- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Outlook topic
- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
- Bitcoin topic
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
Csak hogy borzoljam a kedélyeket, a Trend Micro is valószínűleg jövőre eladásra kerül.
[ Szerkesztve ]
-
Ha ez bekövetkezik akkor sajnos el kell felejteni azt amit a független F-Secure képviselt.
Az itt olvasható infó alapján -szvsz- ez már folyamatban van, csak idő kérdése. (FS nem lesz más, mint egy átcímkézett Avira más külsővel) -
Ja, ezt olvastam én is a Malwaretipsen. Jól látszik a pénzügyi grafikonjukból, hogy nincs pénzük. Nincs pénz sem fejlesztésre, sem terjeszkedésre.
Egy régi cég az AV piacon és nekem fura, hogy ennyire nem látják, hogy mi az a trend ami irányába el kellett volna menniük.
Ha tényleg ez lesz a végeredmény, akkor ahogy xelo írta feljebb F-Secure kuka lesz. -
ƵøŁĭ
veterán
F-Secure valószínűleg gazdasági problémákkal küzd. Az új portfólió a vállalati szektorban sem hozta az elvárt eredményeket. Mobil fronton a Lookout felvásárlására költöttek sokat. Ezek a lépések azt tükrözik, hogy költségcsökkentés érdekében elállnak a saját fejlesztések teljeskörű támogatásától.
Ez a könnyebb út nekik, hiszen az Avira eléggé ki tudja őket elégíteni, és rengeteg adatot és technológiát tud biztosítani. OEM partnerként dicsérik, és valószínűleg kedvezőbb az ő konstrukciójuk, mint mondjuk a Bitdefenderé.
A felvásárlás akkor következhet be, ha anyagilag nem erősödik a cég, és engedik a bekebelezést.Ha ez bekövetkezik, akkor sajnos el kell felejteni azt, amit a független F-Secure képviselt.
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
Mindkét terméknél vannak sokkal jobb megoldások. Malwarebytes még mindig nem teljesértékű védelem hiába raktak bele most 1-2 új funkciót. Pénzt nem érdemes adni érte évenként. A Webroot azoknak való akik nem szeretik a Defendert és odafigyelnek. Pár ezer Ft-nál többet nem szabad adni érte.
[ Szerkesztve ]
-
Nos, nemrég megjegyeztem, hogy van még pár cég a piacon. Kb. 10 éve itt a topicban nagy respektje volt a Webrootnak, Malwarebytes-nak. Mi a helyzet ezekkel mostanság? Csak azért kérdem, mert megelégedéssel használom az MBAM lifetime előfizetésemet az egyik gépemen. Webroot-ot is többször vettem már a múltban, de jó rég óta nincs okom rá, mivel a munkahely ESET termékeket szerzett be, így a céges eszközökön jobbára az fut.
[ Szerkesztve ]
-
-
Na, megerősítést nyert. Az F-Secure teljesen lecseréli a belső megoldásait az Avirara:
-
dbius
veterán
"Most jól elvagyok a Dr Web-el, feltettem a tűzfalát is, eskü olyan, mintha az egykori Agnitum mérnökei fejlesztették volna!"
Ó, hogy nekem mai napig mennyire hiányzik az Outpost firewall. Nem tudom, de annak a beállításai, popupjai, olyan közérthetőek, egyértelműek, könnyen szerkeszthetőek voltak.
Annál egyszerűbben, de mégis teljes körűen nem lehetett egyetlen kapcsolódási kísérletet sem beállítani és szerintem mai napig sem lehet. Legalábbis én nem találtam ilyen terméket. Persze, vannak komplex megoldások (mint pl. portmaster), de közel sem olyan egyszerűen nagyszerűek.
-
-
UserX
addikt
Nahát-nahát! Sűrű, sötét fellegek gyülekeznek szerintem az F-SECURE felé, de ne legyen igazam!
Szellem: Köszönöm a tájékoztatást!
Most jól elvagyok a Dr Web-el, feltettem a tűzfalát is, eskü olyan, mintha az egykori Agnitum mérnökei fejlesztették volna! -
válasz
Fire/SOUL/CD #77773 üzenetére
Az egyik motorja már régóta Avira, ez így van. A Bitdefender motort cserélték le.
-
-
válasz
Cs1csó #77771 üzenetére
Avira maradt Avira, a saját motorját használja, de a tulaj a GenDigital.
A fórumban ahonnan a fenti képek, bejegyzések származnak, pont azt nehezményezik, hogy a DeepGuardot, ami az F-Secure saját fejlesztése megszüntetik. Nyilván a 20-as verzió lesz a nagy ugrás, de minden alkalommal amikor az F-Secure fejlesztett, már ilyen események előzték meg a "nagy" ugrást. Szépen fokozatosan vezettek be új motorokat, stb. Biztonsági játékosok. Ami nem baj.
Kérdés a jövőre vonatkozóan, hogy ezek a lecserélések és átalakítások mennyire lesznek hatékonyak. Mert ha full Avira lesz a termék, akkor viszont az Avirat olcsóbban meg lehet venni, és ez problémás lehet később az F-Securenak. -
Cs1csó
titán
válasz
Szellem. #77770 üzenetére
Sorry, lehet azt nem olvastam. Az Avira mögött most akkor mi van? Ott is "Avast" motor?
Megjegyzem ez egy hosszú folyamat. Anno még ugye volt "antitrojan" vagy "antiransomware" stb. aztán már ugye jöttek a "minden az egyben" progik kvázi univerzálisak az "internet security"-k. Most meg már a "túl sok" fejlesztő/gyártó stb. és szünnek meg, vásárolják fel (kebelezik be) egymást.
-
válasz
Cs1csó #77768 üzenetére
Annyit kifelejtettél, hogy a Gendigital akié a Norton, az Avirat is megvette! Az Avira már nem Avira, vagy nem az az Avira, mert megszerezte a Gen. De erről írtam is korábban.
Nincs azzal baj, ha egy termák motort licencel egy másik cégtől. Az F-Secure régóta, sőt amióta létezik mindig is ilyen volt.
Sokan azt nehezményezik, hogy ne menjen el abba az irányba az F-Secure, hogy lecseréli minden belső modulját Avirara. A Norton megtette azt, hogy minden régi Symanteces tehcnológiát száműzött a NortonV24-vől és full Avast lett Nortonizálva amit kaptak a felhasználók.
Nem jó a piacnak, ha nincs versenytárs, mert egy mamut bekebelez mindent. -
Cs1csó
titán
válasz
Szellem. #77760 üzenetére
Lassan meg kell ezzel "barátkozni" hogy egyre kevesebb lesz a "ténylegesen" vírusírtót készítő cég, mint pl. amikor az AVG-t bekebelezte az Avast majd őket a Norton (és ha jól értem a Norton korábbi virusírtó fejlesztő brigádját szélnek eresztették és (gondolom) az olcsóbb Avast brigádjára hagyatkoznak. Jól tudom? Mint ha erről lett volna szó,hogy már a Norton néven futó termékek alatt is Avast motor van)
[ Szerkesztve ]
-
Wayferer
újonc
A Surfshark One-t is Avira hajtja, már több hónapja használom és semmi gondom nem volt vele. Gyorsabb, probléma mentesebb, mint a Defender volt.
-
válasz
ledgeri #77764 üzenetére
Innen kezdődött a téma: FS Protection PC releases — F-Secure Community
Többen írják ezt a fórumon hivatalos tesztelők. Tőlük származnak a képek.
[ Szerkesztve ]
-
-
szabeska
addikt
F-Secure 19.8 frissítés után tök jól néz ki a felület
-
ledgeri
nagyúr
válasz
spleenszuru #77748 üzenetére
Én csúsztam már bele abba, hogy egyszerhasználatosat nem fogadott el (más mesféle dolog), de "állandót" (és még mindig virtuálisat) igen. Fizettem vele, majd fagyasztottam/tiltottam, annak megfelelően, hogy mt akartam. ...és nem, nem ugyanaz, és még mindig revolut!
A bank (vagy kártyarendszer) közli , hogy egyszerhasználatos-e a kártya (ezt nem szeretik páran, általában az előfizetős dolgok), de azt nem, hoy virtuális-e, míg a nagy kártyaadatvédésnek az a lényege, hogy könnyen törölhető a kártya (mert nem kell átfuttatni a legyártáson), és nem az, hogy egy tranzakciós (ez csak magát adó bónusz).
Ha állandó virtuálissal sem megy, akkor passz (de egyébként megértelek!)! -
ƵøŁĭ
veterán
-
Cs1csó
titán
válasz
spleenszuru #77746 üzenetére
Telepítsd fel a Free verziót (Kaspersky Free) persze lehetőleg másik email címmel csinálj fiókot, hogy ne legyen összeakadás.
-
-
válasz
spleenszuru #77751 üzenetére
(ha nem jön össze a Kaspersky, a F-Secure Total-t javaslom)
-
UserX
addikt
válasz
Ha a váltás mellett döntesz, akkor F-Secure.
-
szaboi6512
őstag
válasz
spleenszuru #77748 üzenetére
Serialcart oldalán nem akarod megpróbálni?
-
válasz
Most melyik topikban szeretnéd folytatni a problémádra a megoldást? Ebben vagy a Kasperskyben?
Plusz, használd légy szíves az off topik gombot, mert a fizetési problémák nem a topik témája. -
spleenszuru
őstag
válasz
snorbi82 #77747 üzenetére
Virtuális. Ugyanaz, mint amit tavaly használtam, de amúgy megpróbáltam a többi virt. kártyámat is, de azokat sem engedi. Visa, Mastercard egyaránt.
Nincs indok, ennyit ír:
"A fizetése el lett utasítva és a megrendelés törlésre került. Megerősítjük, hogy a hitelkártyája nem lett megterhelve."
A support oldalon pedig csak banális dolgokat ír, semmi konkrét:
"If you encounter problems with your payment when ordering a license or subscription for Kaspersky applications:
Make sure you have entered the details such as bank card number, name and zip code correctly.Update your payment details if your bank card has expired. For instructions, see this article.If the payment was declined, try another payment method. For example, a different bank card.If the payment page is displayed incorrectly, try opening it in the incognito (private browsing) mode.If after completing the purchase you received a request for additional information, for example, a photo of your ID, then you have entered some details incorrectly. Please provide the required information or make another order with correct details." -
snorbi82
senior tag
válasz
Egyszer használatos kártya? Vagy mi az indok amiért elutasít?
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani a Kaspersky Plus képességeivel egyező/nagyon hasonló, nem drágább védelmet?
Az sem baj, ha Androidra is telepíthető a Windows mellett.Úgy néz ki nem tudom újra vásárolni a terméket, elutasítja a fizetésem (Revoval fizetnék, mint tavaly, és nincs az az Isten, hogy az igazi bankkártyám megadjam neki).
Szóval ha nap folyamán továbbra sem engedi megvenni, más után néznék.
-
UserX
addikt
Én 1 évre letettem a bizalmam és a voksom!
Régebbi mintákon teszteltem, 100%! Elég 'lomha', kicsomagolni engedi a virusokat, jobb egérrel viszont felismeri és eltávolítani is képes! Nincs fent virtuális rendszer így a futtatást nem próbáltam.
Ha van valakinek friss packja, köszönettel veszem privátban!!! -
Pano
addikt
Sziasztok!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy az Avast Premium Security is ugyanúgy erősködik, hogy upgradelj fel az ultimate funkciókért vagy békén hagyja az előfizetőt?
Régen volt ilyen és sokan ki voltak akadva miatta, hogy megvették de ugyanúgy "reklámot" kellett nézegetni a felhasználói felületen is.[ Szerkesztve ]
-
válasz
WhiteAngel89 #77738 üzenetére
-
WhiteAngel89
aktív tag
udv
honnan érdemes jó áron beszerezni f secure kulcsot ? -
-
Semplar
őstag
-
Semplar
őstag
válasz
Cs1csó #77731 üzenetére
Comodo Firewall- The Cruelsister Variation
+UAC teljeesen kiiktatva, ahogy fentebb irtam.+ nálam a SmartScreen és a MS Defender az összetevőivel együtt letiltva, de ez nem szükséges, el van mellettük is, én letiltottam, mert csak lassítanak.
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
Version 18.0.12.0
New: ESET Folder Guard (Available for ESET Smart Security Premium, ESET Security Ultimate, ESET Small Business Security)
New: Added Catalan language
New: Improved accessibility (added high contrast mode, adding better support in product during installation)
New: Drag and drop of tiles on overview pane
Updated: Onboarding wizard
Bug fixing and other improvements -
modflow
veterán
Azt írja a Norton nekem, hogy:
hns-wan-access-port-fwd
Ezzel kell valamit kezdeni?
-
Semplar
őstag
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
F-Secure böngésző kiegészítőnél más is találkozott ezzel a hibával? Természetesen fel van telepítve a szoftver.
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security, ESET Smart Security Premium version and ESET Security Ultimate 18.0.11 have been released and are available for download.
Changelog:Version 18.0.11
ADDED: Identity Protection for international scope (ESET Security Ultimate)
ADDED: ESET Folder Guard - ransomware file modification protection
ADDED: Safe Banking & Browsing for ARM
ADDED: Detection of portable screen readers (NVDA)
ADDED: User-Interface drag and drop on Overview tiles
IMPROVED: Multi-thread on-demand scans are run with lower priority
FIXED: Issues with incorrectly displayed icons
FIXED: Issue with FW alert window displaying during gamer mode
Other minor fixes and improvements -
-
ƵøŁĭ
veterán
19.7-es verzió megjelent.
[ Szerkesztve ]
-
riki
senior tag
Ha már Zoli tett fel videót,én is tennék. Remélem ,ez kicsit javít a megítélésén. : [link]
Nekem a Gpu gyorsítás nagyon bejön. Egy közepes kártyán, jelentős a sebesség különbség.[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
Amikor csodát ígérünk és nem hallgatjuk meg a kritikát.
-
-
Bitdefender safepay böngészőjét honnan lehetne beszerezni?
[ Szerkesztve ]
-
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Milyen vírusirtó, malware, tűzfal kombó éri meg legjobban, akár több gépre is, mondjuk 3-ra, eddig eset internet securityt használtam évek óta, legtöbbet trial kulccsal, gyerkőc 13 rászabadult már a netre, annyira talán nem hülyén klikkelget, de azért nem ártana valami normális védelmi rendszer. Ebből jelenleg max a fő gépen megy néha bankkártyás fizetés vagy átutalás, de eddig volt érvényes frissítésem, most viszont több gépre is akarok rakni. Egyszerű program megfelelne, jelenleg win10 mindegyiken.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.