-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
válasz
Kaci84 #48031 üzenetére
[kép] 20 évig kínlódtam fával kazánnal az biztos,hogy más meleget ad ,de egyszerűen kezelhetetlen. Jelenleg 100 hektár akác erdőben élek, 20 hektár saját ,de akkor se fűtenék többet fával
Na a lényeg, bejelöltem én hova raknám a klímát és a beltérit (ha lehet a földre állványra) itt talán van esély a háló,vendég,nappali,konyha temperálására a dolgozó, fűrdő tuti nem kap belőle. Keresd meg windyt itt a fórumon lassan vége a szezonnak hátha tud valami jót ajánlani
gree,syen és társait én tapasztalatból hanyagolnám valami japán jobb lenne. De windy szerintem az elhelyezésben is tud majd tanácsot adni.Ja viszont a huzathatás elég durva lesz a nappaliban,de lehet nem fog zavarni...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- macOS PC-re
- Formula-1
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest