-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtsdexter
csendes tag
Elektromos motorban? Tudtommal cella van, kb az új, jó minőség tán van egy 160K, legalább is aki töltötte nálunk anno azt mondta, azért is vett valami kínai aksikat 60-ért (azt nem tudom, hogy darabja volt annyi vagy kompletten), a másik, hogy kb 40-50km-t tesz meg egy teletöltéssel.
ill volt egy magyar srác, ő csinált speckó elektromos robogót, ha jól emlékszem kb 80km/s végsebességgel szintén 50km max távval ... árulta is potom 1600 db Esztergomi látképesért
[ Szerkesztve ]
... esküszöm, gyári főnök ;)
-
_ak_
addikt
Köszönöm, igazából nem készültem én erre, csak szembe jött a lehetőség és elgondolkodtam, nagyobbra drágábbra most nem feltétlen mennék rá.
Milyen járulékos költséggel kell még számolni, ill. ez a hidegjárati alapfordulat kb. mit jelenthet pénzben?
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
-
kcsa
veterán
-
SirKero
őstag
Jó lesz a 250 cm3 is.
Én tavaly egy egész szezont lenyomtam egy 150 cm3-is Burgmannal és ebben volt egy csomó 100-250 km-es túra is sokszor két személlyel
De természetesen ha van rá lehetőség ( és anyagilag is megfizethető ) akkor inkább a 400-as.[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Bogyó bá'
nagyúr
400-as Burgiról csak jókat olvasni... ...ráadásul van rajta rögzítőfék is, ami hegyes terepen nem egy utolsó dolog! (Meg brutális méretű csomagtartó 2 bukónak meg egyebeknek.)
(#39050) AndrewTdi: egy jó barátom éveken át használt ilyet nagy túrákra, maximális megelégedettséggel. Aztán egy ködös őszi napon (tavaly) a macisajtot nem vette észre a szőke néni a kocsijában. Barátom azóta bottal jár, túl van vagy 5 műtéten, rokkantnyugdíjas és valószínűleg soha többé nem ülhet már sem motorra, sem autóba. 37 éves.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest