-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz Melack #28276 üzenetére
ha kinézet alapján kellene dönteni, akkor nálam a honda a nyerő a prius-ok hátulja soha nem tetszett
#28280: biztos "gyengéden" törték végülis csak egy picit meg lett húzva, nem olyan vészes ez
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
válasz Melack #30195 üzenetére
Az ilyet el kell ásni az autójával együtt...
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Laraxior
titán
válasz Melack #30204 üzenetére
Tisztában vannak ezek az ilyesmivel..azon sem csodálkoznék, ha pénzbe került volna a fotó, neadjisten egy fotósorozatot is találnánk valahol...
Mint pl ez... ( az uccsó kép a nyerő)
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Zewa
senior tag
válasz Melack #30830 üzenetére
Itt is vannak normális rendőrök akiknek nyugodtan lehetne adni akármit, megfelelő oktatás után.
2literes turbó benzin 245ps- 6,1 liter vegyes ciklusban.Fókákat. Oktáviákat viszont ütötték, vágták. Legfőképpen azért mert össze vissza használják a járműveket, nincs olyan hogy 1-2 emberhez tartozik egy autó, mint régen.
ps.: Nem értem ezeket a bazi nagy fényhidakat a német pálya rendőrautókon. Mán' itthon is a slim a menő.
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Laraxior
titán
válasz Melack #38245 üzenetére
Laguna..
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Melack #38245 üzenetére
Inkább kombiban gondolkodnék és vmi korszerűbben. 1,4-es Fábia kombi pl.
Váltani meg ne legyél lusta. Vagy akkor legyen olyan anyagi háttered, hogy ki tudd csengetni (az esetleges) 2-300k-s váltócserét.mod:
Használtautónál arra építeni, hogy áá, nem fog az elromlani... Több mint vakmerőség szvsz.
Csak azért mert haver is megvette a 3-as BMW-t és egy éve ott áll az udaron mert nem tudja a váltót rendberakni, nincs rá lóvé.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
_NCT
őstag
válasz Melack #38260 üzenetére
Jah, hogy fél misiért nézegetsz autókat? A kombi válság autó, az a nagy is és ócó is kategória. A nagyot viszonylag nagynak értettem, nem tudom babából mennyit terveztek
Példának, ilyen Ford Focus-t mernék ajánlani, vagy Toyota Corolla, de lesz itt még ajánlat bőven másoktól. A Scenic-től én óva intenélek, habár francia ótóm van, ebben a szegmensben problémamenteset kifogni igen nehézkes lesz franciából.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz Melack #38464 üzenetére
Akkor miért nem felejted el a dízelt? Én csak benzinest vennék ilyen távra. Szerinted melyik a jobb? Egy rozoga dízel, vagy egy viszonylag jó állapotban lévő benzines? Félmillió alatt nem fogsz kapni jó dízelt, vagy csak szökőévente egyszer... Benzinesből ennyi pénzért jókat ki lehet fogni, ami nem fog az úton hagyni, és ha rendberakod a vétel után, akkor a következő években semmi baja sem lesz.
-
giigz
veterán
válasz Melack #38467 üzenetére
Igen, 20k alatt nem létfontosságú a dízel.
Benzinesben jó a Xsara, Laguna, Clio, Megane, Punto, stb. stb. Japán vonalon is van több alternatíva. Kis benzinest kell venni, max. 1.6 motorral, azt olcsó lesz fenntartani, biztosítás, stb., és ha jó állapotban veszed meg, ráköltesz a vétel után 100k-t, akkor utána nagy valószínűséggel költségmentes lesz évekig.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz Melack #38467 üzenetére
HI!
ha ki tucc bekulni a logannal akkor nem kerdes hogy azt
udv
neduddki
mod: ha mechanikailag rendben van es max egy kis laktolni valo van rajta es megcsinaltapod akkor eg gy jo darabig oto
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
giigz
veterán
válasz Melack #38470 üzenetére
Vételár + átírás + azonnali szerviz + későbbi esetleges szervizre még + 100k
Nem tudom te voltál-e, aki írta, hogy nem tetszik neki a Megane. Szerintem az egyik legjobb választás, családi autónak is. Általában kényelmes öregebb emberek vették újonnan, nem a sufnituningosok kedvence volt szerencsére, nagy, tágas autó, kényelmes. Én is ilyet vettem pár hónapja, 370k volt + átírás, és szervizre + 100k, még mindig kell majd rá költeni 50k körül, de akkor olyan állapotban van, mintha a szalonból jött volna ki.
4*-os törésteszt, oldalról max. pontszám. Halk menet közben, a fogyasztása átlagos, de semmiképpen sem rossz, 1.4-es 1.6-os motorral is jó. A futóművét így 14 éves korára is kényelmesebbnek érzem, mit a 4 éves Swift vagy 6 éves Focus-ét. Persze azoknak keményebb van, tehát jobban lehetne vele ralizni, de nekem a kényelem jobban bejön, úgyis tele van kátyúval mindenhol.
-
giigz
veterán
válasz Melack #38477 üzenetére
Nem néz ki rosszul, de az a Golf nagyon lelakott. Én a helyedben (persze, ha van rá lehetőség), vagy várnék vele, de mindenféleképpen hozzáraknék 50-100k-t, tehát én nem 250-300-ért néznék autót, hanem 350-400-ért. Mert ebben az árkategóriában már szépet, jót lehet kapni, 250 körül meg általánosságban csak sz@rt.
-
neduddki
nagyúr
-
Integra
titán
válasz Melack #41028 üzenetére
huhh, nekem gond, nem tudok ennyiért max 10 éves autót mondani.
elsőre egy 1.6-os benzines 16 szelepes toyota carina e kombit mondtam volna, 95-00 közöttit, de így nehéz.állítsd be hahu-n a szűrőt benzinesre, kombira és 400-500e ft közé meg legidősebbnek 2002-t adj meg. nézd meg milyen autókat fog kidobni rá.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ABE
őstag
válasz Melack #41028 üzenetére
Ez így sok, írd be a feltételeket HAHU-n. Ha mondjuk 2003 és 2005-ös közötti autót keresel, magyar okmányokkal, normál állapotban 500e forintig, akkor 157 találatot ad ki, amihez van konkrét ár. Ezek nagy többsége Suzuki, Thalia, vagy egyéb kisautó.
Szerk: pontosítottam, én még beletettem a keresésbe, hogy 1100 és 1600 köbcenti közötti legyen, így dob ki 157-et.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #41046 üzenetére
utoljára mondom el, nem foglak cseszegetni tovább, tudom, hogy nem leszek népszerű, de a lelkiismeretem azt diktálja hogy még egyszer leírjam:
hülyeséget csináltok, ezt egy-két éven belül piszkosul bánni fogjátok. rengeteg dolog miatt. ne hallgass rám, rendben van, se kutyád se macskád nem vagyok, de beszélgess el erről pár emberrel, akiben megbízol, és nem csak úgy barát, hogy bólogat akkor is ha épp kútba készülsz ugrani.
ez így nettó anyagi csőd, kb. 8-10 évre vágod magad haza ha ezt a szarosszendvicset megkened magadnak
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest