-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
hary296
csendes újonc
Az első szarakodás után már minden olyan gépnél ahol kisebb hely van egyböl lejön a burkolat.
Egyébbként ez is érdekes dolog. A Daikin gépeknél 2 csavart kell kivenni, és kb 1 perc alatt lent van a burkolat.
Gree és társai mennyi is? 6? vagy több? azt nem számoltam még meg, de érdekes dolog ezA copvel kapcsolatban azért nem volt annyira drasztikus a helyzet. A 2 óra amit emlitettem abba beletartozik minden, kiszállástól a mérések, kérdezgetések, meg minden. Teljesen lefagyva nem hiszem hogy túl sokáig volt, de erre már nem emlékszem. Azt viszont tudom hogy ha jól számoltam akkor 2 felett volt a cop, de nem akarok hülyeséget se irni.
Nem isteniteni szerettem volna a Polárt, de amire kellett a megrendelőnek arra ennyi pénzért neki megfelelt. És ha már Klón akkor én személyesen ezt a márkát preferálom.
Nem mondtam hogy a Syen rosz, de a Bora nekem nem jött be, és nyilván én a szerelői oldalárol is minősitek egy gépet, nem csak végfelhasználói oldalról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elden Ring
- Diablo 3
- Bluetooth hangszórók
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest