Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yorgashx

    tag

    válasz Synthwave #89678 üzenetére

    Igen, próbáltam mindent, amit tudtam.
    Nem tudom a Varmilo mit csinál máshogy, de az lassan 3 éve, többet lefedés nélkül mint lefedve tökéletes, még egy futó pillanatig sem találkoztam chatteringgel. Viszont az összes többi Cherry kapcsolós (Asus Strix, TUF, Ducky-k, Corsair, adott ki, kisebb-nagyobb márkák) inkább előbb, mint utóbb megadta magát. El is gondolkodtam azon, hogy miért mondják őket strapabírónak, holott egy mezei membrános azért évekig elvan, ha nem évtizedekig.

    Na mindegy, én a magam részéről minimál büzséből a Razer opto-mechanikusában csalódtam kellemeset, ha kell a prémiumabb érzés (de még ésszerű kerettel), akkor Varmilo vagy Leopold, maximum amit áldozok rá az a Keychron volt, ~150-ben állt meg, később (vagy hiba esetén) pedig arra cserélem a kapcsolókat és a kupakokat, amire szeretném. A lényeg számomra is az, hogy NE legyen ABS :)

    Viszont a Ducky-tól még most is várok egy Ducky Wireless egeret, az első próbálkozásuk egész jó lett, csak úgy érzem, a megérdemeltnél jobban eltemették. Ha kicsit ráfeküdnének szerintem összehoznának ők is hamar egy top közeli egeret.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés