- Linux kezdőknek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amazon Prime Video
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
Ki milyen levelező programot használ és miért?
Mi a vélemények, tapasztalatok a fizetős levelezőkről ill mennyire biztonságosak? pld( The Bat!)
-
qad
senior tag
Sziasztok szeretnék kérni 1 olyan programot ami monitorozni tudja a Ram, Nb, Sb feszültségét és a hőmérsékletét vagy ha lehet erre kérnék választ.[link]
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
Open office-t használtam régebben, de már nem emlékszem hogy néz ki és a libre office is kb ugyan azt tudja az open office-osok csinálták azt is, csak külön váltak. Most telepítem a libre office-t majd mindjárt kiderül milyen
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
Libre office oldalán van leírás mit tud, az open office oldalán is van leírás. Mindkettő kezeli az MS doksikat és sok mást is, és tudnak prezentációt készíteni is.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Egy jó ingyenes irodai programcsomagot keresek (szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentáció készítő), ami lehetőleg tud MS Office formátumba menteni vagy exportálni.
A Libre Office vagy az Open Office közül valamelyik tudja ezt?
És ha nem, mit töltsek le?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz Butcher-HUN #20784 üzenetére
Kábelt ellenőrizd, cseréld, ha az jó, akkor ideiglenesen valami próba hálókártyát, vagy legalább egy USBs wifit bele... (de ez nem az a topic)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Butcher-HUN #20786 üzenetére
Akkor néha nem ártana újraindítani, de valami más lesz a gond, csak nálam volt ilyen baj, rendszer előbb állt fel mint a router így nem volt net, és utána kicsit nehezen kapcsolódott, ezért gondoltam nem-e nálad is ez a baj.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Butcher-HUN #20784 üzenetére
Gépekkel együtt kilövöd a routert is? Mert ha igen, akkor lehet a gép előbb áll fel mint a router, és ezért ír hibát a W7, mert lassabban kapcsol be a router mint a géped.
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Van egy MA-770T-UD3 ( AM3 ) lapom. Mennyi esély van arra hogy tönkremehet rajta a hálókártya ( Realtek chip )? Router mögül netezek. Van hogy bekapcsolom a gépet és azt írja Win 7 hálózat hogy nincs internet elérhetőség vagy nincs bedugva internet kábel. Na már most driver hiba nem lehet ez biztos, vírus nincs át lett nézve a rendszer. Az én gépemen kívül még egy csatlakozik rá ott nem tapasztalni ezt a jelenséget. Két ünnep között megszakadt a netkapcsolat felhívtam a Digi-t ott azt mondták felhasználó oldalról volt a lecsatlakozás. Valakinek valami ötlet?
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
k.daniel91
tag
Sziasztok,
Egy olyan programot keresek, amivel Filmeket tudok csoportosítani leginkább Főszereplő szerint, a mappához hozzátudok rendelni előnézeti képet. Remélem létezik ilyen program. -
ArchElf
addikt
válasz cellpeti #20779 üzenetére
Download menü oldalt és kicsit lejjebb tekersz a Microsoft Windwos binearies részig... vagy ide kattintasz
AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz cellpeti #20779 üzenetére
Bal oldal downloads menüből legörgetve erre klikkelve: Latest development release self-installer: nmap-5.61TEST4-setup.exe
-
cellpeti
nagyúr
olyan progit keresek, amely megtalálja a hálózatba kapcsolt eszközöket és kiírja az általuk használt IP-t és MAC címet.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
prmcsk
addikt
Mindenkinek...
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
DeFranco
nagyúr
-
prmcsk
addikt
ISO fájlokat (3GB) akarok kiírni DVD-re, de mindenhol csak trial verziókat találok, amik 300Mb korlátosak.
Valaki segít ?"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
hfrankee
senior tag
-
Gyufaaa
veterán
-
hfrankee
senior tag
3D alatt szeretnék OSD-re GPU órajelet kirakni.
Rivatuner vmiért nem engedi.
Kösz és üdv -
-
qamu74
őstag
Cső!
BUÉK!
Olyan programot keresek,amivel egy film avi,mkv stb hangsávját letudom menteni.
thx -
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek (ha egyáltalán létezik ilyen), amivel az Mp3 filejaim között tudnék rendet rakni. Teljes a káosz (unknown artist - track 1, id3 tag üres, borító nincs), egy olyan program kellene, ami:
- felismeri a zenét
- ezek alapján kitölti az id3 taget
- elnevezi a filet rendesen
- albumborítót tölt és rendel a fileokhozLétezik ilyen? Eléggé új nekem ez a terület, kereséssel nem sokat találtam, főleg nem olyat, ami elsőre megbízhatónak is tűnik. A segítséget előre is köszönöm!
-
rizso
addikt
Sziasztok!
A mostani laptopom egy kissé hangosabb az eddigieknél. Van valamilyen program, amivel meg tudnám nézni a ventilátor forgási sebességét? Olyan, mintha alapjáraton menne. Speedfant felraktam, de nem jelzi (vagy csak béna vagyok). Ha mégsem a venti pörög, akkor a merevlemez a (túl) hangos?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
qad
senior tag
Sziasztok, HWmonitor nevű programmal kapcsolatban szeretnék kérdezni. Tegnap teszteltem ki a rendszerem és ezt a programot használva néztem mindenféle hőmérsékletet és feszültség értékeket. A lényeg a memória feszülsége és az északi meg a déli híd hőmérséklete, amit tegnap hibátlanul mutatott is. Mára újrahúztam a win-t(Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek ) és újratelepítve a hwmonitor1.18-at nem mutat csak alap beállításokt. Nb-Sb hőméséklet nuku és a memória feszültségét sem írja már ki.
Mit kell tennem hogy újra kiírja? Cpu-z is kell hozzá vagy aida64? -
brd
nagyúr
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem, amivel MP4 videót tudok videoDVD formátumba kiírni.
Válaszokat köszi!Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
po1son
addikt
válasz sfdrakex #20749 üzenetére
Nah találtam egy progit, amit jó lenne nekem, de sajnos ez csak nvidia kártyákat támogat ahogy nézem http://www.evga.com/precision/...
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
válasz sfdrakex #20747 üzenetére
Köszi a gyors választ, de ismerem mind2őt.
Körülbelül 1 hónappal ez előtt láttam a BF3 topikba egy olyan képet a játékból, hogy a bal felső sarokban vmi program szép ki írta ezeket az értékeket, de nem érdekelt és nem kérdeztem meg a porgram nevét az illetőtől. Most már viszont érdekelne...[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, ami játék közben ki írja az fpst a GPU sebességét és a GPU hőmérsékletét. Köszönőm előre is.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz csaresz002 #20744 üzenetére
Ha van a gépen total commander azzal lépj bele és másold ki ami benne van, vagy elméletileg egy crc fájlnak is kellene lennie a mappában ha jól emlékszem és az kibontja.
-
csaresz002
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud abban segíteni, hogy az ilyen file-t: vty-0256.001 milyen programmal lehet kitömöríteni? előre is köszönöm
és...
Boldog újévet mindenkinek!
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
nagyúr
válasz #54715584 #20741 üzenetére
A logo tervezés és szerkesztés az egyik legkomolyabb grafikai munka.
Ezért nagy tudást, gyakorlatot igényel, program nem helyettesíti a kreativitást
Javaslom keres meg egy grafikust és fizess neki, lehet megúszod 20-25e Ft-ból."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
törölt tag
Sziasztok,
Valami olyasmi program kellene, amivel logót tudok szerkeszteni. Szeretném a hátteret és a szöveget is változtatni, hatásokat berakni, esetleg effekteket hozzárakni.
Érthető ez így? -
veze
őstag
válasz Dluinet #20738 üzenetére
van egy régi betárcsázós 56k- külsö modemem, tápegység etc. minden ami vele volt ha valakinek ilyen kéne.
ilyen álló, hullámos tetejü, most az istennek se jut a neve az eszembe..
ha valakit érdekel előkeresem , asszem még a bolti doboza is megvan valahol[ Szerkesztve ]
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Tudtok valami jó faxoló programot ajánlani?
(Ami egy kép fájlt küld el egy magyarországi fax számra)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz ///Krisz\\\ #20730 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok!
Egy jó ingyenes DVD író programra lenne szükségem. Melyiket ajánlanátok?
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
rizso
addikt
válasz Dluinet #20728 üzenetére
Köszönöm, az elsőt időközben én is megtaláltam - és már segített is megszabadulni pár gigányi adattól
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
olivera88
veterán
-
-
olivera88
veterán
válasz sfdrakex #20723 üzenetére
Értem.Hát majd utánna nézek aztán.iTunes és Winamp jól müködik,de nekem az Aimp tetszik, de hát igy....Tudomásom szerint nincs virus, de azért megnézem MBAM al majd.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan programot, ami hatékony a duplikált fájlok ellen? Az utóbbi időkben kicsit sok volt a gépcsere, felhalmozódott egy csomó mentésem, és rengeteg kép, dokumentum, ez-az duplán vagy többször van meg...
-
olivera88
veterán
Mitől van az h akadozik a zene Aimp3 nál? 16mp alatt képes 4-5x is megakadni. Másik zenelejátszókkal nincs ilyen gondom, feltettem a másik verziót az RC 970 et az is úgyanúgy akadozik, de amikor rádiót hallgatom akkor nem.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
droeid
csendes tag
Hello nektek!!Van egy ilyen micro hi-fim-->[link]
Olyan lap-topom,amin csak windows 7 megy,Ehhez a hifihez csak olyan driver van ami nem kompatibilis a win7-el!!szeretném csatlakoztatni a lap-tophoz,de nem vágom,mit csináljak.Valami ötlet??Légyszi PM-ben irjatok,hogy mit lehetne tenni!Előre is köszi!!
-
kmisi99
addikt
Fraps vidi renderelésére kéne valami program ami ki használja az i7 es procik 8 szálát és a sok ramot. Vagy legalább is minél több erőforrást használjon fel. Mert pl a sony vegas alig használja ki a gépem erőforrásait így dög lassan rendereli a vidiket.
-
válasz dokee78 #20707 üzenetére
N+1 offline olvasó van, ill. WEBsite másoló. Ezekben beállítod, hogy csak a képeket szedje le.
Persze célprogramok is léteznek, pl. a Mihov Picture Downloader
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
dokee78
félisten
Olyan programra lenne szükségem amelyik tud képet kimenteni bizonyos oldalakról is,ahol nem működik a kép mentése más néven opció.
print screen nem jó mert állandóan körbe kell vágni.
-
-
zone
őstag
válasz jericho69 #20684 üzenetére
Próbáld ki a virtualdubot. Lehet vele tömöríteni és vágni is.
[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
olivera88
veterán
Másnál is csinált már ilyent az Aimp telepités elött?[link] Ezután meg ezt irta: removing deprecated files, ezután kezdődött a telepités. Utánna többi programom amik D ben voltak nem tudtam megnyitni
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- Linux kezdőknek
- Politikai mémek
- Posta, csomagküldés
- Home server / házi szerver építése
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest