- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Motion_Blur #7896 üzenetére
szepek egyutt!
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Benyaking #7898 üzenetére
hat ha neked nem tunik fel az 1ms es a 18ms kozti kulombseg akkor biztosan nem probaltad vegig az egeredet minden beallitassal.. ahogy te hasznalod neked valoszinuleg megfelel. nem a versenykorulmenyek a masok csak a jatekosok stilusa es loves technikaja. mashova neznek mashelyeket lonek mas helyekre ugranak amiket az atlag jatekos nem is tud hogy oda lehet mennei es csitereznek... nos hogy elerd ezeket a helyeket mozdulatokat kell egy mozgaskultura es ha ez megvan akkor bizony beszarik az az eger.... ezert visitok azokon akik progamernek mondjak magukat es megveszik a legujabb legvilagitobb legdragabb csillivilli fodt anelkul hogy tudnak hogyan lehet azt optimalizalni es kihasznalni... ok felrakjak 5600dpire 1000hz es hadszoljon... en leveszem a jatekban a senset minimumra es addig allitom a drivert amig jo lesz a sens. ha elertem a kivant mozgast akkor allitok tovabb a jatekban finomitas keppen... ha ez eleri a megszokott szintet lovok az egerrel... es van amivel nem lehet mert kiakad vagy kesik vagy pontatlan lesz mert ugy hasznalom ahogy nekem jo... akkor jo nekem az az eger??? NEM! es ha ilyet lehet csinalni vele hogy kiakasztom vagy elerem hogy hibazzon akkor az egy szar eger... ha mar tobb ezret adok erte tokmindegy hogy hogy allitom be NE CSINALJON ILYET SEMMILYEN KORULMENYEK KOZOTT!!!! a jo egerek amiket ajanlok altalaban nem csinalnak ilyet 1dpi meg 100000dpi is ugyan olyan pontos es finom!
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
Benyaking
aktív tag
válasz iamthesonar #7894 üzenetére
A jatekokban is lehet eger erzekenyseget allitani.Rosszul fogalmaztam! Az aksija szar de maga a vezeteknelkuli hasznalat jo nincs kulombseg vezetekes vezeteknelkuli kozott. De ezek mind sajat velemeny illetve tapasztalat alapjan mondom. Biztos a versenykorulmenyek masok mint az otthoni jatek. Az ara tenyleg indokolatlanul (bar ez volt az elso vezetekes/vezeteknelkuli "gamer" eger)magas de mar irtam hogy soha tobbet nem veszek ennyiert egeret. Hirtelen fellangolasbol vettem meg csak
-
Kobe
veterán
válasz Motion_Blur #7896 üzenetére
a logitech performance bejövős, kár h kvadrága
-
iamthesonar
aktív tag
wirelessbol akad azert eleg sok ami nagy pl a logitech krealmanyok kozott.. hetkoznapi hasznalatra komfortosak sok ember szerint. en szemely szerint nem szeretem oket. de mondom keress valami nagyobb logit ami kenyelmes es wireless max nezz szet meg a microsoft haza tajan de azok kissebbek sztem. jatekra nekem idegesitoek lennenek de ha nem jatszol surun meg csak funolsz akkor megteszi barmelyik ami minosegi es nem a4tech kategoria...
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Benyaking #7893 üzenetére
a deathadder NEM ugyan olyan formaju!!! neked vagy nekem kenyelmes e az relativ mindenki sajat kezere vesz egeret... "Dehat ha ott nem jon elo a hibaja akkor nem ertem mi a baj vele?beallitod arra es jo bar en en kisseb felbontasban sem vettem eszre hogy szar lenn!" a mondatban erzed az ironiat??? nos 800dpi es az eger elverzik a kezem alatt 125hz-en nem csak hogy pontatlanul ugral de nem oda megy vagy ha odamegy kesve... ha ott nem jon elo a hibaja beallitod arra... en nemtudok 1800dpinel nagyobb felbontason jatszani mert olyan gyors lesz az eger hogy celozni szamomra lehetetlensegbe megy at.... akkor mert vegyem fel??? hogy mukodjon??? inkabb ennyi penzbol veszek 2 korrektul mukodo masik egeret.. "Most vezetekkel hasznalom mert az aksia szar gyarilag de ugysem volt szar..." erzed a mondat irroniajat? gyarilag szar de megsem szar... abban viszont igazad van kell egy pad ala...
-
Benyaking
aktív tag
válasz iamthesonar #7890 üzenetére
Dehat ha ott nem jon elo a hibaja akkor nem ertem mi a baj vele?beallitod arra es jo bar en en kisseb felbontasban sem vettem eszre hogy szar lenn! En fem padon hasznalom, aki ilyen egeret vesz az szerintem vehet hozza rendes padot is szerintem minthogy asztallapon hasznalja!Most vezetekkel hasznalom mert az aksia szar gyarilag de ugysem volt szar... A fogasa megk ez kerdese nekem kenyelmes meg a deathader ugyanilyen formaju(?azt csak kepeken lattam). Na mindegy nem akartam vitatkozni csak kivancsi voltam miert szar...
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz iamthesonar #7890 üzenetére
nem használom játékra sokat az egeret így valami wireless megoldás érdekelne, hiába jó a razer és a microsoft, 21. szban a madzagos egeret kicsit visszalépésnek érzem
-
iamthesonar
aktív tag
cvn69: hat a te dolgod mire koltod a penzedet ez a topik csak tapasztalat cserere szolgal. en speciel a samsungot semmibol sem vennek... ha tv akkor radobok 10-15 ezret ott a panasonic eg es fold... ha telefon inkabb nokia vagy motorola es ugyan az az ar... tehat a samsung tipikusan eladom az olcso kinai szart egy jolhangzo vilagszerte ismert nev alatt tipusu ceg... a tvk kozul akit en ismerek 70-80%ban samsung tv tulajdonosok es nezem a kepet es kivagyok tole hogy ennyibe kerult ez a tv (ugyanannyi max +10k es ott panasonic vagy toshiba paneles orion).. akik meg regen vettek olyat mind arra panaszkodtak hogy lejart a gari es tonkrement... a telefonok nekem volt 3 samsung is.. LASSU!!!! mar a menuben is.... az erintokepernyoje mukodik de hanyagolhato... baratnom mp3 lejatszo 1 ev utan dobozhang gariztatnad aszongya: ez mukodik... samsung ellenben barmi amit eddig vettem MS termeket evek ota mukodik hibatlanul es kiszolgalja a tulajdonosat...(pl.: eger billentyuzet xbox es tartozekai) max tenyleg a korrekt aron levo notebookjaira tudom azt mondani ar ertek aranyban vennem en is...
t.imi: igazad van. de legalabb az utolso 3-4 oldalt....
-=Libria=-: en ajanlom a deathaddert. es azert eleg sok helyen lehet kapni... azzal nem lesz gond mindennapi hasznalatban.. a masik amit meg ajanlani tudok hasonlo ar es hasonlo fogas az a microsoft intellimouse explorer 3.0. az tuti kis eger ilyenekre amit te mondasz csak lehet kicsit tovabb el mint a deathadder... a razereknek tipikus konstrukcios hibajuk a zsinor. eleg vekony. ha notihoz hasznalod es szallitod akkor sokat gyurod tekered a zsineget... ezesetben inkabb a 3.0at vedd mert annak masszivabb a madzagja.
Benyaking: en counter-strikeot jatszottam 7 evig versenyszeruen. mar 3 eve nem jatszok. "Amugy olvasgattam a mamba topikjat es csak egyket embernek nem jott be de azok kozott sem volt problema az erzekenyseg/pontossagal." hat ha mint egyeduli skinhead bemesz 300 afro emberke koze te sem fogod hangoztatni fasiszta nezeteidet...(mindenkitol bocsanat a hasonlatert de lehet igy megertik az emberek) wireless modban a 1ms az valojaban 12-18ms... nem volt gond a pontossaggal... nemtudom melyik egeret nezik... amugy meg 9000000dpin es 100000000hz nem is fog eljonni a lezer hibaja ott max annyi hogy alaraksz egy fuzetet mert nem szereti az asztallapot es ugyanugy mukodik ahogy azt egy verpistike elvarja... en megneztem es amit elvartam tole azt meg csak meg sem kozelitette... de a fo problemam az volt vele hogy kenyelmetlen volt es onnantol nalam az mar bukta dolog meg akkor is ha jo a senzora... ennyi...
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Benyaking #7888 üzenetére
Sok embernek A4Tech/Gigabyte/Icon7/CoolerMaster/stb.-vel sincs problémája, az egerek mégis filléres bóvli vackok.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Benyaking
aktív tag
válasz iamthesonar #7873 üzenetére
Azt megkerdezhetem milyen jatekot jatszol verseny szinten illetve milyen egeret hasznalsz?
Amugy olvasgattam a mamba topikjat es csak egyket embernek nem jott be de azok kozott sem volt problema az erzekenyseg/pontossagal.Az biztos hogy az arat nem eri meg (soha tobbet nem veszek ennyiert egeret) de mas eger sem er 30k+[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
MS hardware-ek között sok a jó. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Kobe
veterán
egeret keresek notihoz, de nem a hordozható kisméretűt, hanem valami normálisat- mivel asztalon van legtöbbször használva, kevés játékra + általános használatra.
Vezetékes, vagy wireless, még nem tudom, lényeg a kényelem - a razer deathaddernek nagyon feküdt a fogása, de kicsit drágállom, főleg hogy már kevés helyen lehet kapni. Valami hasonló létezik wirelessbe, netán olcsóbban ?vagy ti úgy alapból mit ajánlanátok ?
-
Motion_Blur
félisten
válasz Moonwolf #7883 üzenetére
Még nyúzom, pár nap múlva írok egy hosszabb kis összefoglalót.
De annyi biztos hogy nem véletlenül kerül egy egér ~20e Ft-ba... még szerencse hogy jóval kevesebbet kellett kicsengetnem érteStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Moonwolf
senior tag
válasz Motion_Blur #7882 üzenetére
Tapasztalatok ?
[ Szerkesztve ]
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Motion_Blur
félisten
MX Performance in da house
eddig csak annyi, hogy wáááááá
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Picipuha? Az milyen?
Samsung-ból egeret, optikai meghajtót, vinyót soha. Már monitort, meg TV-t sem vennék Samu-t. Mobiltelefonból szériája válogatja, de sok elég vacak.
Az olcsó RAM-jai, az ION-os netbook-jai jöhetnek.
Az, hogy meglátja a hsz-ok számát, egy dolog. Friss topikba érve én is meglátom. Általában az első kettő, ill. az utolsó három oldalt legalább elolvasom...
[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
iamthesonar csak egy tipp volt Szerénységem is szokta használni a keresőt, csak hamar ki lehet fogyni az ötletekből. Pl logi, logitech, mx revo, m revom ilyen meg ilyen, stb.
Olvasgatva többet lehet megtudni legtöbbször mint keresve.
Csak egy példa. Magamévá tettem egy ZTE blade-t, első héten csak pislogtam a több 10e hsz között, 2 hét után kezdett tisztulni a kép, de ott még FAQ is volt Aki beesik ide 1-2 évente, tuti nem kezd el keresgélni mikor meglátja a hsz-k számát. (ezt sokak védelmében) -
cvn69
tag
A picipuha termékekért meg én nem adok 5 forintot sem. Az eddigi egerem Logitech, de csak egy szimpla 3 gombos optikai.
Csak egérben szar a Samsung vagy mindenben, mert eddig kb. 8 termék (TV, telefon, HDD, egér) közül csupán az egyik vinyójukkal volt gondom."Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
cvn69
tag
válasz Synthwave #7869 üzenetére
Köszi a választ!
A fiam már kb. két éve használ egy sima 3 gombos optikai Pleomax SPM-900-at a másik gépen és nem kímélő üzemmódban, eddig semmi gond vele ezért kérdeztem."De mivel soha senki nem olvas visszább a topikban, ezért száznégyszer kell leírnom kb. majdnem ugyanazt."
Egyetlen egyszer kérdeztek rá erre az egérre, de arra nem érkezett válasz.
Üdv, cvn69
"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
iamthesonar
aktív tag
válasz ovits00 #7876 üzenetére
hat az lehet te kifogtad azt ami pont rossz volt... az en ms 1.1emet 8eve vettem es hasznaltak sokan rajtam kivul. ma [oWn]f4te hasznalja azota is hibamentesen... az mx518 az jo batran vedd birja is jo is es fasza a garanciaja...
-
ovits00
csendes tag
kösz a választ
"de azt nemtudom felfogni hogy az 1.1en azt hogy csinaltad ki"
Nem tudom én sem. Semmi extra nyúzásnak nem volt kitéve. Ha ennél nem tipikus hiba, akkor csak véletlen kifogtam egy rossz példányt. (Esetleg rámsóztak egy használt felújított példányt, csak elfelejtették közölni, hogy nem új.)
Valószínűleg MX518 lesz a befutó.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"az embereknek meg kene tanulniuk topikokat hasznalni... mielott beirok valamit hogy megkerdezzem legalabb 3-4 oldalt elore olvasok hatha mar van ilyen kerdes.. ha nincs beirom. ezzel ellentetben huhh nemtudok valamit gyorsan beirom... 3nappal kesobb: huhh nem valaszolt senki az utolso 3 hozzaszolassal beirom megegyszer... 1nappal kesobb: huhh van valasz es nemtetszik beirom: de miert???... es amikor megindokoljak fel sem fogja mi van odairva mert tudja hogy van ez meg az a szam adat de nemtudja mire jo az... igy topikozik sok ember..."
+1
Amúgy szívesen írok egy FAQ-t a topik elejére, ha valaki be is illeszti oda.
Csak kérdés, ki hogy venné, ha az általa hype-olt villódzó, 7432 dpi-s lájzeres™ retekbánya bekerülne a "hólapáttal megzúzom és a darabjait a csatornába szórom"-kategóriába...[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Benyaking #7848 üzenetére
Benyaking: igen a felsorolt egerek kozul mindegyik volt eleget a kezem alatt hogy ezt mondhassam rola... nem pofaznam ezt ha nem ez lenne a tapasztalatom veluk kapcsolatban. olvasni mar reg nem olvasok teszteket mert tok folosleges... 96%ban olyanok irjak a netes tesztet akik hypoljak az uj kedvenc modelljuket vagy olyanok akik mar tobbmindent megneznek de a powerpoint a legdurvabb jatek a pasziansz mellett amin valaha is kiprobaltak az egeret... vagy verpistike...
cvn69: szinte biztos vagyok benne hogy nem eri meg az arat az az eger de attol fugg mire szeretned hasznalni... en szemely szerint auchanba meg ilyen helyeken csakis olyan egeret vennek amire ra van irva hogy microsoft vagy logitech (steelt meg razert ugysem arulnak de meg leghet ezeket sem) mert a tobbi abba a kategoriaba tartozik amibe az aruhaz maga is... a szar kategoria... "Mi vele a konkret gond?" ---> az hogy samsung=FOS 500ftot se adok erte kategoria...
ovits00: a felsorolt egereknel tipikus hiba a bal klikk problem... de azt nemtudom felfogni hogy az 1.1en azt hogy csinaltad ki . hat durvan kuldod a bal nyomogatast razert ne vegyel mert annak az tipikus betegsege (bar eddig csak 4-5ev intenziv loves utan jelentkezett nalam mindig ez) pedig a deathaddert v2 a legjobb a felsorolt 3 eger kozul. a ket logi kozul szerintem az mx518 a strapabirobb darab!!!!! jobb mint a G500 mert ez legalabb teljesiti amit elvarsz tole game kozben nem ugy mint uj haszontalan tarsa a g500.... szoval az mx518 es a deathadder kozul valassz szerintem.. azokkal nem fogsz rosszul jarni!
Thunderzolee: az egy olyan eger amit ha meglatnek szaladgalni az egerpadomon kb egy tuzoltobaltaval baszkodnam darabokra es utana megkeresnem azt is aki tervezte es ot is megbaszkodnam egy szogelt baseballutovel... nem csak hogy ocsmany de nagy kenyelmetlen es sok gombja olyan helyen van hogy felbasz egyszeruen amikor hozzaer a kezed... arrol nem is beszelve hogy jatekra nem hogy hanyagolhato teljesitmenyu hanem kimondottan szar is... ott kezdodik hogy wireless... jah meg hogy 9ora az elem ideje pfff... a tobbit nem is mondom legyen ez eleg...
Motion_Blur: az nem Mad Catz Cyborg Gaming Mouse hanem egy Cyborg R.A.T. Gaming mouse...t.imi: nagyjabol en is ezeket tudnam ajanlani amiket [oWn]f4te mar emlitett... amugy meg nem kene a topik elejere FAQ csak az embereknek meg kene tanulniuk topikokat hasznalni... mielott beirok valamit hogy megkerdezzem legalabb 3-4 oldalt elore olvasok hatha mar van ilyen kerdes.. ha nincs beirom. ezzel ellentetben huhh nemtudok valamit gyorsan beirom... 3nappal kesobb: huhh nem valaszolt senki az utolso 3 hozzaszolassal beirom megegyszer... 1nappal kesobb: huhh van valasz es nemtetszik beirom: de miert???... es amikor megindokoljak fel sem fogja mi van odairva mert tudja hogy van ez meg az a szam adat de nemtudja mire jo az... igy topikozik sok ember...
-
t.imi
addikt
válasz Synthwave #7854 üzenetére
Tankjú!
Végignyálazom a népséget figyelmesen.Kéne a topik elejére egy FAQ, így nem kellene mindent 50x leírni.
Kéne a topik elejére egy FAQ, így nem kellene mindent 50x leírni.
.................................... -
Motion_Blur
félisten
válasz Thunderzolee #7868 üzenetére
Mad Catz Cyborg Gaming Mouse
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Gagyi szenzor, gagyi összeszerelés, gagyi design. Kb. 500 Ft-ot ér az egész. 7-8k-ért már EGERET lehet venni (MS 1.1/MS 3.0/Logi MX 518/SS Kinzu).
De mivel soha senki nem olvas visszább a topikban, ezért száznégyszer kell leírnom kb. majdnem ugyanazt.
vlevi: ha csak a tappancsai lennének az A4Tech-nek a baja, akkor nem akarnám őket satuba fogni és megdolgozni acetilénfáklyával. Szerintem azt a melóhelyen lévő Intelli 1.1-et cseréld ki rá.
Thunderzolee: az biztos, hogy rusnya.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv!
Ez milyen egér?
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
vlevi
nagyúr
válasz Synthwave #7861 üzenetére
Nekem pont ilyen van. Nem vagyok vele 100%-ig megelégedve, ez igaz, de nem cserélem le.
Az egyik, amitől kiakadtam, hogy hamar elkoptak a tappancsai, és olyan volt, mintha homokon húzgálnám. Még jó, hogy az A4Tech ad hozzá 8db póttappancsot, most megint jól működik. Nem az egérpad volt koszos Aztán, ha a második 4-es csomag is elkopik, akkor kuka. Próbáltam celluxot ragasztani rá, de az nem vált be, mert a cellux olyan, mintha ragadna az egérpadhoz. Vagy lehet, hogy nem is cellux volt, hanem kétoldalas ragasztószalag?
Ezt a tappancs kopás dolgot nem értem. A melóhelyemen A4Tech WOP-35 egerem volt, és sosem volt semmi bajom vele. Pedig már a festék is lekopott róla, ezer évig használtam, gond nélkül, egész addíg, amíg a balgombja rakoncátlankodni nem kezdett. Most egy MS Intellimouse 1.1 a céges egér, az is tökéletesen működik.
Sok egér (köztük márkásabb, MS, Logi egerek is) azért nem jöhetnek szóba nálam, mert baromi kemények a gombjai. Ennek az A4Tech X7-esnek jók, de rengeteg egér olyan, hogy a középső gombot alig bírom lenyomni. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Moonwolf #7864 üzenetére
Arra kíváncsi vagyok. Még nem próbáltam. Talán az a MS-logo egy kis bizakodásra ad okot. Csakis kábeleset.Aztán lehet, hogy egy kalap sz@r.
A papíron lévő adatok nem érdekelnek. Pl. az ilyen 50 G-s rántási sebesség is egy gyökérség, mee' nem fogsz te puszta kézzel 15 G-vel se.Ha valaki hoz egyet, szívesen kipróbálom ám. ^__^
[ Szerkesztve ]
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Phvhun
őstag
-
Vagtam
tag
Tipp:
Vettem ma egy Prestigio PMSG3 típusú egeret. Jó az ára, felbontása és még világít is rajta a scroll, annak megfelelő színben, hogy milyen dpi-t használsz (zöld,piros,kék). A felbontása programozható 400-3200-ig.
szubjektivitás, de érdemes kipróbálni ezen az áron.
Az Ojjektum a vízbű veszi ki a zoxigént, teccikérteni?
-
IdiotElf
csendes tag
Már írtam nektek x-755bk problémával és lásunk csodát ami sz.r volt az most jó lett egy jól irányzott ütéssel megjavult az egér remélem így is marad
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
-
ovits00
csendes tag
Egér vásárlás előtt vagyok én is.
Eddigi egereim:
ősrégi golyós 3 gombos Genius - legalább 4 évig szolgált, míg megadta magát
infrás golyós a4tech - szar volt, de egy ideig nyüstöltem
MS IntelliMouse Explorer 4.0 - szerettem, de viszonylag hamar double click problémás lett
MS IntelliMouse Optical 1.1 - tetszett, de itt is viszonylag hamar double click probléma jelentezett
Logitech B110 - double clickSzóval valami olyasmit keresnék ami jobban bírja a klikkolást.
Logitech MX518 vagy G500 esetleg Razer DeathAdder V2 mennyire bírja ilyen szempontból?Inkább általános célra+ egy kis hobby 3D modellezésre (amihez elkelne egy igazi 3. gomb) kellene, mint játékra.
-
cvn69
tag
Sziasztok!
Az Auchanban láttam egy Pleomax ML-600G tipusú egeret, 6990.-ért. Elég jól néz ki. Lézeres, 10 gomb, ebből 6 programozható. DPI állítás 400-3200-ig, 5 profilbeállítás, LED kijelző.
Szerintetek, megéri az árát?"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Genius GM-6000. Ilyen volt az első saját egerem, még '95-ben. ^___^
t.imi.: Pontosítsunk.
Microsoft:
--------------
WMO 1.1
IM 1.1a
IE 3.0Logitech:
-------------
MX 300
MX 310
MX 500
MX 510
MX 518
G1Razer:
---------
Diamondback
Diamondback 3G
DeathAdder v2
Krait
AbyssusSteelSeries:
------------------
Ikari Optical
KinzuSKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
koshmar
addikt
válasz Tothgera30 #7841 üzenetére
Hát az lesz, mert hiába kerestem egész nap, mégsem leltem rövid kábeles egeret.
Se HP-t, se mást.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
t.imi
addikt
[oWn]f4te lassan kezd tisztulni a kép... hihetetlen. Veszek egy golyós a4tech-et, max bolyhozom naponta
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Tothgera30 #7849 üzenetére
Ezt mondatja velem az érett személyiségem.
-
Benyaking
aktív tag
válasz iamthesonar #7842 üzenetére
ezt amugy miert mondod? Voltak mar ilyen egereid vagy ezt olvastad valahol?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Innen látom, hogy ez az "1000 Ft-ot ha adnék érte, hogy a tartalék egérnek is legyen tartaléka"-kategória lesz.
t.imi.: egészen pontosan 4-nek. És azok közül sem mind jó.
[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
válasz iamthesonar #7825 üzenetére
Annyira nem gondolom komolyan, nem vagyok HC játékos.
Naponta lődözök, de pl: CS nem játszik.
Pedig a CM Storm Sentinel Advance jó nagy dög, rendesen rá lehet feküdni.
Még az X8-t vizuálom, jó formája van.
Ennyi egérből csak 4-5 gyártónak van normális egere? -
vlevi
nagyúr
válasz Moonwolf #7820 üzenetére
"De ha már azt nézzük a gigabyte valamivel jobb mint a logitech, sőt a trust is egerek terén"
Nana...
Van itthon Trush egerem. Baromi felemás. Nagyon könnyű, és csak úgy csúszik az egérpadon, már-már túlságosan is. Ezzel szemben a gombjai betonkemények. Szóval, ha nem koncentrálsz eléggé egerészés közben, akkor, mire lenyomod a gombot, arrébbszaladMost A4Tech egerem van, ennek nagyon jók a gombjai, és most, hogy kicseréltem alatta a tappancsokat, csúszni is egész jól csúszik.
-
vlevi
nagyúr
Csigabájt egér : ECO600: újabb egérrel jelentkezik a Gigabyte
Egyelőre jól hangzik : 124,5 x 77,6 x 41,8 mm-es mérettel rendelkezik, és van 5 gombja.
Mostmár csak valami emberi ár kell hozzá... -
iamthesonar
aktív tag
válasz Benyaking #7840 üzenetére
hat a copperhead meg a mamba egykutya mindketto fos szeria.. a razer hanyatlasa a copperrel kezdodott... minek eroltettek a konkurencia hatasara a lezert amikor az sima optikajuk is jobb volt mint a konkurencia lezerei.. az hogy losz e vele jo statot vagy sem relativ... expert botok ellen golyos egerrel is lovok 10v1be 120-3 as atlag statokat.. de versenyen vagy csak sima waron kiboritana a golyos eger...
-
-
koshmar
addikt
válasz Tothgera30 #7838 üzenetére
Jelenleg egy Gigabyte egerem van, na ahhoz van kb. 2 méter kábel.
Laptophoz használom, szóval felcsavartam, majd kábelkötővel összefogattam.
Szépen néz ki...
Kb. 10 centi zsineg kell az egértől a jobb oldali USB-ig.De amit vennék, az laptophoz kéne csak, a Gigabyte meg jó lesz öcsémnek, stb.
Bár HP laptophoz HP egér dukálna.
Vagy ilyen rövid kéne, mint a képen, vagy ilyen felcsévélhetős.
Google a barátom, tudom, de ma nem akart segíteni.[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Tothgera30
Ármester
válasz koshmar #7837 üzenetére
A rövid vezetéket könnyen meg tudod oldani legtöbb egérnél. Szétszeded, csatlakozóból kiszeded a kábeleket, méretre vágod, zsugorcsövet rádobod, ráolvasztod, visszaforrasztod a csatlakozókra és kész. Bár hülyeségnek tartom, mert ha egyszer asztali gépre akarod majd rádugni és a gép a földön lesz, és nem lesz elég kábeled, akkor azt szép szóval úgy hívják hogy rossz nap.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
koshmar
addikt
Sziasztok!
Nekem egy ilyesmi egér kéne.
Az nem annyira fontos, hogy HP legyen, csak ilyen rövid vezetékes (vagy esetleg dobba csévélős) és csendes legyen. [Pont ilyen laptophoz kéne]
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Gr3GoRi #7833 üzenetére
igen mamba a razernek azon egertipusa amely egy szarul sikerult... abba 3.5G LEZER sensor van ami nem tul jo technologia.. van rajta meg mit javitani. az igazan szar abban az egerben a wireless dolog amitol kesik az eger es csak 72ora az elem elettertam aktiv gamingnel es meg ez is csokkenhet annak a feluletnek a fuggvenyeben amin hasznalod... hat ez szanalmas akar razer akar nem... 1ms responze az kamu csak akkor eri el az eger ha be van dugva a madzag... de akkor minek wireless???? ez a tipikus zseller flashbang..
a deathadder egy sokkal jobb kunstrukcio!!! a 3.5G INFRA sensor nem csinal olyan bakikat mint a lazer sok feluleten sokkal hasznalhatobb!!! a black edition es a sima v2 kozott semmi kulombseg csak a szine!
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Moonwolf #7832 üzenetére
Genius, Gigabyte, Trust...szar és szar között nincs különbség. Maximum az egyik hígabb, mint a másik.
Gr3GoRi: ugyanaz a 3.5G infra.
-
Gr3GoRi
tag
válasz Benyaking #7828 üzenetére
A Mamba nem lenne rossz egér: nekem nagyon kényelmes, brutális dizájn, vezeték nélkül is haszálható(ha kényelem kell..) DE! katsztrofálisan szar érzékelőt raktak bele
[oWn]f4te: Hosszútávon kényelmesebb nekem a Mamba/DeathAdder forma
Gondolom a Black Edition -ben is ugyanaz a szenzor van mint a V2-ben?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B550 Aorus Pro v2 // R7 5800X // Patriot Viper Steel 4400 CL19
-
Moonwolf
senior tag
válasz Synthwave #7821 üzenetére
bocs XD elirtam genius akartam írni
látom hogy olcsóbban van, de ha külön rendelem akkor ugyanannyiba kerül mintha ott venném ahol a többi cuccot
[ Szerkesztve ]
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz iamthesonar #7830 üzenetére
Elolvastam pár EGÉRTESZTET A NETEN. Azt írják, hogy ha lassan tolom az egeret, akkor irgalmatlan precíz az a pozdorja, még egy poligonelefántot is le tudsz lőni Far Cry 2-ben 2 méterről, ha kellően óvatosan mozgatod. Csak ügyelni kell, hogy a diszkógömböt ügyesen a szálkák mentén vonszoljuk. A szomszéd Béci is ilyet vett tegnapelőtt és ő már legalább 1 hete CS-zik (szóval eléggé pro a srác) és azt mondja, ez mindent aláz. Még a böngészője bezáró gombján is tudott kattintani harmadjára! Ez TELJESEN meggyőzött. Légyszilégyszilégyszi tegyél félre nekem KETTŐT.
...Ja, hogy görögtüzet nem csinál, nem WIRELESS és még csak nem is 8000 dpi? Tartsd meg a szarodat.
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
lehet a penzedet befektetni idot allo minosegi dologba de el lehet kolteni faszsagra is... hat nemtudom te neked mien kemek dolgoznak de tulvannak fizetve... a giga meg a trust jobb egy loginal??? nemhinnem csak a garanciat kell nezni es mar akkor lepipalta es meg nem is vizsgaltuk a termeket...
ha ilyen lenne a munkam hogy terveznem vagy rajzolnom kene egerrel en ezt vennem amugy Razer Pro|Solutions Pro|Click V1.6 casual gamingre megteszi. versenyszeru gamingre alkalmatlan... 7890ft...
1. nekem kenyelmes
2. razer=minosegi termek
3. jol is nez ki szerintem tok csilli villi[oWn]f4te nemmonmdom hogy hova menj a szivarvanyoddal.... de ha valaki csak a parasztvakitasnak hisz es a reklamoknak meg a hype teszteknek akkor aruljunk olyan golyos egeret amit eladunk full HD 3D egernek es annyi az ujitas hogy szerzunk bontobol 2gombos golyos ms egereket (szigoruan a hagyomanyosat gorgo nelkul), lakkfilcel egyedi mintasra festjuk, es a golyo helyere rakunk egy mini discogombot amit megvilagitunk 3 szinu ledekkel. gamer bundle szett be meg egy 10x10 centimeteres pozdorialappal aruljuk 25 ezerert.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Gr3GoRi #7815 üzenetére
DeathAdder nem egy rossz egér. A Black Edition meg legalább nem olyan csicsás.
De ha már megszoktad (meg amúgy is), miért nem maradsz MX 518-nál?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
És akkor is ha nem villódzik szivárványosan, ha éppen láma vagyok?
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
bionics* az mionix akart lenni
-
iamthesonar
aktív tag
ha komolyan gondolod a jatekot akkor a kovetkezoket felejtsd el: asus, speedlink, gigabyte, trust, coolermaster, roccat, icon7, genius, sharkoon, termaltake, bionics, saitek, a4tech. ezt igy mindet torold ki az elmedbol. ha jatekos egeret keresel ami mukodik is arra a celra hogy jatek akkor: logitech, microsoft, razer, steelseries...(ezekbol sem mindegyik jolsikerult seria!)
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Motion_Blur #7808 üzenetére
Remélem hogy nem fog 2 év múlva beszarni rajta a mikrokapcsoló
Ugyanaz a hulladek kinai Omron D2FC-F van benne, mint az osszes L egerben ~10 eve...
Melohelyi gagyibajt egeremben egy masik kinai Omron szeria (D2F-J01F) van, azt legalabb alacsony feszultsegre/aramra terveztek.
Itthoni, 2 egerbol osszelegozott MX Revomban persze japan D2F-01F
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Normál esetben nem vesz az ember direkt sz@rt.
Egér olcsóbban: [link]
Totális (kép)zavarban vagy.
"Megnéztem egy játékkal direkt fps játékkal legnehezebb beállításon, és hát elég pontosan lehetett célozni, ugrálva is, ugy hogy "
Halálos egy menet lehetett.
"De ha már azt nézzük a gigabyte valamivel jobb mint a logitech, sőt a trust is egerek terén"
Április 1-jén ez még tarolhatott volna.
Ha nem viccnek szántad, akkor:"bár ha azt nézzük, minél nagyobb a DPI felbontás annál kissebbeket kell mozdítanod az egéren, vagy tévedek ? "
Meg annál fényesebb a parasztvakítás.
Ilyen mentalitással jutunk el a 3*3 cm-en játszó emberekig, akik csodálkoznak, hogy nem tudják kiakasztani az egerüket.
Valójában teljesen sensitivity függő. iamthesonar pl. 400 meg 1800 dpi-n is ~40 cm-en fordul 180 fokot.[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
válasz Synthwave #7819 üzenetére
normál esetben az ember nem rángatja őrült módjára az egeret, ahol én néztem ott 9,200 ft ba kerül, 2000 el többe.
Megnéztem egy játékkal direkt fps játékkal legnehezebb beállításon, és hát elég pontosan lehetett célozni, ugrálva is, ugy hogy
De ha már azt nézzük a gigabyte valamivel jobb mint a logitech, sőt a trust is egerek terén
bár ha azt nézzük, minél nagyobb a DPI felbontás annál kissebbeket kell mozdítanod az egéren, vagy tévedek ?
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Moonwolf #7818 üzenetére
"beragadt párszor egy helyben " - köszönjük Gigabyte . Ez egy remek megállapítás első pontnak a "hulladék" definíciójában. Csak egy párszor? Szerintem egy perc alatt úgy 20x akasztanám ki.
Komolyabb rántásnak az olyan nagy sebességgel történő, hirtelen egér-elmozdítást nevezzük (általában min. 15-20 cm-en), amilyet te nem csinálsz (meg amilyet a manapság divatos, léjzeres, világító, sípoló/csilingelő atomvagány gémeregerek nem tesznek lehetővé ^__^). Máskülönben már tábortüzet raktál volna a Gigabyte-rágcsáló hasán.
Így van, optikai. Szerencsére. Marketinghype-pal meg fárasszák az üknagyanyámat. De még ő se dől be.
MX 518-at lehet már 8k-ért kapni.
[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
válasz Synthwave #7817 üzenetére
hát ez érdekes mit nevezünk komolyabb rántásnak
megnéztem van egy kb 5 éves, komolyabb rángatásoknál összevissza ugrál, ez a majd egy éves gigás egér nem, tűri viszont beragadt párszor egy helyben de össze vissza ugrálás nem volt a "komolyabb" rántásoknál, bár nem tom te mire érted azt
miért ne lenne egérpad?
amit ajánlottál az optikai egér és 2k val drágább.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Moonwolf #7816 üzenetére
Nekem csak az nem világos, hogy még ha csak mindennapi használatra kell is, miért vennél szerves salakanyagot, amikor kb. ugyanannyiért olyan is van, ami jó. Azért mert a másikon 2 LED-del több villog?
Egér alá kell a pad. Nem véletlen találták azt ki. Kényelmesebb, pontosabb.
Netes egérteszek = , aztán .
Amúgy képes lennél 8k-ért venni egeret (még ha vackot is, de itt most az összeg a lényeg) és aztán pad nélkül használni?Azért gagyi, mert leteszem a padra, megfogom, rántok rajta egy komolyabbat és ott halt meg az optika/lézer...
[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
válasz Synthwave #7814 üzenetére
nem játékra kell hanem mindennapi használatra
bár az érdekes, van másfajta egér is és az nem megy minden felületen, ez a gigabyte os pedig igen, akkor nem értem miért lenne gagyi, sőt elvileg ez a másik meg elvileg még jobbnak kellene lenni egy szinten, sőt tesztet is találtam róla.
-
Gr3GoRi
tag
Sziasztok!
Mi a véleménytek DeathAdder Black Edition-ről? Lehet méltó utódja egy MX518-nak? Versenyszerűen játszok fps-ekkel és a Mamba nagyon nem jött be[ Szerkesztve ]
Gigabyte B550 Aorus Pro v2 // R7 5800X // Patriot Viper Steel 4400 CL19
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Moonwolf #7811 üzenetére
Miért CSAK az ilyen hulladékokat szúrod ki magadnak?
De olyan az is, maximum csak te nem veszed észre. Ergo fölösleges "játékra kihegyezett" egeret kutatnod, mert ha nem tűnik fel, hogy az a Gigabyte mekkora egy ****, akkor kb. bármit lemelhetsz a polcokról, úgyis kielégítőnek fogod találni.
-
t.imi
addikt
válasz iamthesonar #7802 üzenetére
Köszi a gyors és kimeritőt
Kár hogy még mindig itt tartunk wirelles téren, pedig jó nagyok a logi egerek, ezért tetszett volna.
MX518 van, annak nem jön be nagyon a formája, GIGA M6900 van, nem rossz, csak egy kicsivel nagyobb kellene.
Razer egerekkel ki lehet üldözni a világból, olyan szappan kinézete van nekem nem tetszenek.
Találtam Cm Storm Spawn tetszik, de az rövidebb bő 1cm-el mint a Giga.
Nagy legyen, kényelmes és dögös -
Moonwolf
senior tag
válasz Synthwave #7809 üzenetére
játék alatt nem a pasziánszt értem
különböző stratégiai játékok, meg pl: gta4, starcraft 2, sacred 2
amugy egy gigabyte m7000 esem van.
és nem mondanám rá hogy olyanamire azt lehet mondani hogy tényleg olyanok azok a geniusok
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Moonwolf #7807 üzenetére
Gigabyte-ból nem csak a drágább sz@r, hanem az ÖSSZES.
Ha a normális játék alatt a passziánszot érted, arra biztos jó.
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #7712 üzenetére
Úgy néz ki hogy sikerül viszonylag jó áron hozzájutnom egy új Logitech MX Performance-hoz. Remélem hogy nem fog 2 év múlva beszarni rajta a mikrokapcsoló
-
Moonwolf
senior tag
válasz iamthesonar #7804 üzenetére
hát akkor ennyi erővel vehetek ugyanolyat ami van, ezzel is lehet elég pontosan dolgozni de akkor ezek szerint szted a gigabyte ból a drágább szar, főleg hogy ami nekem van az mondjuk úgy fapados csak a dpi váltó van rajta és mégis lehet vele olykor olykor játszani normálisan vagy képet szerkeszteni ... fura...
[ Szerkesztve ]
-
CséZé
őstag
na közben eléggé megszoktam a WheelMouse-t, azért nem vagyok teljesen megelégedve vele...
pl, ha gyorsan akarok görgetni, akkor benyomódik a középső gomb. ezen kívül ha a klikket a végén nyomom néha dupla kattintásnak veszi. -
Zanik
addikt
válasz iamthesonar #7804 üzenetére
Mondjuk a Kinzu-n nincs sok gomb, amit programozni lehetne! Nekem amúgy az MX518 is kiesett. Megfogdoztam egy boltban, de az én kezemnek túl nagy. Volt ott még egy M500-as is, az valamivel kisebb volt, és a fogása kissé fura, de kényelmes, viszont azt nem tudom hosszú távon milyen lehet így tartani a kezünk. Már csak a Kinzu-t és az IME-t kéne megtapogatnom valahol, hogy dönteni tudjak, előbbiért lehet elmegyek a Pixel-be, utóbbira kéne kitalálni valamit. Egy biztos, megfogdosás nélkül nem fogom megvenni őket!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Moonwolf #7803 üzenetére
az en velemenyem szerint NEM! az egy hulladek... ha kepet is szerkesztesz meg hasonlok akkor nemtudom megmondani mikor fogja az agyadat felkurni amikor pixelnyi pontossagokkal kell dolgozni es elkezd vibralni meg ide-oda csuszni az az 1 pixelnyi tav... azok amiket te neztel atlagban 7-9k kozott mozognak. 9k-bol mar lehet minosegi egeret venni akkor mert vennel hulladekot. ha egy eger jo jatekra akkor tutira jo a 3d grafikusoknak meg a cad felhasznaloknak is. ez nem jelenti azt hogy egy gyengebb mouseval nem lehet ezeket megcsinalni csak ki mennyire haklis az ilyen dolgokra. en 9ezerbol a helyedben ezek kozul valasztanek: logitech mx518, steelseries kinzu, microsoft ime 3.0. ezeken is programozhatod a gombokat, (kinek melyik az) kenyelmes is, es MINOSEG! most az hogy optikas vagy lezeres tok mindegy szerintem ha jol mukodik a sensor amit beepitettek a ragcsaloba.
[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
válasz iamthesonar #7802 üzenetére
mondjuk az irodai munkát nem arra értem hogy word meg excel
képszerkesztés is beletartozik meg még jó pár dolog, meg pár játék is
de akkor semmilyen játékhoz nem jó ?
-
iamthesonar
aktív tag
Zanik: a kinzu az fasza!!! en ajanlom nekem is tetszik kene egy olyan... egyszeru es jo. viszont a login tobb a gomb es garancia is jobb gondold at ezeket neked fontosak e! de mondom a lenyeg hogy kenyelmes legyen!
Moonwolf: a gigabyte egerekkel semmi baj nincsen ha irodara akarod hasznalni! arra tokeletesek a gigabyte gamer egerek de a jatekra nem jo egyiksem. kesnek hibaznak csalnak csitelnek stb... de irodanal ezek elo sem fordulhatnak hiszen nincs az a mozgasspektrum amitol kiakadna. [oWn]f4te azert irta azt mert nemtul tartos darabok ezek. "ropi" csilli villi egerek. kb maximum 2-4ev az elete. mig mondjuk egy ms 1.1nek 5+ a vegtelenseg kb... (az enyem ami [oWn]f4tenel van 8 eves es patent darab!!!)
t.imi: igen meg mindig fennall ezeknel ugyanaz a gond. ha hardcore gaming ha nem inkabb vegyel egy minosegi egeret ezeknek az arabol. ezek nem "csitelnek": ms 1.1-1.1a, ms 3.0, steelseries kinzu, logitech mx518(ezek a 4-9k koruliek), razer deathadder v2, razer abyssus, steelseries xai(ezek mar 10-17k). de egyik sem fog neked kesni meg hibas mozgast produkalni az tuti. a lenyeg az hogy tapizd szet oket es amelyik a nagy kezednek a legkenyelmesebb vegyel olyat. ha nem hardcoregamelsz akkor is inkabb vegyel az olcsobbak kozul egyet mintsem hulladekot 6-8k-ert az a4tech, gigabyte, speedlinkes bagazsbol...(es lehetoleg hanyagold a wirelesst!!)
[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
Nos, időközben az Abyssus-t kizártam, méghozzá a világító logó kikapcsolhatatlansága miatt! Bejött a képbe viszont az SS Kinzu. Egyszerű, pofás egérnek tűnik. Ami miatt szimpi, hogy kisebb mint az IME, emiatt az én átlagnál kisebb kezeimhez talán jobban passzolna. Azt olvastam, hogy a Kinzu is 'ajánlott', de van-e valakinek valami határozottabb véleménye róla?
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest