-
IT café
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz student #78928 üzenetére
Mázlista vagy, köszi az infót és megerősítést
Akkor jól tippeltem, még ha biztos én sem voltam a dolgomban, de a meglévő infók alapján erős volt a gyanú az MLC-re.
Beragadt készlet, de kiváló termék.Ez egy ritka jó vétel a mai piacon
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
-
harry
veterán
válasz student #5622 üzenetére
Most. Na de, hogy lehet már konkrét hardverekkel háromnegyed évre előre tervezni? Azt sem tudni, első negyedévben mi lesz (sőt, ez a mostani 830-as akciózás sem volt gondolom különösebben előre jósolható), nem, hogy nyáron. Fölösleges most ezen izgulni. És ez jóformán minden hardverrel így van.
[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
jeni
félisten
válasz student #5133 üzenetére
átalakítós USB-SATA kábelt még nem láttam forgalmazni ha pontosan az volt a kérdésed és nem elírás!
[ Szerkesztve ]
-
Bodor
veterán
válasz student #4846 üzenetére
De úgy volt, és meg is lesz, ha lesz rá időm.
Bár a szakik azt mondták, hogy még nem kéne, és én is tartom a véleményemet ( Agility 3 -ból a jó ára miatt jóval több fogy, ezért több hibás darabról is hallani,) , mégis ki fog kerűlni, hogy ne ezen lovagoljon mindenki. Kíváncsi vagyok mi lesz a következő legolcsóbb, sokat vett típus, aztán majd hallhatjuk arról a problémákat.....
A többes szám nem indokolt, mert az Agility 4-el nem látom, hogy mi lenne a probléma.
-
balpis
őstag
válasz student #1939 üzenetére
gondolj bele, mennyit írsz olvasol és mennyi ideig van üresjáratban?
Szerintem messze 90% felett van az üresjárati idő. Ott pedig a Samu a jobb.
Egy gyors számítás feltételezett értékekkel (nincs alapja, lehet, a valóság ettől nagyon eltér):
90% idle
3% seq. wr.
2% seq. r.
5% random r.
Ebben az esetben az átlagos fogyasztása a samunak 0.4695W, az OCZ-nek pedig 0.4911W
Azaz 0.02W-tal még rosszabb is az OCZ.
Na most ez 5 óra alatt 0.1Wh különbség.
Hány Wh-s is az akkud? 30? 50? Vagy akár csak 20? Miről is beszélünk akkor?Ha a fenti értékeket pl. 90, 2,4,4-re módosítod, akkor a különbség megközelíti 5 óra alatt a 0,15Wh-t....
Szóval ha nem írsz rá folyamatosan, akkor semmi értelme cserében gondolkozni.
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
gorgo
őstag
válasz student #1939 üzenetére
Ha jól értelmeztem akkor egy 830-as samu ssd-t akar más ssd-re cserélni Nekem ez akkor is mókás. Igen, több, mint fél vatt, de a noti nem egy fileserver.
És a fogyasztás a chipek számától is erősen függ, és ha nem 256Gb-ot használ, hanem 64-et akkor mindjárt kevesebb az...
#1937 -re valaki?[ Szerkesztve ]
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- NBA és kosárlabda topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- E-book olvasók
- Android szakmai topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN! Seagate IronWolf Pro 3.5 10TB 7200rpm 256MB SATA3 ST10000NE0004 HDD!
- BONTATLAN! Samsung 2.5 870 EVO 500GB SATA3 SSD!
- Új SK Hynix I WD I SSD 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe HDS: 100/100 új 0 nap
- NVME/SATA SSD külső ház + 256GB - ORICO M.2 NVMe Cloner Dual Külső SSD dokkoló és klónozó állomás
- WD My Passport 5TB HDD, külső merevlemez, ÚJ, bontatlan!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest