Új hozzászólás Aktív témák

  • ToMmY_hun

    senior tag

    [beszámoló - Logitech G502]

    Az ajánlott egerek listáját böngészve megakadt a szemem a Logitech g502 egerén, mondhatni első látásra szerelem volt. Az egeret 20k körül be lehet szerezni egy itthoni webshopból és úgy gondolom, hogy ennyiért nagyon nehéz lenne jobb felszereltséggel rendelkező egeret találni. Kiemelnék pár fontos tulajdonságot:

    Pozitívumok:
    - Egér memóriába menti a beállításokat, tehát egy másik gépbe átdugva ugyanúgy használható marad
    - Kalibrálható az egérpadhoz
    - Folyamatos visszajelzés a beállított DPI értékről (alapból 4 különböző tárolható, nekem 2 is elég lenne :) )
    - Sniper gomb: Amíg nyomva tartjuk egy kisebb DPI érték lép érvénybe. Tegnap óta van meg, de rengeteg headshotot köszönhetek ennek.
    - Beállítható világítás fényerő: nem is gondoltam volna, de este hasznos, segít megtalálni a kicsikét
    - Mikrokapcsolók: Nem tudom milyen típust használnak, de tetszik hogy nem túlságosan puha, eléggé keménynek számít egerek között.
    - 1KHz polling, de ez alap egy gamer egérnél

    Negatívumok.
    - Intenzív játék közben egy kicsit melegszik. Ez nem okoz kellemetlen érzést, csak meglepődtem, mert az előző egerem nem csinálta.
    - Az összeszerelés minősége hagy némi kívánnivalót maga után, az illesztéseknél néhol kiszűrődik a kék led fénye. Ezt leszámítva masszív szerkezet, de a hivatalos 29 ezres listaár miatt ezt bizony meg kell említeni.

    Összességében imádom az egeret. Rettenetesen pontos és nagyon kicsi súrlódási együtthatót produkál az egérpadomon, pedig az csak egy nvidia kártya mellé kapott ajándék pad. Nincsen meg az a tulajdonsága, amit sok gagyibb "gamer" egérnél tapasztalok, miszerint távcsöves puskával távolra nézve már nem tudja feldolgozni a kis egérmozdulatokat és ennek következményeként a célkereszt túl nagy távolságokat tesz meg a legkisebb egérmozdulat után is. Egy szó mint száz, FPS kedvelők biztosan nem fognak csalódni az egérben. Amennyiben bárkinek kérdése lenne vele kapcsolatban, akkor nyugodtan tegye fel, igyekszek válaszolni rá. :C :)

    [ Szerkesztve ]

    C programmers never die, they are just cast into void.

Új hozzászólás Aktív témák