Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mohitook

tag

Sziasztok,

Először a kérdések:

1. Mennyi a keret?
    - 50ezer a tető. ha kevesebb csak jobb
    2. Használtpiac játszik?
    - nagyon jó ajánlatnak kell lennie/egyébként nem
    3. eBay, külföldi rendelés játszik?
    - Nem ismerem mennyire szórakozik most a vám külföldi rendelésekkel... De! Ha nem vészes akkor ki tudom várni.
    4. Mire használnád az egeret?
    - Munka + gaming
    5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
    - Palm-ra törekszem (kényelem), de Claw legtöbb esetben
    6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
    - 22 cm
    7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
    - 1000 dpi munkához/közepes érzékenység. 4-8ezer dpi játékhoz/legkissebb egér érzékenység
    8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
    - legalább 2-3 plusz gomb, lehetőleg hüvelykujjra (nem kell RPG-kre szabott +10 gomb, de a több jobb)

+1: Wireless?
    - igen. De ha wireless akkor Lightspeed/ hasonló technológiát szeretnék ami vezetékes-közeli sebességet biztosít.
    ---------

Jelenleg használt egér: Redragon Mammoth - lehet szidni a márkát de eddig a legtöbbet megélt és legsokoldalúbban használt egerem. (valószínűleg csak szerencsés voltam vele). Sajnos már kb 6 éve gyűröm és egész egyszerűen elhasználódott...

Eddig a Logitech G502 LightSpeed keltette fel az érdeklődésemet, mivel wireless és wired egyben, sok a gomb és elvileg egész jól fekszik nagyobb kezekben. Látom a fórumon a hozzászólások vegyesek/ illetve a több éves használat után véleményt írok egyre kevésbé vannak vele megelégedve - és én legalább 2-3 évre szeretnék egeret venni.

válaszokat/segítséget előre köszönöm !

Új hozzászólás Aktív témák