Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jlight
csendes tag
válasz ribizly #72799 üzenetére
Köszi, én is a G305-öt néztem, egérpadot nem szeretnék - nem túl nagy az irodai asztal és abból is egy csomó helyet elfoglal a dokkoló ezért is lenne jó, ha legalább az egér zsinórja nem tekeregne. Az egér tartóssága szempontjából is baj, ha nem használok egépadot, én eddig csak azt hittem, hogy a pontosságot segíti.
-
ribizly
veterán
válasz jlight #72798 üzenetére
Az a helyzet, hogy alapvetően a Logitech G304/305 egy kiváló választás volna a számodra, de annak a vevője nem tud egyéb eszközöket kiszolgálni. Így, ha ilyesmire van szükség, akkor valami Logitech-es billentyűzet-egér kombót érdemes venni, de attól nem szabad precizitást várni.
A legtöbben itt nem használunk ilyet, de nálunk az MK520-at használják sokan (mert ezt kapták) és mind a két periféria borzalmas. Az ettől olcsóbb megoldásokban pedig minden egyre rosszabb.
A helyedben vennék egy G304/305-t és egy akármilyen wireless billentyűzetet (akár kombóban), ha mindenképpen ez az igény. Így persze már tuti fölélövünk a 20k-nak.
És akkor még egérpadról nem is beszéltünk, hogy vigyázz is arra amit vettél és szeretnéd, hogy sokáig szolgáljon.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
jlight
csendes tag
Sziasztok!
Vezetéknélküli egeret szeretnek, a kérdésekre válaszolva:
1. Mennyi a keret? 20e, Ft, de nem baj ha kevesebb
2. Használtpiac játszik? nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? igen
4. Mire használnád az egeret? irodai alkalmazások, semmi játék
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Fingertip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig: 19 cm.
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Nem tudom
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.): üzleti környezetben működjön, nem tudok semmit telepíteni; mindenféle felületen működjön; vezetéknélküli legyen. Ezen kívül előny lenne, ha ugyanazzal a vevővel akár billentyűzetet is lehetne párosítani, mert lehet azt is vezetéknélkülire cserélném.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Buckey
őstag
válasz Gaben92 #72794 üzenetére
Én is inkább a minőségi cuccokat részesítem előnyben, persze amennyire a pénztárcám engedi.
Tudom miről beszélsz, mert már kb. 6 éve SSD-t használok, tudom, mekkora a különbség.
A jövő héten meg kiderül, mekkora a minőségi különbség a két egér ( A4Tech Bloody ZL50 vs. Cooler Master MasterMouse MM530 ) illetve a szoftver között. -
Gaben92
őstag
válasz Buckey #72792 üzenetére
Nálam nem ZL50 volt hanem... fogalmam sincs mi, a többinek lehet más a kábele.
Én nem tapasztaltam sem összeszerelési, sem pontatlan, sem szofveres hibát.
Ezeket akkor tapasztalja az ember mikor már tudja mit keressen, és hozzá van szokva a minőséghez. Vannak emberek manapság is akik nem értik miért fontos annyira az SSD egy gépbe mert ők tök jól elvannak HDD-vel, ugyanez a helyzet az FHD IPS témával, mert "sose vettem észre hogy a HD TN csúnya". Aztán jön az új gép később ami már tudja ezeket, és mikor felcsapják a régi notit 2 hét múlva nem értik, hogy eddig hogy tudtak SSD nélkül élni és egy ilyen ronda képernyőt bámulni.
Ha jól emlékszem (bár a közgázhoz mindig hülye voltam) ezeket nevezték "látens igénynek", vagy valami ilyesminek. Ha egyszer használt az ember egy komolyabb, minőségibb egeret/billentyűzetet/notebook-ot/kocsit akkor nem igazán veszi utána be a gyomra a silányabbat amivel korábban még semmi baja sem volt.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Buckey
őstag
Aham.
Hogy nem jók mostanában, elfogadom.
(#72791) Gaben92 , ezt a "Balázs Pali haja" módszert kipróbáltam (kiegyenesedett a kábel), a ZL50 viszonylag nehéz egér, kábel nélkül 125 gramm.
Én nem tapasztaltam sem összeszerelési, sem pontatlan, sem szofveres hibát (Passziánsz volt a max. játék).
[ Szerkesztve ]
-
Gaben92
őstag
válasz Buckey #72789 üzenetére
Nálam volt egyszer valamilyen Bloody pár napig. Pontatlan volt, az anyagok és az összeszerelés minősége gyatra volt. De legalább voltak olyan csodálatos fícsörei mint a harisnyázott kábel ami miatt olyan csodálatosan rugalmas lett, hogy ha megfogtad az USB csatit és lógattad az egeret (ami szerintem nehezebb volt mint a G602-m 2 elemmel) még akkor is csak annyira egyenesedett ki mint a Balázs Pali haja. (Ez szerintem egész jó mérőszám kábelmerevségre. ) De legalább az USB-je aranyozott volt -nagy betűkkel hirdettek a dobozon, mert fontos- ami ugye legalább 2 headshot-ot ér pluszban, és mindenhol világított.
A szoftveréről inkább szót sem ejtek... Négyszer estem neki, mindet visszatöröltem, nehogy warn-t kapjak. De a világ szebb hely lenne ha nem létezne ez a "géming szoftver".
-
Vanir
veterán
válasz Buckey #72787 üzenetére
Regen voltak egesz epkezlab cuccai az A4-nek, foleg azok amik az osszefoglaloban is meg vannak emlitve. Most ott tart a vallalat, hogy a koca user szamara jol hangzo "innovativ feature"-okkel probaljak eladni a valojaban alsokategorias, semmire valo cuccaikat.
En nem utalok vakon markat, sot, mi TG-k meg a topiklako userek lennenk a legboldogabbak, ha a Bloody cuccok tenyleg jok lennenek, mert akkor ar/ertekben mindent vernenek, es nem is kene mast ajanlani. Szep szeles termekpalettajuk van sokfele meretu es formaju egerrel. Csak kar, hogy szar az osszes. Mars Gaming, Spirit Of Gamer, Motospeed es a tobbi hasonszoru markara ugyanez igaz.[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz jaffa 2843 #72785 üzenetére
Pedig egy példány kb. 7 évig szolgált hiba nélkül hűségesen. Most is csak azért van száműzve, mert máshova kell.
És amit vettem hirtelen felindulásból ( A4Tech Bloody ZL50 , mert olcsóbb is volt mint a neten, meg elsőre jó volt a fogása), annak eléggé jónak tűnnek a gombjai, főleg a jobb-bal klikk. Használat közben sem vettem észre semmi negatív dolgot.
Játszani nem játszom, így nem tudom, hogy miben nyilvánul meg, hogy "Ganaj. Áfortekket nem szabad venni."
-
Vanir
veterán
válasz Buckey #72784 üzenetére
Szenzor elvileg szodaval elmegy, a kapcsolok - ha azok amikre gondolok - jok, tobbi resze hulladek gimmickfesztival. Ja es ugye a gyarto honlapjan semmifele konkret adat, hogy megis milyen komponenseket hasznaltak, nemhogy modell, de meg marka sincs feltuntetve.
A fem talpak meg kulon nevetseg targyat kepezik.[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz ribizly #72778 üzenetére
Mielőtt megrendelném, megkérdezem, hogy a hasonló méretekkel rendelkező A4Tech Bloody A90 nem ajánlott kategória? Mert ezt meg tudnám tapogatni és ha egyszer már ott vagyok (60 km-el távolabb), és tetszik a fogása, görgője, gombjai, akkor meg is tudnám venni.
-
Gaben92
őstag
válasz Peterka31 #72773 üzenetére
Az LGS jó (nálam G602-vel rendel alkálival). Nálad a lítium okozza a "csalást", mert annak teljesen más merülési görbéje van. Kb arra számíts, hogy 100%-ot fog mutatni végig, aztán a következő amit észreveszel, hogy pittyen az LGS, hogy a töltöttség 20%-ra esett, onnan meg 1-2 nap alatt beadja a kulcsot.
-
Buckey
őstag
válasz Solymi81 #72774 üzenetére
Köszi, akkor kitöltöm.
1. Mennyi a keret? - Max. 25 ezer Ft
2. Használtpiac játszik? - Ha új, akkor igen
3. eBay, külföldi rendelés játszik? -Nem
4. Mire használnád az egeret? -Játékra nem, azonkívül minden másra igen
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? -Tenyeres fogás - palm grip
6. Mekkora kezed van? - 18-19 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? ----
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) -Kényelmes legyen[ Szerkesztve ]
-
Peterka31
csendes tag
A Logitech Gaming Software megbízhatóan mutatja az egér töltöttségi szintjét?
G603-ról van szó
Július közepe fele vettem, pár napra rá raktam bele egy Energizer Lithiumot. Egy darabot a súly miatt.
Teljesitmény módban 1000hz 1300 dpi-n használom minden nap és a Software még mindig teljesen teli mutatja lassan 2 és fél hónapja.
Ennyire jó a lihitum elem, vagy az LGS nem megbízható? De akkor is le kellett volna már egy elemmel merülni nem? -
Buckey
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Mivel elhalálozott az egerem, egy GIGABYTE GM-M6800, így vettem helyette másikat, a A4Tech Bloody ZL50et akcisóan (5000 Ft, gondoltam, a hülyének is megéri, nem csak nekem). Viszont egy-két óra használat után nekem nagyon kényelmetlen fogni.
Ezután jött az a nagy ötlet, hogy ergonomikus egér! Ezután vettem egy Trust Verto rágcsálót. Kényelmes a fogása, de itt meg két-három óra után az alkarom fájdul meg.
Na most, akkor én vagyok nem ergonomikus, vagy esetleg valamilyen másik, kicsit ergonomikus és kicsit hagyományos egér kellene, mint a régi, GIGABYTE GM-M6800?Nézegettem, fogdostam több egeret, árban is még a Trust GXT 155-es volt a legolcsóbb, fogása is kényelmes volt, de itt a fórumon a nem ajánlott kategória. Mivel nem játszom, így nem tudom, nekem mennyire lenne nem ajánlott, vagy éppen ajánlott. Miben nyilvánul meg, hogy nem ajánljátok?
Mondjuk szerettem volna minél olcsóbban megúszni, de ahogy nézem, ez már nem lesz az. Úgyhogy most már max. 25 ezer Ft-ig hajlandó vagyok elmenni, csak kényelmes legyen.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
purpledonkey
tag
-
ribizly
veterán
válasz purpledonkey #72768 üzenetére
Örülök, ha sikerült jót találnod, bár én azt nem vettem volna meg, mert véleményem szerint túl nehéz. Mindenesetre, ha az nem volt szempont, akkor az egyik legmegbízhatóbb QC-vel rendelkező gyártótól sikerült választanod, szóval az várható, hogy egyhamar nem megy tönkre.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
gaben22
senior tag
válasz purpledonkey #72768 üzenetére
Hmmm, őszintén szólva ez elég jó akciónak tűnik, Kone Pure OwEye is jóárasítva van, 14 pénz az ára most. Pár hete Aquaban asszem 21 körül vettem.
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
purpledonkey
tag
-
nodoubt
újonc
Az egérajánló 2.0-ban a „Tt eSPORTS Iris Optical RGB” egér súlya 96g, viszont a hivatalos weboldalukon 123g. Most akkor melyik az igaz?
-
-
G4RWIN
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy egeret 10.000 Ft alatt?
AutoCad munkához és általános irodai felhasználáshoz kellene.Ha lehetséges találni ilyen árban normális vezeték nélküli egeret, akkor az szerencsésebb lenne.
Jobban szeretem a nagyobb méretű, tenyeres egereket, alacsony érzékenységgel.Otthon MX518 majd SS sensei Raw használtam/ok, mindkettővel abszolút meg vagyok elégedve.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
ribizly
veterán
Nocsak:
Steelseries Rival 650
Csak a súly nem stimmel (121 g).Kár, hogy nem veszik így sem fel a Logitech G304/305/403/603/703/900/903/ProW sorral a versenyt.
[ Szerkesztve ]
-
q13579
senior tag
válasz q13579 #72748 üzenetére
Bocsánat, az elmaradt, hogy nem játékra kellene, irodai használatra. Csak és kizárólag a forma miatt kérdezem, illetve, ha lehet a gombnyomás érzése is nagyjából hasonló legyen. (Még mindig használok egyet otthon és egyszerűen más forma sehogy sem jön be... Ezért a cégnél is lecserélném, de a keret sajnos ennyi...)
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Mx-518 helyett milyen vezetékes egeret ajánlotok 10.000 Ft-ig?
Köszi a tippeket előre is.
-
albert8
veterán
válasz ribizly #72746 üzenetére
Szia! Szerintem félreértettél egy kicsit. A kérdés a konkrét egérre vonakozott, hogy használható e a dokk nélkül wireless. Mert néha nem valami praktikus a dokkot mindig kipakolni.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
ribizly
veterán
válasz albert8 #72745 üzenetére
Teljesen jó helyen jársz a kérdéssel.
Ezt keresed:
Logitech G Powerplay
Annyi gond van vele, hogy csak néhány Logitech egér támogatja (G703, G903, Pro wireless).|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
albert8
veterán
Sziasztok! Kicsit lehet off, de nem nagyon találtam más topikot.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ezt az egeret lehet a töltő dokk nélkül is vezeték nélkül használni, vagy csak ha a dokk az asztalon van? Razer Mamba Elite Ergonomic 4GFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
ribizly
veterán
válasz purpledonkey #72742 üzenetére
Kezdésnek írnék egy CM MM530-at.
-
purpledonkey
tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni régi, agyonhasznált egerem (Gigabyte M8000X), mert az oldalsó gumi borítások megadták magukat és a mikrokapcsolók is kicsit már beragadósak. A felhasználási szokásaimnak amúgy tök megfelel, szeretem.
1. Mennyi a keret? max 20000 ft
2. Használtpiac játszik? talán
3. eBay, külföldi rendelés játszik? igen
4. Mire használnád az egeret? böngészés, játék
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? inkább palm, mint claw
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. ~20 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? passz, 4 állás közül ált 3.
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) nincs, bár a súlyozása tetszik, de nem feltétel.Javaslatokat előre is köszönöm!
-
fuvi
senior tag
hétvégén volt időm egy MasterMouse S mókolásra:
• kábelcsere paracordra
• kis reszelgetés körömreszelővel a gombok között
• plusz súly kihajítása a picsbetalpait kell már csak cserélni, esetleg gombjait, de az eddigi legjobb egerem lett
-
-
Solymi81
aktív tag
válasz gaben22 #72735 üzenetére
De érted, amikor eladásra szánsz valamit, akkor a minimum, hogy optikailag feljavítod kicsit.
Nekem is van itthon egy MX518 aminek az eleje szét van kopva, nem a legszebb, de takarítással meg csiszolgatással elég korrektre lehet csinálni.A rajta lévő koszból adódóan én elsőnek lefertőtleníteném meg gumikesztyűben nyúlnék hozzá
A belseje se lehet semmi, tapasztalatból mondom... -
gaben22
senior tag
válasz hentes555 #72733 üzenetére
Valószínűleg van kosz is, csak az benn a görgőnél. Tényleg nagyon gusztustalan állapotban van, használódás az megesik, használta, jól tette, de az illesztéseknél a koszt én kiszedtem volna . Egérpad is elég jól néz ki . De legalább tett fel rendes képeket, nem azt mondja, hogy nem dohányzó 60 éves orvos
garázsbandobozban tartott alig használt egeret ad el .[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
kemotox
addikt
válasz hentes555 #72733 üzenetére
Szerintem nem para egyáltalán. Ha minden kötél szakad veszel új shellt és van egy (két) tök újszerű frankó egered. Vagy ha kicsit mókolós kedvedben vagy akkor nagyon szépen meg lehet takarítani. Én most egy cseppett elgondolkodtam rajtuk.
Viszont tényleg jó igénytelen az ember, nekem tuti nem lenne pofám ennyire cigány állapotú szajrét felrakni
Ki tudja mi van benne. Takarítottam már ki Gameboyból pókmaradványokat. Pedig az kívülről tök patika volt[ Szerkesztve ]
-
hentes555
senior tag
Köszi a választ. Ez lett volna a lényeg, hogy ez most az ember kezéről származó cucc, ami pl. a billentyűzeten is szokott lenni vagy a gumi mállik. De így tuti felejtős.
Nézek inkább egy G203-at vagy 403-at használtan. Ezeket megtapiztam a héten az MM-ben, csak választani nem tudok köztük. A G203-at néztem meg elsőnek, egész jó, csak lelóg oldalra a kisujjam, bár ami most van noname egerem, az kb. ugyanakkora és arról is lelóg, végülis amire használom arra nem probléma, nem zavar annyira. Viszont utána megfogtam a G403-at és az már első fogásra is érezhetően kényelmesebbnek tűnt, viszont nem tudom hosszú távon mennyire lenne az, sosem volt ilyen magasabb hátú, palm-osabb egerem. De összességében jobban bejött, minőségibbnek is érződik, mint a G203-as és a használtakat nézegetve nem sokkal drágább annál.Meg ami még érdekes, ugye olvastam, hogy a G102 és a 203 ugyanaz. Namost az MM-ben mindkettő van, az előbbi 10k, utóbbi 13k. Ez most így wtf
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
Werkly
őstag
G403- (wired) nál is előfordul scrollhiba? Ez firmware up vagy downgrade megoldja? Vagy softwareben valami állítás? Egyáltalán downgrade lehetséges? Ezt cseréli a Logi ha van néha a jelenség? Ha igen mi a módja? Más: valakitől át/megvehető G304 corepad talpszett nincs? Kösz a választ!
-
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
A közeljövőben egeret szeretnék venni és most találtam egy ilyen hirdetést, itt van a közelben szerencsére. De ahogy nézegettem, máskor kb. darabját adják ennyiért. Az illető azt írta, hogy van rakta kosz, ezért is ennyi az ára. Ti értetek hozzá gondolom, szóval szerintetek lehet, hogy ezt a koszt nem is nagyon lehet leszedni róla? Mert számomra elég fura, hogy a "kosz" miatt is ennyi az ára, ha tényleg le lehetne takarítani, akkor én annyit tuti rászánnék az időmből, hogy utána drágábban tudjam adni
Csak azért kérdezem, mert volt nekem régi noname egerem, amiről a gumi borítás elkezdett lehámlani, azzal tényleg nem lehetett mit kezdeni."Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
motocoder
aktív tag
Hp Omen egér olcsobban [link]
-
Vanir
veterán
Fel tudok ajanlani egy szett Corepad G Pro Wireless talpat valakinek, aki eljon erte Gyorben, vagy jovo hetvegen BP-n. Ingyé'.
-
ribizly
veterán
válasz jaffa 2843 #72721 üzenetére
Őszintén szólva én már semmiképpen nem mennék vissza rá. A G102 forma nálam jött, látott, győzőtt. Ettől függetlenül sok felhasználó lélegezhetne fel, mert nem kellene alternatívák után kutatni.
Ugyanakkor megértem, hogy Logitech-éknél 5 kiadott egér után miért hanyagolták a formát. Mostanra koptak el és újra van piaca.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
Az A+ egerek mennyire ajánlottak? Vagy típusfüggő?
-
Solymi81
aktív tag
válasz gaben22 #72717 üzenetére
A pénzügyi jelentésükből inkább az ellenkezője rajzolódik ki.
Másrészt a legegyszerűbb és legolcsóbb marketingfogás az, hogy egy már ismert és legendás terméket ugyanazzal a névvel, csak feltupírozva a piacra dobsz megint.
Az egyértelmű siker garantált lesz, természetesen az ár függvényében.Ráadásul ezzel odaverhetnek a Microsoftnak, mert ők meg eléggé elcseszték azzal, hogy nem egy jobb szenzort dobtak a Microsoft Classic Intellimouse-ba, ráadásul nehéz is lett.
Persze akkor meg az ára lenne magasabb és nem biztos, hogy a gamer piacra, hanem inkább a hagyományos felhasználásra szánták, de akkor is lehetne könnyebb.[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
Ezekszerint hivatalos az MX518 ráncfelvvarrás: [link]
Szegény Nixeus... -
Solymi81
aktív tag
válasz tomiivagyok #72707 üzenetére
Ne haragudj, egyrészt dicséretes, hogy eljutottál az Összefoglalóban a Hogyan kérdezzek részig, sokan ezt sem teszik meg, de ha már ott voltál, bele is olvashattál volna, hisz már előtte le lett írva pár jótanács amivel kérdéseid egy részére választ kaptál volna egyből.
Sőt, akár az utána felmerülő többire is, hisz ha a Logitech miatt nem tetszik és ajánlanak egy Razert vagy X másik egeret, akkor ott is végig kellene menni az összes kérdéseden, hogy jó-e, stb. stb.
Kismillió egértesztet találsz az összefoglalóban ami segíthetett volna rajtad.
Egyébként meg nem kellene ennyire önérzetesnek lenni, az ugyanis árt.
-
kemotox
addikt
Szarezatopik, mashol segitenek, bezzegakukfoldiforum stbstb. Na kivancsi vagyok hany napig leszel itt ezek ellenere
-
Vanir
veterán
-
ribizly
veterán
Nem várom el senkitől sem, hogy "felnézzen" rám. Nem igénylem. Akik ismernek azok pontosan tudják, hogy a lehető legtöbbet igyekszem segíteni mindenben és igen előzékeny vagyok. Te amint lehetett kaptál választ a kérdésedre, a többi pedig vagy le van írva az összefoglalóban, tesztekben, topic history-ban. End of story.
-
saen
veterán
Időtálló egér már nem létezik, csak akkor ha tudsz kapcsolót és ezt azt cserélni rajta probléma nélkül.
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz ribizly #72706 üzenetére
szóval gyenge viccnek/trollkodásnak tűnik az, hogy hozzátok fordulok segítségért, mert fogalmam sincs, hogy mit vegyek, és a későbbiek során fel mertem tenni egy kérdést. bravo.
a "szétszedett" részek 80%-ra egy igen/nem tudom válaszlehetőség tökéletes lett volna, ehelyett jössz ezzel az arrogáns giffel, kommenttel, és elvárod azt, hogy én felnézzek rád, mert válaszra méltattál.
"Honnan tudjam Neked mi éri meg?"
például az, hogy mennyire időtálló, mennyire éri meg venni ilyet használtan, mert x idő után szarrá megy, az eddigi tapasztalatok alapján inkább újonnan vegyek, mert lehet, hogy voltak szériahibák, amiket már kijavítottak, etc. nem lett volna nagy dolog, ha ekkora szaki vagy.de tényleg, ezer bocs, hogy fel mertem tenni egy kérdést, vagy hozzátok mertem fordulni segítségért. nem is értem, hogy mit vártam, túl sok topicból kaptam már pozitív visszajelzést, ahol eltűrték azt, hogy nem, nem vagyok profi ezen a téren, de merek kérdezni, ha már hosszú távra tervezem.
na mindegy, ez már nem az én dolgom
-
ribizly
veterán
válasz tomiivagyok #72705 üzenetére
Akkor leírom. Nem olvastad el az összefoglalót és az ott található kérdőív kérdéseire sem válaszoltál. Ennek ellenére kaptál egy a lehetőségeknek megfelelő választ.
De akkor szedjük szét miért is kaptál egy gif-et:
"ez szimpatikus, habár a Logitechet annyira nem szeretem."
Nem volt szempont, leírva sem volt preferencia."volt már Logitech egerünk, nem volt kényelmes"
Ugyanez a forma volt? Mert ha nem akkor miről beszélünk?"ezt lehet még újonnan kapni?"
Nekem kell még annak is utánanézni helyetted?" ha jól láttam, lehet"
Hála az égnek, hogy megy az argep, arukereso, google, stb. használata."a következő kérdés meg az, hogy inkább újonnan vegyem meg, vagy használtan?"
Honnan tudjam Neked mi éri meg?Úgyhogy inkább egy gyenge viccnek, trollkodásnak tűnik még mindig a kommented / kérdésed a szememben, de majd a topicgazdák rendetvágnak, ha túlzásnak érzik.
[ Szerkesztve ]
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz ribizly #72704 üzenetére
nem tudom, és nem is akarom mire vélni ezt a reakciót. érdekes, hogy máshol tudnak segíteni készségesen, akkor is, ha nyomorult kérdést teszek fel, és tovább problémázok, ha kaptam már választ.
mindegy, majd külföldi oldalakon utánanézek, kérdezek, legalább azt is tudom, hogy ide nem érdemes fordulni.
azért köszi a logitech ajánlást, majd megfontolom.
-
ribizly
veterán
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz ribizly #72697 üzenetére
ez szimpatikus, habár a Logitechet annyira nem szeretem. volt már Logitech egerünk, nem volt kényelmes. ha esetleg másnak is lenne valami ötlete, ne tartsa magában semmiféleképp sem, de ha nincs, akkor lehet beruházok egyre.
ezt lehet még újonnan kapni? ha jól láttam, lehet, viszont a következő kérdés meg az, hogy inkább újonnan vegyem meg, vagy használtan?
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz Blackstar_hu #72700 üzenetére
Miért nem jó külföldről?
ebay-n, amazon.de-n találni elvileg.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest