 db sata 6.0 és 4 db sata 2.0 ez kb 40e Ft.
2, azt hiszem asrock de az FM2 cpu-kat fogad, ez valamivel olcsóbb viszont nem tudom hogy van-e olyan FM2 cpu ami 25W körül fogyaszt. -
Mercutio_
félisten
-
szente
addikt
válasz Rypejakten #16413 üzenetére
Ahogy a képeket nézegetem, pont a ház teteje, vagy a VGA felé van elcsúsztatva, ha AMD-re rakom fel.
-
Rypejakten
addikt
-
Rypejakten
addikt
válasz szente #16407 üzenetére
az a75-os chipsetu lapot ne vedd meg, ez az egyetlen asrock lap, ahol mar a gyarto is elismerte, hogy gazos a hutese. egy PH-s sracnal meg is porkolodott, pedig csak egy 65W-os A8 volt benne.
szoval a 85-os chipsetut vedd, azzal nincs ilyen gond.haz: Bitfenix Prodigy. barmekkora huto befer, en is a Thermalright HR-02 Machot javaslom, azt is tudod passzivan jaratni.
[ Szerkesztve ]
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz szente #16407 üzenetére
Fractal Design Node 304- ezt fogom használni Macho 120 HR-02-vel.
■Tower CPU coolers, up to 165 mm tall
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
Hali!
Használ valaki Asrock FM2A75M-ITX/FM2A85X-ITX lappal toronyhűtőt?
Lehet, hogy lecserélem a CM Elite 120 Advancedet egy olyan házra, amibe már lehetne rakni valami nagyobb dög toronyhűtőt, csak hát nem tudom, hogy hogyan férnek el alatta/mellette a HyperX Predatorok.
Alpenföhn Brockent, Scythe Ninját nézegetem, passzív üzemre.
Persze, ha tudtok jobbat 164mm magasságig, ami elfér a RAM-októl, akkor ne tartsátok magatokban! -
Grave_444
nagyúr
válasz Arthuro_Adam #16400 üzenetére
Várjuk a képeket. Én is A10-5700-on és azon az antec házon gondolkodok. Pár játékot is írhatnál, amikkel majd kipróbálod.
-
Mercutio_
félisten
válasz Destloler #16404 üzenetére
Szerintem nincs ilyen, vagy ha igen közel annyiért, amennyiért komplett notit veszel.
-
Destloler
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Olyan itx-es lapot keresek amibe mobile i3/i5+i7 cpu lehet tenni és 6db Sata 3.0 csatlakozója és 2 mini pcie csatija van, az egyik támogassa az mSata-t és legyen rajta egy PCIe csatlakozási lehetősége is. Olyan is jó ami AMD mobile CPU-s de legyenek rajta az előbb felsorolt dolgok. Előre is köszönöm a segítséget
-
HookR
addikt
Prolimatech hűtő újdonság, egyelőre név nélkül - expreview.com
-
Mercutio_
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- MSI Z370 GAMING PRO CARBON alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest