Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
válasz Evil Snowman #89098 üzenetére
Én is 3d nyomtatózok , csak épp nem is gondoltam rá, mert amilyen kis vékony az a rész ami letört nem lenne hosszú élettartamú a nyomtatott. Meg akarom fúrni és egy kis fém rudat bele rakni/ragasztani.
A hiba meg abból ered (típus hiba szerintem) hogy nincs (rendesen) megtámasztva a görgő az érzékelő felőli oldalon, szóval ha valaki sokat használja a gőrgő kattintást" egyszerűen letörik.
Köszi a linket lehet már csak próbából nyomtatok egyet meddig bírja -
Gyorsan utána kerestem neked, de vagy én vagyok béna, de nem nagyon találtam. Több fórum is írták, hogy a gyártó nem hajlandó csere darabot adni pénzért sem. Valamint több felhasználó is hasonló problémát tapasztal, mint te.
Summa-summárum, ha van 3D nyomtatós ismerősöd, akkor a lenti link alapján tudsz hozzá újat 3D nyomtatni.
[link] -
ssgk
aktív tag
Sziasztok!
Nem akarok szarrágónak tűnni de megadta magát a görgő (glorious model o) letört az a kis darab ami a "görgetés szenzorba" megy bele (nem tudom a pontos nevét) de a helyén van ugyanúgy megy kattintás is minden más fasza az egéren csak épp görgetni nem tudok. (Úgy hogy jelet is küld ) És nagyon kéne (modellezés, játék stb). lehet valahol külön 'filléres' görgőt venni bele ?
Aprón 10 ért már kapni komplett egeret, de nem akarnék venni egyet ha tudok cserélni benne görgőt.
Lehet megpróbálom megszerkeszteni ha meg nem jön össze megtartom donornak es veszek egy másikat, mert megszerettem ezt a kis egeret.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Amikor azt hiszed, hogy már mindent láttál.
[link]Azt nézem azért a kínai piacra masszívan vannak egyedi darabok gyártva.
LPL Edition, ESL Edition -
ferni
őstag
MZ1 Wireless 61 gramm, kap cserélhető formát, mint az M42.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, ha a wirelesst meg tudják csinálni 63 grammra, akkor igazán jöhet az 50 grammos vezetékes verzió.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
macilacus
senior tag
Köszönöm a válaszod.
Az ajándékozott trackballhoz van szokva, de az nem igazán alkalmas a játékhoz és mivel rákapott a World of Tanks-ra ezért keresgél egeret. A trackballból azt kedveli amin meg tudja támasztani a tenyerét ezért feltételezhetően az egérből is az ilyet kedveli, és úgy 18-20 cm-es a kézfeje.
Üdv. és szép napot.Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
Zaied
addikt
scabi78
Kapcsolócserés, nem egy drága dolog.
Csere esetén én a Razer Viper Mini, Cooler Master MM710/711-el szemeznék._ocsisajt
10k alatt újonnan szinte esélytelen egy jó nagy méretű egér akció nélkül.ferni
A Model I-ről is fölkerült egy kis kedvcsináló, bár pontos infót nem látok róla így hirtelen.macilacus
A kézméret és a fogás fontos lenne az ajánlás szempontjából. Máskülönben fölütöd az ajánló táblázatot és a Logitech/Razer termékek között tudsz válogatni, amik biztos tudják ezt. -
macilacus
senior tag
Sziasztok! Bocsánat ha nem tartom be rendesen az itteni etikettet, de ez már nem az én világom, viszont szeretnék ajándékba venni egy gémer egeret, amiben kérném a segítségeteket.
Ami fontos, hogy olyan programozható legyen ami magában tárolja a programozási információkat, hogy ha bármelyik gépbe bedugják, működjön.
A programozási igény az az, hogy az alapgombokon és a görgőn kívül, legalább három, de inkább négy gombot lehessen beprogramozni a billentyűzet tetszőleges gombjaira, illetve az egyiket a DPI-t kellene beprogramozni 2 vagy több érték közötti váltásra.
Az árról nem tudom mennyinek kéne lennije, de nem szeretnék olyat, ami gagyi vagy túlárazott.
Ha nem teher kérem segítsetek nekem kiigazodni ebbe világba.
Köszönöm a türelmeteket és a segítségeteket.
Üdv.Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
MaTpr0F
senior tag
Sziasztok!
Razernek a Hyperspeed cserélhető akksis egerei ajánlottak? -
Narakh
senior tag
Sziasztok!
Szegény leharcolt G400s-emet kellene lassan nyugdíjaznom (kap egy új burkolatot Kínából, és megy tartalékba). Eléggé megszerettem, és a gombok száma is jól jön, úgyhogy szívesen váltanék valami utódra, de látom, hogy már az MX518 Legendary is kifutott. Van esetleg valami újabb variáns?
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
ferni
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Abrion #89083 üzenetére
Akkor szerintem rakj még hozzá, és egy Razer Naga X.16 gomb (HyperShifttel 32), 2. genes optikai switch-ek (szóval nagyon jó click latency és talán dupla klikkes sem lesz egyhamar), high-end szenzor, virgin grade PTFE, parakábel, meg van egy kevéske színvonalas Chroma RGB is, ha ez számít. És 85! gramm, ami meglepően jó ebben a kategóriában. Értsd nem egy definitív féltégla; ha MMO-zni keresnék betárcsázós egeret, tuti ezt venném.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz TigerCat #89080 üzenetére
"és hogy nem játékra kell."
Tudom. Írtad az előző posztodban.
A Mac viszont lényeges, a Synapse 3 tudtommal nem megy rajta. Az Xtrfy M42 full PnP, a többi nem tudom, hogy hogy viszonyul az almához.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz TigerCat #89078 üzenetére
Ezek vele a tapasztalatok. A Razer olcsósított wirelessei nem a főnyeremény kategóriában indulnak.
Alternatívaként esetleg ott a Pulsar Xlite Wireless, az Xtrfy M42 Wireless, a Glorious Model D Wireless vagy a DeathAdder V2 Pro.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok!
Mi a véleményetek a RAZER DeathAdder V2 X HyperSpeed Wireless egérről? Csak munkára kellene, de olvastam, hogy erősen laggolhat, meg akad még más gond is vele. Van esetleg tapasztalata valakinek?
Most madzagos DeathAddert használok, azt nagyon szeretem, de jó lenne ha nem lenne kábel az asztalon.
Köszi!
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz nfsu17 #89074 üzenetére
Tudni kellene, hogy pontosan mekkora a kezed és hogy fogod az egeret.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Abrion #89067 üzenetére
Azért az egeret gyakrabban tisztítom, mint évente, de egy olyat, amin nincsenek lukacsok, nem igazán kell szétszedni ehhez.
Mindenesetre az általad említett nem kapott se tetszett, se ajánlott plecsnit (okkal, és nem a körülményes szétszedés miatt), súlykazetta nélkül 140 gramm (jó vicc), úgyhogy nem vesztesz vele sokat. Ilyeneket amúgy sem ajánlana itt senki.
Az előző posztomban felvázoltam a jobb opciókat.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Vez. nélküli egeret keresnék. Jó az elemes is, nem kell akkus.
3-4 hónapig bírhatná napi pár óra munkával.Ami inkább kitétel lenne, hogy a feneke felé keskenyedjen a formája.
Vettem anno egy sensei ten egeret, de olyan böszme széles volt a hátulja, hogy nyomta a 'thenar' területet a hüvelykujjam alatt.
15 év diamondback használat után nehéz átszokni másra...ha lehet.Ami formára most szóba jöhet szerintem.
G305
Orochi v2Aztán mást nem is nagyon találtam.
A logi esetén a folyamatos kapcsolóhibákról olvasok, a razernek a szoftverét szidják. Mondjuk nekem elég lenne, ha simán megy, nem kell sw.
-
PAtr0n
addikt
válasz Casanova* #89071 üzenetére
Ja szóval csak akkor aktiválódik, ha speckó pad van beállítva. Bár nem tudom ez mennyire befolyásolja szofveresen a kurzor mozgását, 4-esen pl, már érezhetően lassul a húzás, tényleg alig van L OD, 8-ason kb olyan mint tapefix-el.
Na mind1, hagyom így, aztán meglátjuk. Köszi!
ferni:
Neked is köszi!"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Casanova*
veterán
válasz PAtr0n #89065 üzenetére
Nálam a LOD viszont teljesen jó. Egyébként a calibrációnál a razer acari padot válaszd ki! Megfogsz lepődni. LOD nuku lesz. Feljebb kell állítanii,hogy legyen valami LODja. Érdekes!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
PAtr0n
addikt
válasz Abrion #89067 üzenetére
Lehet én vagyok nagyon domestic, de a perifériákat 2 havonta, gépet kb negyed évente takarítok.
De hogy kicsit segítsek a választásban: Pár hónapja újítottam be vezeték nélküli jószágokra, eleinte nagyon tartottam tőlük (szokásos hamar merül, és input késés beidegződés).
Lett végül egy razer Orochi V2, és egy Logitech G305. Rohadtul pozitív csalódás mind a kettő.
Mind2 egérrel kompetitív játékot játszom, és nem lövök rosszabul, sőt...
A vezetéket felejtsd el, és azt a beidegződést is, hogy nagyon merül. Enregizer Ultimate Lithium elemmel, még egy csíkot se merüllt egyik sem, pl az Orochira 400+ órát írnak hagyományos alkáli elemmel. Az energizer ULi azért jó, mert könnyű, az AAA verziója 6-7gr.
A sokgombos igényre nem tudok mit mondani, ha azt el tudod engedni, már csak a kábelt kell elfelejteni, és vannak jó alternativák, kettőt már írtam is, abból az egyik általad is megfizethető..."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Csandi
őstag
Na jó cucc ez a pro click mini melós laptop mellé, simát ki se bontottam (igen, rendeltem mindkettőt )
-
Abrion
senior tag
válasz Synthwave #89066 üzenetére
https://prohardver.hu/teszt/gwings_spider_jatekos_gamer_egerek/nyomtatobarat/teljes.html
Ennek a kissé hiányos információnak kimondottan prózai oka van (mármint azon felül, hogy a gyártói weboldalon is mindössze ennyi szerepel): a rágcsáló szétszedése embert próbáló feladat (legalábbis szeretnénk ezt hinni), mivel fél óra alatt sem sikerült elemeire bontanunk. A talpak alatt figyelő csavarok kilazítása és a bal oldali burkolat leemelése után már az utolsó fázisnál jártunk, de egyszerűen nem találtunk úgy fogást rajta, hogy a műanyag kettétörésének veszélye ne lebegett volna élénken lelki szemeink előtt. Könnyen lehet, hogy mások nagyobb szerencsével járnak, de mi nem szerettük volna úgy indítani az ismerkedést, hogy még a kibontakozás előtt "derékba törjük a karrierjét".
na már most, nem tudom te hogy vagy vele de én fél évente takarítom a gépet és évente a perifériákat. ez alap legalább is nálam
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Abrion #89064 üzenetére
Az 1., 2. és 8. pont korrelációja alapján eléggé felejtős. Az első (meg kb. utolsó) sokgombos, amit egyenes arccal tudnék ajánlani, az a Razer Naga X, de egyrészt az még vezetékes, másrészt nem mondanám übernek fingertiphez (bár egyik MMO egér sem az), harmadrészt meg ~28k boltban.
Vezeték nélküliből egyedül a Logitech G305 fér bele a keretedbe, s bár formailag passzolhat, de se nem sokgombos, se kábele nincs. És mindenképp ajánlott rá aftermarket teflon.
Nem tudom, hogy a takarításnak mi köze van a dologhoz, de ebben a topikban nem szoktak repkedni a Genesisek.
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz Casanova* #89040 üzenetére
No, 2 napja használom, kézrevaló nagyon, a grip-ek baromi jók, a LOD viszont katasztrófa, feltettem ma az update-et, szerintem egy csapásra semmi se változott, ezért tapefix-eltem a szenzort, most már használható.
Viszont mintha nem lennék vele annyir apontos, persze más szenzor van benne mint a G305-ben, a 800dpi nem ugyanaz mint ebben, valszeg finomhangolni kellene.Adok még neki időt, mert baromi jónak találom, grippel a fogás szuper, már csak azt tudem elmondani mint a Viper Mini-nél, nagyon kellene belőle elemes verzió, szar már visszaszokni a madzagra, hiába paracord, érzem és kész.
[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Abrion
senior tag
1. Mennyi a keret? 10-15k
2. Használtpiac játszik? nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? inkább ne
4. Mire használnád az egeret? játékra
5. Hogyan fogod az egeret fingertip
6. Mekkora kezed van? 124 x 80 x 44 mm ez a méretű egér jó
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? jelen egér 1400 DPIn van
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) jó lenne 12 gombos egér, és legyen vezetékes vagy nem kell 12 gomb de legyen vezeték nélküli ami használható vezetékkel is.
Még1x, vagy legyen vezetékes és 12 gombos, vagy olyan egér ami vezeték nélküli alapból és vezetékel is használható így nem kell 12 gombosnak lennie.
Valaki egyből rávágja gWings 9900M, ere én meg azt írnám, kösz de szeretném szétszedni évente 1x hogy kitakarítsam. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Az optikai kapcsolók helyére lehet forrasztani mechanikusakat?"
Nem.
Vagyis lehet, csak működni nem fog.
[ Szerkesztve ]
-
izee
őstag
Az optikai kapcsolók helyére lehet forrasztani mechanikusakat? Az optikainak ha jól tudom, több lába van.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, a 3 éves logitech g203 egerem jobb gombja néha elengedi magát vagy duplázódik. Lehet ezzel valamit csinálni? Piszkálni, tisztítani, imádkozni, WD40?
Ha nem, akkor vennék újat. Szemezek a g305-tel, olvastam róla jót és rosszat is. Nem tuddom, hogy a mérleg nyelve melyik irányba dől.
Szeretem a logitech márkát.1. Mennyi a keret? 10-20k
2. Használtpiac játszik? új
3. eBay, külföldi rendelés játszik? nem
4. Mire használnád az egeret? általános felhasználás és játék
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? talán fingertip, a g203 mérete és formája tökéletes nekem
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. a g203 mérete és formája tökéletes nekem
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 800 dpi
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) a hüvelyk ujjnál legyen két gomb, összesen elég az 5-6köszi
[ Szerkesztve ]
Tiszta Windows, rendes ház!
-
CoctoPerkins
csendes tag
Hi!
A hétvégén rendeltem egy akciós "csomagolássérült" G502 HERO-t egy kecskeméti diszkont webáruházból. A rendelt egér helyett egy ép csomagolású, de agyonhasznált, kopott, vélhetően korábbi kiadású példányt küldtek, csatoltam a képeket. Ezen az egéren sokéves használat nyomai (jelentősen felvált csúszótalpak) és a gumiborítású részeken komoly kopásnyomok láthatók. Az egérben ráadásul lötyög is valami.
Mivel nem szerződésszerűen teljesítettek, így természetesen el kívánok állni a vásárlástól. A négy és fél éve az Ipontól újként rendelt Rival 500 + gagyi billentyűzet is használt volt (de azok csak kicsit, kb. két hetet lehettek használatban), azokat megtartottam (kivéve a bill-t, mert az még hibás is volt).Totózzunk:
1 Nyilván átverte valamelyik boltot egy korábbi vásárló azzal, hogy rendelt egy új G502-t és annak a csomagolásában a régi G502-jét küldte vissza elállás címén. A pórul járt hanyag bolt pedig eladta a leharcolt egeret a diszkont üzletnek, amely ellenőrzés nélkül vette meg és küldte ki az akciós terméket. De akkor miért csomagolássérültként hirdeti?
2 Vagy a diszkont bolt eleve ilyen tróger, hogy hulladékot vásárol (pl.: ez gariban visszaküldött egér, van valami hibája, pl.: a lötyögés, nem tudom) és azt eladja csomagolássérültként, hiszen neki is egyről a háromra kell jutnia valahogy...
XKérdéseim:
A harisnyázott kábel kialakítása ugye nem az aktuális modellre, hanem az elődre utal?
Gyakori az ilyen eset, hogy ilyen cuccot szállítanak ki?
Steelseries Rival 500-amat szeretném majd felújítani, a görgő sajnos dupla klikkel. Vettem már ragasztható teflon anyagot a talpak pótlására. Ennek a típusnak a felújítását (spéci kapcsolói vannak sajnos) végezte itt már valaki?
Van jobb ajánlat sok gombos egérre? (Gombok elhelyezését tekintve számomra a 15 gombos Rival 500 az etalon.)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Csandi #89054 üzenetére
*Energizer Ultimate Lithium AAA + egy galacsin alufólia
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz szagnes69 #89050 üzenetére
Pulsar Xlite, G-Wolves Skoll, Glorious Model D. Kicsit túlmennek a kereten. Esetleg az új Razer Deathadder v2, abban optikai kapcsolók vannak, viszont az előbbi három sokkal könnyebb – főleg a Pulsar; 49 vs 82 gramm, ami rengeteg.
A Pulsar és a Razer ~18k, a G-Wolves ~22k, a Model D ~17km meg szóba jöhet még az Xtrfy M42 is ~17-18 pénzért. Aprón meg mindegyik 10-12. A sorrend meg Pulsar > Xtrfy M42/G-Wolves > Razer > Model D. A Razer menne legutoljára (a tömeg és a szoftver végett), de a Gloriousnak nem mindig tökéletes az összeszerelési minősége, így utolsó helyre szorítottam. Lenne még alternatívaként a Zowie EC1-C is, de az már jócskán túlmegy a kereteden.
Ha kicsit kisebb egér is jó, akkor G-Wolves Skoll Mini vagy Razer Deathadder V2 Mini. Az előbbi eléggé real deal, viszont az utóbbi nagyon agresszívan van árazva, és annyiért ajándék kategória.
"lehet-e javítani, de nem kaptam rá választ."
Lehet. Új mikrokapcsolók (Kailh GM 4.0, Kailh GM 8.0, TTC Gold Dustproof, TTC Pink, Omron D2F-01F), meg egy forrasztópáka kell hozzá.
---------------------------------------------------------------------------------------------
(#89051) Peddy789:
"Meglattam hogy a G pro 80 euro itt finnben."
G PRO Wireless. Van sima G PRO is, ami vezetékes, teljesen más forma, és egyáltalán nem éri meg a jelentős többletet a G102/G203-hoz képest.
"Jobb anyival az X superlight verzio mint a sima G pro (wireless)?"
Ha nem kellenek a jobb oldali gombok, akkor persze. A ~20 gramm az ~20 gramm.
---------------------------------------------------------------------------------------------
(#89051) Csandi: Energizer Ultimate Lithium AAA. 7,5 gramm.
[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
Rendeltem egy pro click mini-t munkára, milyen elem is ajánlott ami könnyű és sokáig bírja?
-
Peddy789
őstag
1. Mennyi a keret?
100 euro max
2. Használtpiac játszik?
nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
igen
4. Mire használnád az egeret?
game
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
fingertip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
-
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
valtogatni szoktam jatektol fi=uggoen
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
vezetek mentesMar nezegetem egy ideje a logitech G pro-t mert mindig is ugy gondoltam hogy nekem az lenne a tokeletes eger, de akkoriban 150 eurot, egyszeruen sajnaltam erte kiadni.
Most kezdett el idegesiteni a g305 oldalso gombja, meg ugy kicsit nyikorog az egesz, szoval gondoltam megint korbenezek.
Meglattam hogy a G pro 80 euro itt finnben.
Kisse impulzus buy volt, megvetttem egybol, viszont most utolag latom hogy volt mar itt a g pro X 100 euro is (jelenleg 120), tehat elobb utobb le lesz arazva megint annyira, es hat kiprobalva a boltban azert erezheto az a 20g.Kerdes megeri varni ha nem surgos a vasarlas? Jobb anyival az X superlight verzio mint a sima G pro (wireless)?
[ Szerkesztve ]
-
szagnes69
aktív tag
Szép napot kívánok Mindenkinek!
Egeret szeretnék vásárolni, átolvastam az összefoglalót, az ajánlót is, de nem igazán találom a megfelelőt.
1. Mennyi a keret? Max. 15000 Ft (kicsivel több is lehet)
2. Használtpiac játszik? Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Nem
4. Mire használnád az egeret? Csak irodai munkára, de arra sokat.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Palm
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 19 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Erre nem szoktam figyelni, szerintem átlagos.
Jelenleg a fiam Razer Deathadder Elite egerét használom, aminek kényelmes a használata, de már problémás a működése (dupla klikk, jobb klikk probléma), az egér problémák topikban kérdeztem, hogy lehet-e javítani, de nem kaptam rá választ. Jó lenne, ha hosszabban bírná az egér, nem fél vagy 1 évig, viszont nekem annyira nem fontosak a plusz gombok, amik a játékhoz kellenek.
Köszönöm szépen, ha tudtok ajánlani megfelelőt. -
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Irodai használatra kellene egy olyan egér, ami egy mx518 imádónak is jó lehet. Apró egereket nem szeretem, újbegy/claw fogásm van, nagy kezem.
Ami kritikusan fontos, hogy jó legyen a csúszása. A legtöbb egérnek idegesítően béna, nagy súrlódása van.
Tudnátok valamit ajánlani 10.000-ig bezárólag újonnan? Vezetékes/vezetékmentes mind1.We are only Stardust...
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egeret laptophoz, amivel szoktam chillbe, melóhelyen football managerrel kattingatni? 80-90% FM 10-20% Action RPG...
Árérzékeny vagyok (10k alatt), szóval olyan budget egeret szeretnék amit arukereso oldalon újként megvéve (nem szeretnék külföldről) tudnék eszközölni. Legyen strapabíró, inkább nagyobb legyen. Otthon Rival 3-asom van, még mindég nem tudtam megszokni a méretét (pici).Semmi fenszi nem kell, drótos legyen, strapabíró. (táskába ki-be pakolás, gépet mindég össze kell raknom). Steelseries QCK (talán plusz?) szövet padot használok már régóta.
Vkinek ötlet?
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Zaied
addikt
válasz cbdevil84 #89045 üzenetére
Nem kell kikapcsolni az, egeret magától készenlétibe kapcsol, ha viszed valahova akkor érdemes.
Egyik aksinak se tesz jót, ha folyamatosan töltőn van. Amint veszít a töltésből azonnal rá fog tölteni, az csökkenti az élettartamát. Nem törődsz vele is sokáig kiszolgálhat az aksi, stresszelni nem kell tőle.[ Szerkesztve ]
-
cbdevil84
csendes tag
Sziasztok.
Vettem tegnap egy Razer Viper Ultimate Wireless egeret és minden szuper is de egy kérdésem lenne vezeték nélküli egerekben jártasokhoz.
Ha kikapcsolom a gépet akkor minden egyes alkalommal ki kell kapcsolni az egeret is vagy magától pihenni megy?
(Synapse-ban beállítva hogy pihenjen 5 perc inaktivítás után de ez memóriából is megy neki?)
+1 Ha a dokkolóján töltöm és fullra töltött akkor maradhat rajta (mármint nem árt neki hogy folyamatosan töltőn van, lekapcsol a töltés?) Kikapcsolt gépnél is van nafta az usb-ben. (direkt)
Sry ha nagyon amatőr a kérdés csak az mx518-al nem voltak ilyen "problémáim" .Köszi bárkinek aki tud segíteni!
-
ferni
őstag
válasz Synthwave #89041 üzenetére
Glorious Model I
Véletlen valamilyen streamer kileakelte.
[link]
[link]Ez meg a videó róla.
[link]G502/Basilisk-szerűségnek fest elsőre, de azért más lesz a formája, 3 sidebutton.
MMO, RPG, MOBA játékosoknak akartak ezzel kedvezni főleg, de még FPShez is jó lesz ugyanúgy szerintük.Elkövetkező hetekben lesz róla több információ.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz MaTpr0F #89030 üzenetére
Razer, G-Wolves, Glorious, Finalmouse. Legalábbis ezekből vennék wirelesst a Login kívül.
A Pulsarról és a Ninjutsóról jókat hallottam, az ASUS/Corsair/SteelSeries/Cooler Master négyes meh.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Casanova*
veterán
válasz PAtr0n #89039 üzenetére
De adtak hozzá. Még jó,hogy szólt a kollégánk. 5 ezerért vettem.volna ilyen gyári gripet. Vágod? 5 ezerért. Da minit 12 ezerért vettem. + a grip. Nagyon jó ár érte. Annyira király,hogy a kábele puha hajlékony. Nagyon szeretem ezt az egeret. Majd kérem a beszámolót! Kíváncsi vagyok mi a véleményed az egérről!
[link] Da minihez új driver.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Nagyon kötekedős vagy mostanában, "
"Ne csessz már fel."
A mintát már láttam EGYSZER, itt a topikban, ennyi. Bocs, hogy nem ismerek MINDEN új random céget.
Akkor vegyed, most erre mit tudok mondani? Továbbra sem tudom, hogy ki szerint hibátlan, de mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
Fel is ragasztottam a minőségi tapaszokat. A megrendelést meg töröltem, ami 6500 ft. lett volna!
Viperre nem adtak ilyen grip tapaszokat. Kapjáknbe! 😁
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
És tényleg a kiskónyvbe van a grip tapasz. De jó,hogy mondtad. Kószi! Ezzel az egérrel újjbegyekkel is kell finomhangolni az aimot. Annyira kicsi,könnyü. Ezzel célzok legjobban. Imádom!
PAtrOn: Vedd meg,nem fogod megbánni. Nagyon fain kis egér. Sokkal jobb ,mint a viper mini. A gombok is halkabbak. Minden téren jobb a Da mini.
[ Szerkesztve ]
-
pahyjozsef
csendes tag
Végül adtam egy esélyt a Logitech G Pro X-nek. 14 napom van eldönteni a dolgot, mivel netes rendelés volt.
Ma nyúztam 3 órát Apex legends-ben.
Nagyon úgy néz ki, hogy marad... 🙂
Az oldalgombok közül az első kicsit érzéketlen, de valószínűleg azért, mert nem a közepét nyomom, hanem csak a hozzám közelebb lévő végét.Köszönöm a segítséget!
-
ferni
őstag
válasz Casanova* #89031 üzenetére
Nincs a DeathAdder v2 Minihez gyárilag grip?
Benne kéne lennie a kiskönyvben.Én is ezzel tolom most, megnézem hosszabbtávon mennyire segíti az aimot ez a pici ergo az eddigi ambi egerekhez képest, kíváncsi leszek rá.
Nagyon nagy + az egérnek.
Ha jó a forma, akkor adja nagyon, ennyire kicsi ergo nincs is másik nagyon, engem nagyon meglepett eddig.[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz Synthwave #89029 üzenetére
Nagyon kötekedős vagy mostanában, főleg hogy azért egy Vancer Grextát illene ismerni, ha ennyire otthon van valaki az egerekben, de legalább a shellen a minta beugorhatna ha már a neve nem.
Ehelyett a saját hiányosságodat megint pótolod valami lekezelő G502es félrebeszéléssel, azt úgy beszélsz egy abszolút korrekt egérről mintha valami új A4Tech lenne, csak mert nem ismered, azt akkor az biztos szar.
"Ha nem 60 Hz-es monitorral játszol, akkor azért wirelessben még nem."
Megint a félrebeszélés, mintha itt nem tudnánk minek jó a wireless technológiája, meg minek nem -
PAtr0n
addikt
válasz Casanova* #89031 üzenetére
Na, a DA minit még ki fogom próbálni én is. A DA elite-t nagyon sokáig nyúztam, akkoriban még azt hittem az a jó ha a kezemet kitölti az egér teljesen.
Aztán megjött az Orochi meg a G305, és be kellett látnom, nekem a kicsi a kényelmes a már leírtak miatt. Igazából nekem a Vipera Mini-vel sincs bajom, a lod-ja se zavar annyira, a kábele sem, de akkor legyen már egy DA mini is."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Casanova*
veterán
Na vettem Da minit. Nagy szerelem ez az egér. Imádom! Tényleg ezerszer jobb minőségibb,mint a viper mini. Kábele vastagabb és sokkal puhább,itt nem érzem,nem zavar a kábel. Hálistennek! LODja rendben van. Nem vettem észre semmi olyat. A vipernél katasztrófa,le is kellett ragasztani a fél szenzort. A talpak is jobban csúsznak,mivel a közepe is teflonból van és nem sima érdes műanyagból,mint a vipernél. . Da mini furcsa formája valami eszméletlen kényelmes. Nagyon megérte! Rendeltem hozzá grip csúszásgátló tapaszokat. Azt hiszem maradok ennél az egérnél,nem érdekel más egér. Ilyen kanyarós formájú egér nincs más,csak a deathadder. köszi,hogy mondtad milyen jó ez a Da mini.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Ne csessz már fel."
"Teljesen jó egér állítólag."
Nagyon nem mindegy, hogy ki mondja, ugye. Millió ember szerint a G502 Lightspeed is teljesen jó, aztán a hátam közepére se, maximum eladni."de itt már rég nem az egéren múlnak a dolgok."
Főleg, hogy nem egy golyós Geniusszal játszik. A Viper Mini egyáltalán nem gagyi."Szerencsére már ott tartanak a gyártók, hogy elhanyagolhatóak a különbségek."
Ha nem 60 Hz-es monitorral játszol, akkor azért wirelessben még nem.
-
ferni
őstag
válasz Synthwave #89018 üzenetére
Ne csessz már fel.
Ez egy kajak ismert egér.
Teljesen jó egér állítólag.
QC problémák itt is fennállhatnak, de hát ez az összes egérre igaz kb.
Itt már nagy csodák nincsenek, összes egér kb tudja ugyanazt a szintet hozni már.
Most is Valorantban idén robbant be egy fiatal amerikai gyerek egy eddig annyira nem ismert, de ma már elég jó csapat tagjaként az NA mezőnyben (The Guard).
Úgy hívják a gyereket, hogy trent.
Szét tesznek mindenkit is ott, fix top3as csapat már NA szinten, most ki is jutottak már a kövi izlandi nemzetközi LANra és egy Razer Viper Minivel tesz szarba mindenkit Csak be kell írni youtubera, hogy Valorant trent clutch. Mindent is leclutcholPedig aztán mindenki is már G Pro Superlight meg vannak profik, akik Finalmouse Star Lighttal nyomatják, de itt már rég nem az egéren múlnak a dolgok.
Szerencsére már ott tartanak a gyártók, hogy elhanyagolhatóak a különbségek.
A forma a lényeg aztán meg kell keresni az adott formából melyik gyártó kínálja a legjobb opciót.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Mclovin #89024 üzenetére
"Az early-batch Hati-S wirelessben másik szenzor volt"
Tudom, 3335.
"Orochi v2 árát kicsit drágának találom, lithium elemet szépen rászámolva meg főleg."
??? Két Ultimate Lithiummal 30 pénz. Ennyi a keret, nem?
-
Mclovin
senior tag
válasz Synthwave #89023 üzenetére
Köszi-köszi.
Az early-batch Hati-S wirelessben másik szenzor volt mint a mostani transparent kék egyedekben, ami jobban háklis LOD kapcsán.
Orochi v2 árát kicsit drágának találom, lithium elemet szépen rászámolva meg főleg. Starlight pedig...nem köszi, továbbra is két vesével képzelem el az életem.
Vancer-t azért írtam mert talán ez áll legközelebb a Viper minihez, vagy akkor már rá kéne menni a Pwnage Viper mini copyra.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Mclovin #89022 üzenetére
Razer Orochi V2 (Energizer Ultimate Lithium AAA-val 66 gramm) vagy Hati S Wireless. Az újabb batch-ek már jobbak (de ez kb. mindig mindenre igaz). Vagy valamelyik Finalmouse Starlight-12. Csak egy picit lesz több a keretednél.
A magas LOD nem tudom, hogy hogyan jött össze, de ha a driverben nem is lehet állítani, egy tapefix 10 másodperc alatt múlt időbe rakja az ilyen jellegű problémát.
Talán egy Glorious Model O-/Model D- Wireless is megérhet egy átgondolást. Esetleg megvárhatod a Pulsar Xlite V2 Mini-t.
[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
válasz Synthwave #89021 üzenetére
1. Mennyi a keret? mindegy, de 30k alatt jó lenne megállni, nyilván nem pár ezresen fog múlni
2. Használtpiac játszik? igen
3. eBay, külföldi rendelés játszik? igen
4. Mire használnád az egeret? FPS játékok
5. Hogyan fogod az egeret ? carpal stabilized claw
6. Mekkora kezed van? 18.5 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 400 - 800 DPI
8. Egyéb igények: WirelessAmit eddig próbáltam wireless-ben:
- G305 -> nem jött be a forma
- Rival 3 wireless -> nem rossz forma, de túl sokat kéne moddolni, hogy jó legyen (Aerox wireless talán?)
- Hati S wireless -> early batch példányom volt, ropogott a ház és magas volt LOD
- Viper Ult -> sajnos nagy volt
- Nagyon régen fogtam G Pro wirelesst, de mintha nagy lett volna.. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Mclovin #89019 üzenetére
Egyszerűbb lesz, ha válaszolsz az összefoglalóban feltett kérdésekre.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Mclovin #89017 üzenetére
Életemben most hallottam először ezt a nevet, de nem tűnik túlságosan egyedi formájúnak.
-
Mclovin
senior tag
Esetleg van valakinek bővebb tapasztalata Vancer Gretxa-ról? Már egy ideje szemezek vele, mert tetszik a forma és ez kevés wirelessről mondható el.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Casanova*
veterán
Falusi m2k gaming egér 2,4 ghz 1000dpi wirelessben. leragasztottam az alját,így már nem is érzékeny a lodja. Oldalát csúszásgátló tapasszal. Egyből lőttem is egy nucleart. Újjbegyekkel sokkal jobban célzok, mint a g305-el. fain kis egér ez.
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
Zufi
Xtrfy M42
G-Wolves Hati/S
Coler Master MM710/711Ha meg akarod nézni, a Ninjutso Katana kábeles verzió se rossz döntés. A Glorious-t viszont nem erőltetném, ha nem muszáj.
pahyjozsef
Kábelesbe:
Xtrfy MZ1
Xtrfy M42
G-Wolves Hati S
Ninjutso Katana
Coler Master MM710/711Vezeték nélküli:
Logitech G Pro Superlight
Razer Viper Ultimate
Razer Orochi V2
Logitech G305[ Szerkesztve ]
-
Zufi
csendes tag
Sziasztok!
1. Mennyi a keret? 25 000-be jó lenne beleférni.
2. Használtpiac játszik? Nem.
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Nem.
4. Mire használnád az egeret? COD/Warzone
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Relaxed fingertip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 18 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 30cm/360
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Nincs.Annyi márka és típus van, hogy teljesen elvesztem közöttük. Nézegettem párat, ami szimpatikus, például az Xtrfy M42, vagy a Glorius Model O/D-, Ninjutso Katana Ultralight, de igazából nem értek hozzá... Más típusok is jöhetnek! Mit javasoltok?
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz PAtr0n #89008 üzenetére
Köszí! G305 egerem van,meg viper mini. Clawba fogom én is az egeret és ujjaimmal finomkorrigálok. Ezért is néztem ki magamnak az orochit. Kis könnyű egér. Nagyon tetszik! Hát wireless viper mini nagyon jó volna! Nagyon kemény a kábele. Érezni mikor újjal finomkorrigálom a célzást. Engem nagyon zavar a kábele.
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz Casanova* #89004 üzenetére
Szerintem minőségi darab, az összeszerelés + anyaghasználat nagyon rendben van, a forma nyilván szubjektív, de nekem rohadtul kézre illik, mondjuk a mérete miatt főleg claw vagy max fingertip fogásra kényelmes.
Aki claw-ba fogja az egeret (mint pl én is), és szereti a mozgást finomkorrigálni ujjal is, nem csak csuklóval/alkarral, annak szerintem nem fog csalódást okozni.
Mondjuk én most inkább a G305-öt nyúzom, valahogy azzal találtam meg a pontos beállítást célzásra. Talpak lecserélve (orochin-is) Tiger e-sports-ra, G305-nél a kapcsolók Kailh GM 8.0-ra, annak nagyon pocsékak a kínai omronjai.De imádom mind2 egeret, már csak egy Viper Mini wireless kéne, ha létezne.
[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
sNk77
aktív tag
Fnatic bolt ról pár szó.
Viper minit váltott, zsinor ment, 6 gramm jött. Max 1 hete nyúzom, már nem zavar, hogy nehezebb. Formára nekem jobb, kicsit dagibb is, a segge is formásabb amit én szeretek(nincs lecsapva).
Aki a dobozát kitalálta nem tudom mit szívott, de mind1 is.. ilyen rosszal még nem találkoztam. Lényegtelen. Tartalma kábel, vevő, extra talpak, egér.
Kábel jó, elég rugalmas, viperé merevebb. Usb c.
Jelvevő semmi extra, működik. Az enyémben volt egy kis műanyag darabka, hogy ollóval percen keresztül piszkálhassam ki, hogy belehessen dugni.
Talpak nem a legjobbak, a viper jobban siklott a hienen, strideren is, cserélném, de nem igazán érdekel már annyira a dolog.
Főgombok jók, nem túl nehéz nyomni őket, nekem tetszik. Oldalsók kicsit már merevebbek, a görgő viszont már nagyon az, görgetni is nehéz és lenyomni is. Anyaga és a felülete az egérnek szerintem jobb mint pl. a logi pro wirelessnek és nekem a formája is sokkal jobban bejön, nem repül ki a kezemből mint egy szappan. Formára Aby14 és kinzu között helyezkedik el valahol. Méretre inkább aby14. Ami nekem nagy mínusz, hogy a főgombok nem mennek ki teljesen az oldalakig, eleinte sokszor az oldal tetejét nyomtam a gomb helyett. Hozzá kell tennem, hogy én 1-3-1-ben fogom, egy normál fogással ez biztos így jó ahogy van. Szoftver szép, de nem átgondolt. Egyszer beállítod azt kész nem kapsz agyvérzést, töltést nem jelzi, csak ha ki-be dugod derül ki mennyit töltött. LOD állítható, és érezhetően nagyobb a high beállítas. Szenzor elhelyezése szerintem nem középen van, de már ez sem izgat. Így durván 1 hét után át is szoktam rá és azt mondom minimum van olyan jó szenzorilag mint a viper és nem kell többet a kábel, pár grammot megért. Nem tapasztaltam semmi említésre méltót a szenzor működésében, teszi a dolgát ahogy kell. Kicsit bosszant az elhelyezése a szenzornak, de casual ra bőven jó, pár, 1-2mm-rel lehet arrébb. A háza nem recseg-ropog, masszív, jó érdes, nem csúszós felületű mint a logi. Bár lehet erre csak én vagyok ilyen hiperérzékeny a fogási stílusom miatt.
Nem tudom, aki nincs megelégedve a jelenlegi egerével és szereti a kinzu, aby14 formát és nem maximalista annak bátran ajánlanám. Ár/érték arányban szerintem jó.
Pár mesteri fotó , szerintem a képen annyira nem látszik, de balra 1mm rel a szenzor elvan csúszva. Qc qc qcnádpálca
-
pahyjozsef
csendes tag
Sziasztok,
Így talán egyszerűbb lesz 🙂
1.Mennyi a keret?
- Max 40k, de ha 15-ért van valami nekem megfelelő, akkor se haragszom meg.
2. Használtpiac játszik?
- Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
- Nem
4. Mire használnád az egeret?
- Apex legends + a szokásos hétköznapi dolgok
5. Hogyan fogod az egeret?
- Palm/Claw
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
- 19cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
- Túl magason.. Jelenleg Logitech G5 v2-t használok, 2000 dpi-vel átlagos felhasználásra és játékra is. Játékban jó lenne levinni olyan 800/1000 környékére
- elég a 2 oldal gomb (jobbkezes vagyok)
- legyen jó a görgője és ne lehessen a görgővel jobbra/balra elhúzva kattintani.
- vezetékes és anélküli is jöhet (madzag nélküliben gondolom a gpw és az gpX superlight játszik)
- legyen strapabíró. Nem szoktam dobálni, de a G5 segítségével egy szöget is be lehetne verni.
- formára a G403 tetszik leginkább, de egy MM-os egértapizás kevés ezt eldönteni, de például a g502 hero nem az én világom. Olyan érzés mintha szét akarna esni az egész és nekem nem is volt kényelmes.
- az eddigi legjobb formájú egér számomra egy 2005-ös genius netscroll optical volt.. Nem vicc 🙂 Itt van egy 6 éve lejárt hirdetés, abban találtam képet róla:Link
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Casanova*
veterán
a razer orochi v2 egér 60 gramm súlyú? néhol teszteken meg 85 grammot írnak. most akkor mennyi a súlya?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest