- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Proxmox VE
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Facebook és Messenger
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Router gondok
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
spleenszuru #77748 üzenetére
Én csúsztam már bele abba, hogy egyszerhasználatosat nem fogadott el (más mesféle dolog), de "állandót" (és még mindig virtuálisat) igen. Fizettem vele, majd fagyasztottam/tiltottam, annak megfelelően, hogy mt akartam. ...és nem, nem ugyanaz, és még mindig revolut!
A bank (vagy kártyarendszer) közli , hogy egyszerhasználatos-e a kártya (ezt nem szeretik páran, általában az előfizetős dolgok), de azt nem, hoy virtuális-e, míg a nagy kártyaadatvédésnek az a lényege, hogy könnyen törölhető a kártya (mert nem kell átfuttatni a legyártáson), és nem az, hogy egy tranzakciós (ez csak magát adó bónusz).
Ha állandó virtuálissal sem megy, akkor passz (de egyébként megértelek!)! -
szaboi6512
őstag
válasz
spleenszuru #77748 üzenetére
Serialcart oldalán nem akarod megpróbálni?
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest