Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz jjeahh #94487 üzenetére
Jó lesz az. Megfelelő hosszt leengedve szépen összetekercseled, és utána nincs vele szenvedés.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Supatron
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a jelenlegi Logitech G403 egeremet egy alacsonyabb egérre, mert valamiért egy ideje kényelmetlennek érzem és ez nem akar szűnni és néha duplaklikkel a middle click is. Ha elférne a topicban, akkor szívesen fogadnék egérpad ajánlásokat is.
1. Mennyi a keret? Max 40-45k HUF az egérre. Az egérpadra talán olyan 10-15k.
2. Használtpiac játszik? Nem.
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Ha nem muszáj akkor nem.
4. Mire használnád az egeret? Gaming és általános használat.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Jobb kezes vagyok. Kicsit talán furcsa, de azt mondanám, hogy ilyen nem teljes palm-mal kezdek és mikor nagyon kényelmetlenné válik akkor megemelem a csuklóm kicsit és ilyen "extended finger grip"-féleségre váltok át.
6. Mekkora kezed van? Kb. 18cm.
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 400-800 dpi
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Valami low latency wireless opciónak örülnék, ha már ennyit rászánnék és legyen meg a két oldalsó gomb a hüvelykujjnál. Illetve nem szeretnék olyan gyártót/márkát ahol általánosan a szerencsén múlik, hogy éppen jobb vagy rosszabb példány jut az embernek.
Talán még kerülném az ilyen lyukacsos-rácsos konstrukciókat, leginkább azért mert nem tetszenek annyira.A válaszokat előre is köszönöm.
-
-
Vityahun
tag
válasz Synthwave #94488 üzenetére
Nagyon Köszönöm!
Ericsson GA318 - Nokia 5110 - Panasonic GD75 - Nokia 6230 - Nokia 6233 - Nokia 6310i - Nokia E65 - Samsung Galaxy 3 - Nokia E52 - Lumia 710 - Lg Optimus 4x HD - Lumia 520 - Lumia 630DS - Lumia 925 - Lg G3 Titan - Samsung Galaxy S7 - Iphone 7 - Xiaomi MI 9 - Play more!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ja, télleg, már abból is van madzagos.
-------------------------------------------------------------------------
(#94480) Vityahun: Akkor Zowie EC1-C vagy Razer DeathAdder V3.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
jjeahh
nagyúr
Köszi, lecsaptam egy Razer DeathAdder V2 Minire és egy SteelSeries Qck Minire, mert az egér 5k huf volt átszámolva (akció), az egérpad meg eleve nem drága. Így kipróbálhatom, hogy fekszik-e nekem ez a vezetékes egerezés anélkül, hogy sokat buknék rajta ha mégsem...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Direkt nem mentem el a 60-70 000-es ársávig, ha egy EC1-C megoldhatja. Ezért nem írtam az EC1-CW-t sem.
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz jjeahh #94478 üzenetére
Szerintem van, én bent a munkahelyen saját cuccokról dolgozok (gép, monitor, perifériák) hasonló progikkal ps, corel, ai, co és nem azért mert nem kaptam volna valami alibi cuccot, ebből már sokszor megjöttem Így nekem konfortosabb, azzal dolgozok amivel szeretek és nem kényszerből nyomorgok napi 8 órákat a hét 5 napján…
G305?
A TUF M4 Air is jó példa, első osztályú a belseje, a rival 3 pénzkidobás mindenképpen 7ezerért is…[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Vityahun #94480 üzenetére
Zowie EC1-C?
Esetleg még Glorious Model I vagy Logitech G502X (a Razer Basilisk V2 valamivel kisebb, bár talán az is).
De leginkább a Zowie.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A 82 gramm sem valami vonzó egyébként, főleg nem úgy, amekkora.
Amúgy ott van még az ASUS TUF Gaming M4 12,5k-tól, az sem az a liga.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Vityahun
tag
Sziasztok!
Szakértő segítségetekre lenne szükségem!
Egeret keresek nagykezű embernek.Fogás: Tenyeres fogás - palm grip
Tenyér hossza tövétől a középső ujj végéig: 21cm
Használat: alapvetően munka, néha nagyon kevés játék
Csatlakozás: mind1, vezetés és vezeték nélküli is érdekelne.
Ár: ha méretben jó lenne nem az ár számítKöszönettel:
VityaEricsson GA318 - Nokia 5110 - Panasonic GD75 - Nokia 6230 - Nokia 6233 - Nokia 6310i - Nokia E65 - Samsung Galaxy 3 - Nokia E52 - Lumia 710 - Lg Optimus 4x HD - Lumia 520 - Lumia 630DS - Lumia 925 - Lg G3 Titan - Samsung Galaxy S7 - Iphone 7 - Xiaomi MI 9 - Play more!
-
jjeahh
nagyúr
Mivel eddig legolcsóbb logitech wireless egereket használtam, aztán egy ideje kínai noname akksis egereket, gondolom nekem mindegy lenne melyiknek elavult a talpa . Amúgy olcsó wireless egerek helyett van értelme egyáltalán ilyen egeret és egy okés egérpadot venni adobe illustrator, photoshop, lightroom munkára?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
FireKeeper
nagyúr
válasz jjeahh #94472 üzenetére
egy fokkal macerásabb mint egy wireless, viszont töltögetni/elemet cserélni meg nem kell. ezt szerintem mindenkinek egyedileg kell eldönteni hogy melyik macerát preferálja
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
jjeahh
nagyúr
-
jjeahh
nagyúr
Sziasztok, a Steelseries Rival 3 nem ajánlott? Nem játszok, melóra kéne és most felénk 50% off akcióban van. A G102 jobb?
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Szellem. #94461 üzenetére
Valahogy éreztem, hogy Retro Edition lesz a neve – az Xtrfy után szabadon. Viszont GM 8.0-k helyett Huano Blue Shell Pink Dot, ami örömteli változás, de inkább a milkalila V3 jönne már.
-
Szellem.
nagyúr
Jaj, ez de jól néz ki:
[link] -
addikt
Kis update, hátha valakinek később hasznos lesz.
Jóváhagyták a cserét. Pár nap és feladják.A lényeg ,hogy ha esetleg a logitech support-ot felkeresve az eladó vagy a fixit szerviz felé terelgetnének, akkor azt nem szabad elfogadni.
Én először a chat-el próbálkoztam és azt a szálat email-ben folytattuk, de itt sokkal korlátozottabbak a lehetőségek. Egyszerűen ha nincs meg a sablon válasz, akkor annyi...
Nem géppel beszélünk, de igazából lehetne egy kávéfőző is a túloldalt.Szóval telefonon kell elmondani ,hogy mi a bajunk és ragaszkodni ahhoz ,hogy ők intézzék a garit.
Hi XY,
Good day! Hope this email finds you well.
Based on the information you have provided, we have determined that your product is defective and warranty is active.
Logitech offers with all our products a Limited Hardware Warranty. This is an additional warranty to the statutory warranty rights you have through your point of purchase. In accordance with the Limited Hardware Warranty and to avoid any potential negative impact to your statutory warranty rights, and more importantly, to process a warranty claim you must return to the point of purchase for assistance. However, to expedite your warranty claim, we have collaborated with the various points of purchase and the service partner, FixIT. You can submit your warranty claim on their website: https://logitech.fixit-service.com/. Please review the website in its entirety to ensure that you provide FixIT with all the necessary details for your claim to be reviewed. The FixIT website will also provide instructions on how to return your product and provide status of your warranty claim.
Here is the Fixit website (https://logitech.fixit-service.com/) to submit your warranty claim.
I hope I was able to provide the information you need.
Please don't forget to answer the survey for me on how I assisted you once the ticket has been closed and you will receive it to your email after an hour or two. Your feedback really matters to me. ️️ Can I count on you with this?
For future reference, your ticket number for this issue is 1105xyxy and you can reference it should you have any further questions regarding this case.
Best regards,
Logitech Customer SupportEzzel akartak lerázni email-ben és telefonon is ezt kezdte el mondani...
Ja meg ,hogy küldenek egy referencia emailt amiben leírják ,hogy tényleg rossz az egér és majd ezt lobogtathatom a szerviznek vagy a boltnak.
Mondjuk a fixit-nek ez lehet ,hogy tényleg segítség mert a sok netes tapasztalat alapján szeretik visszaküldeni a hibás egeret azzal ,hogy ez jó...[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Gabbbb
senior tag
Zowie FK2-höz olcsó paracord-ot hol érdemes venni mostanság?
-
MODERÁTOR
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Viktor0610 #94456 üzenetére
Volna pár apróság, amiről dilemmáznék a családodnak. Megoldható?
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #94455 üzenetére
Közben kiderült, a családom kicsit túlbuzgó volt, megrendelték nekem a HP 710-et, szóval az lett a befutó. (Kicsit sokat beszéltem nekik a dilemmámról. )
Ha nem tetszene, 30 napig vissza lehet küldeni.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
nyunyu
félisten
válasz Viktor0610 #94449 üzenetére
Mi értesz a nem túl nagy méretű alatt?
Nálam az Origin One X (képen alul a középső) lett a befutó az USBről tölthető, pillekönnyű nem nagyon gamer egér kategóriában (Mekkmestert váltotta, D2A V2Pro sosem jött be)
Viszont a fő Kailh GM8.0 gombjai, meg az oldalsó GM4.0-k meg a TTC encoderének a hangját nem bírom, azok cserélve lesznek Huano Silentre, meg az előző hozzászólássomban középen lévő 13mm Kailh Blackre.
Már csak a görgő alá szánt 9.5mm magas Kailh Silent kapcsolót várom.
(Egyelőre a 7.3mm-es tesói vannak a GM8.0 helyére ültetve, de nem tetszik a puhasága, meg túl gumidómos mushy érzése van, rálehelek a jobb gombra és máris kapcsol )Ja, meg össze kéne raknom az akku csatiját, mert az megadta magát, amikor megpróbáltam lehúzni az akkut a 0.8mm vékony PCBről (Fele vastagságot elspórolták pár gramm érdekében???), aztám most csak vezetéken lógva működik, drót nélkül nem.
Persze nem mindenkinek opció az, hogy egy 18-20k-s, garis egeret azonnal dezintegráljon, aztán ráköltsön még pár ezret jobb alkatrészekre.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz Synthwave #94452 üzenetére
Jobb szélső kapcsolót kell keresni.
Hmm, már ebből is kétféle létezik, aztán a 20M kattos verziós sikerült vennem a 30M helyett? (Más boltból, más áron.)
G305-be való 10mm görgő encoderből meg a Kailh Red játszik, vagy a 9mm Alps, ha távtartóval megemeled.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
marton20
csendes újonc
válasz FireKeeper #94402 üzenetére
Köszi, megfontolom!
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #94153 üzenetére
Elég sok egeret megnéztem azóta.
A HP 710 tűnik befutónak.
Létezik más, ehhez hasonló egér, ami:
- halk gombokkal bír,
- tölthető USB-n keresztül, esetleg vezeték nélkül,
- nem túl nagy méretű?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
nonsen5e
veterán
Nézegettem az ilyen más modellekre szánt utángyártott talpakat amiket rá lehetne hackelni, de mindig halogattam azzal, hogy áh mire megérkezik...
Az oldaláról lekopott gumi borítás abszolút nem zavar, az csak esztétikai probléma, a tappancsok szétmenése pedig tényleg tökre hirtelen történt. Gondolom abszolút elvékonyodott mindenhol, majd volt egy pont, ahol valami egérpadra rátapadó porszem felszakította, aztán az végigkaszkádosodott az egészen.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Drenadar
veterán
feltettem a v2minire a superglideot... egy régi és kopott roccat taitoval használom, a különbség brutális... mi lenne ha tényleg vettem volna előtte egy artisan mousepadot is?
-
Zaied
addikt
válasz nonsen5e #94425 üzenetére
No offense, de ezen én jót nevettem, jó az egér, igaz hogy már darabokban van gyakorlatilag és te úgy használod évek óta
Én azzal a tanáccsal egészíteném ki a dolgot, hogy ha legközelebb lekopik a talp, ne celluxal pótolt legközelebb a talpakat. Plusz nem kell megvárni míg szétrohad a kezed alatt és utána váltani
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amúgy jó kis maus, emelésnél nekem nem volt vele gond. Még a 35-öt is reálisnak tartanám érte.
Ezt pl. azzal, meg az ASUS paddal puttyogtattam.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz nonsen5e #94442 üzenetére
Ennek örömére én meg mindjárt rágyújtok egy Deákról.
Először azért adj neki pár napot natúrba, mielőtt kiöntöd betonnal. Kár lenne érte.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz nonsen5e #94440 üzenetére
"amiket fel lehet úgy nyitni, hogy a tappancsokat ne kelljen leszedni hozzá?"
ASUS ROG Gladius III. Van több is, de ez a legnagyobb és legnehezebb. Ebben még mikrokapcsolót is forrasztás nélkül tudsz cserélni; ezért vannak dedikált szervizfuratai.
"Tudom, hogy mostanában az a divat, hogy minél könnyebb legyen"
A magam részéről az elmúlt 16 évben mindig arra törekedtem, hogy minél könnyebb legyen, amit használok, csak kb. 4 évvel ezelőttig nagyon korlátozottak voltak a lehetőségek, mert összesen volt kb. 5 féle, ami szóba jöhet (és már azokat sem használnám manapság).
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
válasz Synthwave #94426 üzenetére
Szépen lassan elkezdtek kopni, majd egyik napról a másikra dezintegrálódtak. Így egészen jól elvoltam vele, rá tudtam kattintani amire akartam és végülis ez a lényeg. Pár hetente meg rátettem egy újabb réteget.
Ez a G502 hero egész jónak tűnik köszi. Kár, hogy halálosan ocsmány.
Az ólmozás unironikusan jó ötletnek hangzik, arra én is gondoltam. Vannak olyan könnyű (de nem lyukacsos!) egerek, amiket fel lehet úgy nyitni, hogy a tappancsokat ne kelljen leszedni hozzá?
Tudom, hogy mostanában az a divat, hogy minél könnyebb legyen, lehetőleg negatív súllyal, de több évtized napi sok órás használata alatt tökre megszoktam a nehézsúlyú versenyzőket. Másoknál próbáltam könnyűeket, nekem nem jön be. Egyelőre még nem szakadt le se a csuklóm, könyököm, vagy vállam az embertelen terheléstől, így nincs kedvem hónapokig átszoktatni magam tökre idegen stílusú egérre, ha egy mód van rá.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Synthwave #94430 üzenetére
Elolvastam az asus tesztedet, de ez az egér valahogy nem áll kézre, egyszerűen túl hosszú és keskeny. De ami a legjobban zavar, hogy emelgetésnél súrlódik a hátsó része a padhoz. Pedig nem lenne rossz konstrukció. (mondjuk 30ezerért)
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Gilexand #94433 üzenetére
Ha bejön, instabuy.
Amúgy élőben szerintem nem néz ki olyan rosszul a piros/fekete sem, az elsőm olyan volt, de aztán felváltotta egy Sakura Edition.
[ Szerkesztve ]
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Gilexand #94427 üzenetére
Ha nem kell a wireless, akkor G-Wolves Skoll SK-S (Mini), a Pixelben asszem' még van belőle 15-re leakciózva raktáron (normál ára ~23k), és ha kézre esik, akkor best buy, mert fullos kis cucc, és csak a mellékelt extrák (normálisabb grip tape szett, plusz tappancsok, két extra TTC Pink kapcsoló, portörlő ecset, mindez fémdobozban) érnek alsóhangon vagy 5-6 pénzt.
Ha wireless kell, akkor Pulsar Xlite V2 mini.
Az első van is, a második két hétig volt itt, a nagyobbik, vezetékes verziója meg a mainem a G-Wolves HSK-val megosztva.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ez érdekes, mert nekem 20,2 x 10,5 cm-es kézzel egy hangyányit pici az Xlite V2 mini/G-Wolves Skoll SK-S. Pontosabban a nagyobb Xlite jobb, kényelmesebb úgy. Relaxed pincer claw gripről beszélünk.
Neki 18,5 cm-hez viszont pont jó lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz Gilexand #94427 üzenetére
Nekem 19.5cm-hez az xlite v2 mini pont jó méretben, de én relaxed claw vagyok, nem palmos.
A pulsar v2 sokkal laposabb egér és szimmetrikus, egész más a formája, az xlite gombjai nekem jobban tetszenek és szerintem a görgője is jobb.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Gilexand
csendes tag
1. Mennyi a keret?
Pulsar v2 ára
2. Használtpiac játszik?
Igen, de nem akarok hónapokig várni, hogy legyen eladó
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Igen
4. Mire használnád az egeret?
Játék/munka
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Palm, néha claw de inkább csak lazább palm
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
18.5
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? N/A
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Két gomb a hüvelykujjnál, illetve a görgőnek ne legyen akkora ellenállása hogy 5 perc görgetés után bedurran az ujjam (munkában).Eddig a g-skoll mini/pulsar xlite/pulsar xlite v2 illetve ennek a mini változata van versenyben.
Most egy Razer DA-t használok ami ugyebár 127mm és szeretem, viszont nézve a fórumot lehet kisebb egér kényelmesebb lenne nekem?Igazából a kérdés az lenne, hogy ezeknek az egereknek a mini vagy a normál verziója lenne jobb számomra? Kényelem priósabb mint a teljesítmény.
Plusz a pulsar és Razer DA között is van 4mm.
Köszönöm a segítséget ja igen, a vezeték nem zavar, de az se ha nincs -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz nonsen5e #94425 üzenetére
"Rapoo V300 egerem, amit különben még ma is teljes megelégedéssel használok (tappancsok helyett cellux görgeti az asztalon...)"
Hárdkór.
"és legalább ennyi ideig működni fog megfelelhet."
Kristálygömbünk sajnos nincs.
"miközben a súlya is van legalább 120 vagy több gramm?"
Mondjuk Razer Basilisk V2, szétszeded, és raksz még bele horgászólmot. Vagy Logitech G502 HERO. Esetleg innen valami:
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
Sziasztok!
Olyan 8-9 év után kezd lassan szétkopni a Rapoo V300 egerem, amit különben még ma is teljes megelégedéssel használok (tappancsok helyett cellux görgeti az asztalon, oldalán a gumik már lefoszlottak, de funkcionálisan az egér tökéletesen teszi a dolgát). Mind gombokban, mind a szenzorban tökéletes amit ez tud, szóval bármi új modell ami legalább ilyet tud, és legalább ennyi ideig működni fog megfelelhet.
De... én iszonyatosan szeretem, hogy van súlya az egérnek. Ennek is, az előzőnek is, illetve a munkahelyen használtnak is (csak az sajnos vezeték nélküli) nagy volt. Ezen most sem szeretnék változtatni ha egy mód van rá.
Na szóval milyen egér rendelkezik elfogadható kapcsolókkal, anyaghasználattal és szenzorral, miközben a súlya is van legalább 120 vagy több gramm? Illetve szintén ha lehet, ne legyen elborult bóvli gémer kinézete sem.
Mennyi a keret?
- N/A, amennyiért van jó
Használtpiac játszik?
- nem
eBay, külföldi rendelés játszik?
- bármilyen német, vagy skandináv webshop játszhat
Mire használnád az egeret?
- munkától játékig minden. nem kompetitív, az a része nem érint.
Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
- palm
Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
- 19cm
Milyen érzékenységgel játszol / használod?
- 800 dpi, alap beállítások
Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
- kábeles only[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nekem meg EGY HÓNAPOT ültek a G100s-emen, folyamatosan cseszegetni kellett őket mailben, és ótvarabb állapotban küldték vissza az egeret, mint ahogy elküldtem, tekintve, hogy még összecsavarozni sem tudták rendesen, és ugyanolyan szar volt, mint előtte.
Fixit for you.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
addikt
válasz Synthwave #94421 üzenetére
Na most telefonon is végigzongoráztam velük.
Mintha először említeném a problémát, tehát nem ticket number meg hasonlóval indítottunk.
A végén azt mondta ,hogy igen, ez tényleg egy hardveres probléma, garanciális, küld emailt, amivel lehet menni a szervizbe vagy az eladóhoz, lobogtatni mint egy orvosi igazolást az iskolában ,hogy tényleg szar. Ezt már az email-es körben sem értettem...Elmondtam ,hogy mim fáj, tehát ,hogy nem szeretném 1 hónapra elküldeni valahova azért ,hogy az ottani port gyűjtse amikor az otthonit is simán tudja... hogy a végén ne csináljanak vele semmit.
Van-e lehetőség arra ,hogy közvetlenül a logitech-el intézzem?
Na ekkor említette ,hogy maga a logitech is tud küldeni cserepéldányt.
De először mindent adatot egyeztessünk le.
Na most elküldtem ismét mindent.Közben a rokon által kreált logi accountból kitöröltem a regisztrált egeret és áttettem a sajátomba.
Hogy eltávolodjunk a vakvágánytól. Ne mutassanak a ticket-re ami nem oldja meg a gondot.Azt értem ,hogy ki van adva nekik ,hogy végig kell menni a troubleshooting szarságon, hiszen egy dinoszaurusz csont is blokkolhatja a görgőt és akkor nem kell a support segítsége, de ,hogy miért pattintanának le a fixithez azt nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
addikt
Újabban ismét a fixit-el szeretik szopatni az ügyfeleket a logi-nál?
Rokonnak beregisztráltam az egerét és elindítanám az rma-t (görgőnek annyi), de a fixit holnapjára küld a chat és az email is ,hogy ott kéne bejelenteni.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Vezetékest.
Azt hittem, jóféle kisebb ergót keresel, ráadásul ez még elég korrektül le is van akciózva. 48 gramm, leválasztható micro USB/USB kábel, a szokásos hegynyi extra a fémdobozban, és a felbontás, meg a polling rate állításához még driver sem kell.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Úgysem csak egy szín lesz.
Addig meg vehetsz egy G-Wolves Skoll SK-S-t (Mini).SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Ispy
veterán
Hogyha vennék egy második rágcsálót az xlite v2 mini mellé, akkor mi az ami ajánlott formában és méretben más márkákból? Vagy ne szenvedjek és vegyek mégegy pulsart....
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Comes
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy off, ez esetben sorry…Adott egy Logitech G Pro X Superlight egér, és a G Hubon keresztül egy DPI értéket adtam meg.
Windows betöltését követően, az egér kb 400 dpi sebességet produkál, majd 10-15 mp múlva ugrik fel az általam beállított értékre.
Mit felejtettem el beállítani?
A segítségeteket köszönöm szépen!
ASUS ROG 850W - ASUS Crosshair VIII Dark Hero - Ryzen 9 5950X - 128GB Kingston 3200Mhz DDR4 RAM -ASUS TUF RTX 4080 16GB
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz rbkzndrs #94405 üzenetére
80-82 gramm – bleh
kábel – muhh
talpak – muhh
kapcsolók – ehh
szenzor – használható, de bőven van jobbHa veszel hozzá talpakat és paracordot, már G305 árban vagy, ami Energizer Ultimate Lithium AAA mikroceruzával ugyanúgy 82 gramm lesz, csak HERO szenzor és Lightspeed wireless.
Ha nem kifejezetten ezt a fogást keresed, egy Razer Viper Minivel minden létező szempontból versenyképtelen a budget halmazban.
Olcsóbb fajta fingertipes alternatívákra lásd (#94398).
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz marton20 #94400 üzenetére
Egy szett Huano Silent kapcsoló. Szerintem lényegesen olcsóbb, mint egy másik egér, ha amúgy bejött a cucc. Elemnek Energizer Ultimate Lithium AAA mikroceruzát + egy kis galacsin alufóliát (hogy érintkezzen, abszolút bevált gyakorlat) ajánlok bele, azzal a gyárilag megadott 99 grammos tömeg 82 grammra csökken, ami eléggé érezhető különbség.
----------------------------------------------------------------
(#94401) koxx: "Belengettek egy €200-s árat"
Eh. Erősen közeledünk a Zaunkoenig kategóriához, az meg jó eséllyel egészen más kategóriájú engineering és anyagok. Mindenesetre a könnyítést remélem, hogy nem recsegős-ropogós tejfölösdoboz használatával sikerült elérniük.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Elite: Dangerous
- Elfelejtettem a film címét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest