Hirdetés
-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz salieri. #32698 üzenetére
Ugyanolyan tömegű görgőket vettél bele?
Lehet célszerűbb lett volna készletet venni, mert minden bizonnyal kopásból kifolyólag kicsit jobban pörgött előtte."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Én estem 50-nel, tudom milyen. Ott még relatív gyorsan megállsz, kisebb sérülésekkel meg lehet úszni. De, mindezt 100-110-zel már neccesebb.
Jobban gyorsulnak, rutintalan, nulla motoros, robogós tapasztalattal rendelkező egyén alatt könnyen elszalad az a tizen pár ló is.
Mind1, én ezen a véleményen vagyok, nem mondom, h nincs pénz szaga ennek is, mint oly sok mindennek ezen kívül, de szerintem jól van ez így."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
kcsa
veterán
válasz runner 125 #32696 üzenetére
Olyan veszélyesnek érzel egy 4T 125-öst ami belefér a teljesítménykorlátba? Magam részéről úgy vélem, hogy simán belefér B jogsi mellé, mivel aki szerint halálos veszedelem, az úgysem ül rá, akit meg kicsit is érdekel, a 30pénzt minimális megerőltetéssel kifizeti, innentől kezdve meg simán lehet ön- és közveszélyes barom.
Kollégám közelít a harminchoz, örömmel járna 125össel pár évi smkpzás után, de dilemmában van, mert a B125 "nem éri meg" az A2-höz képest, és ebben igaza van.Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
runner 125
nagyúr
válasz SzlobiG #32695 üzenetére
... mondom, én azon a véleményen vagyok, h itt több birka ülne 125-ösre, ha automatikusan járna a B mellé.
Szóval teljesen jó ez így.
(Persze ez évek óta nem érint, mert megvan már pár éve az A)"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
SzlobiG
félisten
válasz runner 125 #32693 üzenetére
Szlovákoknál meg B-vel 150ccm-ig lehet vezetni ott ezt a rendeletet hozták be most nem rég. Itthon is ilyet kellett volna csak itt már inkább lehúznak a népről még kis pénzt a B125-el.
(#32696) runner 125 Ezt az egy előnyét látom csak, viszont akkor ott is több birka fog felülni biztos lesz statisztika pár év elteltével mennyi balesetet csinálnak, de szerintem elenyésző lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz runner 125 #32693 üzenetére
Akkor nem érte meg, ezért anno (ahogy emlékszem) 16-17 éves kölykök csinálgatták, senki más, most meg talán elgondolkodik rajta az ember.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
runner 125
nagyúr
válasz Tothgera30 #32692 üzenetére
Pár éve, amikor még nem volt hatályos a B125, tök mindegy mióta volt B jogsid. 60-70k-ba simán belekerült az akkori A1.
E tekintetben meg fele annyiért megcsinálja az ember."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Tothgera30
Ármester
válasz runner 125 #32691 üzenetére
"...én special nem engednék minden gyökeret B jogsi után 125-ösre ülni, csak, ha elvégez valamiféle tanfolyamot." - Teljes mértékben egyetértek. Viszont annyit hozzáfűznék hogy itthon szeretik lehúzni az embert, így a kresz + vezetés már nem olcsó árkategória tartozik, pedig anno úgy volt hogy csak pár órát kell venni, nem ilyen "nagy költségekbe" verik az embert, persze ha nem bukik akkor a motor árához/fenntartásához képest egész jól jön ki, de mint tudjuk, szeretne ok nélkül is elhúzni embereket, és hopp 100k körüli összeg már el is úszott B125-re, ami nem vicc, mert kicsit pótol az ember és korlátlant teszi le.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
runner 125
nagyúr
Mit nem lehet azon érteni?
Első hsz.-ban 4 sorban megírtam.mod.
Az éremnek mindig két oldala van. ..én special nem engednék minden gyökeret B jogsi után 125-ösre ülni, csak, ha elvégez valamiféle tanfolyamot. (S, itt most nem kell boncolni, h "ennyi idő alatt úgysem lesz rutinja..." meg "mi az a pár óra vezetés". Aki robogni szeretne, nyilván megvan benne az ambíció - így csak az fog elmenni B125-re, s máris kisebb a potenciális áldozatok aránya.)
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
üszök
őstag
válasz Tothgera30 #32687 üzenetére
Ez a B125 elég elb@szott megfogalmazás lett. Sok laikust megkever. Meg először arról volt szó, hogy sima B-vel lehessen vezetni125 ig.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
DigitXT
nagyúr
válasz Kolondrum #32660 üzenetére
Tipikusan látod-látod, de már nem tudod elkerülni.
Szvsz menj el vezetéstechnikai tréningre, ha ilyen gond merül fel. Gyorsan
lehet csinálni "flikk-flakkot" a motorral, akár életet menthet egy kikerülés...A másik meg, hogy ezt én úgy értem, hogy "nézed-nézed, pont belemész".
Ez is egy vezetéstechnikai hiba, hogy a menekülő útvonal keresése helyett
az akadályt fixírozod, s emiatt pont belevezeted a motort. (Én is jártam így:
a tanfolyam után igyekszem tudatosan figyelni rá + gyakorolni a kikerülést.) -
máyköl
veterán
válasz korpicschess #32685 üzenetére
Miért írnak sok helyen 125 -öt?
-
máyköl
veterán
Akkor most B jogsival hány ccm3 -es motor vezethető?
Merr mindenhol mást olvasok... -
kcsa
veterán
A gyári érték 6.5g, tehát korrekt értékű görgő van benne. Ha a szíj is gyári méret, akkor úgy gondolom hogy ez a gyári állapot. De jönnek a nálam okosabbak, és talán tudnak többet is mondani.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kcsa
veterán
válasz salieri. #32677 üzenetére
Ha reálisan nézem, erősen kopott görgő (talán már 6.5g sincs), kinyúlt rugójú kuplung, keskenyebbre kopott szíj (ezt csak tippelem, de a logika azt diktálja számomra hogy magasabbra állít azonos fordulaton, viszont csökken a végsebesség). Ha ezeket összeadod az új felszereléssel állhat össze a gyári állapot Kicsit gyengébb gyorsulás, magasabb végsebesség.
-
kcsa
veterán
Nekem amúgy ilyen van bent. Kellemesebb használni mint a henger alakút. Nem tudom pontosan megmondani hogy mi a különbség, de valahogy finomabb a megindulás, a gyorsulás, nincs rántás
(csak a főzelékben).Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
salieri.
őstag
No kapott új szíjat ,új görgőket, ,új kuplungot a robogóm.Valahogy azt érzem,hogy a kopott görgővel,szíjjal sokkal jobban megindult. Fog majd ez változni ha összekopnak az alkatrészek?
-
-
BéHGT
senior tag
válasz SirKero #32652 üzenetére
Életem első motorja, úgy voltam vele, hogy kell egy kis robogó. 5 km a munkahely nekem, arra bejárni szerintem jó lesz. Meg is tetszett a Crogen RS, így hát ez lett.
Amúgy Suzuki UH 200-at néztem ki következőnek... Valamiért inkább 200-asba venném, mint 150-esbe, de nem biztos, hogy még idén megveszem, sőt, ha már megveszem, egy egész szezont használnám, úgyhogy majd jövőre! -
válasz korpicschess #32665 üzenetére
De a kocsinak 4 kereke van és van ami felett át tud menni. Marhára nem ideális út van itt 2 keréknek. A tél alatt meg jött pár új kátyú.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz máyköl #32663 üzenetére
Dehogy, csak nem ugratásra találták ki a robogókat.
Van még egy hasonlóan kellemes úthiba ahol állítom, ha nem lassan megyek leszakad még a türköm is. Ez Szentendrén van a lidl lekanyarodó előtt, a benzinkút után picivel. Az valami katasztrófa. Na pl ott csak a jobb oldal játszik. Szó szerint gödör van ott. Egy kibaszott gödör.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Bati0501
őstag
Motoros motorosrendőrnek szokott inteni-köszönés céljából?
-
SirKero
őstag
válasz Kolondrum #32658 üzenetére
Szerintem elég masszív a cucc
Legalábbis amit én csináltam a gyári műanyag keretért már nem vállalok felelősségetMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
válasz máyköl #32659 üzenetére
Igen 1x. Ha sokat jár arra az ember, megtanulja hova nem szabad húzódni. Tipikusan látod-látod, de már nem tudod elkerülni.
A 11-es utat betéve ismerem. Jobb oldalon haladni esélytelen. Néha a bal szélen ha szembe nem jönnek.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
SirKero
őstag
Az attól függ milyen állapotban van. Nekem volt ugyan ez. Újonnan vettem és két évet használtam ( helyben szaladgálni + 20/20 km. melóba járás ) semmi gond nem volt vele. Nem egy rakéta ( alattam max. 60-65 volt a vége ) de az árát megéri szerintem.
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
fesii
aktív tag
Barátom valszeg eladja a robogóját. http://webrobogo.hu/robogo,motorkerekpar,tauris-samba-50---2-utemu.htm
90e-ér adná oda. Érdemes lőni róla pár fotót vagy felejtős a tauris? -
SirKero
őstag
De tényleg miért vettél ennyi pénzért ötvenest? Nincs jogsid nagyobbra ?
Én nem rég adtam el a 150-es burgmanom [link] háromszáz alatt és akármit is mondasz nem egy kategória a kettő.[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
BéHGT
senior tag
válasz Bati0501 #32646 üzenetére
Grande Punto T-Jet. Totalcaron olvasni elég rosszakat is némelyik kiadásról ebből a modellből...
Annyira nagyon nem akarom védeni a Motowellt, pedig úgy tűnik, tudom. Azt az egyet nem értem, hogy miért kell olyan embereknek szórni a fikát rá, akik egyáltalán nem is ismerik/tudják hogy mi van. És itt most nem innen gondolok emberekre.
A kereskedő akinél voltam, mindent elég tisztán elmondott. Régen a lámpa-párásodásról(Ezt teszteltem, március 14.-én szállították ki, esőben-hóban mentem, nem párásodott, sem azbap, sem másnap, szerencsére), hogy hamar kiégtek a LED-ek, de már más az egész LEDezés. Illetve, hogy voltak olyan darabok, amikből kihagyták(!!!) a hajtóműolajat. Az ember persze ment vele, szétment a motor, amit aztán gariba cseréltek. Ekkora nem is foglalkoztak a Motowell eladással, visszaadtak minden motort, de most egy ideje újra értékesítik Őket, hetente, másfél hetente 1-et elvisznek, és egyre kevesebb a baj velük. Egümotors-ról van szó... -
runner 125
nagyúr
válasz DigitXT #32647 üzenetére
Nem annyi volt. Alatta sikerült megvennem annó, egészen jól.
Maradjunk annyiban, h 2,5 év után 0 bukóval szálltam ki belőle.mod. Random írtam le, de összeadva sem jön ki több 1,5m-nál, de tényleg.
Kész.. egy 50-esre ennyit elbszni. Eszem megáll.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
DigitXT
nagyúr
válasz runner 125 #32643 üzenetére
1,5m azért kibaszott durva. Ennyit az eddigi összesen 4 robogómra nem költöttem a vételárukat is beleértve
A Nexus nem 1m körül volt? Vagy úgy érted, hogy az eladási árát levonod?[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz runner 125 #32642 üzenetére
350.000 -ből azt nem értem, hogy miért egy 50 -est vett, eltekintve a márkától.
Bőven mennek már ennyibe a 125cm3 -es nagymocik, simán belefért volna a keretbe.Ha meg mindenképp 50 -es, ennyiért, valami szemetgyönyörködtető Vespa -t néztem volna, de szerintem nem is találnék ennyiért.
Italjet rulez.
Amúgy meg vagyok elégedve a kis Italjet -tel. 2 hónapja vettem meg, azóta alig volt jóidő, alig tudok vele menni, de már bele tettem, száz valahány km -t.
65 -ért vettem, egy sisakot kellett vennem (ismerőstől - 5k), egy akksit bele (2k), a kézi szivatót cseréltettem ki automatára (4k), meg egyszer volt szervizköltség (4k), valamint hátsó gumi csere (8k).Durván 90 -be van, de pöccre indul, megy mint a szél, és szerencsére alig eszik.
Aztán meglássuk mennyit kell rá költeni, nyilván 100 valahány km -ből nem lehet ítélni, de a kezdeti alap szervizköltségek óta nincs vele gondom. -
BéHGT
senior tag
Eddig olvastam a hsz-eket, nem mondom, hogy volt értelme. Első 2-3 oldalon az volt, hogy biztos valami keleti sz*r, senki nem ismerő, egyszer csak előkerült, és most van.
Itt azért lenne egy kérdésem. Gyártanak itt audit, mercit, már mindent. Azok akkor ugye most magyar autok??!
Nekem sem tiszta, de volt valami olajcseréje 500 vagy 1000 km-nél, és akkor húzták le szépen munkadíjjal. Ezért az olajat már otthon cseréli/tölti újra, de másért még elvitte a szervizbe. Volt baja a vízpumpával, 7000 környékén elkezdett szivárogni, nem tudom, hogy az cserélve lett-e, vagy csak jól telenyomták szilikonnal, de az 9500 környékén meghalt, és ki is cserélték. A szivatóval kezdetek óta baj van, valamint nem kap elég benzint, ezért rá kell rúgnia 2-3x indításnál, de utána már nincs semmi baja. Mondjuk ezzel nem is fordult szervizbe.
Mindenki azt mondta nekem a Fiatra is, hogy nagyon rossz vásár volt. Most lett januárba 4 éves, 132.000 km van benne, és még sincs ki a turbója ( pedig ezt sokan halálra ítélték), Amit cserélni kellett eddig, az egy 4800 Ft-ot Z kar volt a bal első keréknél. Illetve persze volt vezérlés csere, féktárcsa-betét csere, de ezek ugye kötelező szervizek, ezt nem tartom számon.De visszatérve a témához, 6000-nél jelentkezem, tehát olyan 4-5 év múlva! Ezt mégis csak munkába járásra vettem....
-
runner 125
nagyúr
..eleve Tajgetoszról levetendő, aki hitelre vesz új 50-est fél milla felett.
De, némi ellentmondást nálad is érzek. Először azt írod, h "minden egyes szerviznél elég rendesen fizetett pár dologért.", ezután azt, h "2,5 órát kiszámláztak neki egy olajcserére - persze, hogy az első - és utolsó - olajcseréje volt szervizben a motornak."
Más részből miféle olajcsere? 2 üteműek az SR-ek. Fékolajat meg kb. elég ha, 20.000-enként cserél az ember, de a hajtóműolajat sem szokás 12.000-nél korábban.
Ha, meg eleve hitelre vásárolt, nem is értem h utána miért kellett hivatalos Aprilia szervizbe vinni 7-8.000ft-os órabér mellett.
Ez a 1,5m azért kibaszott durva. Ennyit az eddigi összesen 4 robogómra nem költöttem a vételárukat is beleértve.Kötelező szervizelni meg minden robogót kell, csak van amelyik még a két szerviz közti időtartamot sem éri meg. Ilyen a Motowell.
Mondom, olvass vissza, és nézd meg Criton beszámolóit. Kb. ugyanezeket a köröket lefutottuk ott is. ~2 hó után ő is belátta, és eladta.Félre ne érts, nem a fikázzuk a másikét topik ez, de hidd el nekünk, h ez egy rossz vásár volt.
Mindenesetre, ha 6.000km-t beleraktál hiba nélkül, írj.
Meghajlok."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Hátsó doboz nettó 6k, kesztyű 4, első szerviz meg nyilván munkadíj, szóval erősen lehúztak ezzel is.
Némi forumos rutin gondolom már ragadt rád. Ha, én bárminek, de tényleg bárminek a vásárlását tervezem amihez nem értek, mindig utánakérdezek, utánaolvasok. Emocionális vásárlást max egy túrórudinál ejtek meg.
Szóval, első sorban azt nem értem, h miért nem kérdeztél, mielőtt megvetted.Ha, visszaolvasol, láthatod, h egy megbízhatatlan, abszolút kezdetleges "márka", koppintott blokkal, persze sokkal gyengébb anyagminőségekkel.
350.000FT-ért már patika japán, vagy olasz 125-öst vehettél volna, de ha az 50-eseknél maradunk, akkor is kaptál volna 4-5-6.000 km-t futott, gyakorlatilag bejáratott nagy testű, minőségit robogókat.
"fogalmuk sem volt sem a márkáról, sem a múltjáról, csak annyit láttak rajta, hogy jobban néz ki, mint pl az aprilia sr-je, és egyből szórta rá a fikát."
A múltját minden bizonnyal azért nem ismerték, mert még nincs.
-
SzlobiG
félisten
Eleve ott kezdődik a gond, hogy 50-es robogót félmilláért ráadásul részletre venni a legnagyobb üzlet volt (az eladónak). Ez szimpla meggondolatlanság/ butaság volt. 300k-ért már nagyon jókat lehet venni használtan olasz/japán te meg 350k-ért vettél egy Motowellt ami a te dolgod csak majd ne gyere x km után panaszkodni, hogy ez nem jó az nem jó, lassú, letolnak az útról, nem megy fel a dombon, stb.
-
BéHGT
senior tag
válasz SzlobiG #32637 üzenetére
Kinek mi a jó? Az előbb említett aprili sr tulaj, a kollégám. 540-ért vette, hitelre, nem tudom mennyi kezdővel, azt hiszem 4 évre. 1 évben fizetett 6400 ft-ort, második évtől felment 9500-ra, az utolsó 2 évben 13000-et fizetett. Kicsit több, mint egy milllióért vette meg a gépet, és minden egyes szerviznél elég rendesen fizetett pár dologért. 5 éves múlt a robogó, több mint 1,5 millájába van, de természetesen nem bánta meg, csak azért mindenki úgy el van ájulva az olasz, meg neves csodáktól, hogy arra nem kell költeni szinte semmit, csak karban kell tartani. Igen...
Ja, 2,5 órát kiszámláztak neki egy olajcserére - persze, hogy az első - és utolsó - olajcseréje volt szervizben a motornak.
Ha majd 1,5 millát ráköltöttem a Motowellre, újra jelentkezek! -
BéHGT
senior tag
válasz runner 125 #32635 üzenetére
300-ért is tudtam volna venni, csak így járt hozzá hátsó doboz, első szerviz ingyen, kesztyű, és sisak is - bár ezt vettem, de a páromnak jó lesz.
-
BéHGT
senior tag
válasz SzlobiG #32625 üzenetére
No, mi baj a Motowellel? Kifejtheted nekem!
Csak mert akárhány emberrel találkoztam - és ez nem vicc - fogalmuk sem volt sem a márkáról, sem a múltjáról, csak annyit láttak rajta, hogy jobban néz ki, mint pl az aprilia sr-je, és egyből szórta rá a fikát. Ami nem különösebben érdekel, csak ha nem ért hozzá - ahogyan én sem - csendben maradhatna. :-) Nem fogok csodát várni egy 350 ezres géptől, nem azért vettem.runner 125: Nem tudom, beüzemelve adták át a motort, hogy jól be lett-e állítva..... :-))
Itt az Epres Igol
[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
válasz SzlobiG #32628 üzenetére
ahogy én látom, inkább csak régebbi 2 üteműek füstölnek, vagy amelyikbe a benzinbe keverik az olajat és nem kötik le az olajpumpát és az is tolja neki
nálam is az van amúgy amit runner ír, semmi szaga (ami érezhető lenne)
maximum hidegen indítás után míg el nem indulok/hidegebb időben pár száz méteren látszik a füst, és ennyiutána semmi szaga, ruhám sem lett sosem büdös, ha megállok valahol és alapjáraton megy akkor sem érezni a szagát
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
runner 125
nagyúr
válasz korpicschess #32626 üzenetére
Annó még a Jog-ba én is raktam, 50-esbe mehet az is.
BéHGT
Olajpumpa jól be van állítva?
Nyaranta én többször is mentem dolgozni a Runner-ral. Ez is 2t, de soha nem érezték rajtam, pedig direkt rá szoktam kérdezni.[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz korpicschess #32626 üzenetére
Van. [link] Igaz ez málnás, de én ezt használtam sokáig.
(#32627) Debilon Minden 2T füstöl az hogy mennyire az már beállítás és kopás kérdése...
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
-
BéHGT
senior tag
Sziasztok!
Valaki használ Igol epres olajat? Most nekem még sima gyári motorolaj van benne, de ha lámpánál állok, nem bírok megmaradni, annyira büdös.... Nagyon nem bejövős nekem.
Persze nem minden áron cserélném epresre, de azért érdekelne, hogy az Igol motorolaj mennyire jó? Azt olvastam egy helyen, hogy az ég el a legjobban. Egy Motowell 50-es robogóba lenne.Illetve még bejáratós a motor... 70 km van benne. Eddig 4-5 fok alatt motoroztam, de egyszer sem tudtam elérni az üzemi hőfokot. 2-3 rublikáig ment fel a műszerfalon, ami azt jelenti, hogy 40-50 fok között ugrált elvileg. Kellene aggódnom, vagy azért majd jobb időbe hamarabb beáll a hőfok? Persze a 70 km-et nem egy út alatt tettem bele.
[ Szerkesztve ]
-
salieri.
őstag
Malossi Red filter használata esetén van valami teendő a robogóval ?
-
vaksi8
senior tag
válasz molnarpeter #32616 üzenetére
Ez jó kérdés..Én nem értek hozzá hogy milyen ha jól be van állítva.Enni nem eszik sokat,meg a leállás is csak időközönként fordul elő.Mondjuk az biztos hogy egy pucolás nem ártana neki.
-
Grillo
őstag
Legalább nem esz az ideg, hogy nincs időm összerakni a Gullivert. Mondjuk nincs sok vissza, már csak pár burkolati elemet kell felraknom. Meg a fejidom egyes részeit megragasztgatni, mert sajnos eléggé oda van a jobb oldala. Még szerencse, hogy a restaurátor kollégáknak vannak mindenféle jó ragasztói és megoldásai, így talán még a letört füleket is tudom pótolni. Mondjuk, ha lenne bontott, akkor vennék rá normálisat, de nincs.
Meg ponyva kell még, meg térdvédő, aztán borntubivájd.Bár pont elindul egy vidéki projekt hamarosan, úgyhogy akkor meg amiatt nem fogom tudni használni...
-
vaksi8
senior tag
Úgy látszik, hogy ma ebben a hülye időben nemhogy a motorozást,de még a motoros témákat is kerüli mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
salieri.
őstag
Akkor felesleges a fent említett cégnél rendelést leadnom 1700 ft- os Repsol olajra?
-
kcsa
veterán
Eleve érdekes hogy máshol nincs 2k alatt, itt meg van, 1.7k, csak nem veszik fel a telefont / nem válaszolnak / nem szállítanak
-
salieri.
őstag
válasz salieri. #32595 üzenetére
ez akkor tökéletes nem?
bár most látom mennyi a szállítás ,ugyanannyiba jövök ki mint a stihl olajjal[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest