-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph2012
senior tag
Sziasztok!
Levelet kaptam a Microsoft-tól, hogy az outlook fiókomba egy szokatlan helyről, Angliából beléptek. Nem én voltam Budapestről. Valószínűleg feltörték a fiókomat. A leveleimet nem törölték. Az Onedrive fájltárolón tároltam az összes belépési jelszavamról és a banki belépései adataimról készített jegyzeteimet, amiket nem tudok fejben tartani. Remélem nem találta meg őket. Ezeket a jelszó jegyzeteimet gyorsan töröltem és megváltoztattam az outlook jelszavamat. Több más Facebook, Gmail stb. jelszavamat és a banki belépési jelszavamat is megváltoztattam.
Mit kell még tennem? A Windows 10 operációs rendszeremhez egy ilyen outlook feltöréssel hozzáférhetnek? Kaspersky Internet Security-t használok. Legálisat és a legfrissebbet.
Hogyan találhatták ki a jelszavamat? Hogyan működik egy ilyen fiók feltörés?Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Hobby rádiós topik
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest