Hirdetés
-
IT café
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stangli
senior tag
válasz pH érték #7544 üzenetére
abban a bankban ami kedvezőbb számodra, a saját igényeidhez mérten attól függ mi fontos neked, kiterjedt fiókhálózata legyen? vagy ingyenes netbank, minél több kp felvétellel? vagy kevés költsége legyen a számlavezetésnek, készpénzkivételnek? na ez a baj, hogy mindent egy helyen nem lehet, szóval nekem a raiffeisen 699ft-os díjú számlám van, 4alszámlával, aminek nincs díja, sok helyen tudok felvenni pénzt, havi 2kp felvétel ingyenes, netbankon utalás ugyancsak ingyenes bárhova... nekem tökéletes, mert mindig kártyát használok... van aki a cibre esküszik, van aki az otp-re, van olyan is aki az unicreditre, mkb-ra...
jah és a raiffeisennél most van ez a díjnullázó számlacsomag nulla ft-ért ha 120e/hó rámegy...hosszútávra befektetni ugyancsak saját igény szerint, attól függ mekkora összeg és mekkora a kockázatvállalási kedv... ha nem akarsz részvény eladás/vétellel bajlódni, akkor valami hozam védet befektetési alapra, akár a jövőbeni bankodnál, hátha kapsz valami akciós ajánlatot
-
attiati
veterán
válasz pH érték #6511 üzenetére
Minden bankban megkapod.
Mindenhol levonják a kamat 20%-át kamatadó címén, hála állambácsinak.
Ezen kívül fizetned kell a számlavezetési díjat, bankkártyadíjat (alapesetben kapsz bankkártyát), aztán ha szükséged van a pénzre, akkor majd a pénzfelvét vagy az utalás díját.Ezek az összegek minden bankban más-más összegűek.
Remélem nem mondtam újat -
tkazmer
addikt
válasz pH érték #6511 üzenetére
alapesetben azért egyik bank sem nyúlja le a kamatot kezelési ktsg néven (ha pl interneten kötsz le, akkor nem is szokott lenni kezelési ktsg), más kérdés, hogyha nagyon kevés pénzt kötsz le, akkor lehet, hogy nem ér annyit, amennyi benzint elköltöttél arra, hogy elmenj a bankfiókba
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
stangli
senior tag
válasz pH érték #6494 üzenetére
Amelyik Bank Oba tag, ott biztonságban tudhatod a pénzed 15millióig.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest