-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
720p-s Simpsons részt próbáltam különösebb gond nélkül, nem tudom mennyit alakított rajta. Az is lehet, hogy egy az egyben küldte ki, nem néztem adatokat, nem volt rá időm. Jövő héten megpróbálom 1080p-vel is melóhelyen, de nyilván nem fogja 200kpbs-re kódolni, arra csak a microserverek képesek
Annyi a lényeg, hogy ha akarja kívülről is tud videózni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- A Nintendo szerint a Switch-et kell venni, ha nem tetszik a Switch 2 ára
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy ruhás topik
- Elektromos autók - motorok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyarított vbill IR kam gar
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB DDR4 1TB NVMe gar
- Asus RTX 2060 (Super) EVO V2 Advanced Edition + ARCTIC Accelero Xtreme IV
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest