-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
A gyerekemet gépírás országos versenyre akarja vinni a gépírás tanár, mert kiemelkedően gyors az évfolyamában.
Az iskolában Logitech K120 nevezett ipari hulladékon gépelnek, de lehetőség van saját billentyűzet használatára a versenyen.
Próbáltam inteneten keresgélni, hogy "Best keyboard for Typing", de nagyon nagy a szórás. Ami nagyon sok ajánlásban szerepel a Logitech MX Keys, Logitech Q széria.
Nekem itthon szinte csak slim billentyűzetem van (DELL, HP, Apple Magic Keyboard, Cherry Steam 3.0), én az Apple-ön tudok leggyorsabban gépelni, de a gyerek a Cherry-n a leggorsabb. Volt Varmilo-m is, de azon pl harmad olyan gyorsan gépeltem, mint az Apple-ön.
Igen, tudom, hogy mindenkinek más tetszik, és be fogom küldeni a MM-ba, hogy nyomkodja végig az egész kínálatot, de Ti esetleg tudnátok valamit javasolni?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest