Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz Narxis #22425 üzenetére

    Erre csak annyit mondanék, hogy kaspersky tök szuper lenne, csak el sem indul a gépemen :D egyébként írják hogy miért a kaspersky kapta a díjat, az online banking funkció a szöveg alapján egy saját böngésző webfilterrel, sandboxban futtatva. erről nekem kapásból eszembe jutott pár másik gyártó is, amelyek között ráadásul van, amelyik ezeket ingyen tudja például comodo, bitdefender.

    arról a részről meg hogy ,, folyamatosan elemzi milyen technikákat használnak a hackerek" ez annyiban mutatkozik meg hogy újabb rétegeket adnak a védelemhez, és nemrég beszéltük itt a topicban, hogy a probléma gyökeréhez ezzel nem fognak eljutni a virusirtók.

    A mobilos lookoutrol meg annyit hogy szép és jó, de funkcióban veri az avast. igaz, az tudtommal nem tudja a lock cam- funkciót, viszont arra van ingyenes megoldás, pl hiddeneye, és cserébe avast ingyen tudja a lock és a wipe funkciókat, illetve még elég sok mindent, hívásszűrés, tüzfal stb. a lookout signal flare funkciója viszont tényleg jól hangzik, régebben nem ilyen volt.

    (#22417) LiLxWaYnEx

    Grat :)

    (#22423) blattida

    :D :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák