Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

Megjott a "dragaszag".

Meglepodtem, hogy brutto 8.4k-ert diszdobozos Explorer-t kaptam, nem OEM-et. :Y

Elsore fura az eger, joval konnyebb, mint az MX Revo.

Viszont minden gomb ott van, ahol lennie kell, es alatamasztja az ember gyurus+kisujjat is. Ez nagyon nem erossege a Logitechnek, Perf MX-en probalkoztak ezen javitani, de sokkal jobban elqrtak az eger bal oldalat, igy keresztbe kell fogni az egeret, nem egyenesen -> megint lelog az ember fel tenyere rola :W

Par negativum elso ranezesre:
    -SOKKAL hangosabbak a gombjai, mint az altalam boszen szidott kinai Omron mikorkapcsolok. :W
    -Sima GP NiMH akkut adtak hozza, raadasul fel sem volt toltve. Sebaj, multkor beruhaztam par alacsony onkisulesu Eneloopra. (Perf MX-hez eleve Eneloop volt csomagolva)
    -Tappancsai kevesbe csusznak, mint az MX Revora aggatott teflon HyperGlide MS1-ek.
    Perf MX-hez beszerzett HyperGlide G5 viszont pont jo ra, ugyhogy egal. :DDD Mondjuk a HG vastagsaga miatt furan all a dokkolojan, de a toltest nem zavarja.
    -Nem ertem, miert a nagyito van gyarilag hozzarendelve az elso huvelyujj gombhoz a standard mouse5 helyett. Bughalmaz SetPointtal szemben ezt siman be lehet allitani, ugyhogy nem olyan nagy gond.
    -Gorgo balra-jobbra billentest nem lehet semmire sem allitani, csak vizszintes scrollra. Igy alig 5 gomb all rendelkezesre a gorgovel egyutt. :(
    -Konnyu gorgot meg szokni kell, tulsagosan hozzamnott a SmartShift...

Sajtofotokon lathato kek diszkivilagitas szerencsere csak akkor kapcsol be par masodpercre, amikor leveszed a toltorol, egyebkent nincs fenyar. :R

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák