Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, begyűjtöttem egy szinte nullkilométeres Logitech Trackman Marble-t, mert már vagy 15 éve érdekel, hogy milyen lehet; eddig egyszer próbáltam trackballt, de az hüvelykujjas volt (sima, vezetékes Logitech Trackman Wheel, nem az újabb, optikai), és az nem jött be.
Ez most postával együtt egy nyócasból megvolt, így nem lehetett kihagyni, főleg, hogy itthon nemrégiben szűnt meg az árusítása; addig kell ráúszni, amíg lehet. Az enyém talán valami ODM kiadás lehet vagy nem tudom, mert egyszerű, kartonszínű doboza van, és az van ráírva, hogy "Logitech Trackman Marble for Business", és a cuccon még a régi Logitech logó <3 van (benne meg a SetPointos CD).
Hát, érdekes. 20,5 x 10,2 cm-es kézzel amondó vagyok, hogy lehetne egy kicsit kisebb vagy a golyó lehetne egy picit hátrébb (vagy a hátulján lehetne valami vájat a csukló megtámasztására), mert még nem sikerült kitalálni, hogy miképp lenne a legkomfortosabb használni (valszeg. egy kis zselés csuklótámasz lesz a megoldás).
Ettől függetlenül egész kellemes, a gombok halkak, finoman járnak, elég masszív a cucc, s bár görgő nincs, a SetPointtal pillanatok alatt be lehet állítani az egyik (kis) oldalgombra az universal/autoscrollt. A golyó elég nagy és precíz, de azt nem tudom, hogy az optikai szenzor felbontása milyen lehet, viszont az gyakorlatilag biztosnak látszik, hogy 1000 cpi alatt van; kicsit feljebb kellett venni a csúszkát. Telepíthető hozzá PS/2 kompatibilitás a driverben, ami pozitív, mert ha esetleg használni fogom huzamosabban, akkor egy USB-m szabadon mardhat. Akadnak game profilok is, de hát na, ez nem igazán az a műsor – nálam legalábbis. Egyedül azt sajnálom, hogy az extra felprogramozható funkciók közt nincs text, így a nagykötőjel karaktert nem tudom felbindolni a jobb oldali kis gombra.
Nyilván a ketyere erős szokást igényel, de munkára használhatónak tűnik, mindenesetre Doomozni nem ezzel fogok, noha ott nincs szükség vertikális mozgásra. A 7-es sensit is 40 (NEGYVEN) fölé kellett küldenem, hogy viszonylag irányítható legyen, és el tudom képzelni, hogy valaki ilyesmivel hentelje a Pokol fattyait, de én asszem' megmaradok az Xlite-nál.
Szerintem ezekből a hanyattergerekből a Logitech Cordless Optical TrackMan lenne nálam az adúász, de kb. már beszerezhetetlen (ahol meg nem, ott az ára nevetséges).
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz bepken #89398 üzenetére
"na most ez lehet, hogy csak placebo volt, de ennél az egér 3200 DPI sokkal többnek tűnik"
Vagy a réginek volt olyan negatív cpi-deviációja, hogy ihaj.
Általában 1900 / 2000 fölé nem érdemes menni (jitter/smoothing miatt), de az M4 mehet 3200-on is. Több ne.
A 35296235739876497 cpi irreleváns.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
bepken
veterán
sziasztok!
megérkezett hozzám az Xtrfy M4, tegnap végre egy kis időm is volt tesztelgetni. mindamellett, hogy egyértelműen egy teljesen más kategóriát képvisel az általam eddig használt egerekhez képest, azért felmerült pár kérdés bennem.
a korábban említett Bloody V2 egeret játékokban max DPI mellett használtam (3200), 1000es polling rate mellett - CSGO-ban egyébként 1.4 jelenleg a sensitivity
na most ez lehet, hogy csak placebo volt, de ennél az egér 3200 DPI sokkal többnek tűnik... az előző esetén volt ez csak valami "marketing" vagy szenzor ennyivel komolyabb?
sőt, összefoglalóban eleve azt olvasom, hogy ezer felé nagyon nem is szabadna menni....ami amúgy fura, hisz ennél az egérnél ugye 16k a max szóval hogyan érdemes használni?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Pulsar Xlite
Xtrfy M4
G-Wolves Skoll
G-Wolves Skoll MiniHa meg vad kísérletezésre vágysz, akár a Cooler Master MM720-at is megnézheted.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Harbinger85 #89367 üzenetére
Annyiért ajándék a Viper Mini, csak nem igazán palmra való a mérete/formája. Inkább claw-, de még inkább fingertiphez szokás ajánlani.
Én is a DeathAdder V2 Minit mondanám újonnan ennyiből.A perifériák alapjaiban határozzák meg a felhasználói élményt, ha meg viszonylag sokat is ülsz gép előtt, hatványozottan észszerűtlen pár forint miatt valami szutyokkal beérni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Rebelf #89388 üzenetére
"a kailh 8.0 katasztrófa"
lol
"még rövidebb úton jár mint g305,"
Hát annál feszesebb. A G305-nek gyári defaultban egyébként nem épp túl csodás a bal- és jobb klikkje. Szódával elmegy kategória.
"bírjon is 80 millió kattintást"
Ezek csak számok, a kedvenc Omron (20M)-ed sem nagyon fog 20 milliót. A japán Omron D2F-01F-ekre írnak 1-2 milliót; az reális, és azok alapvetően elég tartós kapcsolók. Azt érdemes tudni róla, hogy a szára kicsit magasabb az átlagnál, ezért sok egérnél pl. a pre-travelt is lehet vele csökkenteni, megint másoknál (nem túl gyakori) meg túl feszessé teszi a gombot reszelés nélkül.
Nem csak a kapcsolón múlik ám a klikkelési érzet, függ attól is, hogy milyen az aktuátor, van-e előfeszítés és milyen fajta műanyag a gomb.
"meg legyen puha"
Akkor D2F-01F-et kell rakni az egeredbe (bár erre inkább a "könnyed" jelzőt használnám), vagy optikai kapcsolósat kell venni. Esetleg TTC Gold Dustproof, az könnyedebb, mint a Kailhok, de kb. annyira taktilis.
Ha nem vagy nagy barátságban a forrasztópákával, a GPXS-be egy ilyet talán majd beszerezhetsz, mert könnyen megeshet, hogy a Logi switch-ei nem fognak az örökkévalóság+2 napig tartani.
Egy szett Corepad/Hyperglide talp sem árt rá, mert a gyárija nem egy nagy szám.
Ugyan alapvetően clawos, de 18 cm palmhoz egyébként talán még a Cooler Master MM720 is kényelmes lehetne. Annak a gombjai szerintem tetszenének (optomechanikus). Oázisban 14 500 pénz.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Rebelf #89392 üzenetére
Placebo. Vagy továbbra is túlságosan távol van a vevőegység.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz yorgashx #89390 üzenetére
12k hero szenzornál jobbak. 25k hero szenzornál nem. Valahol olvastam,hogy a 25k hero a legjobb szenzor. Lényegtelen,nincs köztük különbség. Esetleg a LOD on vannak némi különbségek.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz Rebelf #89388 üzenetére
Top listán a gpxs 25k hero szenzora a legjobb,és wirelessben is a legjobb. Gombjai teljesen jók. 2 hét használat utan jó puhák lettek. Formája és súlya,ami nagyon beválik nálam. Amúgy G305 nek gyengébb a 12k hero szenzora,és kicsivel magasanb a LODja,mint gpxs nek. És a Logi Hub szoftver is nagyon jó. Semmit nem terheli a rendszert. Lófing. Ám gpxs nek van külön kis szoftvere,amit nem kell telepiteni,nem fut a háttérben. Esportban használják,ez engedélyezett. Ez ugye nem tudja a makrót.
Onboard Memory Manager[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Rebelf
aktív tag
válasz Casanova* #89387 üzenetére
Kb akkora nekem is a kezem, volt 305-d, palmozol te is, és jobbnak mondod fogásra, hát a végén megtaláltam én is az egerem a hati S könnyűségét kerestem top szenzorral szintén DE normális gombokkal, és kényelemmel. Nem is tudom kiknek jó a hati S fogásra, talán 8 éves kínai esportolóknak Megmondom őszintén a gpxs gombjain még aggódom , bár azt hiszem rtings en olvastam korábban hogy még rövidebb úton jár mint g305, na ha így van meg is érkeztem meg legyen puha,mert a kailh 8.0 katasztrófa,bírjon is 80 millió kattintást. na majd holnap kiderül , elvileg kiszállítják a rágcsálót.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
-
PAtr0n
addikt
válasz Rebelf #89378 üzenetére
Én cseréltem a G305-ben Kailh 8.0-kra, nekem pont megfelelő, nem szeretem a puha kapcsolókat, valószínűleg számít az is, hogy én clawgrip-es vagyok, a kapcsolókra nehezedő súly így relatíve nagyobb, főleg a jobb klikkre, volt pár olyan egerem amiknél emiatt random lenyomtam a jobbost.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
-
Zaied
addikt
válasz Rebelf #89378 üzenetére
Ezt nem így kell eldönteni ennyi az egész.
Visszaolvasol szerintem nem én vagyok az egyetlen aki a G305-ről ezt gondolja.
Függ az egértől magától, hogy milyen benne egy kapcsoló. Itt a tökéletes példa a G305 vs GPW. Szóval kár ezen fönnakadnod, egyszerűbb lett volna a Hatiba kapcsolót cserépned, ha csak az a baj vele.
Maga üresbe, egéren kívül a GM8.0 valóban kemény és hangos a kínai omronhoz képest ami a G305-be van. Ez tény, csak ne így válasz egeret arra akartam kijukadni.
Szerintem a régi Razerekbe van puha kapcsoló pl.: Deathadder Chroma.[ Szerkesztve ]
-
Rebelf
aktív tag
hoppá, ez komolynak tűnik. [link] g305 forma , hero 25k optikával,75 grammal.
-
törölt tag
hi!
5. éve nyúzok egy Asus ROG Sica-t. hasonló méretű egérre van szükségem, full fingertiphez.
maradjunk 15k alatt. thx. márkán belül is maradhatunk, ha lehet. nagyon bevált ez az Asus. -
Zaied
addikt
válasz Rebelf #89374 üzenetére
Nálam a G305 kemény és hangos…
Japán Omronnal jobban kedvelem az összes Logit, puhább, halkabb, jobban is bírja.A G305 gombajai teljesen mások, mint a G PRO-knak(más a rögzítése és “rugókkal” is meg van támogatva), de maga a kapcsoló ugyan az. Érzetre hangra így szerintem teljesen más a G PRO-k javára.
-
Rebelf
aktív tag
válasz Synthwave #89368 üzenetére
Filléres vagy sem, 3 nap hati s használat után egy megváltás volt újra a 305. Ezerszer rövidebb úton jár,és könnyű lenyomni. Az a kailh 8.0 egy katasztrófa, de,aki,akarja,használja nyugodtan, én biztos többet nem fogom.
amúgy Omron kapcsoló van a 305 és gpxs-be?
igen, megmondtad,hogy nem lesz jó Palm-ra
most mond meg azt, hogy 305 után milyen palmra a gpxs nem akarok megint csalódni aztán röpködnek itt a 100ezrek lassan.
[ Szerkesztve ]
-
Harbinger85
aktív tag
válasz Synthwave #89369 üzenetére
Értelmes keresettel nem is bánnám (meg ha nem sajnálnám magamtól az ilyen "extrát"), meg ha tudná mez az egér lehúz 3-4 évet is és nem zörög rajta a görgő.
Csak egyszer kéne egy jobb egeret vennem, hogy megértsem és érdekeljen hogy tényleg jobb. Ezért is szúrt szemet 7k a Razer Viper Mini. De már kiszúrtam egy másik egeret, aminek jelenleg számomra barátibb ára, de azért köszönöm a segítséget -
mrzed
senior tag
Sziasztok!
Egy 4-5 éves Razer Deathadder Elite egeret cserélnék. Sajnos már a mikrokapcsolók és a görgő is bizonytalankodik. Eléggé nagy kezem van, az ajánló alapján elég nehéz dönteni.1. 25e HUF
2. használtat nem szeretnék
3. külföldről csak végszükség esetén rendelnék
4. internetezés, játék, néha cad
5. palm grip
6. 19,5 cm
7. a jelenlegi egeret közepes felbontáson használom, nem sikerült kiderítenem, hogy az mekkora dpi
8. a jelenlegi 6+görgő kattintás elégIgazából a jelenlegi egérrel is elégedett voltam, csupán a synapse szoftver bosszantott fel néha.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Harbinger85 #89367 üzenetére
A Viper Mini egyáltalán nem drága. Az értelmes egerek ennyinél kezdődnek.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Rebelf #89365 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen G305-öd van, de ennek alapvetően nem olyan gombjai vannak, amit kifejezetten célként kell kitűzni új egér vásárlásakor. De a válasz igen, ugyanazok a filléres kapcsolók vannak benne, mint a GPXS-ben.
"Hati s ace wireless inkább claw vagy fingerre jó"SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Casanova*
veterán
válasz Rebelf #89359 üzenetére
G pro x et imádni fogod. Palmra tökéletes,nagyon kényelmes. Magasabb,mint a g305,így nem ér le a kisújjam a padra. Nagyon fain az alakja. Én nagyon szeretem ezt az egeret. Levettem róla a gripet. Fingertipről palmra váltottam és jobban célzok. Pláne ezzel az egérrel. Jobb gombra raktam dpi váltó makrót. ,,snipermode,, no zoom 800 dpin van,ads zoom pedig 450 dpi. Nagyon adja.
[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
Megvettem a Logitech Signature M650 L egeret. Pillanatok alatt be is üzemeltem.
Minden ment rendben de mivel van hozzá gyári driver, ami igaz csak béta mondom teszek egy próbát....
Azon kívül, hogy mutatja hány százalékon van a töltöttség semmi sem működött vele normálisan.
Most leszedtem és minden ok. Lehet a Mac és a béta állapot miatt volt de lehet, hogy a szoftver írói nem álltak a helyzet magaslatán.
Később majd teszek egy próbát ha lesz hozzá végleges verzió is.
Az egér nagyon kényelmes és halk is egyben alap dolgokra teljesen megfelel és 2 év garancia is van rá gyárilag. -
16sziszi
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni egérválasztásban. Ismerősöm a cégéhez szeretne venni számítógépet és ehhez szüksége lenne vezetéknélküli egérre/billentyűzetre is. Előny, ha tudtok esetleg combot (egérbillentyűzet)
1. Mennyi a keret? kb. 10 ezer Ft, ha egérrel együtt akkor 20-25 ezer Ft
2. Használtpiac játszik? Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Nem
4. Mire használnád az egeret? Irodai munkák, filmezés
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Palm
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 18cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Nem tudjuk, sima Genius DX-110 egeret használt korábban
8. Egyéb igények Vezetéknélkülit szeretne, elemeset, ha lehet AAA elemmel működőt -
Zaied
addikt
válasz Harbinger85 #89360 üzenetére
Szerintem nem jó a link, de gondolom a Viper Minire goldolsz.
Szerintem nem lenne jó palmra, viszont a Deathadder v2 Mini nem sokkal drágább Emagon és jó palmra. -
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
már kérdeztem korábban, de most egy specifikus egér lesz akciós az emag-on számomra megfizethető áron és érdekelne jó vétel-e.
1. Mennyi a keret?
Max 10000 Ft
2. Használtpiac játszik?
Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Nem
4. Mire használnád az egeret?
Játék és mindennapi felhasználás
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Palm
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
18 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Ez változó, de évek alatt kitapasztaltam hogy 2000 dpi alatti egérrel beállításon nem tudok játszani
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Csak az oda-vissza gomb az egyetlen extra, amit nem tudnék elhagyniAz egér pedig ez lenne: [link] egy Razer 6990 Ft-os áron. Egyébként nem gagyi egér ahogy az árát nézem és Amazonon is 4.7 az átlaga (ha ez számít), a mostani egerem meg 2500 Ft volt.
-
Rebelf
aktív tag
G pro x superlight megrendeltem, remélem az palmra jó lesz. Hati s ace wireless inkább claw vagy fingerre jó. Kérdés hogy vissza küldjem most Aqua -nak és 42k vissza kapom, vagy adjam el jó áron magánszemélynek,mondjuk 30k-ért eléggé korrekt ajánlat lenne. Ezen még gondolkodom.
-
Zaied
addikt
válasz yorgashx #89355 üzenetére
Nem is tudom, az a 75g régen se volt egy elérhetetlen szám.
A Finalmouse-t nem tudom, hogy abszolútak szántad e, mert a Zaunkoenig M2K jóval könnyebb...
A Pulsar Xlite Wireless 59g, a kábeles meg 48g és egy "noname" gyártótól, van hova fejlődni a többieknek.[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
Nahh, viszonylag gyorsan megjöttek az Alis gripek a G305-höz.
Elég pontos vágás, a ragasztó erősnek tűnik, maga a grip felülete jóval "gumisabb" tapintású, mint pl a DA mini gyárija, emiatt tapadósabb is.
Vastag, elég jó minőségűnek tűnik, de nyilván majd a használat közben kiderül.
Link a cucchoz: [link][ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz 4nick8 #89341 üzenetére
Hát, annak formailag nem sok köze van egy G305-höz.
-
yorgashx
tag
Fnatic Bolt-ot egyébként valaki próbálta már?
Szerintem nagyon jól sikerült darab, szinte mindenben a csúcsot képviseli... az egyetlen gond az, hogy csak szinte, de kiemelkedni nem emelkedik ki.
Mindentől függetlenül ajánlanám, egyik legjobb vezeték nélküli egér (szerintem) jelenleg a piacon. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Piftuka #89343 üzenetére
Nem sokkal könnyebb, mint az MM531.Ha az utóbbitól fáj a kezed, a helyedben sokkal alacsonyabb tömeget céloznék meg.
-
Piftuka
veterán
Köszönöm az újabb info-kat! Ezek alapján akkor a "Pulsar Xlite" és a "G-Wolves Skoll" is megfelelő lehet.
Előbbi esetében különösen szimpatikus az extra könnyű kivitel, utóbbi esetében a sok extra, amit mellécsomagolnak.
A "SteelSeries Prime Mini" nagyon tetszik, de sajnos nekem már túl drága!
A fentebb linkelt "Corsair Katar Pro" (látom, volt róla PH! cikk is) milyen minőséget képvisel? Az "olcsó" ár vacak kivitelt jelent, vagy jó alternatíva lehet az is?
"Aquila non captat muscas."
-
4nick8
őstag
válasz Synthwave #89340 üzenetére
Amúgy meg Ninjutso Katana wireless.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz egymegegy1 #89337 üzenetére
Nem igazán hasonlít a G305-höz (van mindkettő, pontosabb MM711 helyett MM710), de jobb híján esetleg, viszont akkor már inkább MM710; az az RGB nem ér ~7 grammot. Egyébként top forma claw griphez.
------------------------------------------------------------------------------------------
(#89339) Rebelf: Szimmetrikus-univerzális. Nem specializált, hanem arany középút. Pont emiatt sokan találhatnak rajta kényelmes fogást, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne a számukra egyénenként jobb opció.
Amúgy a G-Wolves Hati M Classic/Ace ugyanaz a méret és forma; én akkor már inkább azt venném.
"hati s ace wl ben ez a paw 3370 jobb mint a g305-ben a hero. 3370 simább és pontosabb,magabiztosabb érezhetően."
Nem tudom, hogy pontosan mit érzel. Van 3370-es egerem és G305-öm is, de nem nagyon van köztük érdemi különbség valós felhasználásban, bármelyikkel meglövöm ugyanazt.
"58 grammja nyilván nagyon fasza.."
Sok az. 100 mAh-s akksi moddal lehet az ~52 is.
"és a gombjai is jobbak..."
Ugyan-ugyan. A G305 holtjátékos Omron (20M)-jeit nem is lehet egy lapon említeni a G-Wolves Kailh történetével.
"szerinted ezekből kiindulva mi lehet nekem a főnyeremény?
Egy infrás touchpad.
[ Szerkesztve ]
-
Rebelf
aktív tag
válasz Synthwave #89336 üzenetére
hati s ace wl ben ez a paw 3370 jobb mint a g305-ben a hero. 3370 simább és pontosabb,magabiztosabb érezhetően.. 58 grammja nyilván nagyon fasza.. de a g305 fogása kényelmesebb, és a gombjai is jobbak... sokkal rövidebb úton jár és jóóval könnyebb lenyomni. így a hati s vissza fogom küldeni,mert bosszantó a kapcsolója és nem áll kézre. most nem tudom mi legyen. szerinted ezekből kiindulva mi lehet nekem a főnyeremény?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Rebelf #89335 üzenetére
"kéne egy g305 féle forma 50
-60grammal top szenzorral,"Nekem is.
-
Rebelf
aktív tag
válasz Synthwave #89333 üzenetére
Melyik egerek fogása/formája olyan mint a g305-é? Esetleg ami még jobb is nála? jobbkezes palm-ra . kéne egy g305 féle forma 50-60 grammal top szenzorral, de olyan kapcsolókkal ami nem kailh 8.0 ,mert ez elég hossszú úton jár,és jóval nehezebb is lenyomni,mint pl a gyári 305 kapcsolóit. (hiába bír 80m kattintást kailh ha nem jó használni)
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz egymegegy1 #89331 üzenetére
Nem tudom, hogy mit képzelsz be vagy mit nem, de egy Paracord 550 biztos nagyságrendekkel jobb, mint a gyárija.
-
4nick8
őstag
válasz egymegegy1 #89331 üzenetére
Nem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz egymegegy1 #89327 üzenetére
Van. Paracord 550.
-
4nick8
őstag
válasz egymegegy1 #89327 üzenetére
beképzeled.
-
egymegegy1
tag
Hali találkoztastok már paracord kábellel ami keményedik , veszít a rugalmassságából?
Xtrify m4 az alany , úgy veszem észre mintha egyre jobban hasonlítana a kábele a sima gumírozott kábelekre. Van erre megoldás? -
Zaied
addikt
válasz SunMount3r #89323 üzenetére
Részemről a tökéletes egérprogram az ha nincs
-
-
Zaied
addikt
válasz SunMount3r #89321 üzenetére
A Logitech Gaming Software-hez képest igen. Szerintem letisztultabb is, így ha nem muszáj akkor nem használom a GHub-ot.
Világítás vezérléshez az LGS több mont elég és a G102/203 pont támogatot…[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz november #89318 üzenetére
Inkább veszel szemetet nem sokkal kevesebbért?
Razer Viper Mini, oszt jónapot.
[ Szerkesztve ]
-
november
tag
válasz 4nick8 #89317 üzenetére
Szia!
Jó lenne ha csak ilyen egyszerű lenne. De például a Logitech G203-nal fel kell külön telepíteni a Logitech G Hub-ot, amivel önmagában nem lenne baj, csak hogy annak állandóan futnia kell a háttérben hogy az egér ne világítson. Én meg nem szeretek mindenféle programot csak azért felrakni hogy egy alap funkciót használni lehessen.
-
november
tag
Sziasztok!
1. Mennyi a keret?
Maximum 8000 ft-t szánnék rá.
2. Használtpiac játszik?
Nem.
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Nem.
4. Mire használnád az egeret?
Főleg irodai munkára, böngészésre.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Claw grip.
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
17,7 cm.
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Azt nem tudom pontosan, mert nem szoktam állítgatni. Nem is volt mindig olyan egerem amin lehetett.
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Nem szeretnék rgb-t. Szeretném ha oldalt lenne még plusz két gombja, magyarán minimum 5 gombos legyen. És csakis vezetékes egeret szeretnék.A leírásban nem ajánljátok a lézeres egereket. Tényleg olyan sok gond van velük?
Én egyébként ezt néztem ki:
Dell Laser Wired Mouse MS3220 - fekete[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz bepken #89309 üzenetére
Meg vót az mán merevedve újszülött korában is.
"egy Qck Heavy medium pad van jelenleg"
Ha még nincs szétkopva (milyen idős?), akkor jóvanaz. Itt is mély ám a nyúl ürege.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Synthwave #89308 üzenetére
jelenlegi egérnek egyébként pont ez a fajta kábele van, amit leírtál gyakorlatilag egybe van állva már az egész, meg van merevedve (persze 5 év után nem meglepő)
egy Qck Heavy medium pad van jelenleg
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz bepken #89307 üzenetére
"mennyire kell szerinted ezeken fennakadni?"
Nem igazán. A kábele a gyenge pontja (azért az sem olyan, mint a korábban ~egy évtizedig divatos, de egy határ fos )) fonott kábel), ezt bármikor lehet minimális összegért tetszőleges színű, fullos, ferrit gyöngyös/gyűrűs Paracord 550-re cserélni.
Amíg ezt nem teszed meg, addig egy bungee (vagy két darabka szigszalag by sufni™) mindenképp ajánlott. Nyilván utána se hátrány; a kábelt mindig rögzíteni kell, hogy ne legyen cable drag.
3200 cpi fölé ne menj vele.
Értelmes padod van-e alá? : >
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Synthwave #89306 üzenetére
tényleg köszönöm a sok alternatívát, azonban az Xtrfy M4 mind árban, mind paraméterekben szimpatikusnak tűnik (többinek az árát már sokallom)
azonban több külföldi youtube review megemlíti, hogy "nyekeg" az egér.... bár őszintén szólva nem sűrűn nyomkodom meg olyan erővel az egeret, mint ahogy az említett videókban teszik...illetve a kábelt is gyenge pontként emlegetik.
mennyire kell szerinted ezeken fennakadni? mint korábban említettem, jelenleg egy 5ezer forintos egeret használok, immáron 5 éve - egyébként mondhatni elégedetten, az árát szem előtt tartva
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz bepken #89305 üzenetére
Ó, ez a kedvenc "fogásunk"; fingertip és palm kombó, lehetőleg nagy kézzel – ennél egymástól távol esőbb két körülményt nehéz találni.
Ha viszonylag sok a fingertip, talán a Skoll Mini / ROG Keris / M4 trió jobb lehet, budgetnek bedobnám még a Razer DeathAdder V2 Minit, de azért az Xlite-ot sem zárnám ki százasra. El kell dönteni, hogy hogy fogod az egeret.
"és bocsi tényleg, ha nagy baromságot írok, de ilyen tudatosan még nem nézegettem ezeket a dolgokat korábban"
Nembajaz. Tudatosságból születik majd az örömébódottá.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Synthwave #89304 üzenetére
most ez talán hülyén hangzik, de kifejezetten erre koncentrálva azt látom, hogy úgymond "felváltva" fogom palm és fingertip az egeret... én komolyan úgy voltam vele, hogy palm fogásom van állandóan
a bloody nagyjából olyan formájú magasság szempontjából, mint az "alacsonyabb" hátlap ennél az M42-nél. ha jól értem, a magasabbikkal jó eséllyel pont rajta pihenne az tenyerem az én "felesbe palm-fingertip" fogásommal (és bocsi tényleg, ha nagy baromságot írok, de ilyen tudatosan még nem nézegettem ezeket a dolgokat korábban)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz bepken #89303 üzenetére
Azt szerintem nem igazán akarod palmozni. A cserélhető tenyértámasz azért van, mert az, amelyiknek a középvonalnál van a legmagasabb pontja, inkább fingertiphez való, az meg, aminek el van tolva a far irányába, claw griphez. A kábel kivételével (elég merev paracordnak) amúgy nagyon korrekt és sokrétű konstrukció, csak szerintem nem ideális 20 cm/palmhoz.
Inkább még egy kicsit tegyél hozzá, és Pulsar Xlite. Pixelben 18 pénz, ér minden forintot. PAW 3370, Kailh GM 8.0 kapcsolók, nem rossz oldalgombok, jó görgő, jó teflon, jó kábel, össze is van rakva, könnyebben tisztítható, mint a többi lukacsos, egyáltalán nem kicsi és ~50-51 gramm, ami ehhez a mérethez elég durva. Meg 5 MB-os, full basic standalone driver. <3 Jó 15 évig full szimmetrikusba nyomtam állandónak (Logi MX300, Razer Salmosa, WMO 1.1a és Ninox Auora volt, amiket a legtovább használtam, különösen az utolsót, azt 5 évig, abszolút favorit forma a G305; 20,5 x 10,2 cm-es kéz, finom korrekcióknál fingertipbe átfolyó pincer claw grip), de mióta ez megvan, nem nagyon akarózott kihúzni – ami meg is lepett.
Kényelmesen tudom rajta pihentetni a kezemet munka közben, pihekönnyű, hibátlan szenzor, puttyogtatáskor meg eléggé stabil, kontrollált érzetet ad, nem olyan pörgős, mint egy Ninox Aurora vagy G-Wolves Hati S.Esetleg G-Wolves Skoll, bár az Xlite jóval könnyebb. A Skoll Mini szerintem egy hangyányit pici a komfortos palmhoz (nekem is 20,5 cm-es kezem van + van mindkét egérből, így tapasztalati vélemény), de amúgy real deal. Ugyanez a helyzet az ASUS ROG Kerisszel, pedig az is eléggé bang for the buck, noha nem ~48 gramm, mint egy Skoll Mini.
Vagy ott van leet.hu-n most az Xtrfy M4 14 pénzre leakciózva, ami ajándék kategória, de lehet, hogy az is egy picit kicsi lenne neked full relaxed palmhoz.
tl;dr: Szerintem a Pulsar, de azért a többit is nézd meg.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz bepken #89302 üzenetére
Xtrfy M42 mennyire volna ideális méretben szerintetek? a cserélhető "hátlap" miatt elvileg az én lapátkezem is elfér rajta, ha jól értem
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
sziasztok!
egér cserén agyalok, ehhez kérném a segítségeteket.
1. Mennyi a keret? - 10-15ezerig bezárólag
2. Használtpiac játszik? - csak új, bontatlan
3. eBay, külföldi rendelés játszik? - lehetőleg itthonról
4. Mire használnád az egeret? - irodai meló + FPS játékok
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?-
palm
6. Mekkora kezed van? - 20 centis lapátok
7. Milyen érzékenységgel játszol/használod? - magas
8. Egyéb igények - semmi extrajelenleg egy Bloody V2-t nyúzok már vagy 5 éve, kissé kopottas már, csak emiatt fordult meg a fejemben a csere. véletlenül sem profi egeret keresek (mint azt a megjelölt árkategória is mutatja) azonban ha a keretembe belefér valami komolyabb (esetleg best deal) rágcsáló, akkor valószínűleg beruháznék rá.
köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- Alaplap-proci probléma
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.