-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Milyen lézeres egeret ajánlanátok 10k-ig, amit úgy lehet megfogni kényelmesen, hogy csak az ujjaimmal érek hozzá? Nem fekszik rajta a tenyerem. Gondolom van ilyen kialakítás, mert razernél van is ilyen cikk, ott fingerprint-es fogásnak hívják ha jól emlékszem.Köszönöm!
-
ReSeTer
senior tag
válasz jaffa 2843 #32105 üzenetére
Elolvastam, csak ha bárhol máshol kérdezem meg, mindenhol lézert mondják pontosabbnak.
Egyébként tudsz ezen kívül ajánlani még? Nekem a videók alapján eléggé hosszúnak találom ezt a logitechet, félek eléri a tenyerem alját. Akkor lehet optikai. Na meg fingertip. Lehet olcsóbb is ennél.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Helló! Nem találtam általános egeres topicot, így ide írom:
Van egy logi g100s egerem. A gond az, hogy így fél évesen a bal egérgomb duplán kattint, vagy inkább sehogy. Nagyon erősen kell nyomni ahhoz, hogy bevegye. Valamikor megjavul, de mostanában már naponta csinálja. Próbáltam másik gépen is, ott is ugyanez. Olvastam róla, elég sokan panaszkodnak erre a hibára, nem csak ennél az egérnél, úgy általánosan a logitech egereknél.
A dobozban van nekem egy "important information safety compliance and warranty nevű kis széthajthatós papír.
Ez lenne a gyári garancia? Elvileg 3 év van rá.Ha ez a garancia, mi a menete ennek? Még azt se tudom, hogy hova kell postázni, meg hogy, melléklevéllel vagy nem. Sose csináltam még ilyet, csakis bolti garanciával van tapasztalatom, azt ugye csak bekell vinni a boltba és kész. Ez neten lett rendelve a mediamarkt-ről.
Köszönöm!
-
ReSeTer
senior tag
Normális az, hogy ha alacsony érzékenységen játszok 1200dpi-vel egy genius netscroll 200 optikaival, akkor egyszerűen egy sima fordulás is lassított felvétel? A kis mozgások gyorsak, de a hosszú úton rántom az egeret, akkor lassú.
-
ReSeTer
senior tag
válasz jaffa 2843 #41290 üzenetére
Jó de régen amikor ilyen alap egerekkel játszottam, nem tapasztaltam ezt a problémát. Ez mind azért lenne, mert levettem elég alacsonyra a sens-et, aztán most nagyobb utat tesz meg az egér ugyanakkora távolsághoz, és ezt nem bírja követni?
Akkor az egyetlen megoldás, ha felveszem a senset?
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Melyik egerekben van megbízhatóbb mikrókapcsoló? Logitechben csalódtam.
Márkákról beszélünk, vagy márkán belül is vannak eltérések?Legfőképpen 14 ezer alatti egerek érdekelnek.
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
A régi logitech g100s egeremre egyszerűen nem tudjuk már az új mikrokapcsolót felforrasztani, nem érzékeli egyáltalán, szerintem elfogyott a fém azokon a helyeken (2x volt már javítva, 1x gari, 1x japán kapcsolóval itthon), ezért új egér beszerzése a másik opció.
A fogásom claw grip, vagy fingertip grip, igazából méretre meg fogásra a g100s megfelelt.
A lényeg: Ne kelljen már gariztatni kapcsoló miatt, a g100s gariban is volt, és utána ugyanúgy rövid idő alatt de már gari időn kívül megint kapcsolóval romlott el. A japán kapcsoló bírta idáig, ami több év volt.
Ha lehet valami normális kapcsoló legyen benne.
Természetesen az érzékelő hozza a g100s szintjét (remélem ez nem nagy cucc ma már).Árban jó lenne 10 ezer alatt maradni, de ha muszáj (nem érzékelő miatt, inkább kényelem meg hasonlók)
akkor 12-14ig elmegyek, de inkább nem, ha lehetséges.Mit vegyek?
Köszönöm!
-
ReSeTer
senior tag
válasz jaffa 2843 #75005 üzenetére
Ha a logitech-et választom, akkor azokban is ugyanaz a hulladék g100s gyári kapcsolók vannak?
Az asus-nál skippinget olvasok sok helyen.
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Jelenleg egy Asus ROG Sica egerem van. A középső görgő gomb soha nem működött normálisan, ráadásul alig bírom benyomni. Utálom.
A másik dolog amit nem szeretek benne, hogy az egér lefele szélesedik, ami a kis kezemmel kényelmetlen.Tudtok ajánlani olyan egeret, ami
- FPS játékokhoz ajánlott
- Nem szélesebb mint az ASUS ROG Sica, és a legszélesebb pontja nem az alsó 1/4-nél van
- Legalább 1 plusz gomb van rajta (nem kell több, de nem baj ha csak több gombbal kapható egér van)
- Görgő gomb normálisan működik, nem nehéz benyomni
- Kapható hozzá normális kapcsoló, amit utólag itthon is belelehet rakni (ez nem jelenti azt, hogy akkor lehet benne gyárilag hulladék, csak ha a jövőben elromlik, akkor lehessen cserélni különösebb nehézség nélkül)
- Kicsi a kezem, ujjakkal mozgatom az egeret, a tenyerem nem ér hozzá az egér nagy részéhez
- Ár max. 16 ezer forint (ez csak akkor növelhető, ha valami követelmény csak drágábban található meg)
- Hazai boltból
- Nem kell Logitech, elegem van belőlükLétezik ilyen?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest