-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
[link]
Ha minden igaz akkor ez a csomag lenne.
Lehet hogy rosszul fogalmaztam az IPTV-vel, de nekem minden az ami az internet kábelen jön, lehet hogy a digi kábel TV-nek hivja, de azt azért nem irtam, mert a településemen nincs kiépitve kábel rendszer még más szolgáltatónak sem, igy ha TV csatorna szolgáltatást is akarnak akkor azt csak az ujjonan behuzott optikán tudja hozni hozzám.
Máskülönben feleslegesen kellene fizetnem egy olyan szolgáltatásért a csomagban amit nem tudok használéni.
DE amugy köszi a linket, mert a kábeles résznél irtak hasznos dolgokat, hogy felhasználják a koaxot a meglévö TV-k hez, ez nagyon jó ha megoldható,mert elég bonyolult lenne uj kábelt elvinni a szobákba miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest