Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
ancsan
csendes tag
Most telepítettem fel a Comodo Internet Security programot na most ez a teljes program?
Becsapós az Internet Security név. Még mielőtt valaki le hülyézne sose halottam még erről a programról!Érdemes mellé ezek közül felrakni valamelyiket Malwarebytes Antimalware, HitmanPro, Emsisoft Antimalware?
Vélemények Comodo Internet Security programról?
-
ƵøŁĭ
veterán
360 Internet Security 2013 4.3.0
1. Added Sandbox. Programs running in sandbox are isolated from the system to improve security.
2. Added Trace cleaner. It will clear traces left by web browsing, documents and playing media.
3. Added Anti-spyware to Windows Action Center.
4. Other bug fixes.[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
micafighter
nagyúr
válasz szaki26a #22197 üzenetére
Köszi hogy szóltál de az egy lejárt trialnak a kódja A WebRoot jelszókezelője egyébként különbözik valamiben a LastPassétól? Úgy tudom a LastPasst liszenszelték, csak kíváncsi vagyok, javítottak-e rajta valamin? mert a lastpass azért nem tökéletes
-
szaki26a
aktív tag
válasz micafighter #22196 üzenetére
A linken amit beraktal ott van a kulcsod. Szedd le mielott telepiti valaki a te kulcsoddal.
-
King Unique
titán
Szal akkor azért van kockázata "ezeknek", nem érdemes vele szórakozni... emlékszem egyik havernál kíváncsiságból lefuttattam okosított Office-nál az MBAM-ot és talált is ezt-azt, ami ha nem is komoly vírus, de attól méf futtat vmit a gépen. 2010-esben is 5x lehet hosszabbítani, szal érdemesebb tisztán használni ezek szerint (?).
[ Szerkesztve ]
-
májkiy
tag
Hogy érdemes használni a Comodo sandbox funkcióját? Most találkozok először ezzel.
-
ancsan
csendes tag
Sziasztok!
Milyen vírusirtót tudnátok ajánlani.
Ezelőtt Avastot használtam most meg Microsoft Security Essentialt haszálok és szeretnék váltani.
Eddig nem volt semmi bajom a Microsoft Security Essentialal de szeretnék váltani mert sok helyen olvastam hogy nem való semmire. Meg igazán sok állítási lehetőség sincs benne.Milyen vírus irtót érdemes használni?
Meg olvastam hogy sokan használnak a vírusirtó mellet kémprogram figyelőt meg tűzfalat erről mi a véleményetek.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
szaki26a
aktív tag
válasz janes1976 #22189 üzenetére
Hát sajnos ez van mostmár csak.
http://store.v3.co.uk/?act=search&brand=232
20$ 1 gépes AV. -
janes1976
őstag
Most a Webroot Antivirusnak megszűnt ez az iskolakezdéses promója vagy csak én nem találom.
Szeptember 12-ig volt írva.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
motacilo
aktív tag
Az F-Secure Client Security otthoni környezetben használva megfelelő védelmet nyújt? Antispam, szülői felügyelet nem szükséges, csak a tűzfal és az AV része.
F-Secure DeepGuard Kiszolgáló alapú behatolásgátló renszer (HIPS) hálózati lekérésekkel (hálózati felhő alapú)nyújt védelmet az új fenyegetésekkel szemben.
Ez ugye nem helyi szervert jelent? -
ƵøŁĭ
veterán
válasz janes1976 #22185 üzenetére
Te ezt honnan szeded le vagy honnan látod a legfrissebb buildet???
szaki26a linkelte de ha felmész weboldalra ott is letudod tölteni a legfrissebbet .
Amúgy ha megveszem ezt a sulis promót, akkor honnan ketyeg az idő? Vásárlás vagy aktiválás napjától?
Valószínűleg aktiválástól vagy ha nem akkor valaki kijavít.
A facebookos promót használom, a 6 hónapost. Ha ez lejár akkor már nem leszek jogosult még egy 6 hónaposra vagy igen? Hogy működik ez?
6 hónapra vagy jogosult a használatra . Azonban ha lejár s tovább szeretnéd használni akkor:
-megveszed
vagy
-registryt kitakarítod s újra 180 napig jó ( ez licensz szemszögből nem tisztességes) de működik[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
janes1976
őstag
Köszi!
Te ezt honnan szeded le vagy honnan látod a legfrissebb buildet???
Amúgy ha megveszem ezt a sulis promót, akkor honnan ketyeg az idő? Vásárlás vagy aktiválás napjától?
A facebookos promót használom, a 6 hónapost. Ha ez lejár akkor már nem leszek jogosult még egy 6 hónaposra vagy igen? Hogy működik ez?
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
A Webroot Antivirusnak honnan lehet letölteni az utolsó buildjét? Csak mert utoljára is belinkelte valaki, mert vártam, de a promósok kapják meg utoljára vagy meg se kapják a frissítést.
-
GEPESZ66
veterán
válasz Zsombe #22020 üzenetére
Szia!
Legutoljára a PANDA IS 2010-et próbáltam használni, 1 éves promócióval. Ha jól emlékszem, akkor a szülői felügyelet része nem működött megfelelően, olyan oldalakat is tiltott, amirt nem akartam.
Előtte, kb. 2007-2008 környékén volt vásárolt PANDA AV licenc-em. Többször előfordult, hogy a védelem nem indult el gépindításkor.
Tetszene kinézetre a PANDA AV 2014, de nem tudom, hogy érdemes-e kísérletezni vele, ill. megfelelő védelmet nyút-e?
Használtam 1 évig NIS-t, azzal jól elvoltam, de annak a jelszókezelő része rakoncátlankodott néha, hiába volt előtte rögzítve a jelszó, nem illesztette be.
Használtam néhány hónapot NOD AV-t, de annál kaptam be vírust.Lehet, hogy ha mást hassználtam volna, akkor is bejött volna.
2009-2012-ig KIS-t használtam. Igazán nem volt vele gondom, 1-1 oldalt nem engedett megnyitni néha, pedig nem volt szerintem probláma azzal, pl. Indavidea, ha jól emlékszem.Ill. 1-2 bug is volt.
A fiam gépén próbáltam az F-Secure 2013-at, az jónak tűnt.
Ahogy látjátok, kísérletezterm bőven, s ezért vagyok most gondban, hogy a WIN8 esetében a DEFENDER-t mivel váltsam le, mivel netbankolok is néha.
Kollégáimmal megvesszük az újságokat, így jutunk kódhoz.
NOD AV-újságos kóddal
ESS-újságos kóddal
KAV-újságos kóddal
F-Secure-újságos kóddal
Panda AV-vásárolt
NIS-vásárolt. -
micafighter
nagyúr
válasz szaki26a #22179 üzenetére
Igazad van, viszont a registry törlése nem nagy kunszt ha tudja az ember hogy mi a teendője. Úgyhogy ha csak erre támaszkodik a trial verzió akkor az édeskevés, ugyanakkor aki meg nem ért hozzá az csak annyit lát hogy fent volt egy trial, letöröltem, és most nem tudok másikat telepíteni. Az egészből a "casual" userek huzzák a rövidebbet szerintem.
-
szaki26a
aktív tag
Azert, ha jobban belegondoltok jogos, hogy nem torolnek minden bejegyzest. Ha nem maradna registryben telepites datum pl. honnan tudna ez nem e a 12. 30 napos trialod az evben?
-
micafighter
nagyúr
Kaspersky esetében annyi a helyzet hogy telepítéskor a registryben is szétnéz, és ott jönnek a problémák hogy gyári eltávolító meg sokszor visszahagy registry bejegyzést. Ezért volt olyan pl hogy eset-et eltávolítottam a saját eltávolítóval, utána fel akartam tenni kasperskyt de a telepítés el sem indult mert jelzett hogy fenntvan eset... pedig csak egy registry bejegyzés maradt vissza. Szerintem mindkettő hibás, mert eset miért nem bírja rendesen eltávolítani, kasperskyt meg miért érdekli a registry-m telepítéskor.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Narxis #22173 üzenetére
Ezzel éppen az a gond, hogy itt a fórumon mindannyian tudjuk, hogy megbízhatatlanok a saját eltávolítók, vagy Win reinstall, vagy visszaállítási pont. Persze ezek nem eléggé kényelmesek az otthoni userek számára... Bár kötve hiszem, hogy Vérpistike bármiféle removal tool-t is használna ilyen esetekben, inkább a jó öreg windows-os eltávolítás, azaz szemetelés.
Saját tapasztalatok alapján sem a BD, sem az orosz Kaspersky nem szereti, ha volt előtte más védelem, legyen az a gyári safemode-os eltávolítóval legyalulva. Valami itt nagyon nem kerek már jó rég óta.
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Narxis
nagyúr
De lehet, csak nem sokat érnek vele.
(#22172) motacilo:
"If the ESET Uninstaller cannot be used successfully in Safe Mode, disable self-defense in your ESET product and restart your computer. Run the ESET Uninstaller again"
Tehát pl. programhiba esetén jól jön.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz motacilo #22170 üzenetére
Helyi merevlemezeken található saját fájlok és a rendszerleíró adatbázisban fellelhető bejegyzések törlését és módosítását gátolja meg . Ennek a modulnak a kikapcsolásával tudják fix-elni a programjukat .
(#22170) motacilo
Szükség szerint kikapcsolható ,nem tudom .[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
őstag
válasz csaba1203 #22140 üzenetére
Nincs az a patch, ami gördülékeny programot csinálna ebből a monstrumból...
Dj.Gábor: kérlek törekedj a magyar helyesírás formai követelményeinek a betartására, mert enélkül iszonyat olvasni a hozzászólásaidat. A kulturált fórumozás alapja a minőségi írás. Pl. a mondatok nagy kezdőbetűvel indulnak, és sajnos az ilyen-olyan névmások ly-nal írandók! A rövidítéseket sem kellene erőltetni, mert szerintem nem méltó a fórum színvonalához, de talán a szabályzatban is kitérnek a nyelvi dolgokra.
Narxis: adatbázisból nem lehet irtani ezeket az aktivátorokat? Vagy akkor maga a tört program dobná be a kulcsot?
[ Szerkesztve ]
-
Dj.Gábor
csendes tag
válasz micafighter #22162 üzenetére
és nemfogom lecserélni a kövi,hóba. mer leketyeg.???
-
micafighter
nagyúr
válasz Dj.Gábor #22161 üzenetére
És most az virusirto, vagy tűzfal.? -> mindkettő van benne
és magyar.? -> sok nyelven tud, magyarul is
és mennyire jó.? -> erre már válaszoltam, az egyik legjobb
nemfogja a gépet.? -> próbáld ki
és kielégiti minden vágyam? -> mindet nem. de a (#22154)-ban említetteket igen[ Szerkesztve ]
-
Dj.Gábor
csendes tag
válasz micafighter #22160 üzenetére
És most az virusirto, vagy tűzfal.? és magyar.? és mennyire jó.? nemfogja a gépet.? és előre is bocsi a gagyi kérdésér. és kielégiti minden vágyam? vagyis igényem ?
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Dj.Gábor #22158 üzenetére
Comodo az összes igényedet kielégíti ráadásul az egyik legjobb védelem.
(#22154) szerintem nem az a kérdés hogy felismerik e az aktivátorokat vagy sem. egyszerü paraszt ész. aktiválásnál/krékelésnél ki kell kapcsolni a védelmet. Te beengednél és magára hagynál egy ismeretlen fickód a házadban hogy azt csináljon amit akar? ilyen egyszerü
[ Szerkesztve ]
-
Dj.Gábor
csendes tag
Most az uj ESS 7 Béta van fent nekem. Vagy akkor, kitud nekem ojat mondani, ami jogtiszta, és ingyenes is, és amit nemkell minden hóba lecserélni,hanem akkor jó pl. fél évig.?? tudna valaki ojat mondani? és akkor azt megköszönném,. ja,és magyar változat lenne jó belőle, és 64 és 32 bitesbe. előre is köszi a segitséget .
[ Szerkesztve ]
-
Dj.Gábor
csendes tag
am az minden tiszta. csak nincs kedvem, minden hóba virusirtot lecserélni,és azér csinaltam,szereztem eztis..
-
lck
senior tag
Azért mindenféle részlehajlás nélkül, csak a korrektség miatt. Virustotal-on a következő vírusirtók szerint tiszta a ( valószínüleg ) használt fix ( csak az ismertebbek közül ):
- Avira
- Avast
- AVG
- Bitdefender
- Emsisoft
- F-secure
- Kaspersky
- Malwarebytes
- Panda
- Tren MicroÉs még jónéhány. Sok más szerint is csak hacktool, vagy generic. Ez azért elgondolkodtató - nem ?
Nem biztos hogy minden ilyen jellegű dolog ártalmas.
Természetesen ennek ellenére az ilyen eszközök használata NEM AJÁNLOTT, és JOGELLENES ! - Főleg vírusirtót így manipulálni nagy hülyeség.[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Dj.Gábor #22149 üzenetére
Jelszó kombinációk .->keylogger
Adatbázist frissíti ,de ... Inkább hagyjuk én nem foglalkozom ilyen userekkel . Itt az emberek nem azért vannak ,hogy ilyen fake cuccokat használó emberekkel foglalkozzon (személyedet nem akarom sérteni de ha úgy érzed előre elnézést kérek).(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Dj.Gábor #22147 üzenetére
Na akkor leírom a tutit . Mit csinálhat egy activator (fix)?-> !TILOS !
-adatokat lop a gépről
-automatikusan generál a fake kulcsot
-a vírusirtó moduljai nem fognak frissülni
-amint elindítod a NOD-ot,ami ugye automatikusan indul a windows-al ,onnantól kezdve egy rejtett háttérfolyamat fut végig és ki tudja mit csinálVégezetül ,én nem ilyen arcokat vágnék ( ) ,hanem elgondolkodnék egy kicsit .Mindennek meg lesz a maga gyümölcse .
Remélhetőleg ha megcsinálnák azt ,hogy önvédelmi modult lehetetlen lenni kikapcsolni akkor elkerülhető lenne a fix .Úgy érzem pár sort megint írnom kellesz a supportnak .(#22138) Orlin
[link][ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Gaberking
senior tag
hamyka ismét visszatért?
-
Dj.Gábor
csendes tag
Én véleményem szerint, nemajánlanám a Kaspersky virusirtot. mer 1 időbe énis feltettem, de ugy lefagyasztotta a gépet,mint az ítélet. Na és akkor szóba nehozzam,hogy mivolt akkor,mikor még a virusdefiniciot, frisitette, és mikor nézettem át vele a gépet. és nem gyenge gépem van. Mer Originaltan,még akkor volt benne Win7 Home Premium, 64 bit., 4gb ram, és 2.20Ghz proci. és kegyetlenul megfogta a gépet.alig tuttam vele mit kezdeni. De kinek a pap,kinek a pappné, és de szerintem ezt csak ojan hasznalhassa, akinek legalab 8gb ramja, és vagy 3 magos procija van.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Lejárt a szerkesztési időm sajnos, de van még pár dolog:
- sikerült lebutítani a beállításokat, amelyekkel szépen lehetett optimalizálni a működést
Van pozitívum is:
- gyorsabb lett a full scan
- nem szaggatja a skype hívásokat (csak éppen jól érezhetően visszafogja a Skype indulást)
- minimális tűzfalbeállításokkal a GRC teszten megfelelt
- kikapcsolt Anti-Bannerrel, még erős beállítások mellet is jó böngészési sebesség (NoScript-tel)Összességében, sebesség tekintetében szerintem nem történt előrelépés, sőt...
A sebességi megfigyeléseim egyébként egy egészen erős vason történtek: i7 3630QM (2,4GHz-3,4GHz), 8GB RAM (DDR3-1600MHz), GeForce 650M, 1000GB HDD, Windows 8 Pro x64.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Érdekes megjegyzések a bankolós modulokról, most éppen a Kaspersky Safe Money van köpködés alatt...
Egészen jó cikk, kevésbé hozzáértőknek is ajánlható, némi angol tudással:
A cikk majd egy éves, de kíváncsi vagyok mit fejlődtek azóta az oroszok...
Kipróbáltam egyébként az "a" patch-es új KIS-t, de nagyon nem vált be:
- iszonyat lassú boot és rendszerfelállás
- nevetséges trükk, hogy piros az ikon, de a programmodulok még nem elérhetőek
- Anti-Banner-rel belassult böngészés
- visszafogja a fájlműveleteket
- még mindig nem oldották meg az Fx kompatibilitást, pedig terítéken volt, majd a "b" patch...[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
-
Dj.Gábor
csendes tag
Szisztok!
Valaki megtudna mondani,hogy milyen az uj Eset Smart Security 7 Beta verziója? és akinek ha megvan, akkor dobna róla 1 linket,ahonnnan letudnam tölteni? ja és magyarul szeretném. és 2 gépre. ugyszint 32 és 64 bites gépre. előre is köszi a segitséget .
-
csaba1203
addikt
válasz blattida #22116 üzenetére
Valóban igazad van.De van sok új olyan fiatal cég is,akik nem bajlódnak ilyen fejlesztéssel inkább licenszelnek motort és más egyébb infrastruktúrát.Azért dícséretes,hogy itt szó sincs ilyesmiről minden saját kútfőből megy.Talán lesz még egy Kaspersky-hez hasonló orosz produktum a piacon.
-
addikt
-
blattida
nagyúr
válasz csaba1203 #22115 üzenetére
Már vagy 4 éve béta állapotban van, ami nem is meglepő, mivel a nulláról kezdték a fejlesztést és egy hatékony av "elkészítése" elég sok időt igénybe vesz, programozás, mintagyűjtés, fejlesztés, infrastruktúra kiépítése, stb.
Csak azért tűnik neked ez hosszú időnek, mert ahhoz vagy szokva, hogy az ilyen cégek már sok éve léteznek, a termékeikkel együtt.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
alapz@j
tag
Ezzel a termékkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Azt írják, hogy saját engine és saját lab van mögötte: NanoAV
-
őstag
Szia!
Szerintem nem, de ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor egy Comodo Firewall + Webroot SecureAnywhere AV igen ütős kombó lehet. Én is azt használom, bár még csak kb. egy hete, de eddig minden a legnagyobb rendben.
[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
Nekem is nemrég járt le a KIS 2013-as licenszem és kiváncsiságból felraktam a NOD 32 6-os kiadását.A gépem,mintha kicserélték volna persze ezzel tisztában voltam.A másik része tesztelgettem azért csúnya oldalakon is és pozitív csalódás ért.Ahogy észrevettem mintha a frissítések száma is sűrűbb lenne valamivel.Egyenlőre marad védelemnek és úgy látom,hogy azért próbálnak a csehek is lassan felzárkózni
-
Akos96
senior tag
Valakivel előfordult már olyan, hogy a Bitdefender Free csak úgy leállt? Játszok, netezek, nincs semmi probléma, nem ír ki semmit, nem áll le a működése. Egyszerűen bezárja magát valamikor, én meg azt sem tudom, hogy mikor, mivel semmi visszajelzés e felől.
[ Szerkesztve ]
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
szaki26a
aktív tag
válasz Visormail #22105 üzenetére
Mivel én járok ezért el tudom mondani, hogy nem
Viccet félretéve épp ellentétes problémáik vannak, egyszerüen már minddent automatizáltak amit lehet, de olyan mértékben nő a napi vírus menyniség, hogy egyre drágább a feldolgozáshoz szükséges kapacitás fentartása. Ha belegondolsz nem véletlen, hogy fele annyi viruslabor sincsen mint AV gyártó.
(A VB is a motor és adatbázis licenszelésből élt vígan, míg ki nem nőte a labort a napi feldogozandó adatmenyniség)[ Szerkesztve ]
-
májkiy
tag
Vírusírtó gyártók nem írnak vírusokat titokban, hogy jobban vegyék a terméküket? Csak úgy eszembe jutott...
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest