- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibroo
aktív tag
válasz SzlobiG #33797 üzenetére
Hali!
Igen ez valóban így történt,csak ami a következő kérdés volt arra nem kaptam választ.
Ezért írtam újra!Te biztos valami nagy profi vagy,és minden nap szereled a motorokat,de ez nem válasz a kérdésre,ha nem tudsz segíteni akkor meg minek írsz?!Inkább meg várnám mások véleményét is,akik jártasak a témában,ha megbocsátasz???!!!
Én az autókhoz értek jobban,és tudom,hogy mindent meglehet oldani,csak az időmből akartam lefaragni a felesleges vezetékhalom,burkolat,stb.és egyéb "finomságok" leszerelése nélkül.Mindent meg lehet oldani,csak igazán kell akarni.......!!!!
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre.
Nekem van egy Gilera runner 50ccm-is robogóm,nem régen vásároltam,szinte újonnan!
Hol lehet kikapcsolni a világítást, jártas vagyok az elektronikai és mechanikai javításokban,és tudom,hogy ha terhelés alatt van az akkumulátor és a generátor indításkor akkor előbb-utóbb bedöglik vagy az akku,vagy a fesszabályzó,vagy mindkettő. Ha valaki letudja írni hol kezdjem a szerelést azzal időt spórolnék.
Vagy szükség van egy 3 állású Világítás kapcsolóra?
Válaszokat előre is köszönöm.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
SzlobiG
félisten
válasz Tibroo #33796 üzenetére
Most komolyan becopyztad azt amit már egyszer beírtál?
Már mondtuk, hogy ezek gyárilag ilyenek nem lehet lekapcsolni.
-
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre.
Nekem van egy Gilera runner 50ccm-is robogóm,nem régen vásároltam,szinte újonnan!
Hol lehet kikapcsolni a világítást, jártas vagyok az elektronikai és mechanikai javításokban,és tudom,hogy ha terhelés alatt van az akkumulátor és a generátor indításkor akkor előbb-utóbb bedöglik vagy az akku,vagy a fesszabályzó,vagy mindkettő. Ha valaki letudja írni hol kezdjem a szerelést azzal időt spórolnék.
Vagy szükség van egy 3 állású Világítás kapcsolóra?
Válaszokat előre is köszönöm.Mindent meg lehet oldani,csak igazán kell akarni.......!!!!
-
s4ilfish
csendes tag
válasz -Mosquito- #33794 üzenetére
Üdv. Guruk. van egy derbi atlantis 4t-m,50ccm.. Hidegen pöcre indul,20km megtétele után,pl piros lámpánál ha a gázt elengedem leáll,utána már nincs alapjárat,és ugrál.. Karbi kitakaritva,új gyertya,szivató,minden átnézve rajta,mégsem jó.. Esetleg találkozott már v.ki ilyen hibával ? Thx
-
-Mosquito-
őstag
válasz runner 125 #33790 üzenetére
Te állaaaat.. . Hüpp hüpp..
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ez így nagyon OK! Tessék az első hsz.-be is betetetni!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
AndrewTdi
addikt
like
-
vaksi8
senior tag
-
runner 125
nagyúr
válasz DonThomasino #33789 üzenetére
A "brüüü" hang a tokeltes, a "brü-brü brüüü" mar nem annyira, a "gr-gr griii, gr-gr-gr reccs" mar kevésbé.
Így ok?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
DonThomasino
veterán
válasz runner 125 #33784 üzenetére
Tényleg nem rossz.
Engem inkább olyasmi érdekelne, mikor megyek vele mire figyeljek
hangjára vonatkozóan lehetne egy kicsit részletesebb." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
vaksi8
senior tag
válasz Kolondrum #33785 üzenetére
Aki nem ért hozzá,nem is tanácsos egyedül menni.Meg kell kérni ismerőst vagy egy szerelőtől megkérdezni, hogy mennyiért nézné körbe.Szerintem megéri azt a pár ezret,mint kakiba nyúlni.
SymbianOS Az a jó amikor a szerelő küld magánemberhez, hogy az a jóóó!
Ezt most nem igazán értem..[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Kolondrum #33785 üzenetére
Egy Dio-nak tudomásom szerint nincs típushibája, ezért az általános dolgok vonatkoznak rá.
Kb. 2 órát fektettem bele, mire megírtam. Szerintem mindenki számára érthetően le van írva minden, és nem kell szakértőnek lenni, h ezeket végigjátsszuk.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
válasz runner 125 #33784 üzenetére
Az nagyon jó csak nehéz megítélni bizonyos dolgokat, hogy az még jó vagy valami nem kerek. A hozzáértőnek nem gond.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
runner 125
nagyúr
válasz DonThomasino #33783 üzenetére
Első hsz.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
DonThomasino
veterán
Hétvégén megyek megnézni egy dio t.
Mire kell figyelni?
Állítolag nem rég volt fúrva, gyűrű dugattyú és szíj csere." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
tag
Üdv!
Km spirált és komplett levegőszűrőt vennék egy honda dio zx típusú motorhoz, az enyém AF34/35, de ilyet nem találok sehol, csak régebbi típushoz, az is jó lesz?
Eladó cuccok: https://tmy.hu/KmPTojx1 Megbízhatóság: https://tmy.hu/TQxq
-
vaksi8
senior tag
válasz killer1203 #33776 üzenetére
Jó helyen keresgéltél!Még esetleg expressz.
Aki eladni szeretne ezekre az oldalakra teszi fel. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz runner 125 #33770 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! Amúgy 2002 óta van Magyarországon, azóta 2 tulajdonosa volt. Az utóbbinál 5 évet töltött (60 éves tata, még nálam is öregebb...) 1996-os évjárat, a legelcseszettebb igazi japanische megoldásokkal.
-
killer1203
senior tag
Sziasztok
Tudnátok mondani egy pár apróhirdetéses oldalt ahol robogók vannak ? Használtautó, képesmotor, aprod, jófogáson már körbe néztem.
Egyébként 150 es Leonardórol tudnátok irni pár sort? szervizigény és ilyesmi dolgok érdekelnének.
[ Szerkesztve ]
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
akos3
addikt
szezon köszöntő kép
-
Brogyi
őstag
Reggel láttam egy kis robogót rendszámmal. Nekem 50-snek tünt, és két hivatalos matrica is volt rajta mint az autókon. Sajnos nem volt piros, hogy megkérdezzem a valódiságát. Erről mit tudtok?
Kamu lenne? -
runner 125
nagyúr
válasz Bogyó bá' #33765 üzenetére
Grat hozzá, megvan a feeling-je az biztos.
Rozsdásodás a nagy páratartalomú levegőnek köszönhető, pláne mindezt egy konténerben eltölteni..
Már csak az a kérdés, h a belpiac miatt itthon mennyire fogsz találni hozzá alkatrészeket.
-
wolfnet
tag
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na, köpjetek szemen, rúgjatok seggbe, röhögjetek ki: megvettem a robogómat fél órával ezelőtt. Japán belpiacos, az 1 szem százhuszonötös hengert két db (!!!) karburátor látja el benyával. Kipufiból is kettő van rajta.
Adatlap: CBX 125 CUSTOM; csak az enyém 14 lóerős. 220k-ért, házhoz szállítva. "Középretek" állapotban: váz, tank, festés, moci , váltó hibátlan, akksi (garipapírral, egy hetes) és láncszet új. Gumik szarok, rengeteg rozsdás csavar, hátsó fék sz*r, stb. Féklámpa sem világít. Mire megjön a jogsim (cc. 3 hét), addigra rendbe szedem.[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
válasz -Mosquito- #33763 üzenetére
Én a kocsimba egyszer nyomtam Castrolt, de érezhetően hangosabb volt, így visszatértem a gyári Seleniara. Motor eddig 1x kapott Repsolt, de rohadt büdös, másodjára már Igol megy, az tuti!
[ Szerkesztve ]
-
wolfnet
tag
válasz SzlobiG #33757 üzenetére
En is gugliztam (majd otthonrol linkelek neked mert igy telefonrol nem tudok).
Egyèbként nem értek egyet azzal, hogy ha egyszer megbontod rossz lesz. Volt már bontva a moci és 10ezer km ota megy hiba mentesen. Csak hallom hogy csuszik a szij, es egy szij csere nem gigàszi munka, csak városban a hàz elott nem szerelhetek. Mohaihoz ma elgurulok hogy mit mond, de eskü negyed ora munka van a rotyival es nem merik elvallalni.
Privátban érdeklődj! :)
-
wolfnet
tag
válasz runner 125 #33754 üzenetére
Ertem. Tehat nincs szakember, csak buheràlo mert ha lenne szaki akkor az meg is tudnà szerelni
-
runner 125
nagyúr
válasz wolfnet #33753 üzenetére
Ezeket szinte sehol nem vállalják el.. nem véletlenül.
Mivel, tipikusan olyanok, h ha egyszer megbontod, megcsinálsz rajta valamit, rá két hétre tuti előjön megint valami."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
SzlobiG
félisten
válasz wolfnet #33750 üzenetére
Szerintem azért nem vállalta, mert ilyen kínai gépekkel csak a baj van és semmi alkatrész nincsen hozzá, szal ha pl beszart a szintjelző akkor ahhoz nehezen kapni.
Olajcsere+szíjcsere az viszont egyszerű mutatvány. Szerintem még olaj szűrő sincs benne.
Hova vitted amúgy Mohai?
-
wolfnet
tag
Most olvasom csak a topikot kiváló írás! Moto-zeta rally 50 rotyogóhoz keresnék hozzáértő embereket. Dunaújvárosban a szervízes nem akarja elvállalni (indok nélkül, tehát vagy sok a dolga vagy nem ismeri). Benzin szint mérő javítás, szíjcsere és olajcsere kéne a mocinak. Valaki esetleg szerelt már ilyet?
-
válasz Grillo #33747 üzenetére
Nekem eddig 3 szerelőm volt. Ebből egyetlen egy kezdte úgy, hogy kompressziómérés amiből jött a komplett szétszerelés. A többi csak a szíj dekliét vette le és próbálta javítani. A gond az volt, hogy az eredendő gond soha nem ott volt hanem a motorban.
-
válasz Grillo #33742 üzenetére
Figyu, úgy voltam vele, hogy óóó ráér a gumi, de amikor már alap szitukban is ment a fara kapott újat. Ég és föld! Tehát nem spórolós téma. A fékem is elszállt már. Csak hátsó volt. Behúztam és beesett, közben még beért koppig kicsit fogott. 1x elég volt centikre megállni a kocsitól a hátsóval, utána már előttem és mögöttem is űrnyi helyet tartottam. Ez sem spórolós téma. A legeslegelején én is másképp láttam, de ma már ugyan ebben a szituban előrébb lenne a gumi meg a fék.
-
Grillo
őstag
válasz korpicschess #33743 üzenetére
Igen, első. Amikor megvettem, elvittem átnézetni, cseréltek is dolgokat, ezt nem.
Ajánlani tudtok valakit, mert a korábbi srác annyira nem volt szimpatikus. Ha 11. vagy 14. kerületkörnyéke, az még plusz jó lenne. -
Debilon
addikt
válasz Grillo #33739 üzenetére
Az jobb fékkarnak van szintén baja (jobbra esett), néha teljesen az elején fog a kar, máskor meg becsúszik szinte teljesen.
ez valszeg fék munkahenger lesz, levegős is talán ezért a hosszabb útja (szerintem)
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Grillo
őstag
NA, pár hét használat után pár szó a Gulliverről.
Eddig olyan 300 km-t mentem ennek 90 százaléka reggeli és esti csúcs (10 kilométerek), a maradék az városszéle meg hétvégi elugrás valahova.
A motor alapvetően kényelmes, jó nagy az ülés, megtaláltam már a kényelem és irányíthatóság szempontjából jó pozíciót.
Csomagtere nagy, de bizonyos okok miatt nem használom sokat, majd lejjebb leírom, miért.
Tükrökben jól hátralátni, bár párszor még középre nézek, mint az autóban.
Világítás. Az indexek faszák, nagyok, jól észrevehetőek, nem is nagyon szoktam bekapcsolva hagyni kanyarodás után. Viszont a fényszóró elég szar. Egyrészt maga a fényerő, másrészt, mert az égbe világít. Sajnos úgy néz ki, hogy a korábbi esés miatt letörtek a fülek, és valamilyen radikális, végleges módon lett rögzítve az idomban a fényszóró teste. Nézegetek bontóban másikat, eddig nem találtam, de ezzel éjszaka városon kívül menni életveszély.
Az jobb fékkarnak van szintén baja (jobbra esett), néha teljesen az elején fog a kar, máskor meg becsúszik szinte teljesen. Ilyenkor olyan, mintha nem is lenne ellenállása a rendszernek. Ilyenkor is fog, csak hosszabb úton.
A kvarc óra a beállított értéken marad, nem jár az óra.
Dinamikája nem rossz a gépnek, 30-ig megugrik, aztán 45-ig van "turbólag", ami sokszor elég zavaró, esetenként nem is megyek előre, mert gyorsan utol érnek az autók. 45 felett megint megindul, és óra szerint 80-85 körül van vége, ez valós 65-68-at jelent. Ez városban elég is szerintem, csak gyorsulna jobban a lyukas részen. Mondjuk a szervizes mondta, hogy majd kuplungra rá kell nézni, de nem olyan, mintha csúszna. Vagy attól lehet?
Az eredeti kulcsot faszán elhagytam valahol (nem motorral voltam), még szerencse, hogy csináltattam róla másolatot. Meg hogy az Abus zárhoz két kulcs van, mert már csak egy. Viszont egyik nap a maradék kulcsot is faszán bezártam a csomagtartóba. Nem is rakok bele sok mindent, főleg utcán. Nem azért mert véglegesen bezárom, hanem azért, mert egy nagyobb csavarhúzóval 1 másodperc alatt kinyitottam.
Ami mindenképp kissé zavaró, az a 3,7-es fogyasztás (két tankolásnál is), mert ez sok. Nem vág földhöz, de azért 3 körül számítottam. Feltehetően már nem a gyári henger van benne így 43k km után, de azért annyira nem megy jól... Mit érdemes megnéznem?Felszerelés. Vettem tépőzáras puha térdprotektort, nagy faszaság, nélküle sehova.
A cordura alap kesztyű sem rossz, bár így a melegben egyre kevésbé vonzó, egyelőre hordom és szerintem fogom is.
A kabát is jó, kivettem a bélést, kinyitok minden szellőzőt, így azért még bírható a dolog, de dugózás közben azért emberesen belebüdösödöm. Nézni kéne valami kifejezettem nyári, nagyon vékony dzsekit protektorokkal, vagy venni külön könyök(váll)protektort? Korábban estem már robogóval a könyökömre és a térdemre kell valami. A kabát béléssel, egy thermo aláöltözővel 5 fokban is jó volt, kényelmes, sok helyen szűkíthető.
Sisak jó, felhajtva melegben sem vészes, ha nyitva vannak a szellőzők, bár persze fázni nem fázom benne. Telefon vezetékes headsetének egyik oldalát fel szoktam venni, és lecsukott rostéllyal, automatikus telefonfelvétellel még beszélgetni is lehet haladás közben. -
Hol voltál fiam? külföldön mutter
[link]
[link]
74km után picit fáj a ****m![ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
Vegyétek sokan!!
Castrol BIZTONSÁGI TERMÉK-VISSZAHÍVÁS -
AndrewTdi
addikt
Nincs valaki közel a Bp, Görgey Artúr utcához?
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz alba-regia #33732 üzenetére
Na ez az a fogyi, amit egy konkurens olasz soha nem fog elérni.
-
alba-regia
aktív tag
Gyönyörű idővan, így mentünk egy 140 km-es kört: Szfvár - Balatonfüred - Veszprém - Szfvár. Így megvan az első fogyasztási adata a PCX-nek. Az első tankolás 1 km-nél volt, most 183-nál. 182 km-en fogyasztott 3,94 litert, azaz 2,16 l/100 km-re jön ki. Ennek a kétharmada két személlyel, jellemzően 80-90 km/h-s sebességgel. Az erősebb kigyorsításokat kerültem a bejáratás miatt, de így sem tartottam fel a forgalmat sehol.
Örülök neki, hogy hozza a gyári adatot még két személlyel is.
Viszont Füreden, a Bergmann cukrászdánál felültem rá, indítanám, semmi. Újra próbál, semmi. Kis reteszt leszedtem a csomagtartóban, azt hittem, hogy valamelyik biztosíték ment ki. Szerencsére nem, illetve nem volt nagyobb baj, viszont az akksi negatívjára nem volt rárögzítve a csatlakozó, a csavar mellette volt leesve. Csoda, hogy addig így elment mindenféle elektromos hiszti nélkül. Érthetetlen, hogy egy Honda szerviz ilyen trehányul képes berakni az akksit. Valószínüleg nem találhatta el a menetet, amikor berakta, majd lelazult a csavar. Akkor is ez gáz. Tudom, hogy átnézhettem volna, de hát ezért volt a nullkilométeres átnézés, illetve üzembehelyezésnél rakták bele az akksit.
-
SirKero
őstag
válasz AndrewTdi #33721 üzenetére
Amit bogyo112 linkelt az a jó én is ilyenre vettem tavaly és az idén is. 4 példányt nyomtass belőle.A papír írószer boltban 100FT és indigós
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
-
válasz sajtosbeats #33725 üzenetére
Én a listán szereplőt használom, de a számkódot nem találom rajta.
-
sajtosbeats
csendes tag
úgy néz ki tavaly nem is a vizes benzin szivatott hanem az olaj volt vizes.... pfff
az összes (3 féle) tavalyi gyártású 2T Castrol olajat visszahívta a gyártó mikor már piacon volt... csodás, ilyet használtam
most leszívtam és raktam bele ilyet + tankoltam 100ast hogy átmossa a rendszert, aztán kipróba ezt benzinhez.
kíváncsi leszek
most már csak el kellene dönteni hogy az Agipon tankoljak e nyáron vagy a Shellen amitől szebb hangja van a sok adaléktól... mert akkor gondolom egyik kútnak sincs sok baja hanem az olaj volt a ludas.Kiegészítő és barkács termékek: https://www.inshop.hu
-
vaksi8
senior tag
válasz AndrewTdi #33721 üzenetére
Nincs olyan hogy hivatalos adásvételi minta!
Olyat írtok amilyet akartok.Legyen benne az eladó adatai,vevő adatai,gépjárműre vonatkozó adatok,meg még mellékletbe olyan pontokat bele vehettek amiben megállapodtok.
Pl megtekintett,kipróbált állapotban vettem meg
A jövőben a felek semmilyen igényt nem támasztanak egymással szemben stb.. -
canniball
nagyúr
válasz korpicschess #33719 üzenetére
Azért bőven akad ott is buktató: megfeledkeztél az indexről, a vizsgabiztos úgy látta nem néztél kellőképp körül, a 8-asnál letetted a lábad, a folyosónál nem voltál elég lassú, etc. etc. És ha nem sikerül ugye forgalmira sem mehetsz. Ha pedig sikerül és forgalmin elbuksz akkor legközelebb megint csinálhatod a rutint is...megvolt annak is az előnye amikor külön volt.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
AndrewTdi
addikt
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Rossz a szívató ha nem mozdul meg azért nem indul. Bár mondjuk ha kicsit jár akkor utána már szívató nélkül is mennie kéne na meg ilyen időbe főleg. Most ami van nálam Amico az is ment anélkül azt abba megmozdítani se lehetett a szívató kart úgy be volt rohadva a karbinál.
-
korpicschess
veterán
válasz canniball #33717 üzenetére
Értem. Nekem még M-en volt rutin arra emlékszem, és utána mikor már B-t csináltam, előtte törölték el (illetve ugye benne van). Gondolom motornál nincs olyan hely/helyzet, ahova be lehet építeni. Na de a rutin az nem egy nagy valami.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
canniball
nagyúr
válasz korpicschess #33714 üzenetére
Azzal kezdődik a forgalmi. Autónál sem szűnt meg, csak beépítették a forgalmiba.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz Kolondrum #33713 üzenetére
Esetleg elgondolkozhatsz abban is hogy két lépésben csinálod:
1. B125 (A1) - könnyített mivel Kresz ugyan van, de csak 2 vagy 3 gyakorlati órát kell venni
2. 1 éven belül mehetsz A különbözetire - nincs Kresz és itt is csak pár (talán 10) gyakorlati óra van előírva.
Anyagilag kb. ugyanannyi de "két részletben" fizeted, viszont ha nem kell plusz órákat venned akkor időben jóval kevesebb. Persze cserébe egyel több vizsga van (két forgalmi) mintha egyből A-ra mennél.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
válasz canniball #33711 üzenetére
Legalább -Eü. 2 fő gond van. Melóból ki kell maradni és pénz. Amúgy benne lennék.
Hajlok a dologra, de belegondolva, hogy a jogsi megszerzéséhez szükséges baszakodás + motor + rendszámi mizéria. Ennyire azért nem rajongok a dologért. Mindegy, jegeljük egyelőre. Thx![ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz Kolondrum #33710 üzenetére
Sorry, eü. természetesen nem kell. Kresz+forgalmi viszont "teljes mértékben", nincs semmiféle könnyítés amiatt hogy van B-d.
Mod. Nem tudom 2 éve hogy volt, most a Kreszben van a műszaki, a forgalmi pedig rutinnal kezdődik.[ Szerkesztve ]
-
Ha "B"-m van és talán mát megvan 2 éve akkor mi kell nekem még az "A"-hoz?
Annyi variációban találtam meg neten, hogy úú!Szaerk: júliusban lesz 2 éves a B.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Projektor topic
- További aktív témák...