Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
-
IT café
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz csimav #10955 üzenetére
3G:
"A 3G a jövő vezeték nélküli technológiáira vonatkozó általános kifejezés, amely a cdma2000-t, az UMTS-t, a GPRS-t, a WCDMA-t és EDGE-et foglalja magában.
A 3G a nagy sebességű mobil hozzáférést az Internet protokoll (IP) alapú szolgáltatásokkal kombinálja. Ez nemcsak gyors mobilkapcsolatot jelent a világhálóval, hiszen megszabadulunk a lassú kapcsolatlétesítéstől, a nehézkes berendezésektől és a helyhez kötött hozzáférési pontoktól, hanem a 3G technológiák a kommunikáció, az információ-elérés, az üzletvezetés és a tanulás új formáit is magukkal hozzák."Így pontosabb
MobilTV:
Ah én tudom; Vannak egyes kínai klón készülékek,melyek antenna segítségével érik el a TV adásokat. Illetve talán a T-mobile rukkolt elő "MobilTV" szolgáltatással. Ez pedig netkapcsolat alapján,előfizetéssel megy.VidUP; Lényegében egy olyan portál ahova a telefonnal készült videóidat tudod feltölteni /tárolni/megosztani. (Jelen esetben is benne van a kifejezésben; "VidUP -"Videó fel" )
Üdv.M
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
hemaka
nagyúr
válasz csimav #10874 üzenetére
A kontakthiba csak valami gyári hiba lehetett, esetleg oxidáció volt a felületen stb.
A hangereje meg mindegyik telefonnak más, kapcsold be mellé a rezgőt, akkor biztosan meghallod. (mondom én, aki amióta megvette a telefont[1éve lassan], csak rezgő üzemmódban használja)crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
nemma
addikt
Ööö, hát kissé szubjektívre sikerült a teszt, én három hónapig használtam W880i-t, ami azért mégis csak több, mint egy hét, vagy mittomén mennyi a teszt idő, és semmi ilyesmi tapasztalatom nem volt.
Ez a kazettás Walkman fíling vagy azért volt, amit mrlujoak is említett, vagy egyszerűen csak szar példányt fogott ki a kedves teszter(Polacheck?)A külső hangszóró szar, ezt nem vitatom, de csengőhangok megszólaltatására szerintem bőven elég.
És hogy még jobban ellent mondjak a tesztnek, én személy szerint imádtam a gombokat. Kb 10 perc alatt hozzá lehet szokni, nagyon jó a nyomáspontjuk, én egyszer sem ütöttem félre, tényleg, csak jót tudok mondani a gombokról.
A rádióért kár. Én még mindig a W880i-t venném
mrlujoak: Nekem meg köralakú, úgyhogy én győztem
[ Szerkesztve ]
-
killergyuszi
tag
sziasztok!
Az egyik fórumtársunk a w580i-nél írta hogy:"Mondjuk úgy, hogy volt szerencsém metrón hallani a hangját, mert szomszédos üléssorban (nem szemben) pár gyerek bömböltetett egy W580i-t - igen, olyan csapat gyerek - aminek a hangját a metró zaja sem nyomta el, sőt még a dal is felismerhető volt, nem csak merő recsegés, zaj..."
Személy szerint én is ilyet szeretnék venni...
Ezek után én azt mondanám hogy ki kellene próbálni vagy akinek ilyen van attól megkérdezni...(én már megtettem)"Pain is temporary Victory is forever"
-
hemaka
nagyúr
válasz csimav #10871 üzenetére
A 3G streaming-es rádió hallgatása az kb. ugyanaz mint amikor otthon a neten hallgatod a rádiót. Mivel 3G-t használ, ezért neked azt kiszámlázzák adatforgalomnak, mintha böngésznél. Szóval nem épp egy nyerő dolog, nem is értem miért így került bele a telefonba a rádió. Persze, ha számodra nem fontos a rádió, akkor ezzel semmi probléma nincs.
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
hemaka
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest