-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
válasz DigitXT #52044 üzenetére
Én is végig robogóztam, és mindig akkor lettem beteg, amikor hazamentem hétvégére. Tesómék betegek, pillanatok alatt kicsinál engem is 1-2 napra.
Samu: Először is azt nézd meg, hogy műanyag, vagy fém tankod van. Ha műanyag, akkor NE tankold meg. Ugyanis állásban a benzin romlik, ez okozhat problémát. Ha kevés benne a benya, feltankolod frissel, akkor frissebb lesz, jobban örülnek a fúvókák...
Ha fém tankod van, akkor tényleg tele kell tankolni, mert a benzin védi a rozsdásodástól... És ugye az csúnya problémákat tud okozni...
www.dongosofor.hu
-
30z.Samu
félisten
Köszi mindenkinek!
Sic Parvis Magna
-
akos3
addikt
válasz huszi.gyb #52051 üzenetére
jah igen ezt nem írtam h fémnél fontos ( nekem is az van ugye.. ) bár sztem robogóba műanyag szokott lenni..
Meg én hallottam olyat h a 100as benzinben vannak olyna adalékanyagok amik meggátolját a mindenféle lerakódást. nem tudom h mennyire igaz, de télire mindenesetre én ilyet pendírozok meg magamnak..illetve a ciberének -
-
huszi.gyb
senior tag
válasz 30z.Samu #52060 üzenetére
Akkor sorolom. Fűthető markolat, fűthető ülés, és ugye a kabátba sem ártana... Téli gumi (felnivel). Persze az elektromos rendszer jelentősen terhelődik, szóval egy nagyobb akku, komolyabb generátor sem ártana... De az kérdés, hogy egyáltalán lehetséges-e.
www.dongosofor.hu
-
30z.Samu
félisten
válasz huszi.gyb #52061 üzenetére
Szerzek egy futár dobozt, arra kap akkora generált, meg akkut...
(#52062) dzso22: Akkorát nem ugrik az enyém...50ccm 4T Bár megcsúszni ez is tud, ha annyira gyér az út. Anno a szolgálati motorral (Scarabeo) mentem fagyban, hóban, jégen, kénytelen voltam picit képezni magam, hogy ilyen körülmények között is tudjak közlekedni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
huszi.gyb
senior tag
válasz dzso22 #52064 üzenetére
Megpróbálom összeszedni a listát. (Egy része azóta már megvan, de amikor csináltam még kellett).
Markolatfűtés 10-15k
Lábtakaró 10k (már van)
Téli gumi 10" használt felnivel 15k
Muff 5k (Most tesztelem, amit DigitXT-től kaptam Majára)
Ülésfűtés 15-20k50k-nál tartunk (mindenhol a kisebb összeggel számolva) és egy Tact rendszere a két fűtést nem bírja el, ahhoz hozzá kell nyúlni.
www.dongosofor.hu
-
Norbika88
senior tag
Tudom, pár kilométer után annyi, mivel csak 9km kell mennem esélytelen hogy magasabb legyen.
Nem hiszem, hogy a nyári meleg jobb lenne neki, városba pirosnál ha nem nyomod le elég szépen melegszik ha nincs + ventillátorod hő leadó radiátoron.
Kollégák röhögnek rajtam, mikor 3réteg ruhát felveszek, de valahogy nem hoz lázba.
Lenne választási lehetőségem, hogy kocsi vagy motor, de amíg jég és hó nincs addig egyértelmű a válasz, fel lehet öltözni rá, nem szégyen, Huszi által szerzett motoros aláöltözett gatya k@rva jó!(#52068) Hát elvileg hidegtől még ridegebb lesz, törhet. De nem hinném hogy ez 0-1fok fogja kinyírni.Azért gonolom az illesztések is úgy lettek forgácsolva, hogy ezt a mozgást követve is tűrésben maradjanak nem tudom pontosan H vagy milyen tűrésben vannak.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
-
huszi.gyb
senior tag
válasz Norbika88 #52072 üzenetére
+1 Én is ma még bejöttem motorral... Jövő héten nagyon húzós hetem lesz, örülnék, ha azt még kibírná... Utána mélygarázs, jó éjt, és ha eldőlt, hogy ki csinálja meg, akkor generál.
Motorozni én sem motoroztam ónos eső után, de kb 5 évvel ezelőtt, volt egy hatalmas eső, 1-2 napig pár mm-es jégpáncél borított mindent. Akkor kellett elmennem otthonról, biciklivel. Hazafelé mentem mint a hülye (25-30km/h), tök egyenesen... Ezzel nem is volt gond. De az út két széle megsüllyedt, így szabályos púp votl a közepén. Ezért elindult oldalra a bicaj, esélytelen volt megfogni. Elcsúsztam, és a hátamon 20m-t(!!) csúsztam. (Majdnem 1 villanyoszlop közt végigcsúsztam). Olyan volt, mint a motoGP-ben. Bicaj előttem, én utána. Majával ezt nem játszanám meg...
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
30z.Samu
félisten
Rá kellene feküdni a KRESZ-re.
Sic Parvis Magna
-
-
30z.Samu
félisten
-
Grillo
őstag
válasz 30z.Samu #52074 üzenetére
Van alig használt muffom, ha kell, jóárasítva odaadom. Még a Gulliverre vettem, de most rendeltem Tucanot a Scarabeora, bár tesztelni már nem sikerült, mert miután rámókoltam gyorsba huszinál, leállt 2-3 km után, azóta meg nem értem rá foglalkozni vele. Majd tavaszra jó lesz remélem. Vagy eladó lesz még egy pár muff
-
huszi.gyb
senior tag
-
Dexar007
veterán
No,a kymcorol uj fejlemenyek.: Nem indul.
Turelmet kernek meg a szervizesek,munkalapra plusz orat nem irnak,mar csak szorakozasbol csinaljak.
Egy kicsit ingerultnek ereztem most mar a hangjat telefonban,ugyyhogy biztos hatasos robogo.Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz huszi.gyb #52098 üzenetére
Igazabol az a baj,hogy akar hidegen is mutathatta volna. 8 ora allas utan jeghidegnek tunik minden,megis rogton elso rugasra indul.12 ora allas utan pedig 200-ra.
Nyilvan tudott rola,ez nem kerdes. En irtam is neki meg aznap mikor hazaertem,hogy:,,Az indulas nem az erossege,ahogy eszrevettem". Visszairt,hogy.: ,,En nem tapasztaltam ilyeneket,hasznald egeszseggel" Anyad.Give me your cum,bull!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest