Hirdetés
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz stickermajom #25003 üzenetére
Nekem ugye alapvetően az a feature kellene, hogy USB-n keresztül le tudja kapcsolni a NAS-t, ha elmegy az áram, tekintve, hogy irodában van és 24/7 megy a NAS. Sajna, ha hétvégén vagy éjszaka megy el, még ha 5 órát is elmegy róla, ha nem kapok semmiféle értesítést e-mailen, hogy áramkimaradás van, vagy valami, akkor nem tudok mit tenni. Ezért lenne praktikus egy ilyen kütyü.
A Synology kompatibilitási listáját néztem, de ott a legolcsóbb, amit találtam, az ez a Cyberpower.
Az APC-t ismerem, jó cuccaik vannak, viszont a Cyberpower nekem semmit sem mond sajna. APC-ből a legolcsóbb kompatibilis majdnem 50k, ami árban sajnos sok, így felejtős... -
Alex91
félisten
válasz stickermajom #24998 üzenetére
Igaz, de szerintem ott jobban ertenek ehhez...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz stickermajom #24996 üzenetére
[link], inkabb itt kerdezd, ez a gyari nasoknak van!
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
törölt tag
válasz stickermajom #21946 üzenetére
Én bruttó 62 körül vettem másfél éve. Szokott akciós lenni elég gyakran.
-
törölt tag
válasz stickermajom #21943 üzenetére
Hp proliant micro gen8 vagy fölötte. Akciósan 50-60k
-
Zjunior
veterán
válasz stickermajom #11107 üzenetére
Én is azzal szemezek, szerintem nincs jobb ebben a kategóriában nála:/...
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
mamago1972
tag
-
Möhe
addikt
válasz stickermajom #8930 üzenetére
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz stickermajom #8731 üzenetére
el lehet erni ha van egy PC-d. / vagy egy Mac. ,, amire telepitsd !
viszont az elvaras az lett volna hogy QNAP csomagkezelojebe legyen ilyen...
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz stickermajom #8728 üzenetére
ilyesmi Nincs QNAP-ra.!.
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
krealon
veterán
válasz stickermajom #8667 üzenetére
Ez dicseretes.
Ezek utan remelem alaptalanok voltak a felelmeim.
Hajra WD! -
krealon
veterán
válasz stickermajom #8661 üzenetére
"Na jó, de mi köze a Medion NAS-oknak a My Cloud-hoz?"
Csak annyi, hogy a doboz merete es a szelloztetesi rendszer azonos.
A Medionban levo Seagate Barracuda green (ST1500DL003) atlagos fogyasztasa 5.3W.
A WD-ben levo RED 2TB (WD20EFRX) atlagos fogyasztasa 4.1W
A tesztelesem soran (folyamatos torrentezes mellett) a Medionban a winyo 1 ora alatt elerte a 23 fokos szobaban az 55 fokos homersekletet.
Nyilvan masok ezt nem vettek eszre, ezert haltak meg sorban az eszkozok.Hasonlo felepitesu Mybook studioval (notebookra kotve, torrent tarhelykent tesztelve) hasonlo forrosodast tapasztaltam.
Ezek utan en nem fogok csodalkozni, ha 0-24 torrentezes miatt tonkremegy par eszkoz."Nekem pl. 2 hónapja megy a My Cloud 0-24 és 45 fokos hőmérsékletnél nagyobbat még nem láttam a SMART adatok között."
Mindezt folyamatos torrent kliens futtatas mellett (barminemu kulso legaramlasi segitseg nelkul)?
Ha igen, akkor a WD valami nagyon jot alkotott es emelem a kalapom elotte. -
krealon
veterán
válasz stickermajom #8646 üzenetére
"De lehet, hogy 4 hónap múlva sorozatosan pusztulnak majd a Red-ek! Ne vitatkozz Marty McFly-jal!"
Esetleg levonta a konzekvenciat a rosszemleku Medion NAS-ok esetebol. Ott is sorra doglottek be winyok, mert a passziv hutesu NAS-t nem 0-24 torrentezesre valo.
Hozzaszolasaim a temaban, osszefoglalo
[ Szerkesztve ]
-
fabias82
tag
válasz stickermajom #8605 üzenetére
Az Biztos megfektetné a tévé lejátszóját
-
fabias82
tag
válasz stickermajom #8563 üzenetére
Az úgy szép! És tudni lehet milyen WD merevlemez kerül bele valahol láttam szétkapva ott WD red széria volt benne egy 2T változatban. És milyen sebességekkel lehet rá másolni és olvasni róla adatokat gigabites routerrel?
[ Szerkesztve ]
-
fabias82
tag
válasz stickermajom #8557 üzenetére
Alapból a WD-n Twonki van? Valahol olvastam,de lehet nem jó helyen már keverem...És ez a Wd My Cloud is alaphelyzetbe a hdd lekapcsolja ha nem használod gondolom a fogyasztása sem sok?!
[ Szerkesztve ]
-
fabias82
tag
válasz stickermajom #8552 üzenetére
Még egy kérdés hogy a WD Nas a torrentezést is támogatja?
-
fabias82
tag
válasz stickermajom #8552 üzenetére
Értem.Köszönöm a segítséget!
-
fabias82
tag
válasz stickermajom #8549 üzenetére
Akkor a tv is játszik hd anyagot a nasról nem probléma neki e lenne a lényege.. ZyXEL nasok ugyan jók lennének hozzá? ÉS ez a WD My Cloud amit írtál mennyi ideje van meg neked nem szokott semmi gond lenni vele?
-
bigdady
nagyúr
válasz stickermajom #8549 üzenetére
Torrent?
Más: apple nas milyen?
-
Celtis
veterán
válasz stickermajom #8430 üzenetére
Én úgy állítottam be, hogy éjszakára a max feltöltési sebességet nullára vettem. Ha van épp letöltés az viszont megy. Úgy vélem, hogy így kikapcsol a vinyó, de nem ellenőriztem. Az viszont biztos, hogy ha pl. hálózati kapcsolata nincs, akkor leáll a vinyó hiába fut a torrent kliens.
Szerintem az elalvás még a Mycloud mellett is necces lehet aki arra érzékeny. Azért a HHD zaja csendes szobában jól hallható. Volt alkalmamm összehasonlítani Live-val (WD Green van ebben) A Live halkabb, de a fejmozgás zaja elég jelentős. A Cloud alapzaja magasabb, de a fejmozgás szinte észrevehetetlen.
Volt nálam Zyxel NSA310 is. Na annak a venti zaja napközben is hallható.Ott kell a programozott leállítás.
Egy ismerősnél a hálószobai gardrobe szekrénybe került a Cloud, ahol azért a szellőzés biztosított. Nincs panasz, szinte észre sem veszik. -
napata22
csendes tag
válasz stickermajom #8430 üzenetére
Olvastam, hogy a My Cloud lenne a legjobb, de mivel hálóhelyen lenne a helye, ezért jó lenne kikapcsolni. Mivel a torrent egész nap menne, így mindig használva lenne, sosem kapcsolni ki a HDD, csak az oldaná meg ha ki lehetne kapcsoltatni.
-
Ragnar95
félisten
válasz stickermajom #8281 üzenetére
Így már meggondolandó, mert akkor nem kéne túl távoli ismerőst megkérni a dologra, a lista alapján azt hittem, csak a felsorolt egyetemek diákjainak jár a kedvezmény, de akkor köszi a tanácsot
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
trotrotro
csendes tag
válasz stickermajom #8066 üzenetére
Köszönöm Neked is. Egyelőre elsősorban főleg arra használnám, amit írtál is, de idővel persze a többi szuper tulajdonságát is tervezem kihasználni, ezért gondoltam, hogy egy olyanra ruházok be, ami később is jó lehet. És igen, a kezelőfelület fontos nekem.
-
Doky1988
senior tag
-
Doky1988
senior tag
válasz stickermajom #8014 üzenetére
Ahan értem mert nagyon vacilálok és lehetőleg minél csendesebbet szeretnék, de azért tudja is a dolgát.Debianhoz van 1 pici sejtésem annó volt szerverem mi is Debiant használtunk
Igaz én rtorrentet használtam.Aztán végül most beadtam a lelkem, és minél csöndesebb NAS-t szeretnék, szinte csak torrentre másra nincs igényem, esetleg nyilván 1-2 adatot tárolni + 1 FTP szerver elfuthat rajta, kb ennyi.
Árat meg úgy gondoltam olcsó szart se akarok venni, de méreg drága dolgot se..
Működjön amire kell és ennyi[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Egon
nagyúr
válasz stickermajom #8010 üzenetére
LOL, szerinted a 60*60*20-as, 60*60*15-ös stb. ventik nem szabványosak? Ehhh...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Doky1988
senior tag
válasz stickermajom #8010 üzenetére
Szóval azt mondjátok hogy jó befektetés a My Cloud?
ipod.hu -n 45ből kijön 2TB-os tárral..DokY | www.zsolti.hu
-
ftc
nagyúr
válasz stickermajom #7918 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat.
Akkor nézelődtem s ezek közül fogok dönteni miután megnéztem a kezelőfelületeket s tudásukat:
ZYXEL NSA-320
QNAP TS-212
ZYXEL NSA-325
Synology DiskStation DS214se
Netgear ReadyNAS 102s valamelyikből megpróbálok használtat szerezni. Árilag tökéletesek.
D-link -el mi a baj?
[ Szerkesztve ]
-
ftc
nagyúr
válasz stickermajom #7906 üzenetére
Képek, filmek tárolása otthoni megosztás) + letöltések éjjel
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz stickermajom #7881 üzenetére
Valóban, én néztem be másik NAS-t is néztem az volt két lemezes Bocsi
-
Zjunior
veterán
-
Zjunior
veterán
válasz stickermajom #7881 üzenetére
Nincs fősulis email cimem!
Neptun van kod es ennyi.Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz stickermajom #7877 üzenetére
Tök jo. erre vártam. Ami a szomoruság, hogy sajna olyan helyen lakom ahol csak micronet van.
Ezzel a nettel torentezzni nem is biztos h megérné.... no mind1 de a lényeg h megoldható. Gari vesztés nélkül ?Próbáltál már egy tükrözést vagy bármely RAID-et rátenni a NAS-ra?
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz stickermajom #7874 üzenetére
Ez szép köszi megvan az esti olvasmány
Bonyolult a konfigurálása am? (gondolok itt a torrentre) Linux ismereteim megkoptak kicsit a fösuli után
Van kimondott felület, vagy csak program kódók segítségével lehet testreszabni a beállításokat?
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz stickermajom #7869 üzenetére
Tehát te is egy NAS-ról nézed a filmeket?
Mert nekem pont ez lenne a célom h ne kelljen szarakodni h usb-re film rá, utána betug kivesz. Mint vmi rossz kamaszfiu dugogatok itt össze-vissza.
Ezért is tervezek elméletben aztán h okos vagyok-ev se kiderül, szal egy olyan hálózatot amiben van egy NAS amiben vagy 2*1Tb vinyo tükrözve. Aztán onnan szépen lehet filmeket nézni bármit elérek. Csak ehhez keresek egy jó media playert, és ezt a WD TV Live-ot kedves kolléga írta pár kommentel ez elöt. Meg is akadt rajta a szemem. Jó árban is van, csak semmi viszonyítási alapom nincs, hogy milyen hibája furcsasága lehet a WD TV Live-nak.Neked mik a tapasztalataid?
[ Szerkesztve ]
-
matyi94
senior tag
válasz stickermajom #7862 üzenetére
Köszi! Kedvezményt nem intézek, inkább megveszem cégesen nettóban, úgy jobban járok
Legyen szép napod!
-
matyi94
senior tag
válasz stickermajom #7860 üzenetére
Értem. Tehát szerinted az általam említett feladatokat a mycloud is tökéletesen képes ellátni és nem érdemes több pénzt rászánnom? Az ftp is menni fog rajta?
Legyen szép napod!
-
Patice
nagyúr
válasz stickermajom #7821 üzenetére
"De a lényeg valóban az, hogy kinek mire van igénye otthon. Van aki megelégszik az usb dugdosással, van akinek routerre dugott külső winchester kell, van akinek NAS. Vannak jobban elfogadott megoldások, vannak kevésbé, de egyik se lesz felesleges és hülyeség amíg a használóját kielégíti."
Ámen.
Nem kell ezen ennyit gondolkodni. Csak ismerni kell azt, hogy kinek mire van szüksége, mire akarja használni. És ez az ami nehezen megy sokaknak.
Ez a fórumtopik meg szerintem arra van, hogy akinek hasonló igényei vannak otthoni, akár céges központi adattárolással lássa, hogy milyen lehetőségek vannak, milyen alternatívák, milyen árszintek. Ebben kell itt egymást segítenünk.
Én is vettem NAS-t. Aztán ahogy elkezdtem használni felfedeztem, hogy mennyire hasznos megoldás sok olyan igényre is, amire előtte nem is gondoltam. Azokat az igényeimet is ki tudja szolgálni, amik előtte még nem voltak. Ennyit fejlődik a technika, ennyit fejlődik és gyorsul az életünk. Volt olyan időszak, amikor felé sem néztem, és néha feleslegesnek is éreztem, de aztán megfigyeltem magamon, hogy mióta megvan a NAS sokkal kevesebbet kapcsolom be a gépet, mert sok funkciót átvett a PC-ből és nekem arra volt szükségem, hogy kivegyem a dobozból és használjam.
[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
Gsx-rr
veterán
válasz stickermajom #7821 üzenetére
Ez a lényeg! Kinek mire van szüksége!
Engem a router+hdd kombó tökéletesen kihasznál! egy jó router amúgy is szükségeltetik egy normális rendszerbe ,és szerintem egyre jobbak és erősebb hardware-val fognak kijönni az új szabványoknak köszönhetően!
Ennek ellenére fogok egy NAS-t beszerezni.Elégedett is lehetnék ,de mégse vagyok ,mert!
Kimondottan ez az egész csak azért érdekel ,mert jó ,hogy bármikor bármilyen eszközről el tudom érni a tartalmakat ,de ha már így van akkor tökéletes megoldást akarok ,mert zavar ,hogy nem tudok a filmekbe beletekerni ,nem folytatja ugyanonnan a filmet ha abbahagyom a nézést!
Szeretném ha valami "pofája is lenne a dolognak!
Nekem ez az igényem és ezért akarok egy Nas-t a rendszerbe iktatni ,hogy ezek a problémáim megoldódjanak!
Másnak ez nem lenn fontos nekem igen! Valakinek a több 100 torrent futtatása a cél...stb...[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz stickermajom #7818 üzenetére
Nem tudom, mivel ezt egyedül használom médiatartalmak elérésére!
De pl egy 1080p-s film nézése közben megy a zenehallgatás is!Ez szerintem egy átlag embebrnek elégnek kell lennie. Főleg ha valaki egyedül vagy ketten élnek egy háztartásban!
De szerintem 10-ból 8 esetben ez általában így szokott lenni! Ahol nagy a család és sokan egyszerre használnák a forrást ,oda kétlem ,hogy egy olcsóbb eszköz elég lenne!
ezt nem a NAS-ellen hoztam ,fel ,csak ez egy elég jó és olcsó alternatíva egy otthoni átlag felhasználásra!
[ Szerkesztve ]
-
ohje2
csendes tag
válasz stickermajom #7758 üzenetére
Arra gondoltam, hogy van-e itt olyan aki valamelyikbe tanul es tudna nekem regisztralni
-
m4rc!
őstag
válasz stickermajom #7734 üzenetére
és Rick4: Mondjuk az azért fura, hogy a laptopomon meg simán nézem felirattal a NAS-ról..., egyébként egy Zyxel NSA320-am van.
Gsx-rr: van vmi Twonky nevű media server progi a nason, meg egy Polcast nevű is, sajnos nem értek annyira hozzá
Más: meg most vmiért azt csinálja, hogy nem tudok Transmission-be több torrentet megnyitni, pedig csak 6 fut.. betallózom, de nem történik semmi
[ Szerkesztve ]
We are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
válasz stickermajom #7731 üzenetére
Ez komoly?? HD film mellé akkor cseszhetem a feliratot? Nincs erre vmi megoldás?
Rick4: (Samsung UE46F6670) Felirat égetése elég sok idő lenne, nem? főleg a NAS-on..
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz stickermajom #7725 üzenetére
Viccet félretéve azért számíthat, hogy megy- e a transzkódolás, mobilnetnél konkrétan napi 700MB adatforgalom, vagy 150MB adatforgalom nem ugyanaz.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz stickermajom #7723 üzenetére
A pontos adatokat is tudni kellene, ha a vinyón van egy 1080p-s film, abból megy neki a 200kbps-re kódolás is? Kis kijelzőn jobb minőség felesleges, és ahhoz azért kell hardver, komolyabb cuccok is megküzdenek vele..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
BullZeye
veterán
válasz stickermajom #7655 üzenetére
Nem most jöttem a falvédőről, és nem is olyan fából faragtak aki hagyja magát, de azért stresszeltem pár napot, de úgy néz ki victory is mine!.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Rick4
félisten
válasz stickermajom #7652 üzenetére
Ja, de attól még rossz ómen, tudod hogy van ez. Ha nem is tényszerű, de az ember kedvét mindenképp elveszi.
-
Csaszi87
tag
válasz stickermajom #7620 üzenetére
Na hát akkor meg főleg fogalmam sincs, hogy felismerné-e Mivel nem smart tv, nem tudom számít e ez
-
Multibit
nagyúr
válasz stickermajom #7602 üzenetére
-
Celtis
veterán
válasz stickermajom #7602 üzenetére
A Zyxel NSA-310 20e Ft. A különbözet a My Book Essential és a My Cloud között 13e Ft.
Az előbbinek sem értelme sem előnye. -
drmotto
őstag
válasz stickermajom #7592 üzenetére
Na ugye. HDD-ről nem volt szó sosem, csak maga a NAS eszköz volt a kérdés.
Egyébként az egybeépített holmikkal mindig fenntartásom volt, az elmúlt egy évben ráadásul 2 HDD halálozott el magátót, magával vive a rajta lévő mindent, így az egy HDD-s megoldások kizártak nálam. Ebbe belemegy kettő, egy van, egyet majd veszek később, és megy a backup. De ez már off. -
drmotto
őstag
válasz stickermajom #7590 üzenetére
Nekem csak az NSA kell, hdd van bele. Az meg 26-ból megvan.
Szerk:
1 TB WD red 17k. Pont ugyanannyi lenne, ha ezt is veszek.[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
válasz stickermajom #7588 üzenetére
Köszi, ennyiért ott is marad.
-
PistiSan
addikt
válasz stickermajom #7566 üzenetére
Több mint valószínű, hogy én is egy WD My Cloud-ra fogok be nevezni, egyelőre várom a tapasztalatokat!
Ha lesz topic hozzá, el ne felejtsétek linkelni -
BullZeye
veterán
válasz stickermajom #7563 üzenetére
Erről jut eszembe, minden megspórolt ezresért lehet utalni 100Ft-ot Mi5i kollégának, mert nekem meg ő intézte az emailt, én csak egy koreai oldalon találtam meg a linket
-
törölt tag
válasz stickermajom #7560 üzenetére
akik a wd store-ból rendeltek My Cloudot valami kupont ismernek? Mert az ipon ára 1-1 ben ugyanaz, mint ha a hivatalos forrásból venném.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz stickermajom #7547 üzenetére
szia, adnal egy linket hozza? Marmint a hivatalos oldalhoz ahonnan rendelted.
-
m4rc!
őstag
válasz stickermajom #7507 üzenetére
Köszi! Akkor otthonra (torrent, 1080p film nézés a NAS-ról) elég lesz a 320 is, ha jól értem.
-
BullZeye
veterán
válasz stickermajom #7488 üzenetére
Ki ne hagyd, hogy kb 200 ezerért csinálsz egy otthoni 10gigabites hálózatot
-
BullZeye
veterán
válasz stickermajom #7486 üzenetére
Hát, ha a SSD-t raksz bele ami többel olvas/ír mint 300MB/s akkor igen.
-
spiky03
veterán
válasz stickermajom #7483 üzenetére
Nekem a ZyXEL NSA 310-es van.
Jelenleg 375 torrent fut rajta és én is HD filmekre használom.
Igaz 720p-ket nézünk rajta, de előfordul az 1080p is.
Ha rendes routerem lenne, akkor akár még a BD25/50-en is menne rajta.Nekem teljesen megfelel. Igaz van egy kicsi hangja, de már magszoktam.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
BullZeye
veterán
válasz stickermajom #7483 üzenetére
hátha számít:
1) Zyxelnek az utolsó Androidos progija 2 éve frissült.
2) Kicsomagolni mint kiderült fölösleges, mert szinte az összes médialejátszó kezeli a rar fájlokat, így nem foglal duplán helyet (már ha akarsz seedelni is)
3) Synology DS112j pl 1,2Ghz és 128mb, a WD Live 800mhz, 256mb rammal, és ezek is jók DLNA-ra, szóval bajod nem lehet a kisebbel sem.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
válasz stickermajom #7481 üzenetére
Ezért nem értem, az apple termékek ugyanazt a szabvány wifi-t használják, mint az összes többi, ha azzal a wifi-vel megy az apple lejátszója, akkor minden más is fog.
Magyarul ha vesz egy NAS-t és nem akar kábelezni, és előtte ment minden eszköz wifivel, akkor az pontosan ugyanúgy fog menni ezután is. (hisz a routeren van wifi, ennek a NAShoz semmi köze, az CSAK kábelen közlekedik router-NAS között, minden wifi cuccot a router intéz.)
Vagy valamit én értek teljesen félre...vagy az apple kifejlesztette a vasbetonálló 2km-es sugarú max 10gbites wifi hálózatot, amiről én nem tudok.
Vagy már be van neki kábelezve minden, de valami speckó apple által használt kábellel, és ezért nem akar ÚJRA kábelezni.
Na mindegy, várd meg az apple-t, bajod nem lehet belőle.
-
Zjunior
veterán
válasz stickermajom #7479 üzenetére
Iphone 5S.. van.iPad Mini retina majd...
Legújabb Netgear wifi!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
ecx
tag
válasz stickermajom #7464 üzenetére
Nincs feltöltve a fotója a pcland-ra, gondolom, még új, de a cikkszáma stimmel.
Torrentet nem tud, a tesztelők szerint ez az 1 hiányossága van...A legjobbakat!
-
Zjunior
veterán
válasz stickermajom #7472 üzenetére
Nekem nincs messze.
Megvárom az új apple tv-t!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
válasz stickermajom #7470 üzenetére
Köszii!
Nem tudom befektessek-e madzagolni nem akarok
Inkabb apple tv airplay...[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
ecx
tag
-
BullZeye
veterán
válasz stickermajom #7452 üzenetére
30°C akkor se jönne össze, ha 2db 12 centis venti fújná, és hatalmas hűtőborda lenne rajta a szabadban.
Csak abból indulj ki, hogy nyáron a meleg miatt van szobában 28°C, télen meg a fűtés miatt van (központi miatt nálunk spec) 25°C. És régen nem is volt ennyire sűrű egy korong a vinyóban.Nincs oldallap CM690 gépházamon, és elölről egy 12 centis venti szívja rá a levegőt ami 25°C, nem csinál semmit a vinyó, és mégis 45°C-os jelenleg.
Visszatérve WD MY Cloud-ra, ennek is hasonló a fogyasztása mint Live-nak volt:
Idle 7W
Load 12W[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz stickermajom #7448 üzenetére
Nem tudok ilyen problémáról, és nem is hiszem, hogy lenne.
Nekem 3T-s megy 7/24-ben, de az nem passzív. -
Alex91
félisten
válasz stickermajom #7448 üzenetére
Az enyem evekik ment jol, igaz nem regen behalt a hdd-je a World-omnek .
Szerintem ha alapvetoen torrent machine kell, valamint alap otthoni megosztasra, akkor a My Book-ok erre elmennek. Az uj My Cloud pedig szinten eleg finom, csak erre nem tudom, hogy van-e mar torrent kliens.
-
balbekk12
tag
válasz stickermajom #7443 üzenetére
Egész jó kombónak tűnik, bár kicsit tartok a tőle,hogy nem annyira hangtalan! Nekem sajnos a gép a hálóban van és így nonstop hallgatnom kell,amit veszek, szóval lényeges szempont!
"A légkavaró 60 mm-es, így alacsony fordulatszámon is képes annyi levegőt megmozgatni, ami a forrófejű HDD-ket is hűvösen tartja, de hangja ettől még sajnos van. Bár a légkavaró nem túl hangos, annyira azért nem halk, hogy mondjuk a nagyszobában folyamatosan bekapcsolva tudjuk hagyni. "
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Apple iPad Air 6 ( M2) , Space Gray , 13'' Retina, 256Gb, Wifi, Makulátlan, 2027.06-ig garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest