Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz SunMount3r #89999 üzenetére
a videóban nagyon jól látszik hogy ez a fém felület hogy reagál a fényre, mivel ez vmi alu eloxált vmi lehet. a felülete miatt ilyen. ha sok fényt kap, akkor az egész rózsaszinbe borul, de átlagos fényviszonynál meg piros.
ház fehér, de nem hófehér (~RAL 9010). tappancs, címke viszont hófehér (~RAL 9016).
ez még véltelenül se szürke. de ott van a jelzés, egyértelműen hogy fekete/fehér.
videókban is látszik, hogy ez bizony fehér.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
SunMount3r
nagyúr
válasz copass #89998 üzenetére
Márpedig számít. Pl. olyan esetben, mint a DAC-os Toipic-ban jelezték páran egy DAC kapcsán, hogy a képeken látott piros szín helyett gyak. rózsaszín az egész. Hát én nagyon nem örültem volna neki. Éppen az Xlite-nál spec nekem tetszett volna szürkében is és eddig a netes fotók alapján megvoltam győződve róla, hogy ez ilyen közép-világos szürke és éppenség tetszik fehérben is, tehát nekem ez pont nem mellbevágó, de lehet valakinek még az. Simán el lehet úgy gondolni, hogy pl. fehéret rendelsz és helyette küldenek feketét, vagy pirosat, vagy fordítva. Te sem örülnél, még lehet vissza is küldenéd sztm.
-
copass
veterán
válasz jaffa 2843 #89997 üzenetére
márpedig ez mindenhol így megy. mindig van retus, patikának kell lennie.
sőt már sokszor CG az egész reklám, a tükröződések miatt főleg.
ha nem úgy néz ki, az csalás.
a termékfotó nem változtattja meg a terméket magát, csak úgy van megvilágítva hogy eladja magát.
otthon a szobában egy energiatakarékos izzónál, persze hogy nem úgy fog kinézni mint egy több millás cuccal befotózva.[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
válasz copass #89996 üzenetére
Termékfotónak pont a termékről kéne szólnia igényesen befotózva, nem a Photoshop skillről... Nettó hazugság, akárcsak egy reklám.
Gondolom te is imádod, amikor a netről rendelt bármi nem ugyanaz, mint amit a képen látsz. Ha hazudnak visszaküldöm, aztán nyeljék be a szállítást a rohadékok.#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
copass
veterán
válasz 0xmilan #89995 üzenetére
termékfotó, nagyon jól kell kinéznie. nem számít ha kicsit elrugaszkodik a valóságtól.
iphone-t gyakorlatilag újrarajzolták!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
-
4nick8
őstag
válasz SunMount3r #89991 üzenetére
Nem véletlenül white a neve.
-
0xmilan
addikt
válasz SunMount3r #89991 üzenetére
Ja, a dobozon levo kepnek sincs tul sok koze a valosaghoz.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Archttila #89989 üzenetére
Kb én is így jártam egy plusz egérpad miatt foramaxal lassan 2 hete,hogy rendeltem egér lenne pad még sehol pedig elméletileg raktáron van de addig semmit nem küldenek. Ki is fizettem anno előre.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Archttila
veterán
Nem semmi ez a Leet... az eger meg midig sehol, pedig mult heten e-mail -be hatarozottan allitottak "hogy az egér még a hét folyamán megérkezik"
Hat nem igy lett, de van egy olyan erzesem hogy ezen a heten sem kapom meg, jovo heten meg mar mindegy mert nem leszunk itthon[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Mans20
addikt
Sziasztok!
Vettem egy Skoll mini-t, a fehér talp csak nálam nem csúszik? Rival 3 jobban siklik. QCK mini és cougar speed padokon próbáltam. Lehet kipróbálok egy nagyobb skoll-t vagy Hati-t, mert a mini háta túl lapos nekem.
-
-
-
4nick8
őstag
válasz Evil Snowman #89981 üzenetére
A Pulsar Koreai.
-
válasz egymegegy1 #89980 üzenetére
Elvileg a szoftverében van egy battery indicator, de a pontosságáról sok jót nem írnak:
"Pulsar states a maximum battery life of up to 70 hours, though no details are given under which conditions this figure applies. The software includes a battery level indicator seemingly featuring single-digit granularity. However, the indicator appears to be highly inaccurate, with the value changing essentially at random. Given the Xlite Wireless lacks a fuel gauge IC, this is expected. Accordingly, I'm unable to gauge anything. For the record, the indicator still showed 96% after 12 hours of continuous use.
After exactly one minute of inactivity, the mouse enters sleep mode, from which it can be awoken by simply moving the mouse.
Using the included USB Type-A to Type-C charging cable, I measured the charging speed during the constant current stage, which sits at around 0.190 A. The battery has a capacity of 300 mAh."
Az utolsó bekezdés alapján ki lehet számolni, hogy mennyi idő alatt tölti fel fullra nulláról az egeret.
Én az akkus cuccaimat igyekszem 30% alá nem meríteni, több éves gyakorlati tapasztalatom alapján így bírják hosszútávon legtovább a cuccaim.Mondjuk azért a fent idézett szövegben szépen kiütközik, hogy mi a különbség a kínai feltörekvő és a többi nagy gyártó (Logitech, Razer) között. Értem én, hogy fasza könnyű, jó szenzor, jó anyagminőség; de egy wireless egérnél pontatlanul mutatni a töltöttségi értéket, meg a visszajelző LED hiánya eléggé mehhh.
[ Szerkesztve ]
-
egymegegy1
tag
Üvd ugyebár vásároltam egy pulsar xlite-ot, lenne egy pár kérdésem. Mikor és mennyi ideig kell töltenem, valamint ezeket a dolgokat hogyan jelzi nekem hogy mikor van szüksége kábelra és mikor nem. Mikor (mennyi százaléknál érdemes tölteni és meddig) ? Első akkumulátoros egerem
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Van egy kb. fél éves Glorious model O wireless a kölyöknek. Tegnap elkezdett szarakodni: előbb "csak" vezeték nélküli módban nem működött, aztán egy újraindítás után már vezetéken sem akart működni. Természetesen az ilyenkor szokásos másik portba dugás stb. megvolt, másik gépen is próbáltam, de sajnos itt is hibásan működik. Vezeték nélkül egyáltalán nem megy, vezetékkel működik kb. 2 percig, utána kiírja hogy a legutóbb csatlakoztatott USB eszközzel gond van, nem ismeri fel stb. Az eszközkezelőben megjelenik ismeretlen usb-eszköz (sikertelen eszközleíró-kérés) szöveggel. Ha ezt eltávolítom, és rányomok a hardverváltozások keresésére, akkor újabb 2 percig megint műkszik.
A neten rákeresve nem kevesen küzdenek hasonló problémával. Egyedi szocproblem, de pont költözés alatt voltunk, amikor vettem (karácsonyi ajándékként) ezt az egeret, és persze nem találom a számlát, szóval lehet hogy bebuktam az árát.
Mindenesetre a netes hasonló tapasztalatokat is figyelembe véve, erősen megrendült a bizalmam a márkában (amit a honlapjuk felépítése, a béta szoftver stb. is alátámaszt)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Bl@tty
tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Pro!Petya
addikt
Úgy gondoltam megtartom a G900-at tartaléknak ha valaki megtudja javítani...
Van olyan megbízható Szaki a topikban aki vállal kapcsoló beszerzést, cserét?
plusz esetleg ha postai úton megoldható az odavissza küldés is jó volna. Természetesen előre fizetek. -
Bl@tty
tag
válasz ADAM1337 #89967 üzenetére
Köszönöm a tippet! A listát azért így raktam össze, mert az oldalsó 3 gomb nálam minimum követelmény. Az ajánlott Pulsar-ok között nem láttam ilyet.
Mivel volt a két SteelSeries típusból kiállítva a helyi MM-ban, így ma ki is tudtam próbálni őket. Az egér mérete valóban rendben lenne, de a bal oldalsó első ("sniper"?) gomb nagyon messze van az én fogásommal az ujjamtól, fogást kellene váltanom minden használatakor, pedig gyakran van rá szükségem munka közben. A Rival 600 még maradt azért a listán, mert azt nem láttam még...
Volt Asus is... Röviden, már nem is tetszik a joy az oldalán.
A Roccatból azt néztem (neten), hogy a Kone AIMO azért magasabb és jobban hasonlít a G402-re, de a súlyát látva azt is dobtam. A Kova AIMO valóban elég alacsonynak tűnik.
Szóval maradtak a Basilisk-ek. A múltkori 2 hét "próba" alatt a formájával nem volt bajom. Lehet megnézem még egyszer, hogy a V3-nál gyakori-e a tapasztalt hiba. Max visszaküldöm az újat is, 30 nap alatt kijön úgyis megint, ha úgy van...
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
-
Pro!Petya
addikt
válasz ADAM1337 #89969 üzenetére
Most gondoltam váltok fehérre , eddig mindig csak fekete egerem volt... viszont az megdobja az árakat.
Ahogy látom a Viper ultimate és a V2 Pro között akkor már csak 24eur a difi és mivel ezzel is tervezek egy jó 5-6 évre akkor már azt veszem ami minden téren jobb a másiknál.
(Most szólt asszony hogy a G900 már 6 éves , én valamiért csak 3-ra emlékeztem ... na mindegy annyi a lényeg hogy kiszolgált.)[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz ADAM1337 #89957 üzenetére
Rendben köszi!
Görgő klikket amúgy sem használok, szval az nem szempont. Azt azért megjegyzem hogy már a G900-on is tetszett az infinity görgő és annak be / kioldása.A g pro x nem jön be mivel csak a szoftveresen lehet állítani a dpi-t.
Akkor így nézve nem lőnék mellé a viper ultimate-el?
Néztem még a viper v2 pro-t de dupla árért nem lettem meggyőzveIgen, forma/méretre gondoltam na meg persze hogy a kapcsolók és szenzor minőségére.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Bl@tty #89942 üzenetére
PAlm-ra a basilisk v2 szerintem kicsi ekkora kézhez.
A roccatek meg inkább clawok nekem volt de claw-ba is fájt a kezem tőle. (roccat kone, ugyanaz a design)
Rival 5 /aerox 5 ahogy lesem az belefér a g402 leváltásába.
Asus egér meg 110gr fejeltős.Amúgy van tök sok más jobb egér palm-ra 30k alatt. a mindenki által favorizált pulsar xlite és wireless verziója is.
-
Bl@tty
tag
ERRE már senki nem tud/szeretne reagálni?
Értem én, hogy hosszabb hsz. volt, meg elveszett az éppen folyó beszélgetésben, de hátha...
Ha azt mondjátok, döntsek én, elfogadom, de ha legalább a lista rövidítésében van tanács, azt megköszönöm, mert nagy segítség lenne már az is. -
nyul105
senior tag
válasz arcitec #89963 üzenetére
kis pici egerekre (de ahhoz kicsi kéz is kell) böngészgetni nézz valami pici logi vezetékest vagy vezetéknélkülit, cirka 3000 ft körül lehet kapni. de erre kár az ajánlás, nézd ami olcsó. ha leejted nem kár érte, meg pillanatragasztóval megfoltozod (tettem így, működik).méretet megtalalsz googleval 10 sec alatt bármihez, ha nem, akkor az már a legalja kategória alatt van.
a topik nagyrészt gamer vagy precíz melós egerekre van.én munkára pl egy dell egeret használok (cég adja) egy 200ftos egérpaddal, arra jó, hogy elindítsam vele a böngészőt meg belekattoljak egy - egy window-ba.
legalább a felhasználási célt leirhattad volna… a topikot meg ne szidd.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz arcitec #89963 üzenetére
Első hsz-t olvasd el a kérdés előtt.
Benne van minden:Vannak olyan információk, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy a lehető legjobb egeret ajánljuk neked, ha az Egérajánlóból nem sikerült egyértelműen választani.
1. Mennyi a keret?
2. Használtpiac játszik?
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
4. Mire használnád az egeret?
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz 0xmilan #89959 üzenetére
Te aztán tudsz 128eft-ért az neked ... már bocsi ..Ennek sok értelme nem volt, de volt aki azért tudott válaszolni. Ez totyik semmit sem változott.. Színvonal ...
U.I: Az összefoglaló meg sok helyen secc per elavult, szóval az is egy szint minduntalan arra hivatkozni, akkor be is lehet zárni .. de mindegy , sok sikert itt nektek ...[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
nyul105
senior tag
válasz arcitec #89958 üzenetére
laptophoz csak olyan egér jó, ami kapcsolatot tud lètesíteni vele valamilyen formában. ez persze más eszközök esetén is igaz, de te laptopra kérdeztél.
szóval nem, egyáltalán nem mindegy!
pl ha nincs usb port a laptopon, de bluetooth van, akkor bluetooth-os egér kell. ha van usb, de bluetooth nincs, akkor usb-s (vagy usb receiveres) egér kell.
ez most nem ironia, tényleg. -
KillBorn
senior tag
XM1r Dark Reflex megérkezett. Én is megérkeztem.
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
0xmilan
addikt
válasz arcitec #89958 üzenetére
Laptophoz ez az ajanlott.
Hasznald legyszi az osszefoglaloban talalhato "Hogyan kerdezzek?" szekciot es utana lehet ertelmesebb valaszokat adni.
-
arcitec
addikt
Sziasztok. Laptophoz van ajánlott egér, vagy mindegy? Köszönve ...
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Pro!Petya
addikt
válasz Pro!Petya #89953 üzenetére
G903 vagy Viper Ultimate?
Egy árban vannak.
A login van fent dpi gomb ami jó pont, a viperen csak az egér alján.
Viszont wireless részre jobbnak írják az utobbit ami szintén számítana mert csak úgy lesz használva.
rgb meg ilyenek nem érdekel. Szoftver is csak addig lesz használva míg beállítom az egeret aztán törlés. -
copass
veterán
válasz Eugene Roe #89952 üzenetére
én már annyira határon vagyok, hogy 1-2 nap alatt kijön ha nem jó a forma!
-
Pro!Petya
addikt
Sziasztok!
Eddig egy G900 volt használatban, 3éves és a napokban kezdett duplaklikkelni.
Ugyanezt már csak aranyáron lehet kapni szóval hasonlót keresek... mit tudtok ajánlani ami wireless és hozza legalább ezt a szintet ha nem jobb? -
-
copass
veterán
válasz Synthwave #89948 üzenetére
azért gondoltam hogy a jobb is ez legyen ilyen, de hát a kialakítás kibabrált velem. gondolkoztam azon hogy ha esetleg meg növelném a rést, de hát akkor nagyon belekellett volna barmolnom a héjba!
viszont a görgőnek volt egy furcsa recsegő hangja, amikor előre görgettem (hátra nem), ezt is a kialakításnak tudtam be. kapott egy kis krytox(bármilyen szilikonzsír jó,ez volt most kéznél! ) kenést a tengely ott ahol felül a tengely és megszünt a recsegés.
viszont ez a forma annyira nem jött be nekem ha egész nap nyüstöltem."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz copass #89947 üzenetére
Más. Sokkal könnyedebb, légiesebb switch, és bőven van arany a kontaktfelületen, szóval oxidálódni se fog.
A legeslegjobb implementációja, ha Intellimouse 1.1a-ba rakod. Na AZT a klikkelési feelt kötelezővé tenném; soha jobbal nem találkoztam (nyilván ez szubjektív is), pedig megfordult itt ez-az.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz SunMount3r #89927 üzenetére
Nem csuszak, ilyen.
---------------------------------------------------------------------
Na, látom a totyikban gyarapodnak a különféle Xlite-ok. Érdemes volt papolni róluk.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz copass #89930 üzenetére
Nem kevés, hanem a D2F-01F-nek magasabb a szára, mint az Omron (20M)-nek vagy a Kailh GM 8.0-nak (ez a kétféle van a különböző batch-ekben). Ezt mondtam is korábban, mielőtt cserélted volna.
-
copass
veterán
válasz Synthwave #89922 üzenetére
végül a huano redet tettem bele, sokkal jobb lett.
viszont faszán feltéptem 2 forrszemet a 3-ból! az a vicc hogy nem alul, hanem a switch felől szakadt fel. persze nem a föld...lehet picit megfeszült amikor vettem ki...nagyon érzékeny ez a nyák, gondolom a súly miatt spóroltak mindenen.
lehet kéne már egy rendes ónszippantót vennem
szerencsére sikerült megpatkolni egy kis dróttal...[ Szerkesztve ]
-
Bl@tty
tag
Sziasztok!
A múltkor már kérdezgettem egy Razer Basilisk V3 vs V2 témával kapcsolatban. (ITT majd kiegészítés ITT)
Azóta átnéztem tüzetesen az ajánlott listát, nézegettem teszteket és az alábbi típusok maradtak fenn a rostán:
- Razer Basilisk V2 (de nem vetettem el egy másik V3 próbáját sem még)
- Roccat Kova Aimo
- Roccat Kone Aimo
- SteelSeries Rival 5
- SteelSeries Aerox 5 (nem igazán tetszik a rácsos váz, félek a koszolódástól)
- SteelSeries Rival 600
- ASUS ROG Chakram Core (tetszik a joy meg a szerelhetőség)Kérnék valakit, esetleg
1) tudnátok szűkíteni a listán, ha van olyan amit biztosan nem kéne
2) majd egy sorrendet felállítva segíteni a döntésben?Röviden a lényeg: Logi G402 leváltására, 30e alatt, itthonról újat vennék, palm (18-19cm kézhez), munka és casual gaming (minimum 7-8 gomb, a listából látszik), 800-1200-1600dpi érzékenységet használok.
Előre is köszönöm ismét!
-
ADAM1337
nagyúr
Mindegyik ilyen, szemből is úgy van vágva az ív, hogy ennyire pici lesz a jobboldalon.
-
Fitzgerald
veterán
Na megrendeltem ezt a Pulsar Ultralightot, meg az XM1r-t is, f#szom...
Többet nem állok veletek szóba...
Pulsar holnap jön pick pack pontra, XM1r most jött meg pár órája.
XM1r-ből a Dark Frost verzióm van, tetszik a finish is, a fogása is jó.
A nagyobbik készlet talpat raktam rá. Kicsit karcosan mozog egyelőre, biztosan kell majd pár nap, mire bejáratódnak kicsit.
De az első benyomásaim meglehetősen pozitívak. Persze tényleg nem érződik direkt upgradenek a Viper mellett, de attól még rohadt jó kis egér ez is. Gombok nem lötyögnek (Vipert egyszer szét kellett szednem emiatt, és ki kellett nyújtani az egyik apró rugót a bal gomb alatt), nem recseg sehol semmi, nagyon snájdig konstrukció, német precizitás.
A Model O meg egyelőre a Méltatlanul Elfeledett Egerek Temetőjében végezte...
-
nyul105
senior tag
válasz egymegegy1 #89936 üzenetére
hát ez nem jelent sokat, amúgy nem érzed a különbséget használat közben?
-
egymegegy1
tag
-
copass
veterán
válasz SunMount3r #89931 üzenetére
nem saját kép, eredetileg is ilyen az egér. csak keményebb a switch.
[ Szerkesztve ]
-
nyul105
senior tag
válasz SunMount3r #89933 üzenetére
akkor ez gyárilag csúnya melo
-
nyul105
senior tag
válasz SunMount3r #89931 üzenetére
szerintem ő készitette… miből gondolod hogy nem?
-
copass
veterán
eredeti switchel semmilyen probléma nem volt vele, csak a csere után jelentkezett.
valószínüleg az van hogy a gyengébb switch már kevés neki."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
nyul105
senior tag
eredetileg csak a klikkek keménységével volt probléma.
-
nyul105
senior tag
válasz egymegegy1 #89921 üzenetére
az már regen rossz, ha a padtól függ, hogy az eleje/hátulja hogy csúszik. normál esetben ugyanolyan anyagbol kellene legyen a kettő talp, ugyanolyan vastag stb minden. vagy nem?
ránézésre látsz különbséget?[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz egymegegy1 #89921 üzenetére
skypad 3.0 xl
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
ADAM1337
nagyúr
válasz egymegegy1 #89918 üzenetére
Kérdésedre a válasz teljesen egységes nálam a felülete, maximum a barázdák miatt más a hátulja, de nálam nem csuszik.
-
copass
veterán
válasz Synthwave #89895 üzenetére
a bal klikk szinte tökéletes.
de a jobb nem az igazi, valami nem kerek vele. nagyon érzékeny, mert a jobb klikknél sokkal kisebb a hézag. visszarakom a régit, aztán látom mizujs vele.
van vmi huano redem, megnézem azzal is. mintha keményebb lenne."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
ADAM1337
nagyúr
válasz egymegegy1 #89916 üzenetére
Kicsit összekomboztad a g pro x superlight és a pulsar xlite nevét.
Most melyikre gondolsz ? -
egymegegy1
tag
Üdv tagok
Vettem ma egy pulsar superlight x-et vezetéknélkülit , az eleje jobban csúszik mint a hátulja , ez javulni fog vagy így marad ? -
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Eugene Roe #89910 üzenetére
Milyen relativitás? Objektíven mérhető jelenség.
Mindegy hogy nézem, a szenzor attól még jitterel, de mivel precizitásra törekszem, nem szeretném egyből öntökönszúrással indítani a manővert. Windowsban nem ajánlott az alapértelmezett 6/11-től eltérni, hiszen akkor nem 1:1 lesz a beviteli jel és az elmozdulás aránya.
Emellett a rámutatás pontosságának javítását erősen javallott kikapcsolni (Enhanced Pointer Precision off); ezzel sajnos nem nullázod teljesen, csupán 1-ig csökkented a windowsos egérgyorsítást, szóval célszerű még egy MarkC accelfix registry módosítást is felrakni a korrekt inputhoz.
Ha meg accelre van szükséged, akkor ezen felül jöhet a Povohat accel driver, ami remek kis találmány, hiszen a legapróbb részletekig testreszabhatod vele az accelgörbét (bár szerintem érdemes valamilyen lineárisnál maradni a konzisztencia végett), profilként mentheted és töltheted be őket, és csak az .exe futása alatt aktív (Windowsban is!), viszont nem mókol semmit a driverrel vagy a regisztrációs adatbázissal.
Aztán ha már nem használod, csak kilövöd, és minden automatikusan visszaáll olyanra, mint amilyen az indítás előtt volt. Jó kiss cucc.
A game sens azért nem jelent semmit, mert ahány játék, annyi egérkód (plusz nem definiálja a többi lényeges paramétert sem). Az érzékenység egységes mérésére x cm/180° vagy x cm/360°-ot használunk, ami azt jelzi, hogy egy játékbeli 180 vagy 360 fokos elforduláshoz hány centimétert (x) kell mozgati az egeret a padon.
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz nyul105 #89911 üzenetére
Csúszka lehúzva balra, lehet hogy most nagyon beégek majd valamiért
De én úgy gondoltam / tapasztaltam, hogy van az egér felbontása, amire windowsban egérbeállításnal gyak ráteszel egy szorzót, hogy gyorsabb legyen, na én azt leveszem minimumra, hogy a szenzor dolgozzon, ne a digitális szorzó. Ha van driver, akkor az elvileg felülírja a windowst, ha beállítos, de ott is ugyanezt gondolram eddig
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
nyul105
senior tag
válasz Eugene Roe #89910 üzenetére
mi az az 1es windows sensi?
szerk.: hagyd középen… ne szivasd már magad lol
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz Synthwave #89906 üzenetére
Relativitás az előző kábeleshez képest ez így is egy álom, de kipróbálom otthon 3200-on.
Itt egyébként mi az elmélet?
Mert nekem 1-es windows sensi + 1-es game sensi mellett van a max ~érzékenység, de gondolom te is így nézted.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz 0xmilan #89908 üzenetére
A relaxed pincer clawnál egyáltalán nem kell olyan "undorító módon" behajlítani az ujjakat. Én sem teszem.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz Eugene Roe #89905 üzenetére
Koszi az infot.
Kozben irt a bolt, elvileg a heten megkapomPassionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Eugene Roe #89905 üzenetére
"Érzékelő nagyon tetszik, max felbontáson sem észrevehető, hogy érdemben hibázna"
10 000 cpi-nél már durván jitterel, mint kb. minden más, és ahogy növeled a felbontást, úgy fokozódik a jelenség. Parkinson a köbön.
Csakúgy, mint a többi fullos implementációnál, 3200 az ajánlott maximum (szimpla, aktív smoothing regiszteres PMW 3360 és 3389-eknél meg 1900).
----------------------------------------------------------------------------------------
(#89904) 0xmilan: Az egy claw variáns.
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz Archttila #89886 üzenetére
Durván 2 hét, 11-12 nap.
Viszont vannak 1 hetes tapasztalatok a Pulsarral
Érzékelő nagyon tetszik, max felbontáson sem észrevehető, hogy érdemben hibázna, a tömegét pedig már sikerült is megszokni.
Mivel az egér háta és oldala kisebb, mint a régi, ezért még mindig szoknom kell a pihenős palm fogást (böngészés, world of warships közben), de úgy érzem hogy ez csak idő kérdése.
Ami most előjött, mint probléma az az, hogy a nyers műanyag oldala nem tapad annyira jól, és emiatt szorosabban kell fognom a szükségesnél -> gondolkodom a grip vásárláson csak az oldalára érzem szükségét, illetve várok is még egy kicsit fele, hátha megszokom, de talán erre szükség lesz
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Amerigo57 #89901 üzenetére
Szerintem a hot swapes ASUS-okon kívül minden elveszíti, ha bizonyíthatóan megbontottad (ergo nyoma van a csavarokon, meneteken), de
1) tudod, hogy mit gondolok az egérgaranciáról (már másnap megbontom a harmincezres egeret, ha valami nem tetszik, és legfeljebb parakábelezni vagy kapcsolót cserélni küldöm, nem a boltba vissza)
2) nem feltétlenül kell szétszedni, hogy megtakarítsd, főleg, mivel alulról is hozzáférsz a tenyértámasz és az oldalsó elemek nagy részéhez--------------------------------------------------------------------------------------
(#89900) 0xmilan: I know, csak azt nem tudtam, hogy a mit akartál kihozni az ezt megelőző posztodból; mármint hogy hogy kapcsolódik a fingertip/palm nemlétéhez. Vagy csak szimplán fogásmegosztás volt?
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz Fitzgerald #89884 üzenetére
Nyugi, az én nyelvtanom is hagy kívánni valót maga után
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest