Új hozzászólás Aktív témák

• djgeg

őstag

válasz Kobe #45524 üzenetére

Van egy két ismerős pl BOSCH-nál... ezek a cégek túl nagyok és ők csak egy láncszem. Egy normál autógyártónál van sok száz ha nem ezer beszállító egy egy autóhoz. Így nem veheti fel a versenyt gyorsaságban és egyszerűségben egy TESLA-val szinte semelyik. Többek között ezért reagálnak ilyen lassan ezek a mamut cégek és a beszállítóik is. (Plusz azért egy két nagy beszéllító is minden csak nem agilis vagy gyors...)
    Persze a Tesla is juthat később erre a sorsra ha megnő akkorára, de személy szerint nem gondolom, mert az egész alaphozzállásuk pont nem ilyen.
    A lényeg, szerintem amit (#45523) Ixion77 is írt. A teljesen autonom autó eléréséhez a Tesla áll a legközelebb, és személy szerint úgy gondolom nem is fogjuk elérin (mint emberiség) ezt a szintet még jó pár évig, de még is step by step szépen haladunk.
    A Tesla viszont annyit haladt ezzel előre pár év alatt mint az autógyártók 20 év alatt (ami köszönhető technológiai ugrásoknak) de ezek a nagy mamutok még csak most mozdulnak amikor a Tesla már szalad. Továbbá teszi ezt több területen.
    Na sok szónak is...
    Szerintem pont, hogy nem megalapozatlan az árfolyam sőt a jövőben szerintem ténylegesen is többet fog érni a Tesla tartani tudja az előnyét, de azért tényleg magasra szökött mostanában.

"640 kByte memória mindenre elegendő"

Új hozzászólás Aktív témák