-
IT café
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
válasz Fancy-boy #51573 üzenetére
Ezen a Doro 366-on tuti van magyar nyelv? Valahol írták, hogy nincs benne.
Mert ez tetszik amúgy annak, akinek keresünk telefont. A gombok is nagyok és távol vannak. Kamerája kaki, de gondolom mindnek az ennyi pénzért.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz Fancy-boy #51561 üzenetére
És ezek közül csak nem mindegy: Nokia, Alcatel, Doro, Beafon
Sima fekete elég neki.Pl ezek?
Nokia 3310 ->bár MA teszt szerint annyira nem jó...
Nokia 150Esetleg nézelődjek innen?
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Üdv!
Feleségem anyukájának keresek butafont.
- Árkategória:
- Max. 20.000 Ft- Használt vagy új?
- Attól függ ennyiért lehet-e kapni normálisabb újat.- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
- 30-as a jelenlegi haldokló telefonja, de talán független ésszerűbb lenne.- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
- Hosszú távra, a jelenlegi is jó pár éves neki.- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
- Telefonálás, legyen rajta kamera. Fontos a jó üzemidő!- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
- Mindegy.- Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..)
- Klasszikus kialakítású érdekel. Felül kijelző, alul gombok.Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz korpicschess #29256 üzenetére
Egy pici infót kihagytak. Karácsonykor akarják megvenni Én meg itt töröm magam.
-
Land
veterán
válasz korpicschess #29254 üzenetére
köszi!
Csak alapból úgy indult a dolog, hogy ők azt nézték ki, de tudják, hogy én jobban értek hozzá és mondták, hogy azért nézzek szét. A Nokia valóban jobb. Kérdés, hogy 18k vagy alatta függetlenül esetleg vodásként van-e
-
Land
veterán
válasz korpicschess #29252 üzenetére
És az új Se spiro? 18k vitamaxszal.
-
Land
veterán
Üdv!
18k-ig érdekel telefon. Mindenképpen szép állapotú független vagy vodás. Lehetőleg új, de szép állapotú használt is jöhet.
Tudjon mp3-at, legyen kamerája(vaku előny), ne érintős legyen, jó akkuidő. Anyumnak lenne.
köszi!
-
Land
veterán
válasz korpicschess #28992 üzenetére
Programok vannak már rá?
-
Land
veterán
Üdv!
Tanácsot kérnék!
Nekem egy Samu i8320-am van: független,fekete, szál csiszolt fém előlap, 3.5", 480*800 felbontás, AMOLED, kapacitív, 5 MP, HD videó rögzítés, 16 GB belső memória, 600 MHz AMR CorteX A8 processzor, szabvány csatlakozók, alja világít ha sms/hívás érkezik, Limo rendszer)
Jövő hónapban jön rá egy kínai csapat által készített Froyo 2.2. Láttam róla videót, haladnak. Valószínűleg angol lesz, ami nekem is jó lenne. De hát nem tudom mennyi esély van arra, hogy a hardver adta igencsak jó lehetőséget ki tudják használni és gyors lesz a telefon, nem bugos, minden pöpecül fog működni rajta. Tudtommal multitouchot nem fog tudni.
Itt tartanak most: videoTi megvárnátok míg elkészül vagy elcserélnétek egy Samu Spicara vagy HTC Herora? 60k-t kérek érte, mert tudása és hardvere alapján annyit szerintem megér, androiddal még többet is akár. Mit tegyek?
Land
-
-
-
Land
veterán
Nos jelenleg LiMo rendszer van rajta, ami nem igazán bővíthető, mivel nálunk Vodafone 360 szolgáltatás nem létezik. Gőzerővel készül rá az android 2.2. Ebből is tökéletesen működő verziót készít egy csapat. Telefonálni, programokat telepíteni, fényképezni, GPS-ezni majd lehet vele. Ha ez kész lesz, lehet, hogy megtartom, mert roppant erős telefon hardverileg. Nyitott rendszerrel meg még jobb lesz. Csaj hát türelmetlen vagyok, cserélgetős fajta És mint kiderül, az árkategóriájában nincs ellenfele. A legerősebb "zárt" rendszerű telefon.
-
Land
veterán
Üdv!
Haver megbízott telefonválasztással.
A lényeg, hogy pannonos vagy független legyen, 30-35k-nál ne legyen több és használtban csak 1-2 hónapos garanciális, karcmentes jöhet szóba.
Ezek a kritériumok:
-nyomógombos legyen
-ne legyen ebből is csúsztatós
-mp3 lejátszás
-GPS-es, ergo okostelefon
-jól fényképezzen
-jó anyaghasználat
-jó akkuidőKöszi: Land
-
Land
veterán
válasz tjb007 #28592 üzenetére
Igazad van. Tudása miatt többet érne, de senki nem fizeti meg. Wave az álom telefon, csak még senkinek nem kellett a Wave tulajok közül ez.
Ránézésre 65k-t mondanék az i8320-ra, de 45k-nál többet nem akarnak adniSamsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz tjb007 #28589 üzenetére
55k használtan. Igazából a jelenlegi telefonomat cserélném el valami jóra, de esélyes, hogy annál jobb telefonom nem lesz ebben az árkategóriában.
Ez lenne az:
http://hardverapro.hu/apro/samsung_titkosfegyver_i8320_csere_i8910-re_vagy_s8/hsz_1-50.htmlLand
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Talán i5700 spica és i7500 is ide tartozhat. Meg az LG GW620.
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Üdv!
Ezen telefonok közül melyik a legjobb?
Sony Ericsson Vivaz és Vivaz Pro és X10 Mini, LG BL40 és Optimus?
A lényeg: 50-55k-ig melyik a legjobb telefon?
Fontos: anyagminőség, hardver, fényképezés, zenehallgatás, néha film, üzemidő
Köszi!
-
Land
veterán
Üdv!
60k környékén melyik android telefon a legjobb használtan? Omnia2-ről szerintem androidra lenne érdemes váltanom.
-
Land
veterán
Üdv!
Omnia2-őt melyik okostelefonra érdemes elcserélni, amire valószínűleg nem kellene ráfizetni?
Érdekelne jobb telefon ennél.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Üdv!
Toshiba TG01 vagy Samsung i8000 Omnia2 a jobb telefon?
-
Land
veterán
Üdv!
Nekem egy Omnia2őm van és érdekelne, hogy ezen telefonok közül érdemes-e valamelyikre elcserélni: Satio, i8910 HD, Wave, N97 illetve mi lenne még hasonlóan jó?
Fontos: akksi idő, zenelejátszás, filmezés, fényképezés, programok, normális sebesség
Köszi!
-
Land
veterán
válasz korpicschess #27261 üzenetére
Nézegettem a Wavet. Miben jobb az? Fényképezés? Félek, hogy kevés ingyenes jóféle Bada alkalmazás van. Bár lehet, hogy alapprogramok is jók.
-
Land
veterán
Üdv!
Nekem Samsung Omnia2 i8000-em van. Érdekelne, hogy hasonló áron van-e értelmes telefon, amire ajánlott elcserélni. Fontos, hogy érintőkijelzős legyen, okostelefon, jó fényképezős, erős akksi, ne legyen rosszabb semmiben.
Köszi!
-
Land
veterán
válasz Danny750 #26363 üzenetére
Nekem az a fura, hogy esaton SE-ket moddolják. Nincs Nokiának hasonló fóruma, ahol felhasználók moddolják a Nokiákat? Fura lenne ha nem ,mivel a Nokiának is nagy tábora van.. Moddolt camera driveres Nokiákat megnéznék.
Egyébként N82, N79 és K850 között nehezen fogok dönteni. Éjszaka: N82, K850, N79 lenne a sorrend. Nappal N79/K850, N82, ha K850 moddolását nézzük és sokak szerint N79 jobb nappal, mint az N82. Videóban Nokiák a jobbak. Anyagminőségben akkor nincs nagy különbség. N82 és mondhatni K850i billentyűzete jól kezelhető? Rizsszemes billentyűzetnek is csúfolják N82 billentyűzetét. Ha GPS-t nézem akkor is Nokia nyer, viszont zenében már nem biztos. Danny750 kolléga szerint K850 a legjobb zenében. Nem könnyű dönteni na
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
válasz korpicschess #26356 üzenetére
Mármint a K850 gyengébb?
-
Land
veterán
Üdv!
A 3 telefon közül melyiket ajánljátok?
Szempontok:-kamera
-gyorsaság
-anyagminőség
-kijelző minősége
-zenehallgatásNokia N82, N79, 6220 Classic
Esetleg még az SE K850i-t említeném.
-
-
Land
veterán
Pont arról olvastam 8900 és a 9000, ami találtam. Jobb a 8900? Mert fényképezésben jobb, procija gyengébb, bár nem biztos, hogy sebességben megmutatkozik. És nincs benne 3G.
-
Land
veterán
Üdv!
Van ötletetek, hogy 45k-ig használtam melyik QWERTY billentyűs telefon a legjobb? Akksi, fényképezés, zenehallgatás lenne a fő hangsúly. Nokia E71-72őt találtam. Ezeken kívül? Köszi
-
Land
veterán
Üdv!
15k-ig milyen telefont ajánlotok használtan? Vagy nagyobb kijelzős érintős legyen vagy nyomógombos, de jobban fényképezzen.
Köszi!
-
Land
veterán
Bevehetem Android vonalról még: LG GW620 és a T-Mobile Pulse-t. Illetve van még Android ebben az árban?
-
Land
veterán
Üdv!
Vajon érdemes egy Samsung i900 Omniat(kitűnő állapot) elcserélni egy Samsung Galaxy Spicara? Kb 1 árban van a 2 telefon. Feltehetném úgy is a kérdést, hogy WinMo érdemes-e Androidra cserélni... Köszi!
-
Land
veterán
Ez az LG GM750 fogott meg engem. Használta ezt valaki?
-
Land
veterán
válasz madarasz92 #25209 üzenetére
Érdekelni kezdett ez az Android..
-
Land
veterán
válasz Daniel_TRH #25195 üzenetére
Fényképezésre egyik sem nagy szám.
-
Land
veterán
válasz Deathtiti #25188 üzenetére
C905:
-fényképezésben szerintem etalon
-anyagminőségre jó
-vannak típushibái
-zenére jó
-Wifi és GPS(max javas program tehető rá)5530:
-nagyobb érintőkijelző
-fényképezésben nem rossz, de c905 nyomába se érhet
-zenére jónak kell lennie
-Wifi
-nincs GPS
-symbian: tehát bővíthető
-filmezésre jobbSamsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
-
Land
veterán
válasz korpicschess #25184 üzenetére
Reménykedtem, hogy 40k körül vanm ár jobb minőségű winmo/android telo ázsiából.
-
Land
veterán
válasz korpicschess #25182 üzenetére
Összes rossz? Andoris/winMO-sok is?
-
Land
veterán
Üdv!
Van ötletetek, hogy max 40.000 Ft-ig van-e olyan ázsiai windows mobile vagy android telefon, ami már minőségben egész jó? Illetve 40.000 Ft-ig milyen készüléket érdemes megvenni akár használtan is ebből a 2 rendszerből?
-
Land
veterán
Üdv!
Jelenlegi SE C905-ömet eladom, mivel hibás, ezért kellene 30k-ig használtan egy hasonlóan jó kameramobil. Ez annyit jelent, hogy kb 5 MP és Xenon vaku legyen benne. A Xenon vaku alapfeltétel nálam.
Ezeket találtam:
LG Viewty
Nokia 6220 classic
Sony Ericsson K850i
Sony Ericsson C901: sajna használtan nem árulja senki
Motorola ZN5
Samsung G800Ezek mind 5MP-esek és Xenon vakusak. Fontos szempont még, hogy zenehallgatásban is jeleskedjen a készülék. És persze alapból se legyen rossz a többi szempont szerint sem. Ha van még telefon, amit tudnátok ajánlani az itt nem felsoroltakon felül, szívesen meghallgatom.
Land
-
Land
veterán
És bármennyire is hihetetlen, a userek által készített kamera szoftverek brutál jóvá tették a K850 és C905 telefont. C905 simán veri i8510et. Ezt olyan emberek is mondták, akiknek mindkettő telefon párhuzamosan van a családban.
-
Land
veterán
Üdv!
Sokat agyalok azon, hogy melyik a jobb fényképezős telefon jelenleg..
Tudom, hogy moddolják ezeket rendesen így fogalmam sincs képminőségben melyik a legjobb, illetve mi lenne jelenleg a sorrend..
Árban így jönnek: K800, K850, C901 és C905. Tehát ha nagyon pici különbségek vannak, akkor nyilván az olcsóbbra hajlok.Aki ért hozzá, az segítsen! THX!
-
Land
veterán
Üdv!
Főleg fényképezésre kellene mobil, de filmet, zenét is szeretnék rajta nézni.
Ezeket néztem ki:
Samsung i8510(sajnos csak LED-es)
SE c901(5mp, xenon és LED)
SE c905(8,1mp, xenon és LED, moddolt kamera driverrel jó)Ezek kb fényképezésben ugyanazt tudják. Csak az SE-k mellett szól a Xenon. Használtátok már valamelyiket?
-
Land
veterán
Samsung i8000 Omnia 2 vs Samsung i8910 HD
Melyik a testre szabhatóbb, jobban kezelhetőbb? Van olyan köztetek, aki használta mindkettőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest