Hirdetés
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz MaCS_70 #26797 üzenetére
Lehet rosszul látom az egészet, de tipikus PH! válaszokat kaptam anno én is - azóta eltelt pár nap/hóonap s elolvastam külföldi fórumokat,ahol azért talál mást választ is az ember. A PH!-n mindig tipikus egy márka ajánlása..Jelen esetben Synology. Hiába nem kell sok embernek a sok app/tudás amit nyújt - pl képek, videók esetleg egyebek tárolására mindegyik megfelelő... Ha kell a plusz tudás s a kényelem akkor igen fizessünk többet, de alap dolgokra sztem bármelyik NAS is megfelel (pl. mindenkinek magának kell eldöntenie ,hogy képes e kicsit többet várni az adataira vagy nem, vagy kell e neki a plusz tudás ami persze plusz pénz)...
Továbbra is tartom kinek a pap kinek a papné
-
ftc
nagyúr
válasz Alex91 #26196 üzenetére
Esetleg Asustor AS6202T vagy 3202?
Ez még talán jobb amiben Inteles CPU van...
-
ftc
nagyúr
Vásárlás előtt még pár kérdésem van..
Synology vs Qnap
Telo aplikacio melyik a használhatóbb android s Iphone alatt?
Inteles CPU-s NAS azért ajánlott mert több applikáció működik?
2 vagy 4 bay? esetleg QNAP 3 bay?Thx a helpet
-
ftc
nagyúr
UHD-ra Synology 218play megfelel?
Vagy más alternatíva?
Képek,filmek illetve torrent lenne
-
ftc
nagyúr
Ez megéri:
DS213 2x 1TB-os HDD-el ugy kb 60 000FT-t?
-
ftc
nagyúr
válasz Intelligencs #7924 üzenetére
Értem. Akkor ilyen irányban indulok tovább. elolvasok pár tesztet aztán döntök.
Utolsó kérdés:
HDD szempontjából 5400-as vagy 7200-as-t érdemes belenyomni? -
ftc
nagyúr
válasz stickermajom #7918 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat.
Akkor nézelődtem s ezek közül fogok dönteni miután megnéztem a kezelőfelületeket s tudásukat:
ZYXEL NSA-320
QNAP TS-212
ZYXEL NSA-325
Synology DiskStation DS214se
Netgear ReadyNAS 102s valamelyikből megpróbálok használtat szerezni. Árilag tökéletesek.
D-link -el mi a baj?
[ Szerkesztve ]
-
ftc
nagyúr
válasz Multibit #7912 üzenetére
Nem, nem kell igazad van
Ha nincs tapasztalatod honnan tudnám még mire is fogom még használni ezeken kívül...s nem akarok abba a hibába esni mint sokszor, hogy megvettem s rájöttem ha többet kifizetek akkor megspórolok egy cserét( pénzkidobást), mivel több funkciót tud s azokra szükséged van...Ennyi -
ftc
nagyúr
válasz stickermajom #7906 üzenetére
Képek, filmek tárolása otthoni megosztás) + letöltések éjjel
-
ftc
nagyúr
Szeretnék egy NAS-t otthonra... Kérdés mit ajánlotok illetve mire érdemes figyelni. Több évre szeretném venni. HDD-re 1 vagy 2 rekesz többre nincs szükségem.
válaszokat köszönöm
-
ftc
nagyúr
Utolsó kérdés még:
NAS D-Link DNS323 erről vélemény?
-
ftc
nagyúr
Üdv
gondolkozok vmi NAS-on otthonra.
vmi olcsóbb fajtát keresek ami viszonylag jó
Zyxeleket mar lehet venni jó árban HDD-el...esetleg más alternatíva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay
- Autós topik
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- Steam topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest