-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
nah jo srácok én nem vagyok ennyire függő Sőőt..egyre inkább 4kerekű jár az agyamban, hogy nem lenne e jobb esetleg lecserélni... Persze mindig elhesegetem a gondolatot
-
huszi.gyb
senior tag
válasz szentkuti11 #51907 üzenetére
Ki beszélt hulladék autóról?
Ki beszélt drága autóról?Az én autómról van szó... Pontosabban apámé, csak most már én használom. Családi okok miatt viszont szükségünk lenne egy kis fogyasztású városi futkározós autóra... Így viszont 4 autó egy családban... Nagy luxus lenne. Ezért a legöregebb menni fog... Sajnos.
Pedig fasza, első tulajos Golfról beszélünk...
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
válasz szentkuti11 #51909 üzenetére
1,4benzin.
1,9TDI sem eszik 5L-t városban, de ez egy másik fórum témája... Valami kicsi, női autót akarunk. 1.0 benzin, kis kasztni. A két Lancer elég családi autónak... Viszont újabbat akar apám (2000-től) ABS, légzsák legyen benne... Legyen ami védi a családot. Golf elég fapados. Cserébe első tulajos autó.
www.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
válasz szentkuti11 #51911 üzenetére
Igen, 3 ajtós, 3-as Golf. 335ekm, jó állapot, bár nem hibátlan.
www.dongosofor.hu
-
DigitXT
nagyúr
Mindent a robogókról / kis motorokról / Golfokról!
-
DigitXT
nagyúr
válasz huszi.gyb #51915 üzenetére
Ha már halott a topik, jó éjszakát:
"Footprints behind me
Covered by sands of time
Like I was never there
Marks I drew on the canvas of life
Gone like I was never there" -
üszök
őstag
Csak szólnék,hogy itt Miskolcia szélén valami havaseső szerűség esik.
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
hoby36
senior tag
Üdv!Van egy 2004-es Gilera runnerem 50ccm-es.Ki szeretném cserélni a kuplungot.Ti milyen márkát,típust ajánlotok ami nem méregdrága,de azért használható?A hátsó kerék csapágyam is csere érett lett.Tudja valaki ennek a méretét?Esetleg egy webshopot is tudnátok ajánlani? Köszönöm a segítséget előre is!
A logikában semmi sem véletlen!
-
huszi.gyb
senior tag
válasz DigitXT #51925 üzenetére
Basszus... Még nagyon reggel lehetett... Most elolvastam a szöveget is a zenéhez... Én ezt hallgatom...
akos3: Én is tapasztalatból beszélek.
Privátban részletezhetjük, ha gondolod, itt most csak felsorolás: Subaru 1,8T kombi, VW MK2, MK3, Suzuki Samurai, Mitsubishi Lancer 6, 7 Ezek voltak/vannak a szűk családomban... Mind-mind más, de jó autó.[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
Tact biztosítása visszamenőlegesen megszűnt, Union24 vissza is utalta a pénzt.
Nagyon korrekt banda, az én figyelmetlenségem/balf@szságom miatt most szűnt meg július 17-tel.www.dongosofor.hu
-
wolfnet
tag
Privátban érdeklődj! :)
-
Dexar007
veterán
Na holnapra megjon a kymco karbi. Szerelo persze azota sem jelentkezett,biztos valami brutalis nagy kosztegla van a karbiban amit nem tudott 1.5 het alatt kipucolni.
Na de ha uj karbival sem fog normalisan indulni..akkor ..irgumburgum.Give me your cum,bull!
-
30z.Samu
félisten
válasz wolfnet #51928 üzenetére
Nem tudom az ilyeneket megérteni...de ha már szóba került. Ezeket modern csodagépeket ki lehet nyírni? Arra gondolok, hogy pl folyamatos végsebességgel mész és magas fordulaton. Szét tudod hajtani, vagy a mérnökök azért gondoltak erre és nem tudod szétforgatni a blokkot egy "fojtás" végett?
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Mondjuk a 125-ös kategóriát szépen kiherélték. Szerintem tudnának azok többet is, ha nem is annyit, mint egy kétütemű. Tényleg, képzelj el egy 600-as kétütemű csodát. Menne, mint a disznó, de hogy a gatyád is rámenne a tankolásra, az is tuti. Apropó tankolás, a Shell-nél a sima 95-ös kifogyott, így megkapta a kakaózott változatot. Kíváncsi leszek a különbségre, a Nyírpalota úton pedig bezárt a kút, oda akartam először menni tegnapelőtt zárás után. Aztán úgy voltam vele, hogy úgy is megyek be Pestre másnap, majd tankolok, hát ebből nem lett semmi. Szóval most felkeltem korábban, hogy megállhassak tankolni.
(#51933) kcsa : Miért, a tiéd sem helyezhető forgalomba?
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
wolfnet
tag
válasz 30z.Samu #51931 üzenetére
Hát figyelj szerintem csak azért döglött meg mert nem volt menetszél. Kb ~2 perctől kezdi forralni a vizet. A tiltás biztos 14-15 ezer körül lehet, azért gondoljuk végig. Az biztos hogy ha van menetszél, és vizes is a moci akkor szerintem nem tud megdögleni folyamatos végsebességen. Ez arra is bizonyíték hogy miért döglenek meg a rutin pályás motorok.
Privátban érdeklődj! :)
-
akos3
addikt
válasz 30z.Samu #51934 üzenetére
Ezek a hülye környezetvédelmi folytások....4T cbr 13 LE 120at megy, az elődje 2T nsr vitte a 150et is. igaz nem 13 LE volt. és szervízigényesebb...de ne mondják nekem, hogy ne lehetne megoldani, hogy legalább 15LE fölé menjen kicsit a cbr...nevetséges. 250-es cbr olyan erős most mint az nsr125 volt
-
akos3
addikt
válasz 30z.Samu #51940 üzenetére
én már egy 130-140 el is megelégednék. Pont annyi kéne, hogy ami most a végsebessége az utazó lehessen. mert a 100as utazó nem mindig elég :S PErsze ahhoz, hogy nyaranta 3-5x kitegyem meszebb a lába a fővárosból vel ez is megteszi. Csak mikor már azon gondolkozok h inkább vonattal megyek le Balcsira mert gyorsabb az nem túl praktikus..
-
30z.Samu
félisten
Nekem is hasonló a gondolkodásom, nem kell, hogy 250-nel menjen a gép, tök fölösleges (számomra). Csak hogy az a 130-150-es utazó meglegyen és ne akkor érjem el, ha kinyomom a szemét. Meg ugye az sem utolsó szempont, hogy ha kedvem szottyan, tudjak egyet túrázni is vele. Lehet egy 125-össel is, ha tudsz kompromisszumot kötni, pl hogy az autópálya felejtős.
Sic Parvis Magna
-
huszi.gyb
senior tag
válasz 30z.Samu #51944 üzenetére
Várjál... Nem azt mondtam, hogy nem lehet vele túrázni. Hanem azt, hogy ha túrázásra akarsz gépet venni, ne robogót vegyél. Nagyobb kerék, jobb súlyelosztás (kevésbé farnehéz), kisebb rugózatlan tömeg. Ez mind-mind igaz egy "motorra" míg egy robogóra nem...
Mivel én 3 nagyobb körön voltam (összesen kb 1000km) és kb 4000-4500km-t mentem vele, kiszámolhatod, hogy többségében városban használom. Tehát nekem megéri a robogó, minden előnyével és hátrányával...
De ezt is mondtam, hogy ha egyszer úgy állok anyagilag, akkor veszek egy túrázós motort is, mert az mégis jobb... Nagyobb 5-600ccm, nagyobb kerék, jobb fékek... stb
De ez még nagyon messze van.www.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
válasz DigitXT #51946 üzenetére
[Troll ON]Mi nem érthető? Egy gyenge, kezdőmotort keres, ami 125-250ccm, olcsó fenntartani, viszi a 180-at. Rendes motor forma, CVT váltóval (kedv függően lehessen rúgni is neki), és hatalmas csomagtérrel. [Troll OFF]
bogyó: Igen, mert drága az átírás. De az alkatrészárakat még valahogy okosba meg kell oldani.
Már tényleg troll mode off![ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
30z.Samu
félisten
válasz DigitXT #51946 üzenetére
Te valahogy mindig félreértelmezed az írásaimat... Nem mondtam, hogy egy 125-össel lehet menni 150-et (egyébként egy 2 ütemű, erősebb motorral lehet, de az már nem utazó), hanem hogy elég annyi, hogy úgy menjen a kiszemelt motor. Azt sem mondtam, hogy annyival is szeretnék száguldozni, inkább arra gondoltam, hogy nem árt, ha van benne még tartalék. A 125-öst arra írtam, hogy kompromisszumokkal lehet bevállalni. Pl, hogy az autópálya felejtős egy 80-as utazótempóhoz. De szerintem városba teljesen jó. Egyébként Te kérded, hogy minek? A Madison-t úgy meg szoktad tépni, hogy csak lobog a szeme.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
DigitXT
nagyúr
válasz 30z.Samu #51949 üzenetére
Eeegen, mentem már 150-nel vele: tök értelmetlen!
Először is qrvahangos... Mondom, fogalmad sincs,
hogy az milyen, de elméletben arra vágysz LOL...
(De biztos én vagyok helikopter - megyek Postára.)Ui: az, hogy viszi a 150-et, nem jelenti, hogy 130-ról
még fickós, ha előzni kéne. (Bár most még egyszer
megkérdeném: ezt egész pontosan minek? Hol is?)Amúgy huszi jól mondja, 600-as sportmotor tudja...
Ha van füldugód és el tudsz bújni az idomok mögé,
talán még élvezed is. Naked motoron bilisisakban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest