Új hozzászólás Aktív témák

  • maszekember

    aktív tag

    válasz runner 125 #40826 üzenetére

    Amik közül linkeltem,az 5. és az utolsó még mindig érdemes lehet a megnézésre?
    Mert ha tényleg olyan kényelmetlen az ülés,mint ahogy olvastam pár helyen,akkor 30 ropiért meg tudnám csináltatni ismerőssel,csak a 440.000ft-os Runner után már nem lenne rá píz.

    És akkor igazából most már eléggé aktuális lett a robogó. Sikerült eladnom pár dolgot,és úgy tűnik minden össze fog jönni ahogy szerettem volna.Jelenleg 300.000 ft van,majd jan.1-jéig folyik be a hátramaradt 150.000 ft (ez tutti,minden le van papírozva,csak később tudnak utalni páran) .

    Egy 200-250 cc közötti robogót keresek,a Runner VXR-en kívül mindegyik kinézett nagytestű. Városban kell,illetve kisebb (tényleg kisebb,100-150 km) hétvégi kiruccanásokra. Első robingó,2-3 évet kéne kibírjon,tehát különösebben nem hosszú távra tervezek.

    Pakolhatóság nem túlságosan fontos (ebay tele van univerzálisan erősíthető robogó/motor dobozokkal,angliából,occóért) , így igazából az egyetlen fontos kritérium a megbízhatóság lenne.Normál,gondos használat mellett egyen minél kevesebb olajat,ne kelljen attól félnem,hogy egyszer csak megáll alattam.Tudom,használt gépek,régiek stb.,de pölö az X9-ről csak rosszat hallottam,míg a Burgmanról,Majestyről pedig szinte csak jót.

    A keret,amit rá tudok szánni teljes egészében 450.000 ft,illetve az átírás költségei (azért örülnék,ha olyan 400.000 körül tudnék maradni) .

    A kinézett típusok:

    Piaggio X8

    Yamaha Majesty

    Suzuki Burgman

    Gilera Runner VXR 200

    Aprilia Atlantic

    Aprilia Scarabeo

    Gilera DNA 180

    Malaguti Madison

    Ha láttok ilyen típusokat,amiket jó vételnek tartotok,kérlek linkeljétek.

    Aki segít,az az első közös guriga után vendégem egy -alkoholmentes ;] - sörre,vagy Monsterre. :R

    " The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot

Új hozzászólás Aktív témák