Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
[link] Roccat lua
errol tud valaki valamit? -
bajnokpityu
félisten
válasz bajnokpityu #79452 üzenetére
Senki többet?
-
bajnokpityu
félisten
Razer Abyssust régen még 6-7e Ft körül lehetett venni. emagon, meg ebayen is a régit.
Most 10ért látom legolcsóbban. Van esetleg valami olcsóbb forrás? nagyon szeretem azt a tipust, és egyelőre jól birja nálam a régi 2014es is. az ujak is ilyen jók? -
bajnokpityu
félisten
Az A+ egerek mennyire ajánlottak? Vagy típusfüggő?
-
bajnokpityu
félisten
Az a baj, h ezek annyira nem fontosak nekem a választásban, illetve nem tudom...
1. Mennyi a keret?
Mindenképp 10e alatt, vagy 10e netto, 13br.2. Használtpiac, és / vagy eBay?
Használt kizárt, ebay oké.3. Mire használnád az egeret?
80%ban munkára, 20% játék4. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van?
MS intelli 1.1 túl nagy, logi g100 kicsi volt5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Közepes, ill, nem tudom6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Szimmetrikus legyen, balos vagyok. -
bajnokpityu
félisten
logi sztem nekem túl pici lenne. nem játékra kell elsősorban, hanem napi 10-12órányi melóra.
Egy 3-4 rugós dellem van most, elvileg laseres, de ami biztos, h fényes felül, 4 felbontása van, és kifejezetten szeretem. Csak hát olyan öreg, h bármikor kellhet egy tarcsi. Illetve vmikor régen volt Razerem, és azt meg imádtam, annyira jó érzés volt használni, hogy néha hiányzik. De az árát ma már sokallom, mert pár hónap alatt szétkopott.Kana se tűnik nagy darabnak, de valszeg hamarabb venném, mint a logit.
ez lene, amit ajánlasz helyette?
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz PR0JECTNR56 #37732 üzenetére
Alacsony felbontása miatt nem akarok már MS 1.1A-t.
Zowie/Steelseries Kana pedig 3x drágább -
bajnokpityu
félisten
válasz PR0JECTNR56 #37729 üzenetére
a4tech 60f helyett mit ajánlotok?
-
bajnokpityu
félisten
a logi g100s ugyanakkora, mint az M100?
SOS vennem kellett egy egeret, és M100 lett. Viszont nekem ez nagyon pici. és nincs gumiburkolata se.Kaphatnék ajándékba lézeres Dell-t, de gondolom az is ilyen picike. gumi sincs rajta.
A 60-as A4tech szériám volt mindig, de azt a konkrét tipust már nem gyártják, de mi a bánatot vegyek helyette? hasonló áron.
-
bajnokpityu
félisten
válasz Beladon #36702 üzenetére
de nem vagyok minden téren igényes, azt nem bírná a pénztárcám
egyébként anno, ha nem kopott volna el a razorom, mai napig használnám. nekem az volt az etalon. CSak, amikor láttam, hogy még a 12rugós egér is gyorsan kopik, akkor elegem lett, és inkább évente kidobom a billit, és egeret. -
bajnokpityu
félisten
válasz bajnokpityu #36670 üzenetére
ja, és balkezes vagyok.
-
bajnokpityu
félisten
egy a4tech x6-60D egerem van, előtte volt razerem, meg intellimouse 1.1a-m
szeretnék venni valami hasonlóan majdnem tökéletesen szimmetrikusat, viszont óriási a választék, és a boltokban zömmel úgy lehet megnézni, hogy a csomagolás maitt nem tudom igazán kipróbálni a gombokat, és a kényelmet.Az a4tech egérrel igazából nincs sok gondom, talán csak annyi, hogy nem igazán kifinomult az klikkelése. Ráadásul már nem gyártják.
csak irodai munkára kellene, mit ajánlotok?
ez az egér nem igazán pici, ellenben gumirozott a felülete.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
milyen szimmetrikus gumirozott egeret tudtok ajánlani?
3 gomb,görgő,olcsó legyen.
volt copperheadem,de hamar kopottnak nézett ki,igy ezer forintos geniusokkal melozok ujabban.árban ezek környéke érdekel. -
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
ja,egyetértek.otthon volt MX310(elhunyt a jobb gomb) intelli 1.1A most meg a billihez adott optical 1.1a van(razerért nem adok 7ezreket,kinőttem ezt a dilit),de itt a cégnél a MScomfort 5000est kivágtam,és a kis genius 110es van.és simán jó akármire...
nem valami hatalmas az érzékenysége,de az 1.1a-nál azért jobb, és a gombjai sokkal kellemesebek. -
bajnokpityu
félisten
1.1a egérnek hallottam valami ss meg se meg mittomén milyen változatairól.ezek miben térnek el a régi hagyományos kicsi felbontású,ámde stabil optikájú hosszú életű ezeréves 1.1a-tól?
meg ami érdekelne még,hogy a bommslang 2100,az milyen a hétköznapokban? szal retkelődik mint a régi golyós egerek?csuszik-e FPSnél? meg minden vélemény érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz Nipponka #1236 üzenetére
a gombjai nem tettek rám mély benyomást.vannak,működnek,nincs racsnija,szal 1.1a minőségű.ráadásul szidják az optikáját,ezt mondjuk nemtom megerősiteni. razer mellett volt kiállitva,meg MX310 után valahogy nem vágytam rá...
nyilván korrekt, átlagos egér,átlagos árral.5 gombos razerért meg nem vok hajlandó 8rugót adni,ami sokkal jobb minőségűnek tünt.ilyet olcsón csak ebayről németből tudnék (kb 6-7ezerért),de azt meg nem éri meg 1-2 példányban venni,átutalás,posta 1 darabra ugyanugy rárakódik,mint 100ra.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
hű,idéztél,elirtam volna?aztán még 2x elirtad a HSZt,majdnem értelemzavaró volt
na hát a legokosabb sztem amit tehettem,h kézbe vettem őket.hát mind kilőve...
de két razer is belecsusszant a kezembe,és hát kb szerelem
a microsoft illesztései bénák,gombjához aránylag nagy erő kell.logik gombjai detto.
mi történt a piaccal,h az MX310esem folyamatosan felértékelődik?mikro laser 6000ről volt amugy teszt,az optikáját kifejezetten ajánlották.ráadásul balos,racsnis görgővel.
meg hát annyira tartós billim sosem volt,mint a mikrofosé.2. éve birja,és csak retkesebb,de érzésre tök jó(geniusok felet,logik 1et birtak).ebből indultam ki,h mikro hardware csak jó lehet.1.1a is zseniális egér volt maga idejében,miközben tök olcsó volt mindig is. -
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
valamit félre tetszett olvasni.
én kb 6-7ig bezárólag akarok balkezes drótos egeret venni.ebben kértem tippeket.egyelőre microsoft laser 6000esen filózok.
én csak válaszoltam egy közben más által feltett kérdésre,mert 1.1a-m van egy,és annyit használtam, hogy a görgő csálé,telején nincs festék,és elkopott 2 szett csúszótalp.ez tényleg egy nagyon jó egér annyi zsetonért,de ezerszer jobban lövök az MX310el.ami közben szintén elkopott,jóval hamarabb,mint az 1.1a (és majd 3x annyiért vettem) -
-
bajnokpityu
félisten
válasz Synthwave #1028 üzenetére
igy van, alap játékegerek,ráadásul balkezesnek is jó.azért az MX310el pár hét játék után jobban lőttem,mint az 1.1A-val. viszont most már ez is elkopott.
balkezesnek milyen 5 gombos játékegeret javasoltok?
cégnél valami microsoft 6000es van,szimmetrikus,de ez egy kalap szar,ez kiesett. -
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz tomcsi23 #952 üzenetére
sziasztok!
jó nagy bajom van.mikor uccsó egeremet vettem (mx310),akkor nem volt ilyen hatalmas a kinálat szimmetrikus egerek terén,és nem tudok választani.
mit ajánlotok alábbi szempontok figyelembe vételével:
1. szimmetrikus
2. MX310nél nagyobb legyen (előtte 1.1Am volt,annál meg kisebbet szeretnék)
3. racsnis görgő,könnyen megnyomható gombbal
4. felülete kellemes legyen órákon át
5. minőség terén inkább microsoft, mint logitech
6. játszok is meg CADezek is vele.
szivesen vennék aránylag könnyű drótmenteset is,ha a maiakkal már jól lehet játszani.
első körben a teszt alapján a micro laser 6000 lehetne fajin nekem vagy Wireless Optical Desktop 1000,és ez utóbbihoz járna egy uj billi is azonos áron.meg van még ezer micro termék....
optika terén az MX310 számomra tökéletesen elég volt( az 1.1 nek érezhetően kisebb volt a felbontása)nem hiszem,h jelentősen fejlődött azóta a teknika.minőség terén az MX310nél jobbat akarok: szanaszét kopott alul felül az,kemény a görgője,és állandóan takaritanom kell,mert picik az illesztési hézagok,és beragad a retekbe a görgő.
megköszönök minden jótanácsot,véleményt.
szerk.:valahol olvastam olyan egérről,ami világitani tud,ha MSNen irnak,mi volt az?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest