- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Szaisztok.
Ismerösömnél a ~100nm-es házban kipróbáltam az AX82U-s routerem ami lefadte azt amit szeretett volna.
Igényei ezek voltak annó: régi hsz
Elvileg AX55-el sem járna rosszul ami fele árban van (AX55 vs AX82U), ezért a kérdésem az lenne, hogy:
- Próbálkozzak első körben eg AX55 beszerzéssel, hátha elég lesz neki?
- HA nem lenne elég akkor csak Wifi MESH esetén mi az ami ajánlott neki? Még 1 db ugyanilyen AX55?A net most 30Mbit, amit 60Mbit-re fog emelni, mikor a routert beszerelem.
Ha 1 db AX55 nem fedi le az igényeket, akkor wifin keresztüli jelerősítésre/ai Mesh-re mit ajánltok még?
2 routert összekötni Ai Mesh esetén is tudom kábellel ajánlott de nála nem kifitelezhető, mert több falat kellene fúrni.
Esetleg a múltkor kérdeztem, még ha kellene 2. router vagy Ai Mesh akkor ő nem lenne jó választás? => ASUS ZenWifi AC Mini CD6
Ebben a felállásban akkor AX55 lenen a fő router, és ebből a 2 kis Mesh eszközből a házban azokon a pontokon elhelyezni 1-1 et ahol már picit rosszabb a jelerősség.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest