- Linux kezdőknek
- Facebook és Messenger
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amazon Prime Video
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vj0c1
aktív tag
válasz randras #22699 üzenetére
Köszi szépen, remélem beválik majd. Afféle tanulás szempontjából szándékoztam 20-20 tételt röviden címszavakban 2 vagy 4 oszlopban az asztal jobb felére kiírkálni valahogy, de nem jegyzettömbbe, vagy hasonlóba írva, hanem hogy az irományt konkrétan az asztalon lássam, mindenféle ikon nélkül.
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
vj0c1
aktív tag
válasz randras #22695 üzenetére
Win7 alatt elérhető az? Mondjuk igazából én nem két sort szándékozom írni, de nem tudom létezik-e program, amire szükségem volna.
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani win7hez egy gadget-et, vagy olyan programot, amivel asztalra tudok jegyzeteket írni?
Köszi előre is!"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
andy83
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #22691 üzenetére
A két dolog nem függ össze szerintem, az USB-s dolgot megnézem a BIOS-ban amit javasoltak, ha átérek, de ettől függetlenül nem tudtam milyen driverek kellenek rá, ezért is kérdezem meg ezt itt.
Köszi Visormail, kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/SzeretekMozizni
-
félisten
válasz andy83 #22690 üzenetére
Kérdezd meg a lapos pontos típusát és akkor a gyári oldalról le lehet tölteni driver-t hozzá. (XP topikban is kérdeztél, ott azt a választ kaptad, hogy a SATA miatt lehet a jelenség. Ezzel kapcsolatban csak annyit, hogy AHCI üzemmódban lehetne csak az a jelenség, de egy régi lapos(ha tényleg régi), az nem támogatja, vagy ha esetleg igen, akkor meg nem tudtad volna feltelepíteni az XP-t, mert eredeti, az MS által kiadott utolsó XpSP3-as telepítő sem támogatja az AHCI-t...)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
EneMy84
tag
Sziasztok! olyan kérdésem volna hogy banner hogyan tudok megnyitni?a kiterjesztését nem látom. gif vagy flash?mitől függ és hogyan tudom megnézni?
"To achieve Victory we must. Massour forces at the hud out all power & Movement the enemy's 'centter of gravity "Von clousewitz"
-
andy83
aktív tag
Van olyan progi, ami a frissen telepített XP-s laptopot átnézné, hogy milyen drivereket kéne telepíteni a különböző egységekhez?
facebook.com/SzeretekMozizni
-
randras
veterán
...esetleg FTP-n lévő komplett könyvtárstruktúrákat össze tud hasonlítani localhost-on lévő fájlokkal? Pl. hash, méret, módosítási dátum alapján?
-
kispx
addikt
válasz Panthera #22681 üzenetére
Nitro PDF. 14 napos próbaverzió
Egy kis segítség hozzá: http://blog.nitropdf.com/2008/02/5-tricks-to-shrinkreduce-pdf-file-size/5 MB-ig online módon:
http://convert.neevia.com/pdfcompress/[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #22683 üzenetére
Köszönöm Jó lett!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
félisten
válasz Sickboy25 #22682 üzenetére
Egy fájlkezelővel végigkeresed a partíciót mappák és fájlok után kutatva, ha talál valamit, ami egyértelműen az SE-hez köthető, azt törlöd. Ezt követően a registry-t kell végigkerestetni és az egyértelműen az SE-hez tartozó kulcsokat törölni, majd gép restart.
Ehhez használd ezt a progit: Registrar Registry Manager Lite (ingyenes)Ha szerencséd van, akkor így megoldódik a gond.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
a solid edge-t akartam felrakni és kiírta, hogy már telepítve van, de sehol nem találok maradványt a réginek... Mivel és hogyan tudnám megkeresni és törölni??
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Panthera
őstag
...pdf fájlt tud összébb tömöríteni?
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hátha valakit érdekel, itt van egy elég egyszerű módszer Youtube-videók, meg egész sok másik videómegosztón található videó letöltésére: [link].
Tényleg működik, nem rossz, igazából online szolgáltatásokra kínál linkeket letöltés céljára.Sk8erPeter
-
kaller1
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #22678 üzenetére
Na ez nagyon jó, köszi!
(gadget felejtős)[ Szerkesztve ]
.::> <::.
-
félisten
válasz kaller1 #22677 üzenetére
Ez tényleg eléggé egyszerű, talán megfelel: meminfo
(vannak egyszerű gadget-ek is, talán az is megfelelhet, pl: [link])[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
Olyan egyszerű programot keresek, ami a tálcán jelzi a szabad ram mennyiségét. (mint a coretemp a cpu hőt)
.::> <::.
-
attiati
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #22670 üzenetére
Azt hiszem az a baja, hogy csak azt az adott fórumtémát akartam lementeni, de a képek egy szinttel kijjebb vannak, és oda már nem állítottam be jogosultságot az elérésre, nehogy elkezdje letölteni a teljes fórumot.
Megpróbálom httrack-el. -
stvnppp
senior tag
Van egy olyan program, amivel az elérhető wifi csatornák beállításait (titkosítás módja, milyen mhz, hanyas csatorna, stb) tudom megnézni, csak nem tudomh hogy hívják. Valaki meg tudja nekem mondani?
előre is köszönöm! -
félisten
-
attiati
veterán
Vbulletin (3.8.4) motorral hajtott fórumról szeretnék letölteni egy topikot egy az egyben.
Offline explorerrel próbáltam, működne is a dolog. De a hozzászólásokba beszúrt képeket nem menti le minden esetben. A legtöbb esetben csatolmányként szerepel a kép (szerintem a fórum saját tárhelyén, tehát nem külső ingyenes képtárhelyeken)
Mit lehetne ezzel tenni?
Például ebben a hozzászólásban se a kis képet, se a nagy képet nem menti le
-
Laraxior
titán
tárgytalan.... megtaláltam
igen...jobb felső sarokban[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
randras
veterán
válasz localhost #22664 üzenetére
Egy elég professzionális hálózati monitorozó program.
Nekem is lenne ám egy kérdésem:
Létezik olyan program, amivel az alábbi képen látható módon ki tudom rakni ugyan oda a processzor magok terheltségét, és a lefoglalt RAM mértékét pont ugyan olyan formában, ahogy a piros keretes részben van?
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz germinator66 #22663 üzenetére
... és mi az ?
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
germinator66
aktív tag
válasz germinator66 #22662 üzenetére
Közben felraktam a netlimitert, és úgy néz ki, megvan az "adatfaló"...
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Belefutottam egy olyanba, hogy egy gép 2 nap alatt 4GB adatot tölt le valahonnak úgy, hogy elméletileg nem fut semmi, és persze nincs torrent.
Ezzel mit lehet kezdeni? Esetleg NetMonitorral nézzem meg, hogy mi eszik ennyit?
Vagy esetleg vírus? -
w.miki
veterán
sikerült
remélem nem törlik
Bigasoft DVD to AVI Converter kivágta, és FormatFactory beméretezte
de azért nem lettem nagy barátja a videoszerkesztésnek
mindegyik kipróbált programnak volt valami kehéje[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
-
válasz w.miki #22652 üzenetére
gugli a barátod....
Amúgy meg a divx plus converter tud úgy grabbelni, hogy választhatóvá teszi a feliratokat, hangsávokat.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
w.miki
veterán
csak a feliratot hogyan tudnám lementeni a DVD-ről?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
addikt
válasz w.miki #22648 üzenetére
Írták a CloneDVD-t, szerintem is az a legjobb.
Egyébként most mind ingyenes valameddig:
WinX HD Video Converter Deluxe
WinX DVD Ripper Platinum
MacX DVD Ripper Pro
uRex DVD Ripper Platinum[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
sultansmith
senior tag
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz sultansmith #22645 üzenetére
csak gyöngyvirágillat kibocsájtót tudok bocsi
-
sultansmith
senior tag
Üdv!
Szeretnék egy programot/plugint/bármit, ami hangjelzéssel/popuppal/vaníliaillattal jelzi, ha új bejegyzés érkezett a hírfolyamomra(facebook). Ennél már csak olyan lenne jobb, ha specifikusan ki tudnám választani, hogy mely oldalak/felhasználók bejegyzéseinél csippanjon.
Ismertek ilyen progit? Egyáltalán van ilyen?
Előre is köszi a segítségeteket!
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Mercutio_
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #22643 üzenetére
Szuper, már töltöm is
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Mercutio_
félisten
válasz w.miki #22640 üzenetére
CloneDVD-t próbáld ki, 30 napig teljes funkció használható.
Kérdés: WinXP-t telepítek egy IDE-vinyó első partíciójára, és persze minden "szükséges" programot is (skype, outlook, office, stb., valamint a szükséges beállításokat is megcsinálom az ősök 1000 éves gépén. Ahogy a tempóját nézem rá fog menni néhány délutánom, kellene egy olyan program amivel ezt a belőtt rendszert le tudom menteni és valami bootolós CD/DVD-ről indítva ezt a mentést (mondjuk a vinyó egy másik partíciójáról) vissza tudom állítani, ha megint elb*rmolják
+ Ugyanez mivel oldható meg SSD-s s-atás mai Win7-es rendszeren?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
w.miki
veterán
A legegyszerűbben hogyan tudok gyári DVD-ról filmet lementeni, AVI-ba? Menüs eredeti DVD és az egyik menü-je kéne (Enter the matrix film), ráadásul a magyar felirat is hozzá.
Azt is le kéne menteni mellé.
Van erre könnyű megoldás?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
CoolBoy323
nagyúr
egész jó...
-
félisten
Ja értem, olyanról ingyenesben nem tudok, csak fizetősben: DiskView
(Az Intéző is kijelzi alapban mekkora egy mappa mérete, ha kis ideig felette tartod az egérkurzort, továbbá, az általam linkelt Folder Size is használható, mert az meg a pop-up menübe épült be. persze ez nem ugyanaz, amit szeretnél, de mást nem tudok)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz Fire/SOUL/CD #22636 üzenetére
Windirstat-ot ismerem, de olyan "plugin"-re gondoltam ami nem önnáló program, az intézőbe épül be.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
félisten
"Kissé" formabontó kivitelezésű(meg PacMan-ok rohangálnak benne), de működik WinDirStat
Ezenkívül ez a Folder Size kifogástalanul működik W7 x64 alatt (is).[ Szerkesztve ]
-
válasz CoolBoy323 #22621 üzenetére
foldersize Sajna csak XP alatt műxik.
Van ötlete vkinek a W7 alatt működő verzióra? Gyakran hasznos lenne, nekem is.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
ArchElf
addikt
válasz CoolBoy323 #22629 üzenetére
Angol úgy nézem nem nagyon megy neked
Beállítások > Általános beállítások > Képernyő > Mappa rendezése > második jelölőmezőAE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
ledger
tag
Sziasztok!
Scannelnem kell jegyzőkönyveket én az XnView programmal csinálom az a gondom hogy pl 12oldalas dokumentumból kellene 1db PDF ami több lapos.
De én csak egyenként tudom elmentegetni az oldalakat de így sok pdf -em lesz.
valami olyan megoldás vagy program kellene amivel ha mondjuk 12 lapot be scannelek azt el tudjam menteni 1DB PDF fájlba ami ugye több oldalas lesz.Segítségeteket előre is köszönöm.
Fontos lenne mert amíg nem találok megoldást áll a melóm.[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Létezik valami program amivel a telepített programokat tudom backupolni egy win reinstall előtt? Hogy utána egyszerre vissza tudjam tenni.
Driverre tudom hogy van ilyen.
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
ArchElf
addikt
válasz CoolBoy323 #22625 üzenetére
Nekem még csak 7.56a van... Ebben itt található:
Config > Option > Display > TreeAE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
BullZeye
veterán
-
CoolBoy323
nagyúr
köszönöm Uraim!!!
-
ArchElf
addikt
TC: ALT (bal)+SHIFT+ENTER
Beállításoknál - mappák rendezése - mint a fájloknál.
(Sorting directories > Like files)AE
-
Atapi
senior tag
ha jól emlékszem tc megmondja a mappa méretét, ha space-szel kijelölöd.
szerk: tc gyik 15. pontja még talán jó lehet.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
... egy fájlkezelő, és meg tudja mondani a mappák méretét is egyszerűen, nagyszerűen... esetleg intézőhöz vmi "addon"? vagy a TC tud ilyet, h sorbarendezné mappaméret nagyság szerint, v csak megmondaná, h melyik mekkora?!
szal értitek, köszönöm a segítséget
-
RexpecT
addikt
válasz Winner_hun #22619 üzenetére
Akkor mégsem a google szolgáltatása volt, egyszerűbb volt mint ez, itt emaileket kell megadni, és nem mindenkinek tudom az email címét.
-
RexpecT
addikt
Sziasztok!
Kellene egy naptár ahova több ember is beírhatja, hogy mikor érne rá, azt hiszem a googlenak van ilyen szolgáltatása.Mi a neve?
Üdv:
RexpecT -
vanek
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami egy képen látható tárgyat körvonalaz meghúzza a főbb vonalakat, de nem színez ki..piktogram szerű képet készít..
Fontos lenne!
Előre is köszi!
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok
ppt-ket raktak át pdf-be és sok szar kép is rajta van a pdf-en ami nem kell oda. Milyen progival lehet ezeket kiműteni a PDF-ből? Elég fontos lenne nyomtatás szempontjából.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
TigerCat
nagyúr
Itt is felteszem a kérdést, hátha tudja valaki a válasz:
Hogyan lehet azt beállítani, hogy az aktív ablak kivételével minden más ablak bizonyos százalékban áttetszővé váljon, amint nincs használatban? Ami éppen használatban van (aktív), az viszont ne legyen áttetsző. Természetesen ha váltok az ablakok között, akkor ez is változzon a fentieknek megfelelően.
Van erre valamilyen szoftver?
Windows 7, x64♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
troland26
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #22608 üzenetére
A közeljövőben lesz nálam 2 vga milyen tesztprogi a legalkalmasabb , hogy kiderítsem melyik az erősebb játékok alatt ? 6770 vapor-x , 6790
-
félisten
válasz aginor #22606 üzenetére
Ha esetleg 64 bites rendszert használsz, akkor próbáld meg admin jogosultsággal futtatni őket illetve ez is ilyen progi.
(A skype chat folder lemásolható és ha azt a saját chat folderedbe bemásolod, akkor bejelentkezve a saját skype accoddal olvashatóvá válik magában a skype-ban, bár nem teljesen értem, hogy jelenleg miért nem tudod olvasni...)
-
aginor
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #22601 üzenetére
Elsőt már próbáltam, üres az üzenetablak. Második elszáll hibaüzenettel, de még mindkettőt megpróbálom mégegysezr.
Köszi a segítséget!Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
danih
veterán
Olyan progit keresek, melybe ha betöltök egy képet, meg tudom nézni, hogy két klikk által képzett vonal milyen hosszú méterben (természetesen megadva a hosszt amihez viszonyítani kell).
-
Poo
senior tag
Tudnátok ajánlani egy olyan programot telefonra (android vagy ios) ami le scanneli az adott pontban hogy a 3 szolgáltatónak milyen a 3g-s jelszintje.
Köszönöm.Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
félisten
válasz aginor #22600 üzenetére
Saját tapasztalatom nincs ezekkel a progikkal, de talán érdemes kipróbálni őket.
SkypeLogView | Skype History ViewerMindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest