Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz makoss #94196 üzenetére
Razer Naga X.
-----------------------------------------------------------------------------
(#9418) Zaied: Jó kis Turbulence Teal SE. Ez van most a LAN-os gépnél, de ki kéne már mosnom.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Zaied
addikt
válasz makoss #94182 üzenetére
makoss
Én úgy tudom Macro Pad a neve, nem biztos hogy itthon kell keresgélned, külföldön több fajta van.
Midi kontrollert is föl tudsz makrózni ha jól tudom, de nem vagyok benne biztos.
Vannak céleszközök is, például Photoshophoz, CAD-hoz kifejlesztve.
Most talán a stremerek körébe a legelterjedtebb.
Géming vonalon például a Razer Tartarus, Cooler Master ControlPad.
És még mindig ott vannak a komoylabb billentyűk amik rendelkeznek külön üres/funkció nélküli makrózható gombokkal.Plag
Barázdákba a retket főleg az oldalán. -
makoss
veterán
Ennek a makrópad vagy minek mi a pontos neve? Nem igazán tudtam rákeresni, árúkereső sem hoz fel semmit.
Állítható egérnek még a Logitech G502 X néztem de ennek kevesebb a gombjaKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Ispy
veterán
válasz Szellem. #94176 üzenetére
Az xlite jobban kézre áll, a lyukak...meg lyukak, egyelőre nem zavar, nem palmozok. Lehet veszek majd később egy feketét is, kell a tartalék.
Jobban bejön, ha magasabb az egér eleje, meg kicsit nagyobb a púpja, az x2 erre a fingertip-claw fogásra nekem nem volt jó. Illetve jobban tetszik a klikk az xliteban, nem olyan hangos, a görgője meg fenomenális.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Yodamest
veterán
"Lamzu Atlantis 31500-ért sztem jó vétel, igaz csak pink színben"
Ezt néztem én is pont most, eléggé best buy annyiért. Viszont azt nem tudom, hogy az anyagában mennyire tér el a feketétől, mert azt anno itt beszéltük, (meg máshol is írták) hogy a feketét érdemes leginkább venni, mert sokkal jobb az anyaga. Én is ezért vettem pár hónapja azt.
Maga az egér, hogy egy kis review-et is belecsempésszek, nálam abszolút minden igényt kielégít, nincs hova tovább, tökéletes. (a talp lehetne vastagabb de kb ennyi)
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz makoss #94172 üzenetére
Nincs, nyertél.
A legutóbbi kérdezésed óta nem lépet előrébb a piac ezen szegmense, inkább leáldozóba van.
Továbbra is a Razer Naga aktuális verziói vannak még, mint alternatíva, ahogy anno is.
Ezért szoktuk javasolni egy makrópad/billentyű használatát, annak akinek ilyen igényei vannak.[ Szerkesztve ]
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz makoss #94167 üzenetére
Hogy egy tégla.
Baromi nehéz. Korrekt ergókért lásd egy poszttal feljebb.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Szellem. #94166 üzenetére
Xlite V3
DA V3 Pro
DA V2 Mini
Zowie EC1-C/EC2-C/EC3-C
Vaxee Outset AX
Vaxee Zygen NP-01/NP-01s
G-Wolves Skoll SK-L/SK-S
SteelSeries Prime / Prime Mini (wired)
Lamzu Thorn
Corsair Sabre Pro (kizárólag iCUE nélkül)Esetleg Xtrfy M4/M4 Wireless. Hamarosan meg elvileg Pwnage StormBreaker.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
formula01
senior tag
Az M500 amit normálisan Palm fogással meg tudok fogni és számomra a legkényelmesebb egér amit használtam 126*69*42 mm. A Razer 127*72*42. Ez alapján én nem félek a méretétől, főleg, hogy a G102-vel (116*62*38) kezdetektől az volt a problémám, hogy kicsit kisebb mint szeretném, ez miatt tenyeresen megfogni kicsi, fingertiphez meg nagy. Megszoktam, de a formáját sosem szerettem igazán.
[ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
makoss
veterán
Üdv!
1. Mennyi a keret?
30k
2. Használtpiac játszik?
Nem.
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Nem.
4. Mire használnád az egeret?
Általános felhasználás.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
palm
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
18 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
sosem néztem, közepes.
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Makrózható, programozható, de egyszerre legalább 6 gombot tudjak pluszban használni az alap gombokon kívül. (mint a Roccat Kova Aimonál)Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
formula01
senior tag
válasz formula01 #94152 üzenetére
Végül lemondtam a G305 rendelésem és rendeltem helyette egy Razer DeathAdder V2 Pro-t.
A jelenlegi G102-m mindig kicsit kicsinek és ezért kényelmetlennek éreztem, megszoktam, de nem feltétlenül szeretném ugyanezt a formát következő 3-4 évben a G305-el. A V2 Pro sokkal ergonomikusabbnak tűnik, és pont annyival nagyobbnak, amennyivel szeretném.
A V2 Pro akkus, ha ~3-4 évig kihúzza, akkor tulajdonképp az árkülönbözet is 0-ra redukálódik a G305-höz képest, mivel nem kell az elemeket cserélgetni.
Számomra baromi nagy plusz, hogy a DeathAdder V2 pro-t használhatom BT-n keresztül is, így dongleval tudom használni a saját laptopommal, BT-vel meg tudom használni a céges laptoppal macera nélkül.
A 88 gramm súly nekem tökéletesen megfelel. Továbbra sem a szívem csücskei a szuperkönnyű, pláne nem a sajtreszelős egerek. Számomra fontosabb, hogy kényelmes legyen. A legkényelmesebb számomra továbbra is az eddig munkára használt M500s egerem volt, ami 144g, de formára tökéletes, viszont ilyen játékra is alkalmas kivitelben nincs.
Legrosszabb esetben meg ott a 14 nap elállás, de ha kényelmesnek érzem a gyakorlatban is, szinte biztos, hogy marad.
Köszönöm mindenesetre a tapasztalatokat és a tanácsokat.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
MODERÁTOR
Kitaláltam, hogy vennék egy picit komolyabb egeret, mint a jelenlegi Logitech M590-em.
Olyasmi egeret néznék, ami hasonló, csak tölthető USB C-n keresztül is. Találtam egy típust, ami tökéletes lenne: Logitech Anywhere 3, de nem halk a működése.
Tudnátok esetleg olyan egeret ajánlani, ami ehhez hasonló, de silent? Az ajánlott egereket néztem, de nem nagyon találtam erre (halk működés) való utalást, meg gamer kinézetű egeret sem szeretnék. (Lyukacsos ház kizáró ok, ha világít, az szintén, bár ha visszafogott, akkor az talán nem.)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
formula01
senior tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
formula01
senior tag
Mondjuk ez alapján lehet a legolcsóbb és legjobb vétel számomra végsősoron csak a G305 lesz. Ha a G102-t már megszoktam, akkor a G305-nél gondolom nagy meglepetésekre már nem kell számítanom, és a G102 elég jól bírta eddig a kiképzést, lassan 4 éve, azért cserélném most csak le, mert már kész kábeldzsungel az asztalom.
-
mzso
veterán
válasz Viktor77 #94140 üzenetére
Hm. Nem valami sok. Ahhoz képest valaki arról beszélt, hogy egy év után is 80%-on van (vagy ilyesmi) a mellékelt akkuval. Ami annak tudatában is nagy különbség, hogy az egy 3500mAh-ás lítium elem.
Én most megpróbálkozom egy ilyen li-ion-nak mondott USB-vel tölthető AAA-akkuval: https://www.aliexpress.com/item/1005003974984186.html
-
saen
veterán
válasz formula01 #94145 üzenetére
Nekem hamarabb elkopott a burkolat, hamarabb tönkrement a görgő, mielőtt az akksi érdemben degradálódott volna. Görgőt megforrasztottam, de amikor kilyukadt a gumi borítás, az konkrétan annyira idegesített, hogy ment nyugdíjba.
Szóval én nem aggódnék ezen, hamarabb fogod kukázni, minthogy tönkre menne az akksi. -
formula01
senior tag
válasz Synthwave #94144 üzenetére
Nálam sajnos a sajtreszelős ház egyértelműen kizáró ok. Konkrétan ez az 1 dolog, amivel kapcsolatban nem kötök kompromisszumot.
Ennek fényében hasonló áron és kategóriában van jobb vétel, mint a 703?
Mint mondtam, nekem a súly nem lényeges szempont, látom, hogy mi az új irány az extrakönnyű egerekkel, elfogadom, hogy ez a trend, ettől még nekem tökéletesen megfelel egy 80-100g közötti egér. Lehet, hogy szentségtörés ilyent mondani, de személy szerint nem is szeretem ha ennél könnyebb, bár hosszútávon könnyebbet nem használtam, az tény.
Ne értsd félre egyébként, nem ragaszkodok ész nélkül 703-hoz, csak eddig nem találtam jobbat, ami az igényeimnek is megfelel. A Pulsar Xlite V2 sajnos a lyukacsos ház miatt nem felel meg.
1 kérdésem még lenne, nem kimondottan csak a G703-al kapcsolatban. Ezeknek az egereknek általánosságban az akksijuk milyen gyorsan degradálódik? Örülnék neki, ha nem kellene elemmel szórakoznom, ugyanakkor mivel hosszú távra tervezek az egérrel, lehetséges, hogy egy elemes megoldás mégis jobb lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz formula01 #94143 üzenetére
Az, hogy ennyiért már Pulsar Xlite V2-t veszek (bár ha 19 cm-es kézzel fingertipezel is, az Xlite V2 mini talán jobb lehet).
A gyakorlatban ~37-40 gramm az rengeteg (a mostani main egerem nyom ennyit ), de ezt addig úgysem érted igazán, amíg ki nem próbálsz egy könnyű típust. Utána nagyon kevesek hajlandóak újra ajtótámasztékot használni, már a topikban is számos példa volt erre.
[ Szerkesztve ]
-
-
grizlisandor
veterán
-
formula01
senior tag
Nemrég kérdeztem egér témában, de nem töltöttem ki részletesen a kérdéssort, és kicsit túl sok mindent is akartam egyszerre. Most kitölteném.
Wireless egeret szeretnék vásárolni ami megfelel a következő feltételeknek:
1. Mennyi a keret? Max 30e minimálisan rugalmasan. Ha kell kicsit fölé tudok menni, de ha olcsóbb alternatíva is megfelelő, feleslegesen költeni sem szeretnék.
2. Használtpiac játszik? Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Nem
4. Mire használnád az egeret? Játék és általános felhasználás. Játékból nincs specifikikus.
5. Hogyan fogod az egeret? Fingertip+palm között valahol.
6. Mekkora kezed van? 18 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 2000 dpi (Logitech G102-t használok jelenleg)
8. Egyéb igények: 2 oldalsó gomb. Világítás nem érdekel, de ha van, akkor legyen állítható. Beépített akksi előny, de nem feltétel.Amiket kinéztem, de egyikhez sem ragaszkodom:
Logitech G703 LightSpeed 26290 Ft (Legjobban ez tetszik, szerintem formára és méretben is ez lenne tökéletes, de nem a legújabb konstrukció. Ha ennek ellenére jó és megbízható, akkor ezt nem érzem problémának)
Razer Orochi V2 22890 Ft (Nagyon tetszik, hogy lehet BT-ről is használni, de félek, hogy túl kicsi lesz, a jelenlegi G102-m is határesetnek érzem.)
Logitech G305 LightSpeed 14990 FtA súly nem elsődleges szempont a vásárlásnál, a G102-m súlya nekem teljesen vállalható, de a másik egerem amit használok (Logitech M500s) annál meg gyakorlatilag minden könnyebb lesz. Egyetlen kikötés, hogy sajtreszelő kialakítást semmiképp nem szeretnék.
Köszi a segítséget előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Noni7
újonc
Sziasztok!
Saját tapasztalatra lennék kiváncsi superglide glassrol, mennyire teszi tönkre a padot, illetve mennyire igaz hogy nem mindenhol siklik olyan simán ha pl. szösz vagy bármi kosz kerül a padra. Köszönöm -
demmer123
őstag
XTRFY MZ1 mennyire ajánlott?
3-4 éves logitech g203 váltaná, csak nehéznek tűnik, kicsi a kezem azért szeretnék ekkora méretű egeret.
Ahogy láttam méretbeli különbség nincs a kettő között, még jó is lenne pont.
[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
Teljesen off és tudom, hogy van egér problémás topik is. Pulsar X2 széria kapcsán valaki tapasztalt itt olyan problémát hogy bal vagy jobb klikk bizonyos mennyiségű napi használat után elkezd beragadni és 'kásás' lesz a klikkelés? Nem tudom mi a pontos kifejezés erre, ezért elnézést előre is.
-
-
mzso
veterán
válasz Viktor77 #91539 üzenetére
A NiMH-es akkuk feszültsége kisebb mint a szokásos elemeké. Csak 1,2V. Úgyhogy az is csoda hogyha 100%-ot mutat valaha egy sima elemre konfigurált töltés jelző.
Viszont ettől a töltésük az meg van annyi amennyi kell. A kérdés az, hogy az egér hány voltig hajlandó működni. Ettől függ, hogy mennyire használható ki a töltés.
Végül mi volt a tapasztalat? Meddig tartott az akku?
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
hátha valakit érdekel.Razer orichi V2 12e
[ [link][ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
MODERÁTOR
válasz Synthwave #94127 üzenetére
Az a baj, hogy a V3 pro inkább ilyen netezős, rajzolgatós egér és arra sokkal kényelmesebb, de játszani sokkal jobb a LA. Másrészt 60k durván sok érte. A Viper V2 pro inkább lehet jó mert alacsonyabb és szimmetrikus.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Persze, hogy érezni. 8 gramm az nem olyan kevés.
"akkor egyértelműen rosszabb választás"
Mármint annak, akinek mindkét forma jól kézre áll.
-
Zaied
addikt
válasz grizlisandor #94121 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy radikálisan jobb, vagy azt hogy tűréshatáron belüli?
-
kiralytom
aktív tag
válasz Synthwave #94092 üzenetére
Steelseries Rival 5 játszhat? Van több oldalsó gomb (ami nekem most nem volna hátrány) és egy pillanatra volt a kezemben. Nem tűnt rossznak. Ha azt mondjátok érfdemes lehet elgondolkodni rajta, akkor kerítek rá lehetőséget, hogy a kezembe vegyem. Azt hiszem van itt a szegedi Médiában.
-
CriticalHit
őstag
válasz grizlisandor #94121 üzenetére
Végre jó hírek.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Zamma
őstag
Végre lett magyar tapasztalat a Huano Silent Brown-ról [link], összehasonlítva a 10M-es square pink dot, Kailh Silent, Yuxi-val! Már van 30M verziója is (Yellow dot) [link].
Idézek liqquidg-től (a kiemelések tőlem):
A sárga az 30M-es a fehér 20M-es. Elég újak, sárgából még nincs, a fehéret most kipróbáltam a 10M-es square pink dot-al összehasonlítva. A square az hasonló mint a Kailh silent vagy a Yuxi. Tompa nyomós érzet, kell valamennyi force lenyomni aztán ha felengeded azonnal visszapatttan a helyére. A 20M-es az eléggé más érzet. Olyan mintha hang nélküli mechanikus billentyűzetet csinálnál az egérből. Nem kell nagyon erő lenyomni és olyan mintha egy gyenge lineáris rugó lenne, lenyomod a végén kb koppan nincs pre vagy post travel, a felengedés is ugyanaz az érzet, visszanyomja a gyenge rugó pont ahogy felengeded. Amit hallassz ennél az az hogy a lenyomás végállása koppan kb. olyan mintha hosszabb lenne az útja a lenyomásnak. Na mind1, nem nekem való de egyedi érdekes az biztos. Csak fingertip-re ajánlanám mert ha pihentetem rajta az ujjam akkor lenyomódik viszonylag könnyen. Ez most kizárólag G305ön tesztelve aminél amúgy se kell nagy erőfeszítés lenyomni, picit változhat ez egértől függően de valami ilyesmire lehet számítani ezzel kapcsolatba. Valszeg a 30M is hasonló de majd beszerzek abból is kíváncsiságból majd a jövőben...Liqquidg, köszönjük szépen az infókat!
Én egész véletlenül fingeres vagyok... tehát jó okkal reménykedem!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Razer DA V3 pro első benyomások Lamzu Atlantishoz képest.
Jó a fogása, pont elég nagy, de a gyűrűsujjam nagyon szerencsétlen helyre kerül és nehezebb emelgetni. A gombok puhábban járnak ugyan, de mintha hangosabb lenne és kevésbé határozott, az oldalgomb szintén. A görgő nekem túl könnyen forog a Lamzuhoz képest.
Akkuidő kiderül mert ma mindkettőt felhúztam fullra. A talpak és a körítés rendben van, de ha hozzáveszem, hogy közel 2x annyiba fáj a Razer akkor egyértelműen rosszabb választás. Ugyan csak 8g a súlydifi a hivatalos adatok szerint, de valahogy nagyon érezni, hogy a V3 nehezebb.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
grizlisandor
veterán
Felvettem a csomagot, egeret rejtett.
A csomagot, mint kiderült azért nem hozta ki a Posta, mivel a Maxgaming levélként adta fel és a levélként feladott csomagok, ha nem fér bele a postaládába, akkor nem kötelesek kiszállítani. Ami vicces, mivel a cég, ahol dolgozom volt a kiszállítási cím, ahova több ládával hozzák a bejövő leveket a Postától.
Kaptam egy új Naos Pro egeret, ez szerencsére nem zörög és úgy néz ki, hogy működik rendesen. -
mzso
veterán
válasz nyunyu #94118 üzenetére
Én nem vagyok ennyire merev. Van amikor középső újjal görgetek, középső kattintok, van amikor a gyűrűssel, és ugyanígy a jobb klikkelek középsővel vagy gyűrűssel. Leginkább attól függően hogy jön ki amit csinálok.
Mutató újjal meg leginkább akkor görgetek amikor az az egyetlen dolog amit csinálok az egérrel.
-
Zamma
őstag
válasz Synthwave #94117 üzenetére
A G-Wolves HSK kapcsán nekem is ez lett a main egerem, eleinte fura volt de csak pár óráig. 1 nap alatt teljesen megszoktam. Váúúúú! Viszont fura módon - mivel picike hosszra - a szélessége volt az amivel leginkább barátkoznom kellett. Hát ezt nem gondoltam volna.
Pedig egy Xtrfy M42-t váltott - és az sem volt egy rémálom...
Apropó, ez a HSK is japán Omront kapott nálad vagy maradt az eredeti Gm 4?Általánosságban az ergonómiáról és a szélességről én azt jegyezném meg - bár nem láttam/olvastam még ilyet - hogy a hűvelyk ás gyűrűsújj belső oldala közti méret, vagy a mutató és a legnagyobb új két széle közt mért távolság is döntő feltétel lehet. Legalábbis nálam ez nagyon kiéleződött erre.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Három ujj a három gombra. Így illeszkedik az ember anatómiájához
Ez a görgő előtti korszak nem Microsoft egereinél talán még igaz is lehetett. (Első egerem '92-ből)
De már a '98-ban vett ergonómikus görgős egeremen (L MouseMan+) se tudtam megszokni, hogy középső ujjal tekerjem, aztán az MX500/MX700/MX51x/G400 még keskenyebb lett, így 20 éve a gyűrűsujjam leköltözött a jobb gomb széléről az egér mellé
(Nyilván az se tett jót, hogy a hüvelykujjas gombok feljebb költöztek, és azokat is el kell egyszerre érni, így eleve átlósan tudom csak fogni a modern egereket.)DA V2Pro jobb gombja viszont iszonyúan púpos, ráadásul ha a gomb szélén tartom a gyűrűsujjamat, akkor a 2 ujj súlyától már lenyomódik a gombja.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #94116 üzenetére
Függ a formától is. A HSK-t most épp defaultban úgy fogom, bár eléggé a perem közelében.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az ergonómiánál szubjektívebb paraméter nem igazán van.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz formula01 #94108 üzenetére
Hát, ilyen M500s formájú, értelmes egeret én még nem láttam, de még olyat sem, ami azért nagyjából hasonlítana.
Egyébként az ilyen dönthető, meg szabadonfutó görgőket célszerű elfelejteni a szegmensben, mert csak egy apró maroknyi
eszközféltégla tudja, amiknél sokkal korrektebbeket lehet venni. Egyedül talán a 80 grammos, vezetékes G502 X a kivétel, bár az sem épp könnyű, de azzal meg más bajok lehetnek.Szóval kellene egy tételes válaszadás az összefoglalóban feltett kérdésekre.
[ Szerkesztve ]
-
formula01
senior tag
válasz FireKeeper #94107 üzenetére
Formára az M500s-t sokkal jobban szeretem, a G102-t ilyen félig palm/fingertip fogással használom, megszoktam, de nem az igazi. Ez tart vissza leginkább a G305-től, egy kicsit nagyobbat szeretnék. Az M500s mérete kb. a tökéletes, nem sokkal nagyobb, de pont annyival, amennyitől sokkal kényelmesebb.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz formula01 #94106 üzenetére
G305? ha már formára meg van szokva a 102. igaz a görgetős elvárásaidat nem tudja, de azt egyetlen játszós egér se fogja tudni.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg munkára egy Logitech M500s-t, otthon játékra pedig egy Logitech G102-t használok.
Az M500s kb. formára, méretre, tudásra tökéletes. Egy M500s-hez hasonló, vezetéknélküli egeret keresnék, ami játékra is legalább olyan mértékben alkalmas, mint a G102.
Ha tudja az oldal irányú görgetést mint az M500s, illetve a gyors görgetést, az nagy előny.
Világítás abszolút nem érdekel, de ha van, akkor legyen állítható.Sajtreszelő kialakítást nem szeretnék, nem érdekel, ha egy kicsit nehezebb az egér, valószínűleg az M500s-nél (144g) kb. minden könnyebb lesz.
Árban rugalmas vagyok, de azért egy észszerű szinten nem szeretnék túlmenni, 30, nagyon max 40e Ft amit rászánnék.
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eredeti játékok OFF topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek