Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
-
IT café
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Egy jó, megbízható, strapabíró telefont keresek, és a tesztek alapján a Nokia C5-ösre esne a választásom (elfogult vagyok a Nokiával kapcsolatban, már márkát nem szívesen választanék).
Mégis, mielőtt elszánnám magam, érdekelne ebben az árban mi jöhet még szóba, ha nem Nokia az is jöhet, ki tudja.
Ami kell:
gyors működés
relatíve nagy üzemidő (ne kelljen naponta töltögetni, a mostani telóm is elmegy úgy három napig)
alkalmazások telepítése legyen megoldható (a C5 ebből a szempontból jó mert Symbianos)
internetezés annyira nem fontos, office sem létszükség
legyen benne egy jó zenelejátszó és talán fm rádióNagyjából ennyi, elég általános igények tudom, de ezeket használom a legtöbbet a mostani telómon is.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
McKane
senior tag
sziasztok
mostanság szeretnék telefont venni, ebben kérnék segítséget.
kinéztem magamnak egyet: ezt előfizetéssel.
ilyen még senkinek sincs a környezetemben
valakinek esetleg van valami tapasztalata van róla ?
előre is köszi -
imatiger
csendes tag
melyek a legkisebb (fizikai méret) androidos telefonok, amik függetlenül is kaphatók?
-
tjb007
nagyúr
válasz Jarod1 #28689 üzenetére
Átfáradsz a telefon saját topikjába és ott megkapod rá a választ
-
Jarod1
veterán
Használ valaki vodafone 845 öt? Mennyire lehet szinkronizálni outlookal? naptárat .
-
Miamiquake
aktív tag
válasz enginev3.0 #28686 üzenetére
iPhone 3G. És CSAK AZT !!!!!!!!!!
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
harry
veterán
Miért ne lenne? Az Elm pl. bírná. Az, hogy sok funkció van, nem jelenti, hogy mindig használom Kivéve a nagy kijelző/felbontás, ami, ha bármire is használom, ugye fogyaszt. Át kéne ezt gondolnom. Tetszik azért az is, hogy lehet taperolni, könnyebb talán navigálni, jobban testreszabható egy telefon... másfelől, mostanság alig használom (néha utazásnál zene, naponta fél óra telefonálás kb. megvan, aztán nagyjából ennyi).
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Helló
Milyen mobilt vegyek 50k-ig használt áron, ami fontos hogy full érintős legyen, qwerty nélküli, és jó szép legyen a menüje, más nem igazán számít Ha van valami tippetek írjatok. Köszi
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
harry
veterán
Na igen, hogy 45 körül már vannak használtan komolyabb, akár androidos, érintős modellek. A gondom az, hogy ez nem feltétlenül pozitívum: nem kedvelem a nagy érintőkijelzőt (főleg az a nokia rezisztív), csak pár napos üzemidő, és igazából, nem hiszem, hogy különösebben kihasználnám a mindenféle bennük lévő lehetőséget. Sokat talán nem netezgetnék telefonról... és jobb szeretek gombokon gépelni. A qwertz+érintő kijelzős megoldások sem rosszak (ez az oldalra csúsztathatós), csak ugye, itt is az aksi gond, illetve azért ezek már nem kis termetűek. Most még ilyen blackberry jellegűek jutnak eszembe, de azok szerintem elég csúnyák, de majd megnézem őket jobban.
-
tjb007
nagyúr
Nem mert egyszerűen nincs más.
Ha használni is szeretnéd a GPS -t akkor ahhoz okostelefon kell. Mivel jelenleg nem létezik (és nem is fog véleményem szerint) Adnroidos és BadaOS -es hagyományos kialakítású telefon ezért marad a Nokia és a Symbian. Meg lehetne még említeni a hagyományos kialakítású WinMo -s telefonokat de azokat inkább jobb, ha el is felejtjük.Természetesen van jó pár zárt rendszerű GPS -el ellátott telefon is de azokban csak inkább dísznek van mivel nincs normális, offline JAVA alapú navigációs szoftver (és már nem is lesz).
[ Szerkesztve ]
-
pamu
csendes tag
Esetleg más gyártótól hasonló kaliberű telefont tudtok mondani?
Amúgy a jobb kamera még érdekel, de a zenehallgatás nekem nem lényeg csak, hogy normál gombsor és megbízható legyen +(wifi+gps). -
pamu
csendes tag
Sziasztok!
Egy új teló vásárlásán gondolkodok! A lényeg, hogy normál gombsoros legyen wifivel és gps-el 50000Ft körül na és persze megbízható legyen. Én hű nokiásként az e52-re gondoltam de olvastam itt, hogy szoftveres problémák vannak vele. Esetleg tudtok más telót ajánlani vagy jó ez? -
cass
aktív tag
Szia!
A SE Elm az jó lenne neked, csak ennyi pénzt nem adnék ki érte, mivel már sokkal jobbat kapok ennyiért. Lehet, hogy nem SE-t, de ami ezeket teljesíti kapsz 45-ért egy nagyon jó Nokia 5800-t. Mindenben nagyon jól teljesít!
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
harry
veterán
Lassan kezd megérni a jó k750-em egy cserére... de nem tudok dönteni. Szeretem azokat a telefonokat, amik nincsenek túlbonyolítva, van (legalább numerikus) gombsor, bírja az aksi majd egy hétig, de van egy jó kamerája, LED vakuja (lámpa funkció), jó zenelejátszó része. Ezeket amúgy a k750 teljesíti is. Ami zavar, az a limitált SMS tár, és néha egy wifi jól jönne -> de ezt sem úgy, hogy órákat lógok rajta, de néha jól jönne megnézni egy-két dolgot, pár perc erejéig.
Ez utóbbitól eltekintve k770, utóbbival pedig talán az ELM lenne jó választás. Utóbbi tetszik is, csak az a baj, hogy használtan nincs, újonnan meg 45 körül, ennyit meg szerintem nem ér egy zárt oprendszeres telefon. A gps is jó buli, csak nem tudom, az alap szoftverekkel mennyire üzemel jól.Felmerült, hogy egy egyszerűbb android, akár használtan, szintén 50 körül, de... bár néha praktikusabb, de alapvetően nem szimpatikus az érintőkijelző, legalábbis íráshoz eddig nagyon nem jött be, amikor próbáltam (nem tudom, én mennyire tudnám megszokni), nem bírja hosszú napokig az aksi, félteném a nagy kijelzőt, és igazából, lehet egyáltalán nem is használnám ki.
Igazából csak jólesett ezeket leírnom De ha valaki járt hasonló cipőben, vagy lenne ötlete, mire érdemes újítani, azt szívesen veszem.
Gondolkodok használt vonalon is (de legyen jó állapot, gari), újakat esetleg, szolgáltatóit nem igazán (csomag játszana, ami azért nem sokkal olcsóbb a függetlennél, amit amúgy mindenképp preferálok). Amúgy vodás kártya kerül majd bele.[ Szerkesztve ]
-
bambilany
csendes tag
válasz tjb007 #28667 üzenetére
Főleg netezésre (sok), zenehallgatásra, sms-re (szintén sok), naptárfunkciók használatára kéne.
Ami a Legend mellett szól, az az Android, illetve a jó böngészője, ami a Wave mellett szól az a kijelzője és az akksija.
Plusz, a Legend külsejébe egyenesen szerelmes vagyok, de nem az alapján szeretnék dönteni.
[ Szerkesztve ]
-
gaboh
csendes tag
Melyik telefonok a legolcsóbb Androidos telók?akár használt csak ANdroid legyen és olcsó meg ne legyenek ijen problémái !
-
tjb007
nagyúr
válasz bambilany #28666 üzenetére
Szinte egy árban vannak (üzletenként eltérő lehet), hardverben a Wave erősebb de nem Androidos mint a Legend. Multimédiás telefonnak a Wave tökéletes a Legend viszont az Android miatt jobban testre szabható.
A kérdés az, hogy mire szeretnéd használni ? Fényképezni, videózni, zenét hallgatni, filmet nézni Wave, minden másra Legend.[ Szerkesztve ]
-
bambilany
csendes tag
sziasztok!
az a kérdésem, hogy szerintetek a htc legend vagy a samsung wave éri meg jobban újan, függetlenül? -
ludsimon
veterán
válasz tjb007 #28661 üzenetére
"Nagyon valószínű, hogy addigra változnak az árak is "
Ja, nőnek.
Szerintem ha már telefonvásárlás, akkor érdemes újév utánra tenni, mert akkor általában le szoktak a telefonok ára esni.Bár ki lehet olykor fogni karácsonykor is egyes boltokban nagy leárazásokat.
Figyelni kell az üzleteket.undefined
-
tjb007
nagyúr
válasz Járókeret #28658 üzenetére
Az hozzátartozik a dologhoz, hogy karácsony (és környéke) elég messze van még, addig új telefonok jelennek meg és több kikerül a szolgáltató kínálatából.
Én azt javaslom, hogy erre a témára térjünk vissza inkább a vásárlás előtt pár nappal, esetleg egy héttel. Nagyon valószínű, hogy addigra változnak az árak is és így újabbak jöhetnek szóba amik most pl. az áruk miatt nem. -
Járókeret
senior tag
válasz tjb007 #28656 üzenetére
igazad van, bocsi hogy az első posztba nem írtam le.
szóval kártyás telefont szeretnék és én voda-s vagyok, de láttam oldalakat ahol lehet kapni kártyafüggetlent, vagy az csak használt boltba lehet ? nemtom
hát igen, nekem a mániám,hogy mindig mindenből újat, mert ki tudja, hogy milyen kezekbe volt elötte :S de, ha tényleg nagyon jó árban lehet kapni és kifogástalan állapotba használtat, akkor szó eshet róla.
köszönöm
-
Járókeret
senior tag
Hali!
Karácsony környékén szeretnék új mobilt, csak nem vagyok nagyon jártas a témában.
Ami számomra fontos, hogy zenét tudjak rajta hallgatni, jól bírja az aksi. Egy átlagos 2-3 megapixeles kamera, bővíthető SD mem. kártya férjen bele. Mp4-emet és a régi nokiámat akarok lecserélni 2 in 1 re.
Az ár kb 50-60 ezer lenne max .Tudtok nekem ebbe segíteni ?
Köszönöm
-
tjb007
nagyúr
válasz Dan-szan #28652 üzenetére
Beépíttet GPS mindenképp kell, adatforgalommal csak akkor jár ha olyan szoftvert használsz ami a térképeket a netről szedi le illetve ha be van kapcsolva az A-GPS.
A Nokia ingyenes navigációs szoftvere teljesen használható, NAVTEQ (ami a Nokia tulajdonában van) térképeket használ mint a legtöbb navigációs szoftver pl. iGO.A használható GPS -hez mindenképp okostelefon kell, már csak az a kérdés, hogy GPS -en kívül mire használnád még.
Ezek a telefonok jöhet nálad szóba 50eft -ig: Nokia 5230, Nokia E52, SE X10 Mini, T-mobile Pulse Mini, esetleg 55eFt -ért Samsung Galaxy Spica. A Nokiákhoz memóriakártya és autós tartó is jár.[ Szerkesztve ]
-
Dan-szan
senior tag
Üdv a telefonguruknak. Segítség kellene én nem konyítok hozzá tehát ha őrültséget kérdezek tudjátok be ennek .
Nos valószínűleg a T-nél leszek előfizető és olyan telefont keresek amin lehet gps-t is futtatni, évi pár alkalommal. Kell,hogy beépített gps legyen benne,vagy működik kártyáról is online/offline,mindenképp adatforgalommal jár e (vagyis fizetek majd érte)? A Nokia ingyen térképe mennyire használható? A telefonok közül Nokia vs Samsung ami közel áll hozzám,az ár pedig hát ha kevesebb mint 50k az nem baj több már ne nagyon legyen.
Köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
félisten
Köszi a válaszokat!!
Megnézem a javasolt telókat.
720p-s videóra nem vágyaom, elég lene VGA, vagy esetleg 720x480.
Mégegyszer köszi!Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
tjb007
nagyúr
A 25eFt -ba egy használt SE C902,T700,W595,K550i vagy egy Nokia 6303 classic fér bele. Ezekkel lehet jó képeket (is) csinálni viszont videózára egyik sem alkalmas a QVGA felbontás miatt.
A 720p -re képes telefonok meg 80eFt körül kezdődnek (ha nem vesszük figyelembe a szolgáltatók árait) -
félisten
válasz tjb007 #28642 üzenetére
- Lehet használt is, de kizárólag újszerű állapotú minden téren.
- Sajna hűségem van a T-nél még másfél évig, ezért előfizetéses nem játszik, de legalább lehet T-függő
- Az ár: max. 25.000HUF Efölé csak 720x480 körüli videó képesség esetén megyek.köszi
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
tjb007
nagyúr
-
félisten
Sziasztok!
Melyik az a legolcsóbb telefon, aminek kifejezetten jó kamerája van?
Fontos a gyenge fénynél nyújtott teljesítménye, és a videó is - hangminőséget beleértve.
Nem a megapixel számít, hanem az, hogy minimális utómunka után a lehető legjobb képek szülessenek.
Fontos, hogy a zenelejátszó rész is jó legyen.
Nem kell okostelefonnak lennie, és lehet bármilyen kialakítású.Köszi!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
-
Jarod1
veterán
nem tudjátok milyen tipus ez a SE pontosan?
-
Jarod1
veterán
Hali, Tudtok _Valami androidos telót 20-30 körynékén?
-
byprog
csendes tag
sziasztok!
szeretném a segítségeteket kérni!
nővéremnek keresünk csajosabb telefonokat, szal eléggé fontos lenne h divatos legyen.
okos és android telefonok is szóbajöhetnek.
gps nem szükséges, wifi legyen mindeképpen!árban egyelőre nincs korlát, nem itthon lenne megvásárolva, de egy iPhone4-nél kevesebbre rúgjon.
-
Jadro
veterán
válasz tjb007 #28624 üzenetére
"Fém burkolatú androidos telefon nem létezik, szóval ilyet ne is keress."
Khmmm. A HTC Legend akkor micsoda?
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
tjb007
nagyúr
válasz blt.62 #28623 üzenetére
Mennyit szánnál rá max. ? Újonnan vennéd vagy használtan ? Függő legyen vagy független ?
Fém burkolatú androidos telefon nem létezik, szóval ilyet ne is keress.
A GPS meg alap az androidos telefonokban.
A Samsung Galaxy S erős multimédiában de ez sem az 50eFt -os kategória.[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
Szio!
Elviszik a Nokia E66-m és telcsit kell néznem. Eddig csak symbiános okos telóim voltak de váltani szeretnék,mert az N8 az új Symbiánnal nagyon drága lesz. Androidos mobilokat mondják mindenütt,de nem tudom hogy megszerethető e annyira mint a symbis nokiák? Igazából hosszabb távra venném mert a sűrű cserélgetés hatalmas bukásokkal jár.Nem kell a Gps,az Internet se lényeg. Legyen nagyon jó minőségű az össze szerelése (talán fém), kimondottan szép kijelző, jó aksi idő, szép képek és elfogadható videók,jó naptár és jegyzet funkciók. Igazából a médiában legyen erős. Ki lehessen rakni a naptár bejegyzéseket (tételesen,az összeset mint a symbis nokiáknál) a kijelzőre. Létezik ilyen androidos mobil ami tudja ezeket és nagyon erős a médiában?MegtorloXp
-
benji96
csendes tag
és mikortól és milyen áron lehetleszz kapni???
-
benji96
csendes tag
sony ericsson yendo mennyibe kerűl??
-
blt.62
őstag
Szio!
Szerintetek a Samsung i7110 jobb mobil mint a Nokia E66?
El akarják vinni az E66-m +8 ezret kellene adnom egy szép állapotban lévő i7110-re. Mindkét telcsi független,szép állapot,gari már nincs rájuk. Jobban járnék az i7710-el?MegtorloXp
-
picur220
veterán
válasz korpicschess #28611 üzenetére
ŐŐ... nem.
Van az ARM, mint CPU architektúra, ami olyan, mint pl gépeknél az x64.
Van a Cortex A8, ami a CPU-mag típusa, pl AMD-nél Deneb a Phenom II 955-nél. A CPU típusa pedig egy TI OMAP3430. Ez olyan, mint gépeknél a pontos cpu típus, pl i7-920. -
tjb007
nagyúr
Az ARM maga az architektúra, a Cortex-A8 pedig az egyik processzor fajta, ez az alapja.
Ezt a gyártók megveszik és belepiszkálnak (órajel stb.), szóval attól még, hogy a Samsung Hummingbird -nek nevezi el ugyanúgy egy Cortex-A8 -as marad.
Ráadásul ugyanez a Cortex-A8 -as processzor van az Apple iPad -ban és iPhone 4 -ben is Apple A4 néven. -
sagesz93
addikt
hát valami ilyesmit tudok én is
aztán: vagy nem? -
-
-
Land
veterán
Nos jelenleg LiMo rendszer van rajta, ami nem igazán bővíthető, mivel nálunk Vodafone 360 szolgáltatás nem létezik. Gőzerővel készül rá az android 2.2. Ebből is tökéletesen működő verziót készít egy csapat. Telefonálni, programokat telepíteni, fényképezni, GPS-ezni majd lehet vele. Ha ez kész lesz, lehet, hogy megtartom, mert roppant erős telefon hardverileg. Nyitott rendszerrel meg még jobb lesz. Csaj hát türelmetlen vagyok, cserélgetős fajta És mint kiderül, az árkategóriájában nincs ellenfele. A legerősebb "zárt" rendszerű telefon.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest